Kneippbyn





Denna underbara dag har vi spenderat i Kneippbyn.
For direkt till vattenlandet för det var ju sååå varmt =)
Men först skulle det ätas sallad så klart
Byta till bikini å sen valla ner Anton till poolen för plasklek =) Men han tyckte poolen var lite fjantig mot den vi badade i igår =) hihi han är såå cool.
Vattenrushkana skulle det så klart åkas ( dock inte för mig som är lite fegis plus magen ) men pojkarna roade sig storartat tills Anton fick vatten i näsan då var det nog sen fick mini poolen duga.. hihi
Per å Johan åkte tills de tröttna eller avskräckta kanske det heter de åkte nått rör som det var full i skarvar i så Johan fick ont i ryggen å Per kände sig piskad.. tur att jag lät bli för det lät inte så trevligt...
Per fick dock lov att gå sen för han skulle jobba kväll. ( stackars älskling men du är ju ledig i helgen =) )
Kikade på Pippis hus å skulle sett på teater men vi höll på att svettas bort innan den började så det fick bli en annan gång så elbilar å hoppborg ( vilket Anton vart totallt såld på) vart det istället.
Fika med utsikt över havet var det sista vi gjorde innan vi åkte därifrån. hur mysigt som helst lite fika (blåbärsmuffins) caffe latte för mamman =) å fanta för tjockisen =) ( är ingen riktig kaffemänniska har jag insett)

Ätas skulle det igen (fasen va man äter då barnen är med ) hihi
ÅÅÅ vilken skräll O´learys vart det =) hehe mums

Nu är det dags att vila ut efter denna fullspeckade dag =) men blir faktiskt lite trött då man e på tjocken =)  men tydligen så höll jag ut tappert till slutet =)
Så nu ska jag ligga i soffan å mysa med missarna se dr.quinn å terminator 3


xxx



kalkbrottet =)



Igår hade vi det sååå mysigt =)
Lotsade famlijen till kalkbrottet där vi skulle bada å sola =)
Hur mysigt å varmt i vattnet som helst mycket bättre än det kalla havet =)
Blir nog flera besök dit skulle jag tro =)


uppdaterar med en massa bilder ikväll

ska iväg igen nu =) vattenlandet denna dag kommer att skriva mera sen måste stoppa i mig lite frukost å sminka å dona så man kan visa  sig bland folk.. hehe


***



Igår så kom Per´s familj hit till ön mitt i havet =)
Så efter att jag slutat så for vi ned till Klintehamn där de hyrt ett jätte mysigt litet hus.

Så idag ska vi bada i kalkbrottet å kika på gotlandsruss bestämde jag å Anki =)
Så snart åker vi =)

Anki skulla ta med sig en "lite" mammakläder till mig, men det var ju en hel stor Ikea kasse.. hihi hur bra som helst Har inte hunnit prova så mycke än men det kommer att ske snart =)

Ska ta lite kort senare idag så får vi se vad vi hittat på =)

Besök snart =)

jobbat morgon idag mycket att göra som vanligt på måndagar, så jäkla drygt,
men jobbar imorgon och är ledig ons-tors ska bli hur skönt som helst hoppas på fint väder så man kan bättra på solbrännan lite =)

Imorgon kommer Per´s föräldrar å bror med fam, till ön ute i havet och hälsar på får vi se vad vi hittar på med dom har inte planerats nått speciellt vad jag vet men nått måste det ju bli. lite trist att jag ska jobba hela helgen bara.
Fick lov att beställa lite mera gravid linnen idag då jag upptäkte att de jag köpt på HM i början nu bara räcker till mitten av magen ( lite har det hänt ) å det är ju varken snyggt eller bekvämt.

Har även hittat en barnvagn som vi skulle vilja ha =) men ska så klart kika lite till =)

Så snart är det dags att göra sängen å Milla sällskap, börjar bli ganska så trött faktiskt är nån som stjäl min energi =) Vart så klart en liten tupplur på soffan strax efter att jag kommit hem,, trött ju =)

Å liten tycker inte om då per spelar tv spel =) då sparkas det som fasen =) hihi full fart


dags att sova

årets första dopp vart inte i havet



har tagit årets första dopp å det vart inte i ishavet utan i ett varmt å skönt kalkbrott strax utanför Tofta hur skönt som helst =)
Saknar riktiga insjöar som går att bada i =)

sol sol sol



Pysslat lite idag i solen på balkongen, å tror att jag fått lite mera färg =)
Ska till ett kalkbrott å bada om nån timme om vi nu hittar dit. det vet man ju aldrig. hehe
Fick bilder av Kenth för någon vecka sen på Tessan å Lizzie sötisarna


Dags att jobba igen imorgon ska bli skönt i augusti då man börjar tidigast 7 igen men det är ju inget mot vad som väntar =)
Skule vilja att tider går fortare nu så liten kommer till oss å att vi kan åka hemmåt snart. längtar verkligen hem nu. men måste ju jobba så man får lite mera cash då man är hemma sen. suck


nej nu vill jag sola å bada


slö dag



Varit nere på Tofta strand med älskling, Maria å Tobbe idag, tur att man hunnit sola så mycket denna sommar så man absolut inte kände sig blek då man gick slalom mellan alla översolade badbrudar å badpojkar. hehe
ganska så mycket blek faktiskt. De måste tyckt vi såg mycket konstiga ut =) hehe
hittade en liten sanddyn uppe på en gräskulle där vi gömde oss för att inte förblinda de andra med vår blekhet =) å
tur att det inte vart varmt där uppe då..
helivete va vart det var. men vill man vara fin får man lida pin. tur att isvattnet var med annars vet jag inte vad jag gjort.
Var även tänkt att det skulle bli årets första dopp. men ishav vill jag icke bada i =)
Per å Tobbe var badpojkar medans jag å Maris var badkrukor som hade vatten upp till knäna å sen vände. plus att Per kommer å säger att vattnet är fullt i maneter tittar ner å va fan ser vi hur mycket meneter som helst.. ish (längtar efter insjö) så det vart inge mera bada för oss.
( men vi fick lite solbränna tillslut )

Men ett besök till ett kalkbrott är inplanerat imorgon så får vi se om jag kommer för mig att bada lite mera då... kanske =)Ska bli trevligt om inte annat

Har även hunnit med ett besök på O´lerys idag nachotallrik blev det så klart då det är hur gott som helst.. =)
Bio blev det så klart åxå då det varit planerat sen länge Batman =) Å den var ju hur bra som helst så detta rekomenderas kommer införskaffas så snart det går =) Sååå jäkla bra =)


vecka tjugofyra =)



Vecka 24 idag =)
Ska till stranden idag det är ju så jäkla fint ute solen skiner å det är varmt som fan =)
Bikinin passar fortfarande som tur är, å som tur för mig så är det shit bra mode om man e på tjocken för man kan fortfarande köpa kläder i vanliga affärer =) Så klänningen som jag hade på nyår passar fortfarande hur bra som helst.

ÅÅÅ vill ut i solen nu men tvätten kallar =( fasen va jag längtar efter en tvättmaskin
ligga på stranden, kanske doppa fötterna i havet ( om det nu inte är för kallt som vanligt) äta en isglass å bara njuta =)


fredag

Jobbat idag men slutade ju tidigt. skööönt
Har inte fått så mycke gjort sen jag kom hem måste jag erkänna =)
Per gjorde mat å sen somnade jag på soffan ett par timmar å har fortfarande nog inte vaknat tror jag så det blir nog sängen ganska så snart tror jag =)

Missarna ar vaknat nu då det är lite svalare å härjar som fasen så det är bara att akta på fötterna så slipper man få kaktus fötter =) hehe inte alls så skönt.

Imorgon ska det tvättas ( vart min egen tvättslav för det fanns ju inga tider till Per ) så kan det gå.
Och ska ner på Tofta å bättra på den så kallade solbrännan jag hade i början av sommaren =)

nej dags att fundera på sängen liten å jag =)

solig dag =)


Fasen va hemlängtan man får då det är fint väder å mor skickar en massa bilder hemmifrån =)
Höladan som fylls upp, ååå känner doften av nyinkört hö. det är sommar det. å sitta nere i båthuset å grilla korv å kika på då Tessan far fram som en tok i vattnet =) Nästa sommar då jäklars =)
( Pappa å låtsas farmor Karin på bilden å min lilla bebis vovve Tessan )

Jobbat hela dagen idag så jag har missat all sol =( men det kan jag ta igen imorgon för då slutar jag redan kl.14 så då ska flickan sola =) åså är jag ju ledig helgen så det blir ju hur bra som helst om det fortsätter vara så här underbart väder.

Grillningen igår var hur trevlig som helst synd att jag var så trött bara. Grillade kyckling å fick potatis å fetaost sås mumsigt som fasen =) Å lyssna på Lars Winnerbäck på avstånd hur mysigt som helst
Tjockis Bob fick en liten springtur med Tobbe åxå hur kul som helst =)
Åkte hem runt 22 tror jag å däckade på soffan tills Per ringde å ville hem 3 på natten, sen var det sängen som gällde igen skulle ju börja 12 idag så det gick ju hur bra som helst. men trotts att jag ställt klockan så höll jag på att försova mig vaknade 11.26 å tyckte att det var ju lugnt att klockan var halv elva =) hehe vart lite brottom en liten stund då jag kom på att klockan var halv tolv =) Men jag var i tid så

dags för sängen igen ska ju börja 06.00 imorgon =(

Natti natt

TRÖTT

Fy fasen va trött jag har varit idag. Liten har sparkat mig hela natten så jag har inte kunnat sova. =( plus att jag började jobba 6 i morse och slutade nyss 16.00 inte så kul =(
Så nu ska jag se om jag kan sova lite på soff
an innan det är dags att vara trevlig ikväll. Men nu sparkar liten igen så jag antar att jag bara får slöa på soffan, men det duger det me =)
Har ett par missar som kräv
er min uppmärksamhet nu =) mysisar =)


Så skriver mera senare då det hänt nått kul =)

shoppingsugen

Vepa Puh's vänner

 

Den här ska jag köpa till "liten" Så det blir lite mysigt =) Farligt då man får kataloger på posten så man ser vad man kan köpa =) men det finns ju så mycket fint =) www.margaretha.se mycket bra sida =)
Kanske jag hittar nått mera åxå.. hihi
Grannen har skaffat en ursöt skogis tror jag som satt nedanför balkongen å titta på Milla =) en liten pojkvänn kanske =)
Annars har jag sprungit upp å ner till tvättstugan utan resultat upptaget =( men ska boka tid till tvättslaven imorgon =P Stackars Per
Jo jag har ju för fanken städat idag med mina små hårbollars assistans så hittade jag en hel del leksaker under soffan =)

Imorgon ska vi hem till Maria å Tobbe å grilla lite å lyssna på Lars Winnerbäck på avstånd tror jag =)
Hoppas det blir fint väder bara. som ikväll hur fint som helst solen skiner fåglarna kvittrar å det blåser endast lite grann =) å en massa flugor som flyger omkring tills det blir snacks till Milla som är alldeles vild till hon fångar de.. hihi sötis kisse

Nä nu ska jag pyssla =)


( Lovar inget men om det går som planerat så är vi kanske hemma 12-28 September hoppas hoppas )




Mödravården i Slite



Saknar lilla puffis =) men hon har det ju så bra hos "mormor" å "morfar" blir borstad å käkar flugor =) hihi

Har varit på mödravården uppe i Slite idag tog blodprov i mitt stackars finger å lyssnade på litens hjärtslag =) såå snabbt det slog å det lät så fint tyckte hon. hjärtljuden låg på 146. =)  Fick en massa nya tider i Visby som vi ska på. Även föräldragrupp är det dags att börja gå på om några veckor så man vet hur man gör å så. =)
Börjar fundera på barnvagnsdjungeln. vilket jäkla jobb.. ish

dags för macka å chokelade =)

xxx

vecka tjugotre igår



Igår var det dags för v.23 =) går fort detta
Fick ett ryck av fåfänga då jag tog korten på magen, å tänkte jag skulle se om det gick att dra in magen =)
ÅÅ ja det gick ju sådär vänster är som vanligt å den högra ska föreställa indragen mage =) hehe Lite skillnad kanske det blev. =P
Men Liten sparkar å står i mest på kvällarna så om vi har tur så fortsätter den så =) kan ju inte skryta med att jag å Per är särskillt morgonpigga nån av oss. Inbillar mig att jag känner om liter rör på sig åxå för iband blir magen stenhård å sen efter en stund så käns det som liten flyttar på sig å det blir inte lika spänt =) spännande detta =)

Imorgon ska vi till mödravården i Slite å lyssna på hjärtat och prata med våran barnmorskan Maria =)
Ska bli kul att träffa henne igen har inte träffats sen inskrivningen. 3 kg plus nu =(


Dags för mat å mys snart =)

xxx




stallet idag

Kaos på jobet idag, varorna var sena, allt var slut å folket frågade en massa saker så man fick bara springa fram å tillbaka hela förmiddan så när vi kom tilbaka från lunchen så såg det ut som ingen hade varit på avdelningen på hela dan =( inte så kul. men jag å Viktor fick ordning tillslut =)
Efter jobbet idag följde jag med Terese till stallet å pyssla med hästarna =)
Fasen va ovant det var har inte hållt på med hästar på fem år tror jag det är, men det är ju så kul =)

Nu har vi moffat tacos jag å älsklingen så nu ska jag se om jag kan hålla mig vaken under hela filmen (gangs of New York) kanske, kanske inte.


xxx


Per kände en spark igår =)

Innan jag somnade igår var liten helt vild å sparkade hårt som tusan (för att vara så liten) å då kände Per änteligen första sparken med handen =) å då fick jag en puss på kinden.. hihi älskling
Börjar kännas mer å mer å på jobbet tycker dom jag börjar få en rejäl "ölmage" hihi
Imorgon är det dags för v.23 =)

Skulle varit hemma i helgen men det vart så struligt att ta sig hemmåt å då hade vi bara varit hemma och vänt men det hade varit trevligt att kommit hem.

Har jobbat som vanligt idag 6-15 tycker alltid jag får börja tidigt =) men då kommer jag ju hem någon gång åxå. Tror alla surkärringar har varit hos oss idag inget duger å alla bara gnäller ska bli så skönt att slippa de flesta stockhomarna efter denna veckas slut så det är icke sant.. Även om man fixar fram grejjerna dom vill ha så är det inte bra endå. surkärringar.
Så efter jobbet idag har det inte blivit nått gjort. jo jag har ju diskat =S å vi har varit ute med pälsbollarna å gjort mat bakad potatis m. lövbiff å persiljesmör. mums

nej nu är det faktiskt dags för lite caesar IV


xxx

var på tofta strand igår

Var på Tofta i solen igår bland de andra "pingvinerna" det såg ut som det på håll i alla fall då vi kom.. hehe
Hela stranden var full i brats som tyckte de var shit häftiga osv. vilket då inte jag tyckte.
Passade kanske inte riktigt in. magen i vädret å blek som fasen.. hihi. men de shiter väll jag i. handduk på magen så liten ine skulle få solsting =)
Per var ingen badkruka men det var jag =) är ju så jäkla kallt i havet. Lite mera van vid insjö jag =) där är det i alla fall varmt i vattnet. men jag doppade knäna =) KALLT KALLT =(
Å mina jäkla flippflopps gick sönder åxå. shit skor å jag snubblade inte ens.

Sen var det dags för lite sallad i almedalen bland alla fyllisar på kallis. Det var som en vägg av sprit då vi passerade.. hehe Inte så tjusiga då de är så fulla.
Sitter å fillosoferar på våran bänk å kikar på alla som vinglar förbi.
ser en kille å en tjej på andra sidan dammen som skoj bråkar. han ser ut som han tänker släppa ner henne i dammen bland änder å annat snusk,  som hon lutar sig bakåt över ( jag tänker tappa henne tappa henne hehe) å vad händer.. hihi
Han tappar henne hon far i vattnet med ryggen å huvudet före.. PLUMS
HAHAHA
så jäkla roligt. hihi helt plaskblöt brutta (mycket full dessutom) det tar ett tag innan hon kommer upp och försöker slänga i honom tillbaka. 
Hennes vännina står å knäpper kort å skrattar som fasen.
Min dag var gjord.. hihi
det är dessa ögonblick man önskar att man haft en filmkamera =)


xxx



-

Jobbat nästan hela dagen idag 6-16 lång dag idag. men det vart en liten tupplur på soffan kan jag lova då jag kom hem =) sååå skönt. men jobbigt att vakna =(
Är ledig imorgon så då ska jag å Camilla förhoppningsvis hinna med en liten fika är det tänkt, ska bli såå mysigt =)
Hoppas bara att det är lika fint väder imorgom som iag för då kan jag å Per smita ner till parken å mysa..
Är bara så trött just nu å längtar till sängen. men ska hämta per på jobbet om han vill vi tio så jag får hålla mig vaken en liten stund till.. kanske.. hehe

nej nu ska jag återgå till att inte göra någonting, å bara känna liten sparka i magen =)

xxx


känslig eller?

vet inte om det är jag som är lite känslig men jag började gråta så fort jag såg den här =)

www.toxicfactory.com/christian-the-lion-1321....

spark på örat

Per fick för en stund sen en buff på örat från "liten" hihi
liten är vild idag =)

vecka tjugotvå igår =)




Då var vi inne på 22:a veckan med liten i magen =)
"Liten" håller på och sparkar runt för fullt och nu känner jag sparkarna med handen varje dag nästan =) sååå mysigt.
Per har inte kännt nått än men snart så hoppas vi...
Får se om han vill knäppa lite bilder på magen senare då han vaknat från fyllan sen grillfesten igår.. hehe men han var absolut inte fullast. magnus vart raketfull redan kl.23 men det var tydligen hans första fylla sen november så då kan det ju gå lite hur som helst.. hihi
En massa kubb vart det =) vann kanske inte så många gånger men det var kul som faen endå.. Så kubb måste vi inskaffa.


Så bilder mera bilder kommer senare så fort älsklingen har vaknat.


xxx

Shoppingtur med Terese


Har varit ute med Terese å shoppat på östercentrum idag =)
Hittade de här två till liten å jag kunde inte motstå att köpa de. så nu ligger de uppe i skåpet å väntar på November =)
Tänker faktiskt köpa saker innan för man måste få njuta lite åxå så tycker jag.

HIttade en hel del saker till mig själv åxå.
en topp på HM 149;-
en tröja på BikBok 49;-
å en kjol på Vila 50;-
hur bra som helst å det mesta på rea =) Skulle ju inte shoppa så mycke skulle mest vara sällskap på Terese hittad det hon skulle till grillfesten ikväll en kjol var målet och det hittade vi =) på den sista butiken vi var på =)
Hann även med en trevlig fika i regnet. men det får hellre regna nu än senare ikväll ska ju grilla ju..

nej dags att göra lite mat så vi inte svälter ihjäl innan grillningen.. =)

det blir förest ingen resa hem nästa helg, gick inge bra med båt å buss så det får bli en annan gång tyvärr. hade knappt hunnit hem endå fören det var dags att åka igen. fick bara ledigt lör-sön å skulle jobba tills minst 12 på fredagen å då känns det stressigt =(
xxx

spark =).

Låg med handen på magen igår kväll innan vi somnade å vad är det jag känner en SPARK =) första sparken jag känner med handen =)
Sa det till Per som så klart åxå ville känna, men då var det två svagare sparkar så de kände han inte =(
men men vi fortsätter "sparksökandet" å snart så tycker jag att de borde kännas hela tiden. hihi
Annars har "liten" full fart i magen å buffar runt så fort jag är still eller går nått som den inte tycker om =) nektariner tycker "liten" inte om då fick jag en spark så jag trodde jag skulle pinka på mig på jobbet.. hehe Kanske blir lika envis som jag =P hihi den du
Imorgon går vi in i vecka 22 blir nya kort då om vi kommer ihåg det =)

Kommer även hem en snabbis nästa helg men kommer nog inte hinna hälsa på nästan nån förutom familjen tyvärr, men vi kommer ju hem fler gången. är hemma från fredag kväll tills söndag mitt på dan eller nått sånt tror per skulle boka resa idag.

donken idag =)


Sitter här å diskuterar bebis saker med min kära sambo =) vi är faktiskt riktigt överrens än så länge om hur vi vill ha det å så =) Men det finns ju så mycke fina saker =) å så mycket onödigt skräp ?

har jobbat som vanligt idag 12-20 å det är så lugnt så lugnt på jobbet tycker jag vet inte var alla är å handlar någonstanns men jag hinner gå igenom kylen i alla fall å det är ju bra =) men imorgon kommer jag nog hinna städa som fan därute då vi är tre stycken på frukten imorgon..
ÅÅ grattis Viktor som kom in på pilot utbildingen =)

Vi var även förbi donken å åt efter att Per hämtat mig på jobbet =) mums
Nu är det dags för pyssel å strax Gordon Ramsay hur bra som helst =)


xxx

lååång dag idag

Trodde inte det var sant då klockan snozade sista gången i morse senaste tiden man verkligen måste släpa sig upp ur sängen är ju halv sex. *suck* det var bara att bita i det sura äpplet å släpa sig upp ur sängen.
inte ens katterna ville prata med en så tidigt tror de tycke jag skulle gå å lägga mig igen vilket jag mer än gärna gjort. men men.
Dagen på jobbet var vääääldigt lång å det kändes som att man aldrig skulle få gå hem. men de vart en frukost dejt å lunchdejt med terese på jobbet =) alltid lika trevligt. Ska även hem till henne på grillfest på lördag och shoppa lite innan vilket ska bli riktigt trevligt =)

Träffade min underbart söta Camilla på jobbet idag =) du har ju blivit så smal gumms så söt så =)
kom ihåg att vi ska fika på onsdag om du är ledig i alla fall en timme tycker jag vi kan slita oss från våra upptagna liv.. hihi
Vi måste ju skvallra lite å om du har tur så kan man känns då "liten" har gymnastik i magen då =) *längtar*

Nej nu är det nog dags för sängen höll på att somna på trädgårdsmöblerna idag då jag väntade på Per så det är nog dags att krypa under täcket.. =)


xxx


mysig panter =)



Ledig idag å då måste man ju passa på att mysa med sin lilla panter så mycke som möjligt i soffan =) mys misse kurrar å har sig å ålar runt i soffan så det är ju helt omöjligt att inte mysa med henne =)
Har även hunnit med mitt pyssel ett par dagar då jag har jobbar mycke mornar å då kan man ju pyssla lit epå kvällen innan man däckar av i soffan.. hehe

Snart är det dags för ännu en stockhomsvecka på denna ö. *suck*
Det är en av de veckor som det endast springer runt en massa drygt folk med pappas plastkort å tycker de är shit häftiga. kan de inte jobba ihop lite egna pengar istället?? är inte det ganska så mycket mera häftigt än å leva på sina päron.. eller??? min åsikt i alla fall. (nötter)
jaja

v.30 å 31 får vi fint besök ifrån dalarna =) ska bli så jäkla trevligt tycker jag =)
Men vi har i alla fall planerat att komma hem till Mora en hel månad runt jul =) inte riktigt bestämmt mellan vilka datum, men hemma ska vi vara en bra stund har vi bestämmt. =) Med Liten med oss å allt hihi.
å ev nyår i en stuga i Sälen men det får vi se. ska bli riktigt trevligt att vara hemma en stund i alla fall bland släkt å vänner =)


miss you

xxx

ledig imorgon

Nu så har jag jobbat hela helgen så nu ser jag verkligen fram emot min lediga dag imorgon=)
Kommer nog att däcka på soffan ganska så tidigt ikväll då jag började jobba 06.00 i morse men men, då får väll Per väcka mig då han tycker jag sovit nog, som vanligt =)

Nu är det dokumentärer som gäller hypokondriker på hälsohem, riktigt intressant faktiskt, dokumentärer är grejjer som jag gillar =)

Nej dags att moffa i sig den över stora vattenmelon som jag köpt på jobbet idag.. mums
har nog inget intressant alls att skriva annars idag så det får vara.


xxx


halvlek =)



Idag har vi nått halvlek på graviditeten =) går in i v.21 idag så nu är det bar att räkna ner =)
Magen ser mega stor ut på korten men jag vet inte om den känns så stor än??
Kommer se ut som en gående mage med kropp om det håller på i denna takt.. hehe

Har precis vaknat från en liten tupplur på soffan somnade under filmen.. hehe tur att man kan vara social med stackars per =)
Men men har man jobbat från 7-17 så får man faktiskt vara lite trött tycker jag


Nej dags att gräva lite i chipsskålen =) mums


xxx

konstig sak =)


for sale =)


min lilla prinsessa har varit hos veterinären idag



Stackars lilla faffis har varit hos veterinären idag.. =(
Så nu är det faktiskt super synd om lilla prinsessan.
men hon ska få sova hos "mormor" inatt så det kommer nog gå jätte bra =)
Men vi saknar faffan jätte mycke. Massa godis blir det =)
massa pussar å kramar skickar matte å husse till dig


Annars har jag varit på jobbet sen 06.00 imorse. å slitit på som en myra =)
Magen börjar bli lite ivägen annars är det inge problem, lite extra trött nu efter jobbet kanske men det är ju bara att "arbeta med ryggen" som min käre far uttrycke sig tidigare idag. hehe
Nu ska det lagas mat å se om Per har spelat in nått program till mig å om jag får igång det är ju en annan fråge. teknisk är jag ju kanske inte.. nej..
tidig morgon på lördagen åxå men men så kan det vara.

xxx

Vi har varit på ultraljud å sett Liten idag =)



Nu har vi varit å sett Liten igen på ultraljudet.
Vi vart bakåt flyttade en dag så nu är vi 19+5 så runt den 22 November hoppas vi att liten kommer till oss =)
Aktiv liten sak är det i alla fall var inte still mycket så barnmorskan fick ta om många bilder innan hon fick de mått som hon ville ha. Sprattlade å vinkade, å sög på tummen nästan hela tiden. shit sött.
Så det fick det bli en bild på. =)
Hur underbart som helst jag börjar förstå varför man inte kan prata om något annat då man e gravid, men det måste man ju kunna göra. hehe kanske =)


Dags att städa lite å pyssla lite kanske ???


xxx



picknick i almedalen



Idag har jag å älsklingen haft en liten picknick i Almedalen.
Först en liten promenix ner (man måste ju vara lite nyttig ibland)
underbart väder solen skiner å endast några enstaka moln på himlen hur underbart som helst. vandrade igenom parken påvägen ner å Per tuggade på tallbarr för att få känna smaken av skog??? hehe knäppis..
Såg en massa fina blommor på vägen ner åå vad jag saknar en trädgård =( men men det kommer nog
Vi hadde tagit med oss en filt, köpt lite mackor å så klart varsinn liten kaka till efterrätt (mycket viktigt) hihi
Citronbiski vilket var en mycket mumsig kaka som jag bara måste försöka mig på att baka någon gång =)
Vi hann även ner till havet å lukta på gammalt sjögräs å se på en massa tokigt folk som badade =)
sen var det dags att bege sig hemmåt men det var en helst underbar dag =)

xxx

pyssel gillas


          igår kväll                            ikväll

Som sagt så gillar jag att brodera =) Mycke tid försvinner på detta, Håller på med en tiger just nu å det går fort fram då jag har varit lite ledig på sistonde =) denna bild tog jag igår kväll å jag tänkte ta en ikväll får vi se om det är nån skillnad...
Annars har det inte blivit så mycket gjort idag Dr Quinn är ju ett måste dessa lediga dagar =)
Var nere å köpte sallad till oss idag mumsigt som faen =)

Ska även ta å släpa mig iväg till en frisör så får vi se om hon skriker då hon tar tag i håret å vill klippa av allt eller om jag får köpa hela butikens sortiment av hårmedel. hehe. måste erkänna att jag faktiskt inte varit hos en frisör på 4 år (får näsan skämmas) sen en frisör hemma i mora klippte av mig nästan allt ( tror jag fick lite frisör skräck då ) plus att jag å mor precis provat att permanenta mig ( det blev inte riktigt som vi tänkt) så då kan ni tänka mig att jag nästan såg ut som ett troll i en vecka eller två efter den misslyckade klippningen =( *snyft*
Men man måste ju pröva å nu vet jag att ta till locktången istället =)

nej plikten kallar dags att pyssla =)


xxx

RSS 2.0