små sur

igår kväll så blev Oscar lite snorig och är det fortfarande idag, så han har fått näsdroppar och jag har sugit ur hans näsa med näsfridan ( tack för tipset Petra ) all sen så har det men han har ingen feber och är pigg å glad. fast nu sover han =) Typiskt att han ska bli lite snuvig precis innan vi ska åka hem... men det blir nog bra...

Annars så var det väl ingen höjdar start på dagen. Oscar har inte sovit så bra för allt snor i näsan. Per har snarkat å ja.. Blev ju inte bättre av att Oscar fick en kastspya i vår säng så man fick studsa upp å fixa med det åxå... Suck.. In i duschen med mig å Oscar i alla fall gått bra sen dess. än så länge, Oscar har ätit gröt som vanligt. Jag får ta en power nap med Oscar lite senare så man blir lite glad igen för just nu så känner jag mig ganska så små sur...

Idag ska vi i alla fall åka hemmåt =) Får hoppas på att det slutar blåsa lite bara tills det är dags att hoppa på båten, nog för att jag sover som en stock om det gungar lite men det behöver inte gunga för mycke heller.. Bara att packa bilen sen då Per kommer hem runt två, hoppas att det inte blir så jäkla trångt men det brukar det så ja. sen då vi kommer hem så ska vi försöka få in den nya bilstolen till Oscar i bilen för den är nästan liten nu.



Vi ses imorgon, inatt eller i helgen kanske??




snyft

åå jag blev så ledsen då jag hittade en blogg om en mamma som fått sitt barn för tidigt och sen fått reda på att barnet var könlöst och saknade urinblåsa och njurar... Lille Robin levde i tre dagar innan hon dog i sin mammas famn, snyft. Per kom å trösta för jag kunde verkligen inte sluta gråta efter att jag läst klart..

Har packat klart nästan allt, lite grejer kvar fortfarande och de mesta är Oscars då han använder det mesta i. Men det står framme i alla fall så jag inte glömmer, då jag fortfarande är lite småsenil =)

Oscar såg en rolig bebis i garderobsspegeln då jag packade =)



Snart snart snart är det dags för hemfärd =)
Längtar efter marknaden vill fynda lite, och köpa en liten påse med nougat godis ( inte för mycket socker till oss ) Men utan godiset så känns det inte som marknad. och kanske en liten ballong till Oscar??? hihi

Per slängde ut Millas gamla stora kartong fylld med papper (sånt som finns i skor då man köper de ) hon har myst runt i den lådan hur mycket som helst men nu åkte den ut. skönt =) Men man har ju inte hjärta att ta bort sånt som lilla fisen tycker så mycket om..

Oscar har ätit som en liten häst idag, tror inte att det finns något stopp i hans mage, Få se om det visar sig på vågen den 11 Maj =) Då ska vi även på 6 månaders läkar kontrollen 8.30... suck jaja brukar ju endå vara vaken då nu för tiden.. hehe
men Oscar har varit så duktig hela veckan, han har sovit hela nätterna den här veckan =) Hoppas att det fortsätter så ( nu kommer han säkert att vakna bara för att jag säger så ) känns så konstigt att vakna utan att varit vaken på natten, ovanligt pigg bli rman =)
( tror Per tycker jag är äckligt pigg ibland på morgonen hehe )

dags för Greys anatomy

packing time =)

Idag så är det verkligen dags att börja packa för imorgon så ÅKER VI HEM HIHI
Fasen va najs..
Ska proppa bilen full i grejer som kan lämnas kvar på Sold så det blir en aning mindre sen =)
Sen så kommer bilen bli riktigt tom då vi åker tillbaka till ön utan missarna, för de ska få sommarlov hemma hos mamma och pappa. Tror de kommer att njuta som bara den, stort hus att springa i och en kattgård att vara ute i =) De känner på sig att det är nått på gång för de är fjolliga som bara den =) Men de förtjänar en semester då jag inte kunnat gå ut med dom sen Oscar kom. Så nu tror jag de lever ute på balkongen på dagarna =)

Värsta snygga väskorna =)



Nej nu ska packa

Vi ses snart alla där hemma =)
Om inte annat så får ni komma och våldgästa på Sold =)



dededada

Glömde skriva att Oscar började säga dedededada för några dagar sen =)
Han kan hålla på hur länge som helst ( precis som sin mamma )

Och idag så sög han på sin tå =)

underbar dag =)

Idag så har jag haft en helt underbar dag tillsammans med Eva och lille Henrik =)
Helt underbart väder fick vi idag, alldeles lagomt varmt kändes som om det var mitt i sommaren.. hur härligt som helst.. mys

Oscar sitter i mitt knä och Henrik står i sin mammas knä =)


Lite bus blev det =) Eva i bakgrunden



Söta Henrik =)



Både Oscar och Henrik var på sina bästa humör idag å var helt underbara och stod ut med vårat pladder =) trodde att Oscar skulle tröttna ur totalt av att åka vagn en hel dag men han var hur duktig som helst, men de vart lite väl hungriga då vi glömde bort klockan och helt plötsligt var den nästan tre å våra stackars pojkar som inte fått mat sen elva.. Inte undra på att det var lite kingkigt, fast de var jätte lugna endå =) Oscar sög på sin läpp så jag trodde den skulle försvinna.. hihi
Idag så har Oscar även fått sin kött premiär, kyckling och pasta blev det, och det tyckte han var riktigt mumsigt =) Så det ska han få ett par dagar sen är det dags för fisk. Kul att han kan få lite mera olika mat, känns så tråkigt att ge han samma mat hela tiden men det blir det ju ändring på nu...

Oscar suger på sin överläpp, och det började han faktiskt med idag =)

Det blev lunch på Märtas, räkbaguette hur mumsig som helst och den såg ut som en riktig lyxmacka... mmm mera räkmackor till folket =)
In på Lindex tänkte hämta babyboxen 6 månader men den var slut så jag får kika in där efter att vi kommit hem å hoppas på att de fått hem några =) Det blir nog bra men jag hade så gärna velat haft den idag =( jaja köpte tre kortärmade bodys till då det var 3 för två så nu så finns det =) Men man kan nästan aldrig få för många bodys till en liten kille som Oscar =)
Även en bilspegel till bilen blev det då det var special erbjudande =) shit bra så kan man se i bilstolen då man sitter och kör..
efter det var det dags att gå hemmåt klockan var nästan fem =) Vart tiden tog vägen idag har jag ingen aning om men det har varit så kul hela dagen, jag å Eva har pratat å pratat så nu kommer vi sova riktigt gott inatt.
Flera såna här underbara dagar =)

Tog en massa underbara bilder på Oscar idag =)







Älskar vår son så oändligt mycket,
kan inte ens föreställa mig hur livet skulle vara utan honom.



mina hemligheter

Den här boken har jag precis börjat läsa =)

Har inte kommit så långt men den verkar riktigt rolig =)



Måste nog börja packa lite smått snart tror jag... Men först så ska jag duscha efter att Oscar somnat sött, men innan dess så ska Oscar få lite gröt i magen så han sover gott =) tror nästan att han börjar bli lite tröttis nu så nu är det dags för gröt

Har hänt lite med Oscars mage efter lite kämpande men den är fortfarande lite konstig. trots en och en halv burk med katrinplommon pure... två pruttar är det enda som blivit, men Oscar har i alla fall inte ont i magen vilket jag tycker är mycket bra. Men jag tycker endå att det borde hända nått med hans mage...




porslinsblomma

Min porslinsblomma har mot alla förutsättningar börjat blomma =)
Inte speciellt många blommor, men eftersom den typ bara består av just de här två små kvistarna så tycker jag att det är hur bra som helst =)
( kanske jag ska börja sköta om den lite bättre så kanske den växer till sig lite )



Idag blir det mera tvätta, hann inte så mycket som det var tänkt igår... Tur att Per är ledig så det går att tvätta lite idag istället. Packa ska man kanske börja göra åxå, så allt kommer med. Oscar ska ju ha alla sina saker som han behöver åxå.
Idag ska det handlas åxå, fick en 10% kupong på ett köp på MAXI så det är det ju lika bra att göra slut på =)
Men det blir nog mycket sånt som kan stoppas in i skafferiet då det inte känns som någon vits att fylla kylskåpet med en massa mat om vi endå ska åka hem över en vecka om ett par dagar =) yay =) =)=)=)

Som sagt så åker vi hem på torsdag eftermiddag med fyra båten så vi är nog hemma på Sollerön runt halv två två tiden =)

Mamma å pappa har tydligen gjort några projekt ute i trädgården, nyfiken är jag så klart men det blir "inspektion" då jag kommer hem =) Undra om vindruvorna vid altanen blivit gröna då vi kommer hem?? de brukar börja ganska så tidigt =)

Nu ska jag fixa lite innan Oscar vaknar..



söndag

Min så kallade "skog" är fjäderstjärnvinda
 å förhoppningsvis så kommer den se ur så här i sommar =)

Lord Nelson: Fjäderstjärnvinda - 'White Feather'

Faaan va jag vill ut å gräva upp halva trädgården hemma på Sold nu, det kliar i fingrarna... gräva, titta, peta å skita ner sig riktigt ordentligt det är vad jag behöver allra mest just nu =)
I sommar ska det pysslas å grejas som bara den eftersom vi nog blir hemma hela juli ( om vi nu inte har flyttat hem redan ) Jag vet precis vad vi ska göra med ett av landen, det kommer bli ett riktigt stort projekt men det kommer bli hur bra som helst =)

Tvätta ska det göras idag åxå.. suck.. men det är inte så mycket ( hoppas jag ) tvättade Oscars kläder igår då han inte hade någon pyjamas kvar. Men nog finns det att tvätta endå, det är nog en sak som aldrig kommer att ta slut tvätten...

Jag har föresten fått tillbaka min dator pigg å glad igen =)


Den här söta bodyn vann jag på tradera i morse =)
Bra för kortärmade bodys är nått som fattas till i sommar så jag passar på att fynda
19 kronor vart det för denna =)


Oscar han ligger och sover igen lite sovtid som han missade igår han somnade ju inte riktigt fören klockan var runt halv tio igår och han som är van vid att somna runt sju. så nu får han sova så han blir en glad liten kille =)
Skulle kanske ha gått och lagt mig samtidigt som Oscar igår men det känns så värdelöst att gå och lägga sig halv tio på en lördag kväll, räcker det inte med att vara hemma??? Fasen jag känner mig nästan lite rastlös ibland på kvällen fast jag är trött.
Få se om man kan fjäska till sig lite barnvakt någon eftermiddag/kväll så man kan hitta på något ute eller gå på bio eller nått... någonting i alla fall..

Har suttit och funderat lite på utbildning här på morgonen och har nog kommit på något som är ännu bättre än det jag tänkte på först, det är fortfarande innom samma område men på distans och litet lättare att komm in på utbildningen. Ska forska lite på saken så får jag se =)


Nu ska jag se på reprisen av robinson och se om Oscar kanske vaknar snart =)





lördag

Låna mammas borste det var riktigt spännande =)

Tog en härlig promenad till Pers jobb innan O´´Lerays tänkte då att lill killen skulle sova lite dådå.. Nädå han satt och titta och prata om allt han såg, trodde nästan att han skulle ta och somna en stund men icke =) Han var vaken hela vägen trots att vi gick en hel timme. ( måste ju bränna lite kalorier då man ska äta så gott =) )
Och på O´Learys så var det ett jäkla liv ås där gick det ju inte att sova något ( vilket jag inte heller trodde )
Men Oscar han höll ut länge =) han var så go å glad å pratade och pysslade runt i mitt å Ulricas knä innan maten kom vilket tog en jäkla tid... Men runt halv nio då började Oscar ge upp han var så trött så trött ( men han vaknade ju strax innan fem så det är ju inget konstigt ) Så då gick Per ut med vagnen men han ville inte somna så då åkte jag hem  med honom, han hann dock somna innan jag kom fram til bilen så han blev jätte ledsen då jag tog upp han ur vagnen, men efter att han blev inlindad i filten så somnade han på en gång.
Men han vaknade då vi gick upp till lägenheten så då fick han lite välling å sen vart det sova =) Å nu sover han sött på våran säng, oh jag ska snart kramas med kudden jag med, är dags för det =)

Växer så det knakar och omplanterad =)




snart är det dags

Nej nu ska jag passa på att duscha å göra mig lite snygg,
ska ju ut bland folk idag å då kan man ju inte se ut hur som helst *ler*

Oscar sover så det är bara att skynda skynda =)

promenix

Ååå äntligen har vår underbara unge somnat =) 21.5o fasen å aldrig vilja somna =P

Vi tog en kvällspromenad lagomt tills han skulle sova vid sju, å tänkte så klart att det bara skulle vara att lyfta ur han som man brukar kunna och han fortsätter att sova. Promenaden var hur skön som helst skönt att komma ut och det var länge sen som vi tog en promenix tillsammans jag å älsklingen.
Då vi kommer hem ser vi hur Patrik ( grannen ) springer i bara shorts in i trappen, min kommentar är så klart att han springer fan halvnaken jämnt.. hehe I alla fall så kommer han halft utflygande ut på sin balkong då vi håller på att ställa in den i "barnvagnsgaraget" vid porten, å han undrar om vi använder barnvagnsförådet i källaren ( vi viste inte att det fanns ett sånt ens.. hehe ) Han skulle starta eget å undrade om han kunde använde det rummet om han fick. Sen så fick vi en rundtur i hans lägenhet å fasen va snyggt det kommer att bli då det är klart, blev riktigt avis. Men han ska förhoppningsvis hjälpa oss att riva ut en vägg som kanske gör att det blir lite mera fart på budguvningen då vi ska sälja =)

Jag har varit en riktig mästerkock idag och gjort grillspett med fläskfile, cocktailtomat, champinjoner, squash och lök, även klyftpotatis blev det. å Per vart riktigt förvånad över att jag kunde göra sån god mat... hehe jag är ju för fasen bäst tyckte jag =P

Ush jag är ju trött jag ska nog ta ur linserna och kasnke hålla mig uppe timmen ut ( kanske ) Oscar vill h amat på natten nu igen å jag blir så jäklans trött, men är magen hungrig så är den hungrig.

Imorgon ska vi på O´Learys med Kenth o Ulrica det ska bli ritkigt najs med lite nachos.mmm

sola

Fortsatte med min fönsterputsning idag som stannade av efter endast ett fönster.. hehe man nu så har jag fixat en massa. stökat runt på balkongen och öppnat fönstret mot balkongen så kissarna kan gå ut där och så slipper det dra så mycket på golvet. Om nu Oscar ligger där vilket han inte har kunnat gjort då dörren varit öppen men nu så går det bra =) Det är +21 på balkongen och +26 i köket.. så det är ganska så varmt inne just nu.. Jag är riktigt glad att vi inte fick söderlägenheten som vi bjöd å¨först för då hade vi fått värmeslag på en gång, den här ligger perfekt, ingen sol mitt på dagen, så då fpr man gå ut och på eftermiddan har vi solen i vardagsrummet, synd att balkongen inte ligger där istället det hade varit kalas =) Har även hängt ut ett par ampellijlor så det blev riktigt mysigt.

Oscar skickar en liten hälsning =)
Y VGKB N GF C                                             GC FXNC VFf xgc er rcvcgnf  ik jkk                       b         ♦ 

Jag har suttit ute på balkongen och myst en hel timma nu då Oscar tagit en power nap =) Hur skönt som helst =)

men nu så är vi vakna =)

promenix

Fasen jag tror att jag och vågen har kommit lite bättre överens på sistonde =) Även denna dag så visade den en siffra mindre och jag känner mig mera motiverad än någonsin att få bort fläsket... hihi hoppas att det fortsätter så här så kanske man blir lite snyggis till sommaren, eller nått...

Jag har nyss varit ute med Terese och hennes vovvar och gått en underbart skön kvällspromenad, hur skönt som helst. Det får vi göra snart iegn tycker jag =) Bra att bränna lite kalorier så här på kvällskvisten åxå =)
Men det blir nog en macka skulle jag tro.. kurrar lite i magen. 14000 steg idag i alla fall det är alltid nått och om jag hinner så blir det en sväng på crosstrainern imorgon..

Imorgon så blir det grillspett med cocktailtomater, champinjoner, squash å grejer. det blir mumma det, och inte allt för onyttigt heller. Honungsmelon blir det nog åxå istället för godis =) Hittade ju en sån god förra helgen. glufs sa det sen var den slut.. hehe

Fick två halternecklinnen idag, men jag vet inte om jag var så nöjd med om hur de satt vid bysten, hade ju en topp på miog under ska proova utan så får jag se om jag behåller de eller skickar tillbax dom. Annars blir det bara något som hänger i garderoben å samlar damm..

Blir en söt bild idag då Per å Mattias håller på och doktorerar på min dator och förhoppningsvis så kommer den tillbaka frisk å glad...


trött idag =(

Usch va trött jag är idag =( Förstår inte har sovit riktigt mycket inatt å ätit bra mat å grejer men endå så är jag trött.. hmmm Blir väl så ibland får lägga mig tidigt så blir det nog bättre tills imorgon =)


Lite bilder från idag =)
Stå mot soffan och leka med puh det är kul =)

Världens gladaste underbaraste kille

Han vill nog äta upp telefonen

Man blir trött efter en massa bus med mamma =)


Idag så har jag gjort en stor sats med potatis/morots pure till Oscar, sju burkar blev det å det är ca två portioner i varje. Smaka fick han åxå å det verkade vara shit gott =) Tur det då förra försöket vart en katastrof med resultatet att puren vart som pudding?? hur jag gjorde för att få den så har jag ingen aning om, men nu vart det bra =) Så det ska Oscar få ett par dagar sen är det dags för kyckling...
Städat massor åxå då  det såg ut som en tromb farit fram i lägenheten, jag som tycker om att ha det ganska så ordnat, fasen jag blir nästan sur då jag låter det bli så där stökigt det blir ju bara jobbigare å jobbigare å städa upp allt om man inte håller efter....
Nickelutslagen håller på att läka nu, kliar knappt alls å det är inte lika ilsket rött längre vilket är riktigt skönt. kedjan den ligger i soporna den så jag slipper råka ta på mig den igen.

På lördag ska vi ner på O´Learys å äta nacho tallrik.mm har inte varit där sen oktober tror jag det var, så det är verkligen dags. Vi ska dit med Ulrica å Kenth och Oscar ska så klart följa med åxå.. hoppas att han kan sova så det inte blir för mycket skrik ( inte Oscar )för då får jag nog åka hem lite tidigare... Hoppas att jag får lite i magen så är jag glad =)

nej dags att kocka lite. Tomatfisk med potatis står på menyn.
nyttigt som attans å vågen den går neråt =)



shoppat lite =)

Så då blev det lite shopping idag då, fick rabatt kuponger på barnkläder å de måste man ju göra slut på =P det var i alla fall 25% =) Så två kortärmade bodys från kappahl och em kortärmad från Lindex i st.74. Har nästan bara långärmat å det blir ju lite varmt i sommar så lite kortärmat behövde inhandlas ska nog köpa några fler sen om jag hittar några fina =) Så dessa blev det som fick följa med mig hem



Även två hakklappar fick följa med då Per köpte såna som det stod
I love dad så fick jag ju lov att köpa I love mum =)


Men det blåser riktiga isvindar på ön just nu så jag är riktigt glad att jag tog en tjock tröja och en scarf annars hade jag nog frusit som satan.. Det var lite små kyligt endå... Kikade in på babyproffset åxå hittade en massa bra grejer men det var lite smådyrt tyckte jag, men en sak som vi ska köpa är den dära braiga blöjhinken =) men en sak fick följa med därifrån med =)

Bollen vart en riktig hitt så fort han fick den, riktigt kul då jag köpte bollen efter att sett en bild på en bebis som mumsade påen boll i en föräldratidning å jag tyckte det såg så mysigt ut =) Å han tyckte den var shit rolig =) bet å mumsade på den å försökte luftsimma mot den då den rullade iväg =) hihi han är ju så söt vår lilla kille =)

Han ligger och sover gott å vår säng just nu, som vanligt så får han somna i vår säng sen flyttar jag honom då jag går och lägger mig och samtidigt så får han en flarra så han sover gott på mätt mage =)
Han har börjat vela ha en flarra runt tre-fyra tiden på natten igen nu antar att det är någon tillväxt period eller nått sånt. =)

men han vill knappt ha någon välling på dagen då vill han ha mat så det är väl bara att göra som han vill =) Stora pojkar vill int eha välling de vill ha mat hihi =)
Han har fått banan/äpple pure nu i två dagar och i morse så var det riktigt mumsigt efter gröten kan jag lova.. smaskisen...

Äntligen så har Nalle Puh paketet komit från Nalle Puhs bokklubb =)
Jag som nästan hunnit bli lite småsur för att det aldrig kommit, men nu är det här och vilka underbart fina saker Oscar fick =)
Ryggsäcken kanske är liiite stor men den växer han nog i så småningom =)




Nu är det dags för desperata hemmafruar =)



hemlängtan

Jag längtar hem jag.. Men nu är det nästan bara en vecka kvar tills det är dags att åka hemmåt igen.. Vi kommer att åka med fyra båten så vi är nog framme på Sold runt o1.3o-02.oo skulle jag tro, precis som vanligt. =) Skönt för då kommer Oscar att sova hela vägen ( förhoppningsvis ) men det blir nog inte lika kul på morgonen efter =( Får fjäska lite för mamma så kanske man får sove en timme till eller nått.. =) Vi får se. Kissekatterna får så klart följa med, de kan ju inte vara helt ensamma i över en vecka då blir det ju hur lessna som helst, Quila komme bli helt överlycklig, hon får alltid gå lös hemma då vi är ute å det tycker hon så jäkla mycket om. Förhoppningsvis då vi flyttar hem så får hon vara ute själv då vi är hemma. Om det nu inte bor en mördar katt i närheten, såna dära gamla slagskämpar som ska slåss med allt som rör sig... Kanske syns att jag vill flytta hem å det vill jag åxå göra på en gång.. och med lite tur så kanske vi får det =)

Idag ska vi fara och köpa kattmat å kattsand. Blev inget igår då allt tog mera tid än vad vi trodde.. Men det var kul i alla fall =) Idag blir det lasagne det var hur länge sen som helst så det är faktiskt dags, å så blir det en massa matlådor som jag kan äta till lunch. hur bra som helst =)



glad idag =)

Idag har jag redan hunnit med en massa saker, varit å handlat en massa saker till Oscar, så klart för det är ju det barnbidraget är till för =) Så en hög med välling å blöjor blev det, och även ett par burkar med mat, fisk och kyckling då vi tänker börja med de kötträtterna först snällt mot lilla magen. Sen får vi se om han tycker det är gott åxå =) Även lite frukpure burkar blev det =)
Jag har även damsugit å fått lite frukost Oscar har fått lite gröt å sovrummet har blivit fixat =)
Åkte en snabbis förbi Lind´s och köpte en blomma till balkongen och kattgräs till missarna som jag har satt. Synd bara at solen försvann =( Grått å blåsigt är det just nu på ön... Kallt åxå om jag ska gnälla lite extra...

Oscar har sällskap då han sover =)


Igår fick vi en mycket efterlängtat telefonsamtal å jag hoppas hoppas att det går bra, det hade varit helt underbart åå det känns så bra att det händer något. Det har stått så stilla ett tag nu. 

Då Per slutat så ska vi kika å fixa en massa saker, ska bli riktigt kul faktiskt.

Nu ska jag passa på att fixa lite medans Oscar sover, han är en riktig kinkig lite pojke idag inget duger bara att sitta i mitt knä å hålla på, eller att gå och bära på honom... Ska se om han vill ha lite frukpure banan/äpple senare få se om han kanske blir lite gladare. =) Annars blir det en dag i sofan med Oscar för mig =)


marknad soon

åå vad jag längtar tills Rättviks marknad =)
Har kommit på så mycket som vi kan hitta där å jag hoppas att vi hittar det åxå det hade varit perfa =)
Särskillt en massa snyggis tröjor till Oscar ska det inhandlas å lite godis ska vi nog kosta på oss åxå. Går snart in på tro det eller ej andra veckan utan godis å kakor =) Å det ger resultat kan jag lova, känns hur bra som helst massa frukt å torkad papaya blir det istället..


Nu är det dags för sängen. go natt på er

sola =)

Ännu rödare om halsen idag =( å det syns som faaan nu... fuck inte kan jag sluta klia på det heller å då blir det ju inte bättre... jaja det lär väl försvinna någon gång..

Sovmorgon fick jag idag åxå.. skööönt, fast det kom en tjock katt å gick på mig så jag vaknade.... men då var klockan lite efter 10 så då gick jag upp, pigg å glad =) Annars så blir det runt åtta som jag å Oscar brukar släpa oss ur sängen ( Oscar vaknar sju ) HAn brukar få ligga å flumma runt i vår säng en timma så vi kan ligga å små kika på honom =)
Solat har jag gjort åxå Per tyckte att det var dags att jag fick lite sol =) å det vart riktigt fin färg ser inte lika likblek ut längre vilket är mycket bra =)


Oljade in trämöblerna på balkongen för någon vecka sen å de vart så fina så golvet såg shit fult ut så nu har det fått sig en omgång med Olja å det vart ju hur bra som helst, som nytt =) Lite blommor på detta så blir det hur mysigt som helst.
   


Jätte härligt väder ute men det blåser isvindar så det är inte så skönt som det ser ut att vara... Men det är varmt å skönt vid fönstret.. Kissekatterna ligger å myser i solen.
Handlat har vi gjort åxå, Per tyckte inte att det fanns någon frukost i huset men nu finns det =) Idag blir det grillad kyckling å potatissallad mumma.
Igår så vann jag tre bodyförlängare på tradera.. =) Shit bra så kan Oscar använda sina kläder lite längre då st.74 blir alldeles för stort å st.68 börjar bli för små..

Nu ska jag hitta på nått annat att göra =)

nickel...

Helivete. har haft ett halsband på mig med kedja å var helt säker på att det var nickelfritt... Men nu sitter jag här med röda utslag runt halsen å det kliar som satan =( Känns som att det bara kliar mer å mer trots att jag tagit av mig halsbandet för länge sen, Ska nog sno lite at Oscars Zinksalva ås e om det blir bättre...



Annars har vi varit ute och kikat på lite olika saker, Oscar har varit jätte pigg idag å har tittat på allt =)
Ikväll är det torkad papaya och honungsmelon som vi ska mumsa på ( fast Per får käka nötter istället för papaya=P ) Blev lite mumsigare mat istället för godis ikväll. Kött klyftpotatis å BEA hihi tror jag är berroende av bea jag =)
Snart är det dags för robinson å det ska det kikas på, sen blir det Yes man som vi ska kika på.

hoppas ni haft en underbar dag

ny dag nya tag =)

Inatt så har Oscar sovit på mage =) skitungen vägrade sova på rygg såhan fick väl göra som han ville och han har sovit hur bra som helst =) vaknade bara en gång inatt runt halv fyra, strök han lite över ryggen och gav han nappen sen sov han hur bra som helst fram till halvåtta =) Hur skönt som helst. Ingen feber heller, jätte pigg liten pojke är han idag =)
Igår rullade han föresten tillbaka från mage till rygg för första gången =)


Nu ska vi ut och kika runt lite så får vi se vad resultatet blir =)

today

Oscar har lite feber idag efter sprutorna igår men har piggnat till jätte fint nu på eftermiddan, ska ta temp på han igen å så hur det står till. Efter lite sömn å gröt så verkar det blivit mycket bättre. Han ska få gröt på kvällen sen, och efter helgen så blir det puré mitt på dagen, vill inte chocka magen totalt med en massa mat på en gång.
Har varit duktig å fixat en sak medans oscar spv få se vad Per säger om det då han ser det för det har faktiskt svurits lite över det.. hehe
Massa fixa blir det då det är kaos lite här å var, håller på med potatiså morots pure till Oscar åxå mycket som vanligt att göra, Akvariet har fått lite uppmärksamhet å plastburk skåpet har fått sig en omgång och fyra burkar pure blev det så nu har han lite mat till sin lilla mage..

Ikväll har det blivit sallad å en liten kille som absolut inte vill sova trots feber och en alvedon, så nu ligger han på soffan å sprattlar, får se om han blir trött strax =)


sovdags

Nu jäklars tänker jag faktiskt gå å krama kudde
 för jag känner mig helt slut
å behöver nog sova igen ett par timmar
 ( eller ett par dagar)
Så go natt på er

Ute i solen med föräldragruppen

Idag har jag å Oscar varit på föräldragrupp på korpen och fått göra babymassage, Oscar sov dock halva tiden då jag fick gå ett par varv med vagnen för att han vägrade somna hemma eller i bilen så då åkte vi dit lite tidigare och tog en promenad å då somnade han så fint =) Men lite massage han vi med, å det ska vi fortsätta med hemma för det var riktigt mysigt =) å vad Oscar tittade på de andra bebisarna hihi han låg på mage å var alldeles fashinerad
Sen så var det dags för mätning, vägning och 5 månders sprutor.. Oscar väger nu 7830g och är 66cm lång, han vart så klart jätte ledsen efter sprutorna men efter lite mys så vart det bra igen,  vi ska mysa lite extra ikväll =) Fick även lite matbroschyrer och Eva tyckte att om han är så duktig på att äta så kunde han få gröt på morgonen och kvällen och få pure mitt på dagen så det ska vi börja med imorgon =) då blir det potatis å morotspuré det blir nog bra sen så kan vi börja med lite kött snart. hon tyckte att vi kunde börja med att ge han burkmat med kött och sen göra egen mat till dom efter att vi gått igenom fågel, fisk å kött.
Sen gick vi till Märtas å åt lite lunch pasta carbonara tog jag i alla fall, helt ok. lite dålig service för jag vet inte riktigt hur servitrisen tänkte då hon kom farande med tallrikarna i högsta hugg då vi stod med vagnarna å tog sallad, tallrikarna fick å sen stod vi å funderade på hur vi skulle komma ut med barnvagn å tallrik samtidigt?? men som tur va så kom det en trevlig praktikant å hjälpte oss med tallrikarna.


Oscar sov ända tills vi var klara, trött efter sprutan å en massa nya intryck =)
Men sen var han vaken och ville ur vagnen på Lindex å HM ( ja jag gick in där trots allt) och hittade ett par skor till Oscar. De var väl trevliga å så där men det känns konstigt att gå in där endå....
Oscars nya skor


Lite stora men då har han lite att växa i, tyckte de var så finaså jag gjorde slut på min värdechek på 50 kr å då kostade de bara 29.50 hur bra som helst.

Oscar är lite lite kinkig men så kan det gå då man får spruta.. så nu ska vi mysa




Oscar badat

Oscar har precis kommit ur badet innan det är dags för sängen,
å han är så trött så trött




Men nu har han sovit i nästan två timmar och det är snart dags för Greys anatomy..
Å jag har duschat och smörjt mig med babyolja då jag tycker att jag har så torr hud, förhoppningsvis så blir det lite bättre.. kanske
Känner att det är dags att inhandla lite nya sommarkläder... men då jag känner mig som världens fetaste flodhäst så är det inte speciellt kul att köpa kläder som sitter som skit i alla fall =( Men jag kunde knäppa jeansen idag utan att se ut som en stoppad julkorv =) så det är ju lite positivt endå mitt i allting...

Har satt dit alla handtag i köket idag, äntligen ska knäppa kort på det imorgon i ljuset =) Köket känns ännu större nu, härligt eftersom det är ganska så trångt därinne.. hehe och en promenad blev det åxå fick ju lov att köpa skruv å pulver till pojken =)
Jag å Oscar har mumsat banan idag, va han tycker det är gott han smaskar å gapar som en liten fågelunge för han vill ha mera hihi..

Fot Oscar =)

Nu är det dags för Greys =)



ny bilstol till vår lille pojke

Bilbarnstol, Maxi Cosy Mobi

Bilbarnstol, Maxi Cosi

Oscars nya fina bilstol =)

funderingar


Igår kväll låg jag och funderade på om jag skulle ta och se om jag kommer in på den utbildningen som jag är sugen på. men då måste jag antingen läsa upp ett antal betyg för att få högre snittbetyg eller så lär jag göra ett högskoleprov.. hmmm.
Känner mig riktigt sugen på att gå den här utbildningen plus att det finns en massa jobb... Vi får se får fundera lite så kommer det nog bli bra =)
Hoppas bara att jag inte kommer att ligga halva natten igen å fundera på det.


Slut på funderingarna.. =)
Glad idag dubbla avsnitt av desperate housewives.. =) mycket bra å imorgon är det greys..
Dopkorten ligger nu på lådan, shit najs...

Oscar började gallskrika helt utan orsak då vi satt och åt,, å han skrek å skrek, funderade nästan på om vi skulle ringa till mamma å höre efter tips.. han verkligen grät å grät stackars lilla pojken å det var bara mamma som dög (inte snällt mot pappa som försökte trösta) men tillslut då jag la ner han på sängen å han fick vara nakenfis då vart allt jätte bra han tog tag i sina tår å vart glad.. åå va underbart det var, stackars lilla älsklingen som var så ledsen.. men sen var allt jätte bra hela kvällen, vi busa å myste allt var som det brukade vara. å han somnade på tre sekunder efter att flarran var slut å jag har inte hört ett ljud från sovrummet ( men har kikat till han ett par gånger)
Per är å spelar badminton så jag har flummat runt lite själv men så fort housewives är slut så är det sängen som gäller =)

Lite kort på Oscar så klart =)







nyfikna små tanter =)

Fasen va alla verkar nyfikna på Oscar där hemma på Sold. stort de där med Ullas Arnes barnbarn.. hehe
Skvallertanterna har väll fullt upp i å spekulera.. hehe
De får väl slå en lov runt huset våran å se om de får en kik på världens finaste Ullas Oscar *jag är inte partisk.. hehe *



Så nu har alla inbjudningar fått frimärken så nu åker de på lådan så fort jag tar mig ner till affären =)

Jag å Oscar satt å läste saga i soffan, då han vart lite ledsen så han fick lite tröst mot sin mammas axel å vad gör vår lille pojke?? Han somnar av på stört. mysisen ville bara kramas lite, med mamma innan han somnade, så nu har jag passat på att äta lite lunch, medans han får sova lite på soffan med Quila brevid sig.. Att man kan bli så trött så fort då man är liten. Nu ska jag läsa lite på nätet och mina små böcker om vad Oscar skulle vilja hitta på för nya spännande saker =) å kanske lite ny mat till hans lilla mage =)


se you later


Blå lagunen

Idag vart det norra gotland som fick på hälsning av oss. Vi åkte längs med havet vid snäck och hittade våran blivande sommarställe.. hehe Hur härligt som helst alldeles vid havet å allt.. shit najs.
Sen åkte vi så nära havet som det gick och befinner oss helt plötsligt på en smal GUPPIG grusväg som verkligen aldrig tar slut..


Men det var ganska så mysigt, fullt med blåsippor i skogen och vi såg havet nästan hela tiden, vi åkte tydligen jämns med stenstranden tror jag den hette. Vi stannade till en snabbis men där vi stannade så var det ett stup så man vart lite höjdrädd =) Tillslut så hittade Per en avfartsväg. Även det en grusväg men den är mindre guppig å det var skönt som fasen =) Och mitt i alltihopa så kom det asfalt.. me likie..
Blå lagunen hittade vi åxå =)

Här ska det badas

Hur härligt som helst =)


Vi hade tänkt att köpa fika på vägen men så klart så hittade vi inte en enda affär förens vi nästan var hemma så in å köpa nått till magen som är ganska så tom vid det här laget=( snyft och en bananas till Oscar =) Han var lite trött på oss på slutet så vi fjäskade lite för honom på kvällen då han varit så duktig och åkt en massa bil =)
Tvättat har Per hunnit med åxå hur bra som helst =)
Men ikväll har Oscar skrattat så han kiknade, per som har en liten hårman just nu å det älskar Oscar att ta tag i å busa runt då skrattar han som en liten busis, jag lekte tittut med Oscar åxå å jäklars vad han skrattade, han kiknade nästan å vek sig bakåt av skratt så fort jag kom fram bakom kudden å sa TITTETUT hihi söta lilla pojken våran =)

Så det var våran dag, Nu ska jag gå och lägga mig jag =)



Gotland runt nästan

Snart så fort vår lilla prins vaknar så ska vi åka gotland runt =)
skulle åkt innan han somnade men han var för snabb.
Fika på något fint ställe blir det åxå så klart
måste passa på att mysa lite då det är så fint väder och Per är ledig.


Nu så vaknade liten prins så nu bär det av =)

oscar 5 månader =)

Dagen började jätte fint med sol å frukost på balkongen. Men efter en stund så började en tjock dimma leta sig in på ön och nu ligger den i ett tjockt täcke. När jag var till affären så hörde jag hur båtarna tutade konstant så det lär väl var ännu mera dimma där ute.. Så idag så passar jag på att tvätt våra oerhört skitiga fönster... e vart totalt förstörda då en sista snön kom så nu är det dags för de att bli rena =)
Annars blir det en vilodag idag, och påskmat från igår.. mmm men idag ska vi göra mer ägg för det var ju hur gott som helst, och jag som inte tyckte om ägg förut =)

Idag blir Oscar 5 månader å han blir så stor så stor =)
pratar massor å härjar runt så fort han kan och tycker jätte mycket om gröt.. hihi

här är lite bilder från idag

liten pojke, såg en liten misse ojojoj va fränt =)
   
Lite pixi böcker har det blivit
 



Nu ska vi kika på lite film och äta påskmat medans oscar sover =)

sova ska man göra nu för en stund sen

fan att jag aldrig kan komma till att lägga mig i tid.... Nu sitter jag ju här å klockan är elva, tror ni Oscar kommer att sova längre för att jag är uppe?? skulle inte tro det.. men han är så snäll så ofta så vill han bara ligga å prata och pyssla lite med gosedjuren i sängen så klart på mage. när han är så vaken så brukar han ligga mellan oss i sängen då jag somnat efter morgon amning som jag fortfarande gör.  Efter en stund så brukar han somna och sen så får vi släpa oss upp ur sängen, tur att det är fin väder annars hade det blivit jobbigt.. Måste se om jag kan få Oscar att sova hela nätter eller så får jag se till att ta en power nap på dagen men hur lätt är det då solen strålar??? =)

Nej nu ska jag ta å lägga mig faktiskt =)
Imorgon ska jag ta en massa bilder på våran lilla älskling =)

sol sol sol =)

Igår så gick vi en underbar promenad i solen genom innerstaden och ner till hamnen och köpte glass på glassbaren =) Hur mysigt som helst och jätte skönt väder =) Två timmars promenad blev det igår och det kändes knappt att det vart så länge för det var så skönt =)
Men det kliar ännu mera i fingrarna nu då jag vart ute å sett en massa vårblommor å trädgårdar, särskillt då var och varannan trädgård hade kejsarkronor, de känner man igen på lukten de luktar mycket illa men de är underbart vackra =)
Straxt efter söderport hittade jag en matta av vintergäck =)


Men om två veckor då det är dags att åka hem till Mora då ska det grävas det kan jag lova =) Nått finns det alltid att göra hemma på Sold =)
Idag har vi suttit på balkongen och ätit frukost, hur skönt som helst 20 grader känns nästan som om det vore sommar. Dock inte lika skönt i köket där det var 27 grader.. hehe
Här är mitt snygga växthus =)
 
Och fjäderstjärnvinda som växer så fint =)

Idag så ska vi åka ner till havet och gå en promenad längs havet mot snäck, vi försökte gå där förut men då var det så kallt så vi höll på att frysa fast vilket inte var speciellt trevligt, men nu är det så fint så nu kommer det bli hur skönt som helst =) Sen ska vi fixa påskmat då vi kommer hem lax, jansson, ägg å en massa annat gott.

Nu ska Oscar få lite gröt i sin lilla mage innan vi åker ner till havet.
ha en underbar helg =)


glass

hihi vilket underbart väder i har på den oblåsiga ön idag =)
Jag har bestämt att vi ska ner till hamnen och äta glass, blir en riktig promenix genom innerstaden och sen ner till havet och mumsa glass. Det blir riktigt mysigt =)

Oscar sitter å är nästan hysterisk då han håller på och leker men en plastpåse med tvätt sittandes i pappas knä. Han sprattlar bankar å skriker.. hihi hur söt som helst och så klart så måste det smakas på påsen åxå =)

Jag har precis gjort om vagnen lite, så inte Oscar kokar då han åker i den. jag har tagit bort åkpåsen och rullat ihop fårfällen och lagt den i fotändan och vinkal upp fotstödet så att inte Oscar kanar ner då han sitter mycket i vagnen nu eftersom han tycker att ligga ner är dö tråkigt =) istället har jag lagt dit en varm filt så får han har varma tossor och en varm tröja och sin tuna jacka det tror jag kommer att bli hur bra som helst =)

Så nu ska jag sätta på ansiktet och sen ska vi ut och gå jag å mina underbara pojkar =)

gnäll gnäll å mera gnäll

Jag blir så jävla trött på våra grannar.... Fan att de orkar leva tillsammans om de varje jävla helg skriker å har sönder saker.. Så jävla less, tur att det inte bara är vi som har tröttnat på dom... Skriftliga varningar har dom fått men blir det bättre för det??? en helg kanske sen är det samma visa igen... Tur att vi har planerat att flytta hem till Mora, så fort som det går annars hade vi nog fått sälja å köpa en ny lägenhet... Man blir nästan deprimerad av att höra hur de bråkar. I tre timmar har de hållt på nu...


I alla fall så har jag å Per ätit tunnbrödssnitzel och tittat på grannfejden å sett ännu mera irriterande grannar..... positivt det blev idag då.. hehe Vi har även varit på ICA å sett en MASSA löstspringande barn utan föräldrar, så klart en massa söta påskkärringar och en hel del satungar om man får säga så.. Andras ungar å mina barn tror jag att det heter.. hehe
Nu är det en jätte intressant dokumentär på trean hjälp jag vill ha större bröst, älskar sånna här dokumentärer, till Pers fasa men idag kanske han tycker det är intressant om det blir tuttar på tv.. HIHI närå älskling skoja bara =)

Vet inte vad jag har gjort idag annars, städat en massa, plockat å grejjat, förstår inte riktigt vart alla saker kommer ifrån men där är dom i alla fall...
Pysslat om våran mammiga lilla son som vill ha massa kärlek å mys just nu. mysigt så klart men man kan inte göra så mycket med en liten Oscar på armen =) Tur att han tycker om att sitta å titta på i barnstolen då man diskar =)
Snart så sk aOscar få sin natt flarra som förhoppningvis gör att han sover i natt ( han vaknade 3.30 å 6.00 natten som var ) å jag känner att jag blir å trött. Sen så är han jätte duktig å sover till sex sju andra dagar, vilket är helt underbart =) Sen får han ligga i sängen hos oss å mysa efter sex för det är så underbart att ha han i sängen då vi vaknar =)
Han har börjat "prata" på helt andra vis nu, han verkligen formar munnen å håller på med tungan då han pratar å håller på. han är så söt.. hihi få se om det kommer ett litet låtsas ord snart som man kan inbilla sig att man vet vad det betyder.. =)

Längtar hem till Sold..

dags för sängen

glad påsk på er =)



Hoppas att ni får ett lass med påskgodis i helgen =)
Jag å Per ger ägg idag för vi kan inte hålla oss. =P
När är det påskkärringarna vill ha godis??


1 år senare =)

Idag är det precis ett år sen som vi fick veta att det var en liten bebis i magen. =)
Mycket mycket oväntat, tror det vart en liten chock för oss båda, jag stod stel som en pinne å tårarna bara spruta i vardagsrummet med testet i handen å frågade Per vad det här va fö någe. det är ju två streck det skulle ju bli ett!!!!!  hehe
Jag var helt säker på att det skulle bli negativt, men så fel jag hade, och enligt familjeliv graviditets kalender så var jag redan i v.9+5 ojoj tänkte jag =)
Oscar i magen =) v.19+5


Å tänk nu har vi en underbar liten son som vi inte skulle kunna leva utan =) Eller ens kunna tänka på hur livet nu skulle vara utan honom. Det är helt underbart att bli förälder. hihi

Nu sitter jag å kikar på förlossningskliniken eftersom det är hockey idag IGEN... så inger greys anatomy. Men nästa tisdag så är det dubbel avsnitt med housewives i alla fall lite plåster på såren från igår =)
Har vårstädat lite idag =) och plockat fram lite påskpynt, få se om det blir något ris om vi vågar för våra små vilda pälsbollar vill säga...
dags för lite ost å kex =)

fotar

riktigt sommar väder ute idag solen strålar =)
Det känns helt underbart...
"Gjort" mitt lilla växthus större med en plastbunke, det vart hur bra som helst. Sen då jag å Per har en riktigt stor balkong ell uteplats så ska vi köpa ett litet växthus =) Det blir hur bra som helst.

Oscar "äter själv" hehe men ibland så tryckte han skeden lite för långt in i munnen.. urk lät det då. hehe men han lär sig nog snart. trumma då han sitter i barnstolen är även det mycket populärt, tycker att han borde få ont i händerna men inte än så =) bara han tycker det är kul så får han banka, rivas är även det populärt och dra i mammas hår.. ajjjjjj.. så nu är det uppsatt hår som gäller blir lite lindrigare då =) pysselpojken som vill pilla på allt som han kommer åt. tror han kommer att tycka att gåstolen är kalas, så då vi kommer hem så ska han få prova den (den är kvar på sold)
 

Känner mig så glad idag, känner för att sitta i solen, gräva i land å se då alla lökar som finns gömda i jorden kommer upp och visar sina vackra blommor =)
vårstäda känner jag åxå för, ut med vintern och in med våren, putsa fönster å städa överallt, byta gardiner å pyssla runt.. hihi vad härligt det är med vår =)
Hittade lite blommor utanför porten igår
 

Oscar är sitt vanliga glada jag igen, kanske lite mera mammig än vanligt, men då blir det mera mys =) och inatt så tog han den större nappen på flarran, och idag har det gått hur bra som helst med samma napp.
Här är Oscars senaste upptäckt =)
Fötter hihi


Nu ska Oscar få gröt =)

sur

bara för att det är hor hockey på femman så är det inget desperate housewives
Nu är jag riktigt sur..................... =(

Lizzie 13 år =)

åå vad jag är trött just nu, för lite vatten och alldeles för lite promenad blev det idag känns som som jag borde lägga mig på soffan å gömma mig....
Så Idag blir det sängen efter Desperate housewives vilket är ett måste att se. Måste börja att komma i sängen i tid annars kommer jag se ut som en gammal sliten tant om någon månad, tycker det redans syns på korten att jag är trött, vilket inte är så kul..

Per kom precis på en rolig historia..
Varför är det fler leksingar, än Moringar, som har råd att se på hockey??
det är lättare att söka soc bidrag är csn bidrag.. hehe

Vi har en ny hemsida till våra katter Ullasgard tycker mamma har varit jätte duktig som fixat allt själv.

GRATTIS Lizzie som fyller 13 år idag =)



Oscar har inte varit på sitt bästa humör idag, vet inte vad det är som har varit så fel men han har varit jätt kinkig idag, Vilket inte har varit så roligt. Men han har varit lite glad ibland så det har varit skönt i alla fall. Få se om han är på bättre humör imorgon. Men han tyckte det var super kul att "flyga" han har skrattat som en liten tok nu på kvällen. =)
Och nu sover han som en liten ängel i våran säng =) Han sög i sig flarran sen somnade han på typ fem sekunder =) tröttisen. har försökt att få han ta flaskan då jag har tre+ månaders nappen i men han vill verkligen inte.. vet inte varför?? Utan han vill ha två månaders nappen i, tycker att det borde vara så att han blir glad för att han får mer apå en gång men tydligen inte, får försöka ige imorgon.. men han blir ju så arg...

nu ska jag sätta mig i soffan för nu kommer snart brudarna =)




små små plantor

Efter att jag satt ett skärp i midjan på den nya jackan, så är jag dunder säker på att den kommer att bli min nya favorit =)
Äntligen så får jag lite färg på mina kläder. Det är det nya jag ska satsa på, färg å mönster, fasen vad jag tycker att min garderob är trist just nu. Kanske även för det faktum, att det fortfarande inte är så mycket som sitter speciellt snyggt, tycker jag...

Fröna jag satte har kommit upp =) De var jätte små igår men nu är de riktigt stora
I mitt proffsiga "växthus" hehe en kruka med plastfolie å tandpetare =)
Men det funkar ju å det är huvudsaken...


Blir nog så att vi får köpa lite blommor till balkongen i år men det kommer nog att bli lika fint för det, jag vill ha massor av blommor där ute i år, Härligt att sitta där och äta frukost med Oscar å Per. vart den balkongen nu ligger =)

Längtar hem som fan nu, men nu är det endast ca tre veckor kvar tills det är tänkt för hemfärd, Per har ansökt om ledigt i alla fall =) så vi är hemma på rättviks marknad, najs och hinner fixa lite hemma i trädgården. skita ner sig lite, det kommer bli riktigt trevligt det.. hihi
Ska knäppa en massa kort på trädgården hemma, finn så mycket ideér men det blir lite i taget. Brukar bli bäst då.

Nu ska jag å Oscar sortera vårt tvättberg, och först gå ner i tvättstugan å se om det finns någon tvättid ikväll...

sol

Nu är vi hemma igen efter två timmars promenad i solen ner på Öster. Det är underbart väder, jätte varmt trotts att det blåser ganska så mycke, tror att det hade varit shit varmt om det inte hade blåst...
när vi gick ner såg jag en stor matta av blåstjärnor , hur härligt är det inte att se den klarblå färgen av dessa blommor då
man känner att våren är påväg, jag blir i all fall lycklig av färgerna som kommer med våren. =)

Hittade vår-jackan till Oscar som jag hittade på nätet igår. här är den och Oscars nya badbyxor
 

Jag hittade en ny jacka, det kändes så rätt då jag såg den, och jag har köpt den,
hur skön som helst, men som vanligt så blir jag osäker då det gäller färgen. Fasen jag köper alltid svart svart svart. å den här är ljust rosa och jag tyckte den var så snygg, men till den vanliga tanken... ser jag ut som en flodhäst i den om jag inte tar en svart??
vad tycker ni??


Nu ska vi gå å skala potatis. mos å köttullar står på menyn =)

Måndag igen...

Idag så skiner solen lite grann igen =)
Tänkte gå ner på Öster och köpa en vår jacka till Oscar så han inte får värmeslag i vagnen, nu när det blivit så varmt å skönt ute. Ska även in på ÖB och köpa ett par fleece filtar att ha i vagnen, det kommer nog att bli shit bra tror jag =)
Få se om jag kanske får sällskap på promenaden idag. hade varit trevligt. Annars får det bli lite musik.


Nu vaknade vår lille pojke så nu ska vi hitta på nått bus =)

lite smått bakis

Vi satt hemma och drack vin med Maria å Tobbe igår kväll, kände av det redan efter första glaset, å det var ju trevligt =P Inte trodde jag att vinet skulle ta så fort men så blev det =)
vi spelade lite spel Absolut överens, hur bra spel som helst, men som vanligt så är jag å Per inte speciellt överens.. =) hehe men det gick ganska bra i alla fall.
Blev inte speciellt sent, tror jag somnade runt ett, sen sov jag kan jag lova. Men jag vaknade då Oscar blev hungrig, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra.. Oscar var i alla fall jätte duktig igår, somnade som vanligt vid åtta och sov jätte fint även om vi skrattade å väsnades, hur duktig kille som helst.

seg som fan idag. =( Men det är sånt som hör till.. men det är inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. alla har sagt att de fick bakfyllan från helvetet, men så farligt är det ju inte =)
Så idag blir det inte speciellt mycket gjort, ligga i soffan å dega är planen.
Just nu är det en dokumentär på fyran. sjöjungfrun. mycket bra eftersom jag är ganska så förtjust i dokumentärer...


Det var meningen att det skulle bli bakfylle glass i glassbaren, men solen försvann så det blir nog ingen glass =( De har bara öppet då det är soligt nu innan sommaren..

Nu är det dags för Oscar att äta gröt..

idag blir det vin å c???..

ÅÅ vad vi har varit ute i solen idag =)
Först så åt vi frukost på balkongen ( efter att jag städat ) å det var hur skönt som helst, Oscar satt i babysittern på balkongen så klart i skuggan å käkade på ett smörgåsrån vilket tydligen var riktigt gott idag =)


Mumsigt värre, middagslur vart det efteråt å sen skulle vi kika in på farbror fynd å se om vi hittade vissa små saker som vi vill ha men då vi kom fram så såg vi bara ett skabbigt hus så vi sket i det och åkte ner till botaniska å myste runt lite i solen. Det är hur härligt som helst med sol. Längtar som en tok efter sommaren =)
For till Maria å Tobbe för en fika, Maria lyckas alltid få så underbart fina bilder på Oscar nästan så man blir lite avis =P Men hon har skickat dom till mig och så här underbart söt är vår lille prins, här är mina favoriter...

Oscar med   sötis   

Hur underbar som helst, Oscar blev så trött så trött så han somnade, och fortsatte sova i min famn då vi gick upp till lägenheten, riktigt mys.



Så nu ska det städas för ikväll så får vi fint besök av
Maria å Tobbe och då ska det drickas viiin.. hehe
Första gången på över ett år som jag ska dricka så det kommer
att bli intressant å se hur detta kommer att sluta=P
Bara jag inte får för mig att gå ut så kommer det nog att gå hur bra som helst..
Får skriva imorgon om hur det gick. =P




Tequila Rose 5 år idag eller om någon timme =)

Då är det nästan helt bestämt att vi kommer att åka hem antingen den 26 ell 27 april och vi blir hemma tills den 10 ell 11 Maj =) måste ju vara hemma då svärfar fyller år =) Hur skulle det annars se ut...


Jag och älsklingen har precis kikat klart på spiderman 3 och nu är det sängen som gäller, är så jäkla trött å om jag ska kunna hålla igång imorgon så lär jag sova lite =P
Fika hos Maria å Tobbe är det som gäller åxå, Maria är så bebissjuk så hon får låna Oscar då vi är där.. hihi till Tobbes lycka =P En promenad å möbel kik är det som står på schemat åxå...

Här är vår lilla panter, som fyller fem år idag =)
Världens underbaraste lilla misse, men som alltid vet vad hon vill =)


Dags för sängen go natt på er

fredag

Sent igår kväll så blev inbjudningarna till dopet klara, så nu ska det på frimärken sen ska de ner på lådan. Skönt att få det gjort men nästa gång så ska jag nog inte skriva inbjudningarna för hand =P kanske....

Nu sitter jag å väntar på att gubbarna ska komma och installera telias bredband, som vi fortfarande inte vill ha... Oscar sover så jag hoppas att det dröjer en liten stund till innan de kommer och väsnas...

Idag blir det i alla fall en promenad i solen, orka sitta hemma å lyssna på då de borrar å grejjar vet jag inte om jag vill, sen känner jag alltid så ivägen då det kommer hantverkare hem till en, känns som att man skulle hjälpt till men endå vara ivägen. å sen sitta å fånstirra på dom då de jobbar det vill jag inte heller... därför så rymmer jag å Oscar ut en sväng. efter att jag stängt in kissekatterna i sovrummet så de inte rymmer...

Imorgon kommer det att bli vin premiär =) Vi ska äte lite kex å ost å dricka vin, få se hur fort jag somnar.. hehe Över ett år sen nu, och eftersom jag knappt ammar längre så kommer inte Oscar att märka någon skillnad. Han har börjat föredra flaska nu i alla fall, och det känns faktiskt bra, även om jag hade velat amma i sex månader, men huvudsaken att han mår bra. och är mätt i magen så klart =)

så nu ska jag sätta fast ansiktet =P

torsdag

Soligt å fint idag åxå, så när det är dags för Oscars andra middagslur så blir det en härlig promenad i våren =) Det verkligen luktar vår i luften nu, det är så härligt, man känner hur det kliar i fingrarna för jag vill så gärna pyssla runt med blommor å gräva runt i landen =) Och i sommar så har vi ett stort projekt som ska ordnas, åå det kommer att bli så jäkla bra, jag känner det på mig. hihi
Idag ska jag i alla fall plantera lite frön så de blir fina tills i sommar, de brukar alltid bli så mycket bättre om man sätter de lite före än vad som står på förpackningen =)

Idag är det städa som gäller, de ska dra in telias bredband imorgon... vilket vi inte vill ha men styrelsen har bestämt det så vi får hoppas på att de gör det snyggt, annars kommer jag bli lagomt irriterad, och att de inte tänker börja i våran lägenhet 7 på morgonen så Oscar vaknar... och vi så klart =) men mest Oscar... Nu ska jag dra igång dammsugaren

dop

Blivit en massa promenader idag. Hur skönt som helst att vara ute i solen, plus att det nästan inte har blåst något alls. =)
Åkte med Per hem från Öster och då kikade jag å Oscar in på hans jobb och han vart så klart super populär, hihi vad annars sen var det vissa som var mera tokiga än andra.. hehe

Nu sitter vi här å pysslar med inbjudningarna till dopet så de kommer iväg någon gång.. Så nu blir det mera pyssel så blir det mera blogga imorgon..

natti natt på er

RSS 2.0