Tvättdag en lördag kväll??

Japp som sagt så är det lördag idag och denna kväll ska jag spendera i tvättsugan.. ja vad kan man säga om det, int eprecis vad jag hade föreställt mig att jag skulle göra på en lördag kväll men va fan jag har hur mycket tvätt som helst. Och eftersom jag inte ska ut å festa =) så kan jag ju lika gärna tvätta så jag har lite för mig =)


Före                                Efter
       

Vi fick upp köksfläkten igår, hur bra som helst =)
Skönt att ha en fläkt som funkar.
Förutom att tvätta så tänker jag nog inte göra så mycket, ta en promenad om jag känner för det. vi får se.

snöade lite nyss

Fasen det började snöa så fint men det tog slut lika fort som det började. hade varit mysigt med lite snö så det blir lite ljust men det är ännu trevligare med vår. =) Så när jag var ute å gick fram å tillbaka i regnet mot bilen, att lökarna har börjat komma upp så snart så kommer det vara påskliljor här ute på gården. Härligt

per har nu varit och köpt en ny köksfläkt, äntligen slipper vi ha fönstret öppet så fort vi ska steka nått .. hihi

Fläkt inbyggnad vit 60 cmHur bra som helst, tro om jag ska dra lös kryddstället å se om vi kan få upp fläkten redan ikväll =)
Få se hur det går resultatet kommer sen =)

Nu har Oscar somnat så nu ska jag passa på att sortera lite tvätt å se om jag kan tvätta i alla fall en tvätt, Börjar bli lite dåligt med bodys å grejer i Oscars lådor =)

attans

När jag var nere på lasarettet så gick det inte speciellt bra. först kunde de inte hitta ngon åder så hon fick sticka mig två gånger innan det funkar, men sen då hon ska fylla andra ådern så kom det inget igen så då vart det ett nytt stick.
Skönt tyckte jag då var det klart, åker hem å myser med Oscar sen ringer de å säger att de glömde bort ett rör =( buhu tyckte jag å fick åka ner igen.
Den här gången gick det ännu sämre å hon stack mig tre gången utan resultat, innan hon hämtade en barsk dam som fick ut provet på direkten.. hehe man ska vara bestämmd tyckte jag =)  Men nu ska det vara ordnat så får vi se vad resultatet blir.
Så det vart lite hattigt hela dagen stackars Oscar som fick åka i å ur barnstolen hela tiden =) Men han är så snäll så snäll å sov den mesta tiden å har annars inte sovit så mycket alls så jag antar att det blir lite kinkigt då det är dags för sängen om någon timme.
Sen vart jag bortskämd av älsklingen då han tyckte lite synd om mig som vart stucken så många gånger, blev grillad kyckling å donuts.. mumma =)

Ska passa på att duscha innan det är dags för Oscar att sova =)

Sätter in lite bilder på våran älskling åxå =)






uppe ganska så tidigt idag

Kört Per till jobbet men Oscar somnade i bilen och har inte vaknat än trots att han borde vara vaken å hungrig som bara han kan =) men jag får vänta tills han vaknat sen får vi åka ner å ta mina prover å sen vila på soffan min mysis å jag.
Nu har han somnat 21.oo två dagar i rad, nackdelen med det är att han vaknar runt 4-5 och är jätte hungrig men sen somnar han om efter lite mat så det funkar bra endå tycker jag. Skönt med lite egen tid på kvällen.....

Ska ta lite nya bilder på han idag som jag ska sätta in så ni får se hur han växer =)
Blir så mycket ibland att jag inte hinner sätta in bilder varje dag men idag kommer det förhoppningsvis nya.

Snart är det helg igen, fasen vad dagarna går fort trots att man är hemmafru =P Men det är bra det.
Kikade lite på lägenheter på kopparstaden i falun om det nu skulle bli så att vi kanske flyttar dit ( endast en timme hem då ) fanns 61 treor som skulle byta hyresgäster så en lägenhet bör man ju få tag på där =)
Tycker huvudsaken är att vi kommer närmare hem.

Dags att ge missarna mat innan de blir sura =)


nytt

Imorgon bitti ska jag köra Per till jobbet för att sen åka ner till provmottagningen för att se om de får någon ordning på alltihopa. Tycker bara att det är lite drygt att åka ner dit å nålar å grejer inte det trevligaste man kan hitta på. Kommer antaligen inte orka äta frukost innan vi åker heller.... Nu vart det så där negativt igen, lätt att det blir så ibland känns det som.

Mamma har fått fart på hemsidan igen så vi fr se då hon hinner fixa lite där med alla hemliga projekt hemma på Sold.. Fuskigt med hemlisar tycker jag.... =)

Vi har varit och kikat på en köksfläkt på Rusta idag då våran inte har funkat sen vi flyttade in??? hehe den vi tittade på kostade 495:- vilket inte är speciellt mycket, då man slipper allt os. Så klart var fläkten slut men den kommer på fredag morgon så då får Per studsa in så fort de öppnar så vi får en ny fin fläkt =) det kommer bli så fint då det blir nymålat å grejer.. hihi skönt med lite nytt.



lasarettet imorgon =(

Fasen fick brev igår om att jag ska ner å ta ännu mera blodprover....
När jag ver nere på mödravården så tog hon blod för att se om jag fortfarande hade låga blodplättar, fast de hade skickat ut brev om att det inte var något de skulle bry sig om.
Men men... Tydligen så är de fortfarande låga så de vill ta två nya provet för att vara säkra så imorgon då jag kört Per till jobbet så ska jag åka ner till provtagningen. buhu... Ska även passa på att gå in på apoteket =)



Har fått reda på varför det inte händer nått med min föräldrapenning också... Jag jobbade ju på Willys i nästan ett hallvår och man måste jobba ett halvår för att ha rätt till föräldrapenning. Så endast 10 dagar fattades för att jag skulle få mer än 180kr per dag.. Mycker irriterande kan man säga.. Blev så jäkla sur då hon sa att det bara var så få dagar som fattades inte precis så att man bli rik på detta.... piss skit....


Ska fortsätta att måla taket i köket idag, om jag nu vill =)

Har börjat läsa grottbjörnens folk ifgen å då fastnar jag å får inget annat gjort än att läsa.. hehe bokmal som jag erkänner att jag är =)

Skulle vilja ha en badrummsmatta utan gummi under, den förra vi hade var det gummi under å den fastnade i kaklet å det går fan inte få bort vissa gummireter hur jag är skrubbar.. grrr

Det vart mycket hattigt detta men det får gå endå =)

Känner mig faktiskt lite nere idag =(

fasen idag har det inte varit en positiv dag i alla fall inte nu på slutet, känns totalt värdelöst.
Dålig dag i över huvud taget, kanske dags att gå och lägga sig så jag slipper eländet??
fan va drygt...




Nått positivt är att våran hemsida för missarna fungerar igen =)
Duktig mamma har jag som fixade det =)



idag

Var ute och gick en timme igår, mycket duktigt =
Men det var så skönt ute, skulle egentligen bara till affären men det jag skulle ha fanns ingenstanns så det vart att leta lite. Å inte vart det som det skulle heller...
Ska å storhandla i veckan, shit kul.. eller inte

Har målat lite på taket i köket men det  var så drygt så bara halva är målat.. hehe shit fint men det går ju frammåt i alla fall..
nu sitter jag med en sovande Oscar i famnen, han vaknade men somnade igen då jag satte mig ner så nu får han mysa lite =)
skulle varit ute med Emmah å gått lite men det fick bli imorgon istället =)

mamma på pappa håller på med en massa projekt hemma som de vägrar tala om vad det är, å jag e så jäkla nyfiken men ska hem å inspektera om en månad =)


kort tajm =)

jag och min underbara son =)



trött

Oscar ville inte inte alls sova igår kväll =(
matade, låg i sängen brevid han som vi brukar göra då det är dags för sängen men hans ögon var jätte pigg å ville absolut inte sova.. Gick runt med han i en halvtimme tills jag ger upp å tar ut vagnen på en tur som brukar göra att han sover till halv åtta..
men men tji fick jag en halvtimme efter att vi kommit hem så vaknar han å skriker, jag som trodde att han skulle sova en bra stund står u duschen får skynda mig så klart å han är då skapligt arg...
 tar upp han så får han mera mat runt ett somnar han i min famn invirad i sitt täcke medans jag har Sex and the City maraton för att fördriva tiden.
Men sen sov han till sex eller nått sådant.
tror jag får försöka att hålla han vaken en stund på kvällen så han är riktigt trött då det är dags att sova.. Men hur lätt är det med en två månaders bebis??

Ikväll komme Per hem igen efter en helg hemma i Mora =)
Jag å Oscar åker så klart ner och hämtar vid halv tolv eller vad klockan nu blir... Hoppas på att han fått nå nap med jobb bara =)


Tror nog att jag å Oscar ska ta en power napp nu för fasen vad trött jag vart...

fest??

Varför har alla så bråttom till att få ut å festa efter att man har fått barn??
En månad efter så,, tjoho nu ska vi ut å supa skallen av oss....
Så klart att jag åxå längat efter att få slå mina lurviga, men jag har då inte festat än...
Inte är det speciellt inplanerat heller.
Vet att vi skulle få barnvakt å så men det är ju endast om vi är hemma i Mora =)
å sen kan jag ju inte amma på nästan hela dagen efter heller ska han då få ersättning hela dagen det tycker jag verkar lite dumt faktiskt..

Är det inte nu man ska bli en riktigt familj å lära känna varandra ännu bättre än innan inte ut å supa skallen av sig??

Första gången som jag nog kommer att dricka blir antingen på marknaden i Rättvik ( om jag nu ska dit ) eller så blir det nog på midsommar kanske.
Eller nu kanske jag vart en moraltant???

åå han är så underbar min lille son =)



Å vad han log imorse =) hihi
Tur att det var någon som var pigg, själv var jag inte på topp då han vaknar var tredje timme hela natten, han mste sovit för mycket på dan.. hmmm
Jaja men vad spelar det för roll då man möts av sånna här leenden?? Ingenting



Jag har precis passat på att skura mattan som legat i hallen å skräpat eftersom det var meningen att jag skulle ha skurat den för typ två veckor sen eller nått.. hehe ja ja men nu är det gjort i alla fall så nu hoppas jag på att den torkar snabbt så jag kan fortsätta fixa, men det tror jag inte eftersom oscar precis vaknade =)
Har spelat in lite åxå men eftersom jag inte vet hur man får in det på youtube så får det vänta tills Per kommer hem på söndag natt.
Hockeyn gick bra igår åxå 3-2 till Mora mohaha mupparna fick stryk.. =P




före och efter kort =)

Före



Efter



Före



Efter


Före



Efter




fint som fan =)

Nu så är toa taket färdig målat, skönt nu slipper vi ha all grejjer överallt, jag har fått hoppa över det i flera dagar nu å orka flytta på det.. ee tydligen inte.. =)

Så här blev taket i badrummet



Vart riktigt bra om jag får säga det själv.. hehe vi får sätta i lampor i alla spottar så blir det nog ännu snygagre men det blir så jäkla ljust därinne då.. svagare lamopr är det som gäller.

Oscar tränar =)


Flina lite åt konstiga mamma



Gnuggis =)




Idag är det bakad potatis å skagenröra som står på menyn.. mums det är ju helg å då måst eman få mysa till det lite även om man är ensam hemma =)





saknar min älskling jag =(

Saknar min älskling som är hemma i Mora å fixar en massa,
jag å Oscar är hemma vi men han sover just nu =)
Bilden är från Irlands resan september 07
Lärde Irländarna vad en grogg va,, hehe








idag har jag gjort riktigt mycke =)

Idag har jag hållt mig sysselsatt konstant sen jag släpade mig ur sängen i morse runt tio... Oscar ville inte alls sova inatt, men det berodde nog på att han sov nästan hela dagen istället, förstår han, jag kan heller inte sova på natten om jag sovit hela dagen.. Ja ja efter att han vaknat varje kvart i två timmar så ger jag upp då jag är dödstrött å han får sova hos mig i sängen, han vaknar sen bara var tredje timme..... Lite mera sömn till mig i alla fall, men var fortfarande inte pigg då jag har vant mig vid att han sover mellan 23-06 men men...


Litet smakprov på vad jag har fixat med idag =)



Fasen jag har gjort så jäkla mycket idag, vet inte om jag hinner städa så det ser snyggt ut idag men jag hoppas på det sen är det bara grejjerna som står i "matsalen" som ska tillbaka in på toan ( måste bara måla klart där först )

Har varit på Linds å köpte de fina orkideérna (tygblommor ) mötte Gunvor och vart att prata en liten sväng och på Maxi en sväng men där hittade jag bara sånna krokar man kan sätta fast sladd med å blöjjor så det var ingen rolig shopping. Lika bra det är lite trött efter allt flyttande =)

Ska se om jag kan få lite ordning på det så ni får se hur det ser ut här hemma nu =)


puss  hej

Ibland så blir det

ibland så blir det jävligt rörigt då man håller på och fixar lite
men fasen va mycket större vardagsrummet blev =)


måla måla


Badrummet innan Badrummet efter
Köket innan Köket efter           

Jag ska måla ett lager till i taket så det blir riktigt vitt å fint å samma sak i köket, men idag orkar jag inte måla något mer för fasen vad ont i armarna man får av att ha dem rakt upp i ett par timmar =) Men fint blir det... Färgen köpte jag på RUSTA då det fanns en 2,5 liters hink för 79:- å vilken tur för mig.. Hittade även en tre liters flaska med sköljmedel som fick följa med mig hem =)
Oscar har sovit som aldrig förr idag så nu kommer han väl vara över pigg hela kvällen antar jag =)

Nu vaknade min lilla skatt skriver sen

Nytt hår

Per åker hem till Mora imorgon bitti, inte ett dugg avis =( buhu jag vill åxå hem. Men han ska hem och söka jobb så vi förhoppningsvis kan flytta hem snart =) jag vill vill vill
Jag och Oscar ska köra ner han till båten som går runt 7 *buhu* men sen åker vi nog hem och sover lite till skulle jag tro, tänker inte sitta uppe å somna då man kan ligga i den sköna sängen å mysa med den underbar bebis.. mmm

Idag har jag inte gjort så mycket måste jag erkänna, har fixat lite i köket så det inte ser ut som fan å ja vad har jag gjort.. hehe bytt lite dukar i vardagsrummet, tror jag måste skaffa mig en hobby så det ser ut som att jag gjort nått =) Men jag har ju tagt hand om underbara Oscar hela dagen å det tar ju lite tid =) Och när det regnar så är det inte så att man vill hitta på så mycket heller.

Jo detta har jag ju åxå gjort =)
Så vad tycker ni?? fint eller fult??



Mitt hår vart så jävla fult efter att jag gjort slingorna såg ut som en tigerkaka i huvudet å hur snyggt är det å gult vart det åxå. riktigt hemskt.. Tur att ingen utom Per hann se det =) Men nu så har jag alltså blivit brunett vart lite mörkare än jag trodde det skulle bli men om jag har tur så kommer det bli lite ljusare efter ett par tvättar vilket det brukar bli =)

Oscar ligger och sprattlar i min vagga =)



Imorgon så ska jag köpa en burk med färg å resultatet komer så klart upp om jag nu hinnar måla något imorgon. Vi får se...

Måndag

Idag är det måndag igen, dagarna flyter ganska så lätt ihop då man e lyxhemmafru som sagt =) Men jag håller mig sysselsatt så dagarna går ritkigt fort tycker jag.
Nu håller jag på att fixa till i hallen, vi köpte korgar som man sätter upp på väggen så vi slipper ha vantar å mössor på hatthyllan ( jag når inte upp ) så slipper jag slänga upp allt å sen dra det mellan springorna för att få nått att ha på mig =) Ska fixa klart sen slänger jag in en bild på det.


Oscar sover sött i babysittern på soffan trodde han skulle vakna halv tolv å vara vrål hungrig men tydligen inte, så han får väl sova då så hinner jag fixa med en massa annat tills han vaknar.
Grannen håller på och sliter ut halva inredingen från lägenheten låter det som ( och jag vet för jag kikade i hålet i dörren,, jag är äckligt nyfiken ) jag tror jag håller på å blir en sån där nyfiken tant som vet allt om grannarna å vad dom har för sig.. hehe förutom att jag faktiskt inte vet vad grannarna gör.. =P

                          


Fixade håret i lördags men det ser ut som fan så det får ni verkligen inte se, ska fixa till det så jag inte ser ut som fan... Vart hur besviken som hest hade en bild i huvudet på hur det skullse se ut så vart det så här.. inte alls bra, tror nästan att jag säger hejdå blondin en stund.. =)

Per kanske åker till Mora innan och under helgen för att söka jobb så vi förhoppningsvis kan flytta hem snart =) Jag å Oscar kommer att stanna hemma med missarna, och så vill Oscar inte åka tåg..
Hoppas på att vi kan köpa en burk färg så jag kan fixa med köket om Per åker i helgen, så jag har lite extra att pyssla med, ( mer än jag redan har.. hehe  ) Gäller att inte få långtråkigt då man e hemmafru.


Här är bilderna jag tänkte sätta in igår =)





Träning på hög nivå =)

sen blogg idag =)

Nu har vi kikat klart på Narnia prins Caspian. tyckte faktiskt att det första var bättre så lite besviken är jag men den är helt klart värda att se...
Igår så kikade vi på Hancock, den var riktigt bra, men den hade ju faktiskt ett litet sorligt slut tyckte jag =( men mycket bra då jag fick se hela till slut på Oscar somnat..

Oscar sover i sin säng så sött nu så jag ska åxå passa på att sova lite
Bloggar lite imorgon istället..

Men lite bilder kan jag bjuda på...

blev inga bilder endå gick inta att ladda upp de får göra det imorgon..

puss å gonatt

snöar faktiskt...

Har precis kommit hem från en promenad i världens minsta hagel/snö blåst, inte direkt vad jag hade tänkt mig av promenaden men det är sånt som händer. Hann inte komma så långt som tur är, men det bet i kinderna endå.
Oscar höll sig faktiskt vaken en ganska lång stund mot vad han brukar, han brukar slockna nästan så fort man lägger ner han i vagnen annars..Men nu ligger han och sover på sängen =)
skönt det tycker jag så hinner man med sig själv åxå.. Men jag antar att han kommer att vakna som ett skott om jag börjar med håret så det får vänta tills Per kommer hem från jobbet sen. Hade verkligen varit trevligt att känna sig lite snygg i håret...



Igår var jag på efterkontroll på mödravården, Oscar fick följa med så klart...
Skulle ta blodprov men det gick inte så bra hon fick sticka mig två gången i armen å hålla på men det gick inte alls så bra.. Så vi tog en paus i det. Fick väga mig 3 kilo kvar nu ( vart lite mycket av mammas mat över jul =) hehe ) Men Maria tyckte att jag hade gått ner jätte fint i vikt å inte ha för stora krav på mig själv, men jag vill ju fortfarande bli snygg ju....
Blodvärdet låg på 152 jätte fint tyckte hon.
Fick även sitta i den "roliga" stolen men det gick ju bra det med..
Åså ska jag börja men piller igen =) Säkrast det tror jag =) Kom inte ihåg vad de hette, glömde broschyren kvar hos Maria men det var nått på E, Ska hämta dom på måndag så det visar sig då...



Var även hos Emmah och fikade med Oscar ( det var viktigaste att han kom.. hehe ) Jätte trevligt, å Oscar visade nästan bara sina fina sidor men han vart lite hungrig å sen vart han för trött så lite kinkigt vart det. Men det gick över så fort han somnade.. =) Fick se en massa underbara bilder från deras Thailandsresa som de gjorde förra året, och snart åka tillbaka till ( inte ett dugg avis ) Det såg helt underbart på de bilder jag fick se.. =) Skulle vara helt underbart att åka dit...
Vart tacos hemma sen, lika gott som vanligt =) Blir det idag med.. mmmm

våran underbara pojke

"Elvis" smajlet =)



Lycklig pojke =)



underbara Oscar


tvättar idag

Per är hemma å är sjuk idag...
Fast han får ta hand om Oscar då så jag kan tvätta å dona =)
Jätte bra att han är sjuk =P eller inte för det är ju aldrig kul att vara sjuk.

Här är mina mysiga pojkar =)


Jag har åtta tvättpåsar som står å väntar på mig i hallen *suck å snyft* Men sen så finns det inget tvätt alls kvar så det är lika bra att få det gjort. Håller på och dammsuger nu men kände att det var dags för en paus. Sen ska jag ta tag i att tvätta mattan som jag spillde saft över *suck igen* lika bra att skura hela mattan då jag endå håller på men det känns lite motigt kan jag säga.

Tänkte att jag skulle försöka hinna med att bleka slingor idag åxå men det återstå att se om jag hinner med det eller inte, känns som att jag har lite mycket för mig idag faktiskt.. hehe det är jag bra på att ordna... Men om jag hinner så kanske det kommer en bild på det. ( om det nu blir bra )


Nu är det dags för mig att gå ner i tvättstugan......

ondag igen...

Fan va segt det var att komma upp ur sängen imorse, kände verkligen att jag inte ville =(  Men upp kom jag till slut..
Oscar fick ligga på sängen och härja runt lite medans jag fixade lite och han låg där å höll på i godan ro, kikade till honom hela tiden, då jag helt plötsligt hör ett illvrål =( då har min lilla stackars älskling rivit sig själv på näsan så det blödde å allt.. åå vad jag fick trösta ingen bra start på dagen detta...
Men til slut efter lite mat å mys hos mig så vart det ganska så bra. Det är andra gngen har river sig nu, fasen jag som tycker jag klipper hans naglar nästan varje dag...
Han hr varit lika kinkig hela dagen fram å tillbaka, berror nog på att han vägrar sova så länge som han ska... Men imorgon ska jag se till att han sover en ordenlig middagslur i sin säng så han blir lika glad som han brukar vara.. Min lilla sötis han smälter mitt hjärta varje gång, han ler sitt underbara leende =)
Oscar tog tag i min tumme pekfinger å höll i dom mot sin haka då han hade nappen =)

Nu har jag varit ute och gått med min lilla pojke som vägrade somna... men ganska så skönt att gå en promenad i alla fall. Men det hade ju varit trevligare att gå på dan, upptäckte att det var shit dålig luft inne så nu får balkongen stå öppen en stund så det finns luft å andas =)

jag har köpt blondering till håret så jag kan göra slingor någon dag då jag får tid???? hehe får se då det blir av bara... Har som sagt en liiiite utväxt kan man säga.. Inte direkt snyggt.... Men annars så är hårt shit snyggt, fläter det i en inbakad nästan varje kväll nu så jag har jätte fint små lockigt hår hela dagen =) Lite nytt smink på detta så blir man ju nästan snygg.. =)


puss å go natt på er

Den osminkade sanningen och söta nybadade oscar =)

Nydushad jag å nybadad oscar =)


Oscar

Mamma sydde en "födelsetavla" till Oscar som vi fick i julklapp,
nu sitter den på väggen ovanför Oscars säng =)


denna dag

Igår var jag och lilla älsklingen på BVC och träffade farbror doktorn =) hehe
Det var samma barnläkare som vi hade på BB så det var lite kul, han tycket att han blivit större ( vet inte om han komm ihåg oss eller ej men han sa så... ) klämde å kände på Oscar å försökte få honom att le mot honom men Oscar tyckte det fanns så mycket annat spännande att titta på så det gick inte alls, allt såg jätte bra ut, och han tycket att Oscar hade en sån fin färg på hyn.. så klart vad annars??? =P
Så frågade de om Falun och han kom fram till att antingen så har det som rutin i Falun att sätta dom i en synaps ( tror det hette så) eller så var det nödvändigt så som han förstod av hur jag förklarade att det såg ut då han andades, men han har nog har en lite känslig hals precis som jag. Men nu har jag inte haft problem med den på flera år =) (ta i trä) 
Oscar väger nu 5280g är 57cm lång och huvudet är 40cm runt om =) stooora pojken.. hihi

Idag ska jag gå ner och boka tvättid tills imorgen eller ikväll kanske???
Känner inte för att göra så mycket idag om jag ska vara ärlig. är lite slö, druckit för lite vatten å hade världens huvudvärk i morse =( men nu så känns det bättre ska hälla i mig ett par liter vatten till så blir det nog hur bra som helst detta...
Inatt har jag sovit med morgonrocken som filt =) blir så jäkla kallt i lägenheten då det blåser, vilket det väldigt ofta gör här på ön.. Men nu då det blåser så här mycket så är det faaan så kallt utan filt i sängen. Så nu har jag laggt dit den blåa filten som jag fått av mamma för länge sen, hur varm å skön som helst =) och Quilas favorit filt hon brukar ligga under den och mysa =)





Stickade strumpisar från farmor =)



Maria som älskar bebisar får så klart låna Oscar då vi kom på fika =)
Tobbes blivande framtid. hihi


Oscar 2 månader idag =)

Oscar är trött idag =)



Oscar blir två månader idag, det går fort det här och han växer som ett litet ogräs =) Och han är så söt så söt våran lilla älskling... Det händer så mycket nu, synd att vi är sålångt hemmifrån...

Idag ska vi till BVC och en läkare ska titta på Oscar, rutinundersökning, sen ska han vägas å mätas ska bli lite spännande å se vad han väger nu för han börjar bli lite tung =)

Jag tyckte att jag städade så fint förra veckan men som vanligt efter en helg så ser det ut som att jag inte har städat på flera veckor =( buhu
Så nu ska det städas medans älsklingen sover på sängen =)

våran lilla älskling sov sju timma i sträck inatt =)

Igår kväll åt Oscar som aldrig förr hela kvällen, ammade och två flaskor och vaken sen sex tror jag det var, fortfarande inte trött och ögonen var hur pigga som helst. Så vid tolv tog vi vagnen och gick en sväng för att få honom att somna. Tror han somnade innan vi kom ur trapphuset =)  men en promenad blev det endå. sen sov han som en liten ängel, dock fortfarande i liggdelen från vagnen och i sin egen säng =)
Gissa vem som vaknar halv sex å undrar va fan klockan är?? jo jag klarvaken.. hehe inte så van å sova så länge ju... Kikar över till Oscar som fortfarade sover så sött så sött... sju vaknar han och är då så klart mycket hungrig liten pojke å mat fanns det gott om. Kändes som att jag hade världens hårdaste sillisar till boobs.. hehe


bild på första promenaden med Oscar =)




Kattfan är billig idag åxå. Affis hade pissat i babysittern, så den har jag fått lov att skura i dushen nu. blir så jävla irriterad på henne hon är så jävla dryg.. Varför kan hon inte vara lika duktig som Milla å Tequila de håller aldrig på så här...

lördag idag

Snart är det en hel vecka sen vi kom tillbaka till ön, det har gått så fort så fort... För fort. Oscar blir sbart två månader med, han har blivit så stor så stor bara de senaste veckorna med leenden å blicken som är så vaken hela tiden ( då han inte är trött så klart ) står inte på innan han börjar flumma runt på golvet och snart ska börja smaka på mat =) Skulle vilja ha en bok om vad små bebisar äter i början och hur man kan göra eller hur man nu ska säga. kanske bebisarns mat steg för steg eller nått sånt =) Får kika lite efter det tror jag...

Mörk bild på mig å Oscar (lika bra det är osminkad =) )



Idag har det varit en lugn dag kikat på lite film på plus, å myst med Oscar i soffan. Per har hållt på och fixat med min dator så den blir som den ska igen... Pysslat lite med en av mina små hobbys =) Finns inte så mycket tid för det nu men ibland så händer det. å vi har mumsat i oss en massa after eight så snart är den slut.. buhu =(

ush här om dan så kom det två kläd kataloger från HM å Ellos å jag hittade så mycket som jag ville ha =( Vill ha vill ha =( Om jag hade kunnat så hade jag köpt hur mycket som helst men det får bli lite senare. ska kanske beställa

Imorgon ska vi kanske till Maria å Tobbe å fika en sväng, ska bli riktigt trevligt faktiskt =)

Lite bilder från idag på lilla älsklingen



LIte trött pojke i babysittern



Härjar hos mamma =)



lite missnöjd å undrar vart maten är


Nu sover vår älskling i sin säng så sött =)

jag måste vara världens klantigaste =(

Faaaaan va klantig jag är... Hur svårt kan det vara???

Per hade blandat en tillbringare med saft innan han gick över till Mattias nu på kvällen, som jag skulle hälla i mig hade jag tänkt i alla fall =( 
Tror ni inte att jag lyckas välta den då jag ska gå förbi ur soffan??? JOOO.. *suck* Så typiskt mig. Hade så klart Oscar i famnen så jag kan inget göra mot den saft som rinner ut på parketten å mattan, ser verkligen hur det bildas en hel sjö.. *buhu* ja vad gör man lägger Oscar på soffan, han skriker så klart vad annars =(
försöker trösta med napp pussar å täcke, han blir lite lugnare men tycker fortfarande att jag ska ägna mig åt honom som det var tänkt... Fram med mopp å hink saften måste ju bort annars kommer sockorna att fastna i golvet, vilket inte är speciellt trevligt.. Matt jävlen är genomblöt å oerhört irriterande in i dushen med den, tänker inte göra nåt åt den idag men imorgon lär jag väl...välter såklart tillbringaren igen då jag håller på och moppar å blir ännu mera sur.. faaan å andra sofistikerade ord blir uttalade... Varför blir allt annat skit då nått går fel??? å ju surare man blir desto bättre går det ju... eller inte!!!

Oscar ligger i alla fall sött å sover i sängen så nått är bra =)


Per fick sitt första riktigta leende direkt till sig idag =) Han höll på å flumma med Oscar då han låg i babysitttern å Oscar ger han världens finaste bebis smajl.. =)
Gissa om min älskling vart rörd =) Finaste älskling finns inte.


Mina älskade pojkar =)

Nu ska jag passa på att duscha innan det är dags att sova =)

jag erkänner jag är ett kakmonster =)

 

Mamma var snäll å skickade met två lådor med kakor som hon bakat =)
gissa om jag har mumsat kakor sen vi kom hem till lägenheten?? hihi


Idag har jag varit riktigt duktig på att äta då man ska =) frukost å lunch har det blivit men jag tror nog att middagen kommer att bli lite sen då Per är hemma hos Mattias å leker =P Undra vad det blir blir för gott på menyn idag??
Camilla har varit och hälsat på idag å sett hur stor Oscar å lite annat som jag låter vara osagt =) å så bestämmde vi att ta en fika snart å hon ska bjuda mig på en bulle =)

Stora frågan idag vad ska vi äta till middag eller kvällsmat kanske det blir??



Lilla älsklingen sover sött på soffan idag =)



      

vad är det för dag idag... onsdag??

Å vad jag är törstig idag dricker som en hel häst. Har nog varit ganska så dålig på att dricka ett par dagar å nu kommer straffet. =( Men annars så är det hur bra som helst...

Grannen är fortfarande oerhört irriterande då han fortfarande borrar på samma ställe och jag börjar bli ganka så irriterad, hur mycket finns det att göra i en liten etta????
det har varit en mäklare och värderat lägenheten idag, den ligger kvar på samma värde som när vi köpte den och vi fick en hel del tips på hur vi kan fräsha upp den så det ska vi göra. men det blir nog så att vi kommer att hyra ut den ett år å se om vi kan få upp priset lite till =) Om vi nu får ett till lån då vi helst vill köpa oss ett radhus eller liknande då vi flyttar hem ( väldigt snart hoppas vi på )



Nu ska jag passa på att pyssla lite innan vår lilla älskling vaknar efter promenaden..



Våran lille rumpnisse =)

Nya bilder på Oscars sida

blåsigt på ön idag

Fasen vad det ska blåsa på denna ö....
Idag ska det tvättas å fixas, för imorgon kommet det en från swedbank tror jag det var, å värderar lägenheten det ska bli lite kul.. Hoppas jag på i alla fall...
Grannen är billig idag åxå borrar å håller på, låter som hela väggen borras sönder...




Har ju totalt glömt bort att skriva att Linda kom och hälsade på oss söndagen efter att vi kommit hem till Mora.. Hur kunde jag glömma det??
Linda kom med sin lille son Hampus och sin nya pojkvänn David ( som vart mycket väl godkänd.. hehe  )
Oscar fick en jätte söt liten dress med ko mönster å den var hur söt som helst å varm =)
Så klart så serverades det mjölk til Lindas stora lycka, för det hade hon längtat efter. hihi

Lindas lille Hampus =)

Linda å David gick en rundtur i ladugården medans Hampus sov så sött i deras stackars frusna bil =)

Då var vi tillbaka på ön mitt i havet...

Det är obeskrivligt skönt att sova i sin egen säng. tror att Oscar tyckte det med för han har sovit som en liten ängel inatt, förutom då han blev hungrig så klart =) Var ganska så trött då vi kom hem igår men endå så vart det att fixa en massa saker innan jag kom i säng..


Idag var jag riktigt pigg då jag kommit upp ur sängen så jag städade faktiskt balkongen och slängde ut täckena på vädring, fräscht ska det bli =) Finns nästan inget skönare än nyvädrade sängkläder och nybäddat då sover man som en drottning =) Per har packat ur bilen och bärt upp allt i lägenheten å jag tänkte att jag skulle ta tag i det nu innan han kommer hem från jobbet så det blir lite fint =)

Får skriva en sammanfattning från hemresan sen



puss å kram

imorgon åker vi tillbaka till den blåsiga ön =(

har packat ner en massa saker nu inför tillbaka resan imorgon. mammsen hae hjälpt oss åxå =) Känner mig inte direkt motiverad då vi hittat ett drömhus här hemma i Mora.... Men packa lär vi göra endå...

Varit ute och gått med mor en sväng i snön som föll så fint så fint =) mamma drog barnvagnen så klart
sen for jag å Per och hämtade våran bil i Mora så nu har vi våran egen efter att ha haft svärfars till låns sen va var hemma sist hoppas att den är hel en stund nu annars blir jag riktigt grinig...


Ska mysa lite uppe snart med glass tosca päron å sen pepparkakor.. mums hihi

snart dags att åka tillbaka till gotland =(

Jaha då var vi snart inne på helgen och på söndag är det dags att fara tillbaka till ön.. vill verkligen inte men vad ska man göra???
Vi har tittat på ett sånt underbart radhus idag och nu känner vi att vi vill verkligen flytta hem. Det var så fint å fräsht så fan va jag vill flytta dit =) Hur underbart som helst... Kändes helst så bra så bra..

Imorgon ska jag å mor ut på promenad i snön å mysa lite =)

Nu ska jag borsta tänderna å mysa med mina pojkar =)

RSS 2.0