söndag

Ganska så irriterande då nätet ligger nere hela jävla dagen..
Tur att det är sommar så det finns en massa annat att göra än att sitta och stirra in i datorn hela dagen.

jag å Oscar har varit ute en hel del idag, vi gick ner och tittade på när studenterna åkte ner till balen. Å vad fina de var, nästan så jag längtar tillbaka till våran bal, och min underbart fina klänning som jag hade då =) Å vad fina vi var då =)
Efter så satt jag å Oscar ute på en filt i gräset och tittade på löven i trädet och Oscar klippte lite gräs.. hehe ( vi satt så klart i skuggan av ett träd)








Jag har fått en bukett blommor och glass idag =) Och en ny dammsugare, äntligen, hur snygg som helst. hihi

Nya räcern =)


Ikväll så har vi grillat spett med tomat å squash, hur mumsigt som helst och Mattias gjorde oss sällskap. Börjar bli lite tradition att grilla varje söndag, riktigt mysigt.
Oscar han var med så klart, han låg på en filt i gräset då vi grillade, sen satt han i vagnen och pysslade runt när vi åt. Han är en sån glad liten kille, sen så satt vi på filten en liten studn till innan det vart lite kyligt och gick in.

Oscar ja han somnade halv tio idag då han sov väldigt konstigt idag, men han har varit glad endå. pratat massor nu på kvällen och åkt runt i gåstolen och fånat runt. =)


Nu ska jag mysa ner mig i soffan med älsklingen och se på film å mumsa på honungsmelon =)



morsdag idag =)

Det är helt underbart vilket fint väder vi har haft,
solen strålar, jag blir så lycklig då solen skiner. =)

Jag tog sovmorgon tillsammans med Oscar, fast vi var upp och fick frukost i Oscars mage vid sju sen gick vi och la oss igen. sen strax efter nio å väckte Oscar mig igen, då han låg och pysslade runt med leksakerna och sparkade mig i magen =)Jag ska äta frukost på balkongen i solen då Oscar vilar lite =)

Idag är det morsdag, har ringt till mamma så klart. Jag å mamma ska ut och äta på Kina så klart och gå på bio då vi är hemma det blir min morsdags present. hoppas att det går någon bra film då vi är hemma =) Mamma trodde inte att hon hade varit på bio sen jag var 14 eller nått sådant så det är verkligen dax =)
Jag vet inte vad Per å Oscar har hittat på tills idag. Kanske en glass nere i hamnen??? det hade varit mysigt =)


Mina månvindor som jag satte växer som ogräs, först så hände det ingenting på en hel vecka sen igår så exploderade det i krukan och nu är de så här stora å fina =)



Nu ska jag se om liten kille vill sova lite så jag kan sätta mig på balkongen å sola lite =)



härliga sol

Vilket härligt väder jag vaknade till idag,
fast jag och Oscar vi tog en liten sovmorgon till åtta.. yay =)
Frukosten vart på balkongen passade på att sola lite då jag endå satt därute...


Har skaffat lite saker till mitt senaste projekt. det kommer bli shit najs.

Per har det nog inte så roligt på jobbet då han kom hem sex i morse..
hehe han var lite sliten då jag körde han till jobbet. få se när han vill hem igen.



nu ska jag fixa lite..



steg




Ja denna dagen slutade på 22,203 steg

så det får jag nog vara ganska så nöjd med tycker jag =)

Nu ska jag i alla fall gå och kramas med kudden då
Per är ute med jobbet, så det blir antagligen soffan för han inatt..
( han snarkar så mycket då han dricker, så han vet vad som gäller =P )
men jag älskar han fast han snarkar =)

Go natt på er alla go bitar




på stan =)

Fick faktiskt ett ryck och gick ner till bvc istället =)
det blev så fint väder så jag kunde inte motstå en underbar promenad i solen.
Jag och Oscar fick en helt underbar promenad ner, fast Oscar han somnade efter bara ett par minuter, för han vägrade att sova innan vi gick =)
Alla kom till föräldragruppen idag, och vad alla hade växt, det händer så mycket på bara en månad det är helt otroligt vad stora alla hade blivit. Jeremiha 7 månader han kröp redan och hade världens fart i rummet.. hihi jag längtar dit jag.
Efteråt så gick jag Weras mamma och Sixtens mamma ner till Märtas och åt lunch och pratade massor. jätte härligt med mammor på stan =)

Oscar och Wera


Vi ska träffas nere i allmedalen den 10 juni för picknick å en massa mys med våra små gobitar. hoppas på fint väder då med, precis som idag =)
Fick även en ny mät och väg tid den 23:e

Var även in på Lindex, som verkar ha blivit min nya favoritbutik då jag nästan vägrar gå in på HM... Vart ett par ljusa byxor till Oscar och lite leggings å concealer till mig =)
In på babyproffsen och köpte en blöjhink. så nu är det hur najs som helst inne på toan.. Skönt att få lite ordning.
Sen så gick vi även hem. Så nu är jag uppe i 18,000 steg idag och det kommer bli ett par till innan dagen är slut så det känns shit najs...

Nu vill jag barata det lugnt resten av dagen.
Oscar han ligger och sover en mycket sen eftermiddas lur efter att han badat. Men så kan det gå ibland då man är ute på saker =)



bvc föräldragrupp

Om någon timme är det dags att åkaner på bvc för föräldragrupp, hoppas även på mammor på stan, trots att vädret inte är på toppp. Men lite kys ska vi nog hinna med tycker jag =)

Oscar han har sovit hela natten iutan att vakna en enda gång, och sju vaknade jag av att han låg och pratade i sin säng. sötis.

Per han ska (kanske) ut å cykla med jobbet idag så jag hoppas verkligen på att det inte börjar regna, för då blir det inte speciellt kul..


Nu ska jag fixa lite innan vi ska ta bussen ner på Öster =)




fika hos Emmah

Då var jag här igen..hehe
Har nyss kommit hem från Emmahs fika. =) Gu vad hon hade bakat, till en hel arme =) Jens kommer att få äta kakor hela veckan efter att han kommer hem.. hihi Tog kanske en kaka för mycket, men det var ju så gott =) Ska ut på mycket promenix imorgon, åxå har jag ju tränat idag så det blir nog bra endå =)

Oscar o Emmah


Emmah ville inte riktigt släppa Oscar då vi skulle gå hem, men Oscar han var så trött så trött så han somnade direkt efter vällingen då vi kom hem. Men han var så duktig ikväll, glad å mysig. Somnade till å med på Per då vi satt i soffan å han blev tröttis =) Och vi kunde fortsätta att prata precis som vanligt. Våran lilla kille =)
Hoppas flytten går bra gumman.

Imorgon så ska jag på bvc för föräldrgrupp å mammor på stan =)
Ska bli riktigt kul att träffas igen för nu var det länge sen. Hoppas på fin väder så det blir en hel dag =)

Nej nu ska jag ta å packa lite till morgondagen så slipper jag göra det imorgon bitti.

go natt på er =)


tränat

Fasen va bra att det blev lite träning på en gång =)
det känns hur bra som helst efteråt, och jag blev faktiskt mycket piggare än vad jag var innan.

30 min på cross-trainern
100 situps =)
vad heter det man gör med hantlar?? jaja gjorde tre olika övningar där och 30 på varje.

Det var väl inte så dåligt. =)
10 minuter till på crossen och jag är uppe i mitt gamla träningspass. å då tappade jag bra med vikt.. åååå vad skönt =) Hoppas det visar mer resultat snart om jag fortsätter =)

I eftermiddag ska vi hem till Emmah å Jens på avskedsfika, då Emmah flyttar till Kalmar i helgen...Egentligen så skulle vi dit till 19 men eftersom det är sovtid för Oscar så fick vi komma lite tidigare.

Nu ser det ut som att det blir lite bättre väder, så jag å Oscar kanske kan gå och fixa lite saker endå =)



träningsdax på cross-trainern

jaha även denna dag börjar gråmulet och med regn =(
Hoppas på att det fortsätter somdet gjorde igår för då var det helt underbart väder på kvällen.

Idag så har jag äntligen stegräknaren på mig hela dagen, glömmer bort att jag har den =) Förhoppningsvis så blir det ett pass på cross-trainern idag med. Vågen den går så sakteliga neråt, fasen att det ska vara så svårt. Men nu så är det andra veckan utan godis och det är faktiskt inte så jobbigt =) Hur bra som helst, förhoppningsvis så lönar det sig i längden i alla fall... Bara att ta tag i träningen lite mera, men det är ju lite svårt med tiden ibland, å på kvällen då vill i alla fall jag ta det lugnt. Men det är ju lätt att hitta på bortförklaringar med, tyvärr. Ska nog ta ett pass på en gång innan jag hittar på nått annat. =)




träningsdax...

promenad



Kom hem för en liten stund sen efter en timmes promenad med Terese o Rex. Hur underbart som helst att ut å gå i strålande solsken. En helt unerbar kväll. 8000 steg blev det å Terese har hunnit med hela 20,000 steg plus lite till hur bra som helst gumman =)

Nu ligger jag på soffan med datorn i knät, å Per han gör varma mackor i ugnen så ska vi mysa lite nu på kvällen. =) =)

Ikväll så är det som sagt Greys anatomy men innan dess rent hus, fasen att folk inte städar.. jag skulle få damp om det såg ut så där hemma hos mig.. =(





fin väder =)

Å nu blev det fin väder igen, härligt =) Men det blåser ganska så kraftigt...
Hoppas att det håller i sig ikväll för det ska bli så kul att vandra runt med Terese, så klart så måste vi vara hemma innan 21 för då är det Greys anatomy =) hehe mycket viktigt för både mig å Terese.

Idag så vet jag inte riktigt vad jag har haft för mig men dagen har gått så fort. Tvättat lite så klart, tömt papperåtervinningen, plockat å donat å nu är klockan helt plötsligt 16. snart dags att börja med maten för dagen strax. Ugnskorv med äpple tomat å lök till så blir det mos..mumma =)

Oscar tyckte det var riktigt intressant att kika på när de klippte gräset på innergården.. hehe motorkille kanske?? och ta tag i mina stackars ampelliljor som hänger där ute är oerhört kul...

nej dags att vara lite kock.



regnar idag =(

Jaha idag var då inte lika unerbart väder som igår =( Jag som tänkte gå ner på stan å fixa lite men det är jag inte ett dugg sugen på när det blåser så här... Ser nu att det även börjar regna så då blir det till att fixa lite här hemma istället. Tvätta kanske.. hihi

det är en hel hög som vill hyra lägenheten i sommar, men de flesta vill så klart hyra v.29 undra vad det kan berro på.. hmmm ( stockholmsveckan ) trotts att Per inte satt in någon bild och ingen har frågat efter bilder heller, lite konstigt jag hade velat veta hur det såg ut där jag skulle hyra.. Det kan ju vara hur skabbigt som helst, det ärju lätt att skriva att det är fräsht å så. Men nu är det faktiskt så att lägenheten våran bara blir bättre å bättre, så vi hoppas på ett bra pris sen då det är dags att sälja =)


Hoppas inte att det regnar ikväll fördå ska jag o Terese ut å gå...




Underbara dahlior i Irland




Oscar han har vaknat flera gånger inatt, så vid fyra tiden så la jag han mellan oss och å somnade han på en gång och kröp intill mig, han ville ha lite mys tror jag. =)

Fick föresten riktigt bra med färg igår, på gränsen till röd, men det ser bättre ut idag än igår kväll. Huden kändes så där varm som när man suttit i solen för länge, och sen ser man ut somen kräfta i en vecka.. hehe Måste vara ute i solen massor nu i sommar. Det är första sommaren som jag är ledig sen jag slutade skolan -03 så nu ska jag njuta =) Vara massor ute med Oscar på en filt så han får vara ute, trots att vi bor i lägenhet på andra våningen.



today

Så då har jag varit ner på Elon och fixat en skruvmojäng så nu så tvättar jag =)
Å vad underbart att slippa springa upp å ner i tvättstugan var å varannan dag, och slippa tvättberget som alltid bara växer å växer. Hur bra som helst att kunna ta en tvätt eller två varje dag nu =)
Blev att provtvätta på lite lakan, gör inget om det blir knas på dom, men jag ska nog tvätta lite kläder med. Måste bara köpa ett nytt tvättställ då det förra gav upp å Per slängde ner det i källaren =P
Imorgon ska jag även varndra ner på stan och köpa nytt skötbord och en blöjhink nu när vi fått det så fint på toan. Blir nog babyproffset.. eller vänta jag kanske ska kika på tradera??? eller på nätet.. hmmm Nätshoppa det är jag hur bra som helst på =)

Fick i alla fall en underbar promenad i solen ner till Elon och så träffade jag på Emmah på vägen ner, vi höll på att åka förbi varandra men Emmah fick stopp på cykeln precis framför barnvagnsmaffias som gick bakom mig =) Vi stannade å pratade en bra stund, innan Emmahs mage vart för hungrig. Men vi ska hem till Emmah och Jens på torsdag och jag ska gå dit tidigare så vi hinner träffas lite nu innan hon ska flytta till Kalmar =( Kanske hjälpa till å baka lite kakor med =)

Oscarhan var så trött så han somnade då vi stod å pratade, ena stunden var han hur pigg som helst sen så sov han som en liten ängel i vagnen. och han fortsatte och sova efter att vi kommit till lägenheten så jag passade på att sitta i solen en stund medans han sov i vagnen. Tror jag fick sitta i solen en timme innan han vaknade, han sover så underbart skönt ute =) Tror till å med att jag fick lite färg. shit najs =)

http://www.doftoverkanslig.se/fcs_images/upload/sol_400.jpg



Oscar sitter utan stöd och står på knä =)

Först så satt Oscar med ammningskudden som stöd, sen provade vi utan =)



Se det går hur bra som helst att sitta själv =)



Oscar stod även på knä hur fint som helst =)



En tredje tand kikar fram lite i underkäken =)
det har hänt såå mycket på bara några dagar, det är helt underbart

tisdag

Idag så måste jag verkligen städa.. Har sett små dammråttor smyga omkring i hörnen så det ska jag jaga fatt på. Plockade igenom skrivbordet igår åxå så det inte finns en massa saker som kan komma bort då vi hyr ut lägenheten i sommar =) Hoppas att det är någon/några som skulle vilja bo här och kanske vattna mina stackars blommor =)

Ska ner och fixa en mindre skruvgrej till tvättmsakinen, och sen provköra den =)

Igår så blev det en 10,000 stegs promenad hur skönt som helst att vara ute och gå i strålande sol =) Om inte Oscar hade tyckt att det vart så tråkigt i vagnen efter en stund så hade det nog blivit en ännu lägre promenad. Rastlös liten kille vill ha massor att göra =)

Är fortfarande lite seg så nu ska jag se om jag får något vettigt gjort,




Vi har änteeeeliigen en tvättmaskin =)

Å vad jag har längtat efter den stunden då vi skulle skaffa tvättmaskin. vi har pratat om det i massor men det har aldrig blivit av. Och nu idag då jag såg att det fanns en tvättmaskin för endast 1979:- på el giganten. så nu har vi en liten behändig tvättmaskin på toaletten =) Sen å ska vi köpa ett nytt skötbord att ha på tvättmaskinen  och en riktig blöjhink så kommer det bli hur bra som helst =)



Lite trångt blev det men det vänjer vi oss vid. =) Jag tyckte i alla fall att det blev hur bra som helst. Ska bara få en slang som passar till vattenkranen sen blir det att testa om det funkar =)
och nu så har vi äntligen skötbordet på toaletten istället för i köket där vi haft det tills nu. Har inte haft någon annan stans att ha det. Men det har funkat det med.

Oljade in matbordet idag åxå, det blev så jäkla snyggt precis som nytt =)

Före

Efter


Vi har även bestämt att vi ska måla om hallen i vitt. det kommer bli så jäkla fräsht. tro om jag ska fjäska till mig en burk färg så kanske jag kan fixa med det i helgen då Per jobbar.. hmmm jodå det blir nog till att måla lite i helgen =)
På onsdag så är det kvällspromenad med Terese ska bli riktigt kul att träffas, undra om vovvarna får följa men en här gången med =)

Nej dags att sova =)



Dagens tankerställare=
 varför får man alltid besök då man har det stökigt
och aldrig då det är nystädat? =)



*** längtar tills 26 juni ***




Oscar

hihi idag så har våran lilla kille kommit upp på alla fyra =) ( knän och händer) och stod och gungade lite fram och tillbaka innan han la sig på mattan igen =) Och sen har han faktiskt gjort det ett par gånger hihi
Oscar är föresten riktigt duktig på att åla fram på golvet och kan ibland ta sig en liten bit =)





måndag

Skrev nog lite konstigt då jag skrev att vi blir kvar på gotland över sommaren, jag menade då att det inte blir någon flytt hem före sommaren det var så jag tänkte =)

Idag så ska jag och Oscar ta en tur ner på stan, jag ska köpa en ny skriv bok sen å får vi en underbart fin promenad i solen och det är aldrig fel. Ska se om jag hinner olja in matbordet i ek, då det verkligen behövs.

På torsdag ska vi på fika hem till Jens o Emmah då Emmah fått jobb i Kalmar och börjar jobba där runt den 1 juni =) Så det blir lite flyttfika för Emmah =)

Ja jag vet inte vad jag ska skriva mera, hade inte så mycket att säga..




*** längtar till den 26 juni ***

jo vi kommer hem i sommar.

Klart att vi kommer till Sold i sommar!!!
Men vi blir ju lite av sommaren på gotland åxå. Ta de lugnt...
Vi kommer fortfarande att vara hemma i Mora hela Juli,
så alla kommer att hinna tröttna på oss flera gånger om..

Men det har börjat komma upp lite andra bekymmer, vad gör vi om Per inte hittar något jobb hemma?? Vi kan ju inte flytta hem utan jobb... Om det bara hade varit jag och Per så hade det funkat, men nu har vi Oscar att tänka på och han kommer alltid på första plats. Vi vill så gärna flytta hem men va fan ska man göra nu i dessa tider, då det knappt finns ett enda jobb??? Mycket sådana tankar är det som snurrar i huvudet emellanåt. Jobbigt som fasen men det är bara att göra det bästa utav situationen, man kan inte göra så mycket annat.
Nu vart det mycket tankar men det är just så det ser ut...

söndag

Söndag idag, vilodagen =)

Jag aptrött somnade på soffan ett och vaknade inte fören halv tre då Per kom och frågade om jag skulle sova mera, jag vaknar shit grinig, för att jag drömmer precis att per talar om att han ska åka på roadtripp med Thomas en vecka, precis efter att vi kommit tillbaka från Mora, jag tyckte då att de kunde åkt från Mora istället så hade jag suppit sitta själv i en vecka på ö-jäveln.. hehe mitt i detta vaknar jag. Som Per sa han tyckte att jag var lite väl grinig.. hehe Han hade nog fått åka iväg men du hade jag velat vara på Sold så jag sluppit sitta själv =) Men jag hoppas på att vi kanske tar en roadtripp snart för jag vill =)

Vart riktigt pigg efter tuppluren, for till Lind´s och köpte lite blommor till balkongen eftersom vi blir kvar över sommaren så är det ju lika bra att det blir lite mysigt där ute =)
Så det blev Sommarnejlika till balkonglådan, jätte bra med sommarnejlika för de frösår sig jätte fint så kommer de år efter år om man inte rensar bort de då de kommer på våren och de luktar så himla gott =)







Även denna söta glittrande fjäril blev det behövs lite färg =)
Blev även lite frö som jag satt då fjäderstjärnvindan som jag satte, hann vissna rätt så rejält då vi var hemma =( Så fick jag lov att sätta nya frön men dennagång så blev det månvinda jätte fina vita blommor och rankorna skulle bli 250cm om jag har tur så kanske det bli ren helt vit vägg på balkongen.. =)

Nu ikväll så ska vi grilla med Mattias, riktigt mysigt =) Oscar blir me så klart. han ligger och sover en mycket sen eftermiddas lur nu så han blir nog uppe en liten stund ikväll. Men vägrar man sova och sen blir jätte trött så blir det lita konstigt. =)

Dags för grillen strax bara Oscar vaknar =)




sovdags

Tänker faktiskt lägga mig tidigt idag fast det är lördag.. Oscar han tar inte sovmorgon för det=( Men jag fick sovmorgon imorse så jag ska inte klaga =)
men på helgen så brukar han få ligga mellan oss efter frukost så vi kan ligga i sängen ett par timmar till, det är faktiskt helg å då måste man få mysa ihop sig i sängen lite extra..

Ikväll har vi mumsat i oss en massa tacos så på denna fulla mage kommer jag att sova som en stock =) Även en massa vindruvor har vi mumsat på, tänkte poppa popkorn ikväll men vi vart så mätta så det sparar jag tills imorgon =) Ser ni vad nyttiga vi är =) =) =) =)

älskar mina underbara pojkar =)



lördag idag =)=)=)

Idag så har jag å Per varit nere på söder och fixat lite =) =) =) =)

Blev lite mera shopping än det var tänkt men så kan det gå... Och Per köpte en bolero till mig och en massa till sig själv. Han är fasen mera duktig på att shoppa i butik än vad jag är. jag däremot älskar att nätshoppa =) det är en av mina laster kan man kanske säga =P
Vi lunchade på claras trädgårdsgårdscafé riktigt mysigt


Grannen var upp och kikade idag på hur han skulle kunna riva ut väggen, mellan köket och matbordet så det blir lite mera öppet. Och även riva ut det oerhört fula bygget runt kyl och frys, som ser ut som jag vet inte vad... Nya tapeter ska det upp där med. fasen vad saker som ska fixat egentligen. kommer bli som en helt ny lägenhet =)


Oscar har varit så glad å härlig hela dagen fast vi varit ute sen 11 men på slutet så ville han inte sitta i vagnen så då fick jag bära honom men det gör ingenting =)


Min klänning kom igår föresten =)






kväll

Filmen igår var riktigt bra, som vanligt när jag blir rädd så får jag ont i tårna ( fråga mig inte varför instinkt kanske?? ) och jag lovar att jag hade ont i tårna igår =) så om det är en rysare ni vill se så tycker jag att Mirrors är ett riktigt bra val =)

å jag har fortfarande inte riktigt gjort klart disken, Oscar vaknade och var hungrig sen blev det så mycket annat så nu sitter jag här en fredags kväll å ja disken lär jag ju ta tag i innan jag börjar leka.. hihi greja å pyssla lite det är vad jag ska göra ikväll.
Per är ute med Mattias å leker idag det skulle bli fotboll å x-box för dom.


ÅÅÅ snart är det lördag.. hihi




Massa mat till Oscars mage =)

Då så, nu har jag varit flitig som aldrig förr. Köket ser ut somen krigszon och jag ser inte precis fram emot att ta tag i den kan jag erkänna här och nu. Det är vid sånna här tillfällen en diskmaskin hade varit en underbar gåva... jaja det tar inget evighet att diska så det är lika bra att jag tar tag i det så fort jag bloggat klart. =)

I alla fall så har jag gjort en hel massa mat till Oscar nu. Matberedaren som mor å far gett oss är helt underbar att ha nu då Oscar ska ha en massa mat.
Till vänster: grönsakspure, vart lite stora bitar först men sen satte jag på mixern en bra stund, och då blev det hur bra som helst. gott med faktiskt... det tyckte Oscar med
Till höger: fisk, potatis och dillsås den vart hur god som helst.
Oscars ögon lyste verkligen upp, då han fick smaka så det vart riktigt lyckat =)


 

Tog lite tid att göra detta men det är det helt klart värt, hemgjord mat är SÅ mycket godare än burkmat. Jag hade inte velat äta burkmat hela tiden det blir så tråkigt. Tänkte att jag skulle göra köttfärsmos å pasta med men de små burkarna tog slut så jag får ta och skaffa lite flera burkar =)

Oscar han har varit med i köket hela tiden. först så satt han i matstolen å bankade tills det var dags för mat, och efter maten ( grönsaksmoset ) så fick han busa runt i gåstolen. å vilken fart han har börjat få i den nu. Full fart frammåt och står vi ivägen så blir vi påkörda.. hihi en liten ligist =)

Skulle ställa iordning lite välling till Oscar innan han skulle sova men då jag kom tillbaka så såg det ut så här =)
Tyckte väll att det blev lite väl tyst =)





Nej dags att ta tag i disken, antar att mitt hembiträde "Olga" inte tar tag i den, hon brukar vara så lat.
Hon diskar aldrig å aldrig städar hon efter sig.. hehe =P

( och jag menar inte Per, utan mig själv ) hihi



Den här var så sorgligt underbar

Hunden är skadad och dess kompis skyddar den





barnmat

Nu ska det lagas en massa mat till Oscar,
 hittade en massa bra recept i boken från Bokia så klart var annars??? =) =)
Maria som alltid hittar de böcker som jag vill ha =)

Boken heter föresten : Stora boken om barn
och  är skriven av Kristina Hofsten och Lena Lidbeck

Fredag

Idag så vaknade jag av att Oscar ligger å små pratar i sin säng, det låter helt underbart när han ligger där å myser, så klart så ligger han uppe i huvudändan å myser, utan täcke å allt =P men igår var han så varm att jag bara la på han täcket lite lätt. Halv åtta så var det dags för frukost å nu sitter jag och Oscar här å skriver =) Fast han pillar lite med en leksak.

Regnet det bara öser ner, ser hur det bldas rännilar av vatten på rutorna. En riktig soffdag. Tur att det är ferdag.. Å DET ÄR FREDAG IDAG DÅ ÄR DET LÖRDAG IMORGON HIHI =)=)=)=)
Om det fortsätter regna ikväll så ska jag tända en massa ljus och bara ha det mysigt.
Jag känner aldrig för att göra speciellt mycket då det regnar, men jag brukar alltid hitta på alldeles för mycket att göra till slut i alla fall =P




movie night

Fick klart ugnen till slut, och den ser nästan ut som ny =) Per tyckte att jag höjde värdet på lägenheten å det är ju bra =) Bytt gardiner i sovrummet har jag åxå, å det känns så mycket bättre å det blir nya gardiner. Mera somrigt å ljust å härligt =)  Även en liten ommöblering i vardagsrummet har jag gjort idag, det blev hur bra som helst... Och garderoben den blev hur bra som helst den med, alla kläder ligger i lådor istället för i stora högar =) Hur bra som helst, och med de snygga lådorna.. De kommer att passa utmärkt i min gå in garderob sen.. hihi
Fasen vad jag har fixat idag =)

Färgat ögonfransarna har jag gjort åxå, med Pers hjälp. Men nästa gång ska jag göra dubbelt så mycket färg för jag tyckte det blev lite snålt med kladd. Men mina ögonfransar vart faktiskt mörkare men jag tror att det hade blivit ännu bättre om det hade funnits mera färg. Men det är bra att veta tills nästa gång =)

Per har åxå börjat blogga litet =)

Nu ska jag och älsklingen "söndagsmysa" lite det är ju faktiskt röd dag idag =)
med en riktig "mys" film Mirror
s



Få se om jag överlever denna film hehe. Ni som vet hur rädd jag kan vara då jag ser på såna hära filmer =P
Per brukar ha mera koll på mig då vi ser nått läskigt för han blir räddare av att jag rycker till (studsar) då det händer nått läskigt hehe reflexer kallas det =P


puss på er




frukost, ett måste =)

Idag så vaknade Oscar inte fören 7.oo hur skönt som helst =) Han fick gröt å välling sen så gick vi faktiskt och la oss i sängen igen, för jag kände mig alldeles död. Oscar han fick en hög med leksaker att pyssla med där han låg emellan oss och han somnade faktiskt han med, å sen så vaknade jag av en blöt slemmig puss då Oscar vaknat, kan man vakna på ett mer underbart vis??? 9.4o var klockan då å va härligt och nu känner jag mig pigg å glad igen.. runt tio stod jag på cross trainern och gjorde ett pass där å sen vardet dags för mega frukost. mums.. Förstår inte hur jag klarade mig utan frukost förut nu MÅSTE jag ha frukost annars blir hela dagen förstörd..

Idag så är det bara fredag kvar,sen är det lördag.. hihi =)=)=)=) me so happy hihi, nyfikna?? =P

Dags att ta tag i städningen som jag började med igår =(

Jag å älsklingen 2006 =)







shoppat idag

Idag så har jag shoppat =)
Fick rabattkuponger från Lindex alla klänningar för 199:- och 30% på en valfri vara =) Så det fick jag så klart lov att utnyttja.. hehe Så en ny klänning blev det och en topp =) plus att jag fick lite gratisprover. me likie.

jag vet aldrig vart jag ska ha händerna så så här blev det idag =)




Hur snyggt som helst att knäppa kort då jag fortfarande har strumpor på mig. hehe men jag tyckte att den satt riktigt bra.
Även ÖB fick sig ett besök, kul värre att köpa tvättmedel...
och så köpte jag ett par snygga lådor till min garderob då det är dags att börja packa lite smått, så sånt som fortfarande inte sitter speciellt snyggt det åker ner i lådorna i väntan på bättre tider... Som jag hoppas kommer snart
Bild på lådorna som kommer att passa utmärkt i min garderob. Kanske det blir lite ordning där åxå.. eller inte.

Oscar han har haft så svårt att somna ikväll, han har vaknat efter 15 minuter och skrikit och då jag kommit in så har han legat på mage och varit jätte ledsen. Men efter lite vyssande så har han somnat igen. och nu så sover han så fint. Dags för kvällsvällingen snart. Och jag ska krypa ner i sängen strax, känner att det är dags för det. Hade tänkt att träna ikväll men det vart så mycket, så jag får ta det imorgon bitti då Oscar sover sin första halvtimme. Måste fortsätta med ugnen åxå... suck va trist. å vika tvätt å dona.. buhu vad mycket det finns att göra. Men jag brukar hinna med en massa då Per är hemma så det är ju tur i alla fall. Fasen jag kan ju nästan tränanär jag vill imorgon Per är hemma hela dagen.. hihi

nej puss å go natt på er...



blä

Faan va irriterande, jag skrev en hel massa å sen visar det sig att jag varit ifrån datorn för länge så hela skiten försvann =( lite irriterad blev jag....

I alla fall Oscar han var nybadad och matad innan 7.oo idag, inte precis min idealiska morgon, men va ska man göra då??? och sen att han somnar strax innan 8.oo igen gör ju inte att jag blir gladare av att vara vaken. jaja han har varit glad hela dagen åpysslat runt en massa i gåstolen, även ett par försök att lensa en av mina stackars växter på blad har förekommit. Undra jag hur det kommer att gå för mina stackars växter jag =)

Jag har även tagit tag i att göra en storrengöring av ugnen vilket inte är det roligaste man kan ha för sig=( ååå va trist det är. det syns ju knappt att man varit där men det blir fräsch som aldrig förr =)

Snart så ska jag åka och fixa lite mellan tvättarna, å Per han är hemma med Oscar för han ville inte följa med å shoppa.. hehe kan jag kanske förstå =P


Återkommer med shoppingen =)



Bus bebis =)

Nu har jag varit riktigt flitig och gjort paj, Quiche lorraine= skinka, ost, purjolök plus att jag stoppade i lite tomat för det tyckte jag såg mumsigt ut, det blev hur gott som helst. =)Så mera paj till oss, synd att det blir så jäkla mycket disk å vi som inte har någon diskmaskin.. buhu. Men det ska vi ha i det hus/lägenhet som vi flyttar till sen hihi.

Oscar han håller på och kämpar med att komma upp på alla fyra, han kom upp en liten liten bit igår men han sjönk ihop ganska så fort, så idag har blöjrumpen stått mest rakt upp i luften i kampen om att få krypa =)
Han har jätte gulliga ljud för sig nu, brummar med tungan och låter en hel massa olika ljud, så jag och Oscar brukar sitta och prata under hans frukost och annars med då han pratar förstås. Banka på allt är fortfarande oerhört poppis särskillt att banka på tangentbordet är kul för det gör ju jag =)
                                     
Jag hade tänkt att köpa lite blingbling till öronen på marknaden men jag hittade ingenting sånt, så i helgen så ska jag släpa med Per och kika på lite små strass örhängen som jag kan ha som inte hänger och som är nickel fria.

Per han äroch tränar kickboxing, han ville prova på det så det får han väl roa sig med tycker jag.
Jag har inte alls kännt för att träna alls idag, får göra det  imorgon istället. Är inte speciellt bra att  träna då man känner sig sjuk. Men jag har blivit bättre under dagen och ska stoppa i mig en hög med c-vitamin och en echinasea så ska det väl bli lite bättre hoppas jag..

Oscar har fått tag på gardinen och har lite för kul..hihi










Nu så är det dags att Oscar får lite gröt i magen precis som vanligt vid 18.oo

Mycket gnällig morgon idag

Fy faen va trött jag är idag =( endå så mutade jag Oscar med välling då han vaknade o6.18 så vi kunde ligga kvar i sängen tills tio i åtta. å vad jag hade velat ligga kvar i sängen.. buhu. men Oscar ska nog ta en av sina power naps om en halvtimme så då tänker faktiskt jag också sova en sväng. Så d så.
Snorig är jag fortfarande åxå om jag nu ska fortsätta gnälla medans jag håller på.  å helt slö i skallen. Får se om det blir nått vettigt gjort idag.
Men tvätta lär jag göra, Oscar kräktes på mitt täcke igår så inatt fick jag sova under en filt. =( (en tjock filt var det i alla fall) Oscar sov mellan oss hela natten då han även kräkts i sin egen säng. Så hans sängkläder måste jag åxå tvätta. Men vi ska köpa ett extra spjälskydd, han är så duktig på att få ut fötterna mellan spjälorna om det inte finns något skydd där, sen så ligger han å skriker för att han sitter fast.. mitt i natten så klart.

Oscars tand har fortfarande inte velat komma upp än så Oscar är fortfarande riktigt klängig och pussig, vilket är riktigt mysigt, en riktig slemm puss så man blir alldeles blöt i hela ansiktet. Det är bebiskärlek det =)

Oscar vekligen älskar gåstolen =) Han har lärt sig hur han ska göra nu så nu är det full fart mot det mål han sett ut som nästa offer för hans små pilliga fingrar, han blir så fustrerad då han inte lyckas med det han tänkt, å då blir han så envis och pratar/skriker tills han når sitt mål och ofta så lyckas han själv men ibland så brukar jag hjälpa han lite =) men bara lite.

Nu ska jag å Oscar ta en power nap. härligt =)



feber

Stackars lilla Oscar har fått feber igen nu på kvällen, 38,4 men vi gissar på att det är tänderna som spökar eftersom man kan skymta en till tand, men den har inte riktigt kommit upp än. Stackarn har kräkts två gånger iag så allt vart upp och ner nu på kvällen. Men nu så ligger han i vår säng och sover så sött. Men imorgon bitti så får det bli ett nytt bad för lilla älsklingen.


Nu så ska jag kika på färjan 2 å se om pappa kanske ringer, som vanligt på måndagar =)
Lite melon ska jag nog ta å mumsa på åxå =)




Ny bok

Vad är det med regniga dagar som gör att man inte vill göra någonting?
Fasen vad trött jag blev då jag kikade ut genom fönstret  ser att det regnar. =(
En stor kopp the och en bok i soffan det är vad jag känner för just nu.

Funderar på om jag ska börja läsa Antonius och Kleopatra av: Colleen McCullough

Omslagsbild



En sak som jag irriterar mig på är att i stora boken om katter så finns det ett fel som jag inte kan sluta irritera mig på. Norsk Skogkatt heter det och de har översatt det till Norsk Skogskatt... De har klämt in ett S där det inte ska finnas ett. Nördigt eller ej.Men ger man ur en fakta bok så ska de fan vara rätt. Nu är jag inte den bästaste stavaren i världen heller men översätter man böcker så borde det vara rätt.

Annars så gillar jag den boken skarpt.






träna

Ny vecka nya tag, =) Dags att ta tag i detta nu igen.....
Oscar han vaknade som vanligt vid 7 och ville ha sin gröt frukost, äpplegröt det är riktigt mumsig frukost det. Han fick ligga å pyssla lite i sitt babygym, innan det var dags för ett bad. Han är en riktig liten groda, plaskar runt så hela badrummsgolvet blir fullt i vatten.. hihi
 
Det är jobbigt att bada =)


Jag passade på att göra ett pass på cross-trainern då Oscar sov efter badet och lite välling =)
Ska gå och se om han har lust att vakna och äta lite mera om en liten stund för han sover som en stock.

Funderar på vad jag ska hitta på för mat idag?? Är lite sugen på fisk så något sånt blir det nog.





Marias bilder blir alltid så bra =)

Maria får alltid till så bra bilder,
men som Maria sa att Oscar blir nog lite extra fin då vi är hos dom =)

Fast idag ser Oscar riktigt fundersam ut =)









mysigt hos Maria å Tobbe

Å vad vi har haft det mysigt hos Maria och Tobbe, vi som skulle dit på en fika och det slutade i en heldag med grillning och lite vin =)
Hur härligt som helst att sitta på deras uteplats i solen å känna solens strålar, Oscar han sov i vagnen en halvtimme åxå, perfekt att han kan fortsätta sova då vi sitter och pratar.
Och fasen va fint dom har fått det i lägenheten, varje gång vi kommer dit så blir det bara finare och finare. =) Blir riktigt avis. hehe ska gå in på sidan å kika lite på möbler =)

Tobbe och Oscar


Maria och Oscar




Känner att jag har lite bloggtorka, har inte så mycket intressant för mig just nu... Men idag har vi i alla fall haft det jätte mysigt =) En grillning på fårö är bestämt dock inte när men det blir innan turisterna kommer =) Kul det för jag å Per har fortfarande inte tagit oss dir trotts att vi har bott i Visby i över två år.. Så nu måste vi ju passa på =)

Oscar han är en riktig vilde å han älskar att flyga =)






everest

Både igår och idag så har jag å Per kikat på Everest på liv och död på discovery world. Vad dom utsätter sig för det är helt otroligt. Jag vet att jag hade aldrig klarat att komma upp till toppen, och jag är verkligen imponerad på de som klarar av det.



Fasen min näsa vill fortfarande inte vara med och jag är snorig som en sjöelefant... Att det aldrig släpper, får massera tårna som papa sa förut å då blev det bra nästan på en gång.

Per ska ner till Hemköp å köpa lite frukost snart han ska bar se klart på everest, så det blir en sen frukost idag, men vad gör det, det är ju söndag =) hihi sitta i myskläder i soffan och inte göra någonting det är en riktig söndag det.. Undra jag vad per kommer att köpa för då han gör söndagsfrukost brukar det bli hur mycket som helst.. hihi


Å nu vill jag att det ska bli nästa helg =)




sova i sin säng

Nu sover liten älskling i sin säng. tänkte att det verkligen är dags att han börjar somna i sin egen säng nu då han blivit en liten vilden som krälar runt i sängen, men vet aldrig riktigt vart han är =) Annars så brukar jag ligga brevid honom i vår säng tills han somnar men nu satt jag brevid hans säng, nog för att han vart lite övertrött då han varit vaken sen 15.oo så det gick äl si så där fort att få honom att somna men tillslut så somnade han =)
Lite nattvälling sen så blir det hur bra som helst, jag som har sovmorgon imorgon å allt. hihi


Träffade Nettan igen idag =)
Hon var lite sliten idag, hehe hård natt med endast tre timmars sömn började nog ta ut sin rätt. Vi tog en glass på Öster å prata en massa innan jag körde henne till Kneippbyn där det skulle fortsättas festas. Om hon sov över båten imorgon så skulle hon ringa och tigga sovplats =)

Snart dags för robinson. men först lite flumm på datorn

idag är det lördag



Osminkad och väldigt trött men jag tyckte bilden vart ganska så bra endå =)

Fräknarna har kommit tillbaka med ser jag nu, jag får alltid fräknar på sommaren vilket jag tycker är lite irriterande medans Per tycker det är gulligt.. hmpf
Jag är fortfarande hur trött som helst, får se om jag inte ska passa på att ta en liten power nap då Oscar sover om en halvtimme. Det hade varit riktigt skönt. Per är och hämtar Maria och Tobbes nya bord tillsammans med dom så klart och då styr han förbi MAXI och införskaffar klyftpotatis å bea.. mmm

Blir en fortsatt lugn helg för oss va jag vet, men jag längtar så mycket tills nästa helg så jag vill bara att tiden ska gå fort som attans =) hihi å vad underbart..
Robinson idag som vanligt nu för tiden =) Och förhoppningvis en ny bra film.

pigga underbara pojke =)




Fredags kväll

Jag och älsklingen har haft det mysigt med en film =Australia och lösgodis i soffan =)
Härligt med den lilla egna tiden på kvällen då vi kan mysa ihop oss i soffan.
Känns som att vi är nykära då vi sitter i soffan trots att vi snart varit tillsammans i 5 år =)
Hur härligt som helst.
Jag och min älskling det är helt underbart.

Idag så kikade vi på Australia riktigt bra film och helt underbart att se hur det ser ut där, det är ett av de många ställen som vi sagt att vi ska åka till någon gång, och vi har nog en ganska så lång lista på platser som vi vill åka till, och då så ska så klart Oscar även han få följa med och se på världen.

Blir nog en ganska så tidig kväll idag trots att det är fredag, Oscar tycker ju inte att vi ska sova längre för det, fast vi gärna hade velat. =) jaja jag fick sovmorgon idag så jag ska inte klaga. Oscar han har fått go natt välling nu för någon timme sen då han vaknade och var hungrig så får vi se om han sover något längre i morgon bitti??? Kan ju alltid önska.. hehe

Jag å Per kan fortfarande inte förstå vart de här 6 otroliga månaderna med Oscar har tagit vägen nyss så var han ju så här liten.



Och nu är han så här stor =)







Just nu så dreglar Oscar som ett helt vattenfall så det är nog en liten tand till på väg upp =)
Och då blir det tand nr.3 vårt lilla tandtroll.. hihi



Hoppas att Nettan minns att vi skulle mötas för glass i hamnen imorgon??
Får nog ringa å påminna gumman om det skulle jag tro =)



Besöksräknare

Nu har min älskling fixat en besöksräknare till bloggen =)
Tur det för jag har ingen aning om hur man gör.. hehe

Nettan min underbara vän =)

Nettan ringde å sa att jag är nere på stan kan du komma??
Hon är alltså i Visby över helgen och så klart så måste vi bara träffas =)
jag som precis kommit ur dushen, fick lite bråttom för så klart så ville jag träffa min underbara Nettan =)
åå hon är så underbar min vän, nästan alltid glad och jag blir så glad så fort vi träffas det gör inget att hon ringer mitt i natten å väcker mig för att hon vill hem och jag är 4 mil bort =) För jag tycker om henne endå..
I alla fall så var hon där med sin studentkår i sina mega snygga overaller =)

Min underbara Nettan =)



Imorgon hoppas jag på att hon fortfarande är i form för glass nere i hamnen=)
Om hon nu inte super bort sig inatt.. hihi



Nu har jag bestämt mig =)

Så nu har jag bestämt mig att denna kläning blir den som jag ska ha efter/på dopet. Hoppas bara att den inte är för liten i bystet vilket verkar vara ett återkommande problem hos mig... Inte för att jag klagar men ibland så är det lite besvärligt bara =)

Bubbleroom / H Ballongklänning

Idag så fick jag sovmorgon =) Per kom å väckte mig å då trodde jag klockan bara var runt åtta sen då jag kikar på klockan så var den 1o.2o oj då hihi åå det var så skönt att sova, som en stock =) Passade på att mysa lite i sängen med mina äslklings pojkar =)

Oscar fick prova dopklänningen som jag och min pappa har haft och den kommer att passa hur bra som helst, kul att vi har en dopklänning som kan bli en tradition att använda =) Jag ska brodera in pappas och mitt namn sen ska Oscars namn broderas dit med. =)
Jag skulle så gärna ha velat haft råd att ta till namnet Ullas som är vårt gårdsnamn på Sold. Visst låter det fint??? Carina Anna Maria Andersson Ullas, jag tycker det ser så fint ut =)

Hihi nu leker Per å Oscar flygplan i soffan och Oscar har världens underbaraste leende.. =)
Nu ska jag gå och tvätta håret.





klänningar till dopet

Fasen jag börjar få lite beslutsångest över klänning till dopet, tänkte ha min sollerödräkt på själva dopet ( om den nu passar över bysten ) och sen byta till en annan klänning efteråt så jag inte spiller på dräkten då jag är ganska så klantig.. =(

Den här är från Nelly
priset 1199:-
Libertys Rye Dress SEK 1199, French Connection - NELLY.COM       Dock lite osäker på axelbanden bak. hmmm

Den här är från bubbleroom
Enkel och söt, ser hur skön ut som helst
priset 299:-



Någon som har förslag på vart jag kan hitta en snygg klänning???




milkshake

Läste på aftonbladet att de kommit fram till att kvinnor är de som tröst shoppar mest.. no shit... =)

Och att allt fler kvinnor skaffar flera å fler skor. =) Me likie. Inte för att jag har speciellt många än men det ska det nog bli ändring på =) När jag får min gå in garderob som Per lovade att jag skulle få då vi flyttade ihop ( för 4 år sen ) så ska jag ha en hel hyll sektion med endast snygga skor *drömmer mig bort till garderoben* ååå jag vet precis hur det ska se ut =) väskhyllor, å en byrå med en pigtittare i åå va fint......

Per kom med en mumsig milkshake =)
( ursäkta för det röriga skrivboret =) )


hur mumsigt ser det inte ut??? Kan lova att det är hur god som helst =) Jordgubbssmak.. hihi det smakar sommar helt underbart =)

Så idag har jag gjort en storstädning, alla mina kläder är nu i garderoben igen ( fasen va fullt det blev ) dammsugit å skurat toan, had epå en massa medel så det skulle bli riktigt fräsht å Per undrade om jag inte blev hög av ångorna.. hihi. Men nu jäklars är det snyggt =) Får ta en vända till med dammsugaren imorgon å skura av golvet sen. Hallen den blev hur stor som helst då alla grejjer kom bort ( nu står de innanför dörren på väg ner till källaren )

Efter att jag städat klart var det tänkte jag att jag å Oscar skulle busa runt i sängen lite, men jag vart så jäkla tröt så när Per kom å myste med oss så tyckte han att både jag å Oscar skulle sova lite istället, så han hämtade filt å sa att han skulle väcka mig om en timme. Så jag å Oscar ligger å kramas å sover i en timme, hur mysigt som helst med världens underbaraste lilla kille, som föresten är en riktigt liten kinkig pojke just nu ( tänder på väg ) men vi busar runt å myser så mycket vi kan för att han ska vara glad. =)


Så nu ska jag kika runt lite sen är det criminal minds =)



Morgonpigg son??

Ush lite efter sex i morse så tyckte Oscar att det var dags att gå upp för frukost. Vilket då jag inte alls var så sugen på, men va gör man. Sätter Oscar i matstolen så han får lite att pyssla med, medans ja fixar gröt å pysslar runt lite i köket. Åppelgröt blev det i morse å jag tror nog att han tyckte den var god för han mumsade i sig riktigt mycket =) bra de. Då Oscar fick gröt över en ganska stor del av kroppen så vart det även ett mysigt morgonbad, sen så la vi oss i sängen igen, Oscar fick lite välling och sov efter en kort stund till min stora lycka =)=)=)
Så jag fick en timme extra i sängen. När Per sen vaknar har Oscar tagit sig nästan ner till fotändan av vår säng.. hihi skitungen. tur att han ligger mellan oss =)



 


Träna lite armhävningar på morgonen, det går hur bra som helst ( för Oscar alltså )
klippa Oscars naglar ska jag även göra, vassare naglar får man leta efter

Har inte kännt av ryggen så mycket idag (än) har tänkt mera på hållningen, har nog gått runt för mycket som an hösäck, å det är ju inte speciellt snyggt...


Nu ska jag packa upp lite kläder...




vaxa benen det svider

Så nu så har jag vaxat benen, aj aj aj är det enda jag säger.
Fick ett litet ryck som sa att nu är det faan dags att bli lite snygg så jag kan ta på leggings utan att skämmas.. hehe har varit lite slarvig på sistonde och resultatet blev inte så vackert. Men nu så är man snygg igen. SKa smörja in benen i bodybutter nu innan sängen åxå så de slipper bli torra.
Även tå och finger naglar fick sig ett par lager med lack i morse på balkongen ( så Oscar skulle slippa nagellacksångorna )
Så snart så börjar det likna nått =)

Det är ju sommar jag får så mycket mera energi då..


Sovdags =)

mina hemligheter av Sophie Kinsella

Läste ut boken Mina hemligheter ute i solen på balkongen idag och fick faktiskt lite mera färg =)
Boken den var hur bra som helst, så den rekomenderar jag verkligen. Ska nog ta och läsa lite flera böcker av Sophie Kinsella. Jag har både en shopoholics bekännelser och en shopoholic säger ja så nu är det dags att läsa de två =)
På sommaren är det så underbart att sitta och läsa i solen, jag som vanligtvis läser hur mycket som helst men nu har det stått still ett tag.

Idag så har jag fortsatt att försöka återta hallen från all packning men det går jäkligt sakta då jag får ont i ryggen efter en kort stund, tror det var för att jag höll i Oscar i famnen å vaggade honom på båten, blev nog lite för mycke. så nu är det värme kudde som gäller för mig. Jag som inte kan sitta still.. Men jag får nog försöka endå...

Har varit på Willys å köpt en massa mat till Oscar, blev lite ny gröt, äppel gröt och vanlig havre gröt. och en nattvälling plus ett par burkar.. Lagade lite mat hemma idag till Oscar men det uppskattades icke så vi får ha lite burkar hemma i reserv om jag gör nått mera som han vägrar äta.....

Fick reda på att min bror Micke och hans fru Maria å deras son Simon kommer upp till dalarna den 12 juli och stannar ända tills den 20 juli. Så  kul som att vi kan träffas inte bara över en helg .. å vad jag längar =)
Är alltid lika underbart att träffa bror min, synd att vi bor så långt ifrån varandra

Min bror underbara lilla familj =) Maria, Mikael och Simon
Och även Oscar blivande gudföräldrar.

P040.JPG  



Det i väntade på idag löste sig bra, skönt de, var lite orolig där ett tag.


Nu ska vi ta och gå och köpa lite sallad, vi saknar inspiration till att göra någon mat så då blir det i alla fall lite nyttigt =)

näsan

åå att locket i näsan aldrig släpper =( hatar att vara täppt i näsan känns som om jag går runt med en tunna på huvudet.. buhu. Tog en power nap på soffan under film å Oscar han sov han med =) Skönt men det kändes inte som att jag sovit någonting alls endå då jag vaknade =(
Å plus på det så har jag faan ont i ryggen med, En dag på soffan hade nog inte skadat...

Terese ringde å frågade om jag var sugen på promenad ikväll, men jag bangade då jag inte känner mig på topp, men imorgon så är det tänkt att vi ska ut å gå med hennes underbara vovvar =)

nej nu ska jag lägga mig på soffan å vänta tills klockan 21 =)




Oscar 6 månader idag =)

Idag så blir vår underbara kille 6 månader =)






Idag så har Oscar inte alls lika mycket feber 37,4 i morse, och han är så mycket piggare idag =) Skönt det då han alltid brukar vara så pigg å glad. Han är precis som jag då jag är sjuk s sover jag och det gör tydligen han med.
Istället så är min näsa helt täppt.. suck.. snorig som jag vet inte vad.

Håller på å plockar fram lite större kläder till Oscar så byxorna slipper se ut som shorts.... Har en massa fina kläder som vi fått av Anki o Johan =)
Tvättstugan är det som gäller idag åxå... och en städning hade inte skadat då det fortfarande är packning överallt..

Power nap har jag å Oscar tagit precis men jag känner mig fortfarande trög..
blir att sova efter desperate housewives.



saker

Inte den bästaste dagen för liten Oscar idag, feber runt 39 grader å han är så trött så trött. Så idag så tar vi det lugnt och myser en massa med våran pojke. och hoppas på att han är bättre imorgon.

Har varit nere och köpt alvedon till honom då vi tog sista, och passade på att ta ut paket på statoil och babyboxen på Lindex =) Skulle ta ut ett paket åt Per med men det gick inte så det får vi ordna lite senare.



Gratis är gott som man säger, jag tyckte sakerna var hur bra som helst =)




paketet från HM
( ja jag är fortfarande besatt av Tigger å nalle puh )




Har även tagit ner kattställningarna i källarförrådet då vi inte har några kissekatter å mysa med =( Men de har underbart sommarlov på Sold =) Hoppas på att när vi flyttar hem att vi får nedervåningen eller en riktigt stor maffig balkong som de kan vara på.
Men visst är det tomt i lägenheten, jag har trott mig se katter flera gånger idag, men tyvärr så var det bara fantasin som spelade ett spratt.. Ska plocka undan och skura ur kattlådorna så de kan ställas undan de med. Men det blev så tomt efter kattställningarna, känns hur stort som helst.

Nu ligger Oscar å sover i sängen han är fortfarande jätte trött men är inte alls lika varm som tidigaare idag, å det är skönt för ett tag var han jätte het. stackars lilla älsklingen. funderar på om det är någon mera tand på väg eller om han är sjuk??? hmmm


Nu är det dags för Färjan 2 sen så blir det mys i soffan med en film. =)



BVC

Fasen va trött jag är idag =(
Kom hem till lägenheten halv tolv å halv ett så tror jag att det var sängen... Upp halv åtta igen då jag skulle ner till BVC med Oscar på 6 månaders kontroll, tur att man var så pigg dådå...
Läkaren tyckte i alla fall att han var jätte fin å duktig fast han inte var ett dugg intresserad av att vända på sig då doktor Anders tyckte att han skulle. =)
Så nu väger Oscar 8150g och är 68cm =)
Nu ligger Oscar och vilar på soffan tror han var riktigt trött på oss på slutet igår för han var så lessen så lessen på båten ett tag så jag fick gå och vagga han till sömns två gånger. Men det blev mycket bättre efter att Per hämtat hans täcke i bilen, sen sov han som en liten ängel.
Stackars måste vara jätte trött efter denna veckan hemma då det hänt så mycket och rutinerna blev det en hel del vajsing på... Så nu får han ta det lugnt ett par dagar så blir det nog bra =) Tror han somnade på soffan nio så nu har han sovit en stund ( 1o.4o )


Skavsår på hälen fick jag åxå då jag tycket att lite snygg måste jag ju vara och tog mina oanvända sommarskor som jag köpte i sommras... Ont som fasen gör det.. buhu


litet annat fick vi att fundera på nu åxå.... får se vart det bär av på onsdag.

Svärfar 6o år =)

I lördags fyllde svärfar 6o då samlades vi allihopa i vika för att sen ta Åke till hemlig ort =)
fasen va nyfiken han var =) hihi
Litet rörigt blev det innan men det vart bra tillslut endå.. hehe Men det är kul med organiserat kaos tycker jag, så det händer lite.
Vi for i alla fall upp till Orsa björnpark, å jäklars vilka backar det var där. Fasen ett tag så trodde jag nästan att vi aldrig skulle komma upp.. hehe.
Men lön för mödan fick jag, sa att om jag inte fick se tigrar så skulle jag strejka, men jag fick ju se en hel massa tiger =)

de är hur maffiga som helst, helt underbart =)



Tigern såg lite småsur ut ibland =)




Kul att vi åkte til björnparken jag har inte varit där på säkert 1o år, vet att jag mor å far var uppe men det är shit länge sen och då var det absolut inte så här stort å fint. Och jag kommer inte ihåg att det var så branta backar heller.. hehe

Blev även en mellis paus för de mindre och de hungriga =)



Fr.v Sv. Gun-Britt, kribbe, Lovisa, Jonte, Jim, Anton, Anki, Johan, Ponte, sv. Åke

Utsikten från berget var hur fin som helst försökte ta ett kort på björnen med badring men det blev inget bra så det får bli en vy bild istället.



Fick se riktigt många av parkens alla djur, vargar, berguv, björnarna av alla slag så klart, tigrar, järv ( som var mycket mindre än jag trodde att den var ) och även ett jätte sött fint lodjur kul att se att det faktiskt finns djur där  att de inte bara låtsas =PAnnars brukar jag aldrig få syn på dem, kanske berror på dåligt tålamod??

Sen så bar det av till Fryksås Hotell för underbart god mat, och vilket mysigt ställe det var =) hur bra bra som helst med långbord å grejer. Men det fick bli lite fisk för mig =) å Oscar han satt å banka å grejja runt och det gick ju riktigt bra =) Tur att han är en sån glad liten pojke även då vi är ute på en massa.
Efter denna fina middag så åkte alla tillbaka till Vika vi ställde iordning långbord å fixade lite, det bev så mysigt =)
Icke kaffedrickare som jag är så placerade jag i soffan eftersom alla inte fick plats vid bordet =) Det är så det ska vara fullt å mysigt =) Alltid lika trevligt tycker jag,
Oscar var vaken nästan hela kvällen då han vägra sova någon längre stund så vid halv tio så blev det en promenad i regnet för att han skulle somna. Sen så sov den lilla killen =)
Blev endå en ganska så tidig kväll, men det var skönt det med =) Tror alla var lite trötta efter promenaden på berget.


Så nu får svärfar ligga i sin nya hammock å bara sova i skuggan på altanen =)




Heldag på Mora =)

Idag har jag och Oscar varit på dejt med Emelie =)
Å va fin hon var i sin stora mage, nästan så man saknar den lite...
En massa babbel blev det så klart, å tiden den går så fort då man har trevligt sällskap och snart hade vi varit där i två timmar.. hehe
Vi måste passa på då vi har tid att träffas, det är ju inte varje dag vi träffas vilket är lite synd... Men då blir det mera trevligt då vi ses.
Lunchen åt vi på Vi på hörnet och det var filebuffé mummmms säger jag =)

Emelie och Oscar =)



Vi kom så klart in på förlossning å annat bebis prat, det blir lätt så då det vankas bebis =)
4 juli är det dags för bebisen att komma men Emelie var helt säker på att hon skulle gå över så vi får se =) Vi är ju hemma då det är dags så då får vi komma och hälsa på hemma hos henne då de fått ordning på allt =)
Vart en liten shoppingrunda i maklig takt, hittade två linnen p åcubus för 30:- styck riktigt najs jag som verkligen behövde lite mera färg till min garderob =)

Varit hos LIna å Mojje och myst lite åxå. Oscar tyckte det var shit skojigt att busa runt med Lina men jag tror nästan att Lina fick lite ont i armarna =) Men vad gör det då man får ett urgulligt bebis skratt som belöning??? =)

Jag å Oscar ligger på golvet å myser
( får be om ursäkt för mitt ruffsiga hår dålig hårdag )


 



Mojje å Oscar


 



Lina å Oscar


 



Oscar mysisen=)


 



Oscar tyckte det var underbart skönt att få komma ur byxorna och strumporna en stund, inte alls kul att stänga in sina små tår då man kan lufta dom =)

Soppatorsk fick vi påvägen ut till Sold för jag hade glömt att tanka ( senil ) så mamma fick komma med en dunk så fick vi snällt åka in till Mora för att tanka... Varför är det så svårt att komma ihåg vissa saker??? Tack mamma =)


Mamma hade ställt iordning för grillning ikväll men det var inget direkt grillväder och grillen gick i strejk så det fick bli inne grillning ala stekpanna =) plus klyftpotatis blandat med morot, palsternacka och sötpotatis i klyftor. och grillade champinjoner, körsbärstomater, squash och lök...
Hur gott som helst så nu är vi mätta i magen =) Tiramisu fick vi till efterrätt jäklars va gott det var, synd att jag var så mätt annars hade jag ätit upp hela formen själv. hehe =)
Riktig lyxmiddag =)
Oscar han gav upp innan efterrätten å han sover så fint i sin lilla säng å snusar i kudden.


Imorgon ska vi ut på litet äventyr som jag inte får skriva om just nu men imorgon så kommer det att skrivas.. kanske... Trevligt ska det bli i alla fall. och jag hoppas på fint väder =)
Och på söndag så är det dags att fara tillbaka till den blåsiga ön.. suck... hoppas att det är finväder så kommer det nog att gå. Och så börjar jag faktiskt sakna våran stora översköna säng..
Och på måndag 8.3o så ska vi till BVC på 6 månaders kontroll med läkare och vikt å längd så klart.


Jag har världens underbaraste famlij =)


Lunch dejt =)

Idag så ska jag träffa Emelie för en lunch dejt =)
Åså kika på bebismagen åxå. Hon fick en chock då hon såg att jag fått barn sen berättade hon att hon skulle få barn då vi träffades i julas.. hihi vilka nyheter man får ibland =)
Ska bli så kul att träffa hennne det var ju ett tag sen å sist vi sågs så vart det ju bara en snabbis...

Oscar han ligger å soven en liten power nap brevid sin pappa som fortfarande inte kommit upp ur sängen, Per kikade på film igår kväll å jag sov på hans arm =) Mysigt värre så vi ska nog införskaffa en liten tv till sovrummet så vi kan ligga där å mysa..

Ska även till Lina å Mojje efter dejten, de måste ju se hur mycket vår lilla prins har växt.. Sen så måste vi passa på att ses då vi är hemma för det blir inte så ofta som vi hade velat. Och nu då vi vet att det inte bli ren flytt hem innan sommaren så känns det lite surt.. men men. Vi får ta nya tag.
Blir hemma i Mora hela Juli och det är alltid nått, och det är tänkt att vi ska hyra ut lägenheten då så vi får in lite extra money =) vilket alltid är trevligt, och att hyra ut lägenheten i juli i Visby är inte precis något stort problem. någon som är sugen på att hyra lägenhet där i sommar?? =)

Ikväll ska det grillas ala mamma =) Hoppas att det bli rirktigt fint idag å att det inte blir ett likadant väder som det var en snabbis igår för det var inte speciellt trevligt. men det var bra för det nyplanterade i rabatten i alla fall alltid nått bra..

Så nu ska jag äta en sen frukost ..


bio =)

Nu så är vi hemma igen efter god mat å bio =)

Det var tänkt att vi skulle äta lite Kina mat med de hade semester stängt så då fick vi lov att fundera på vart vi skulle gå och äta någonstanns.. hmm
efter en kort liten stund, så kom vi fram till att lönnkrogen där hade varken jag eller Per varit och ätit, så dit styrdes våra steg, hand i hand =) Riktigt ovant att inte ha en barnvagn att dra på =)
Trodde att det skulle vara större, men det var riktigt mysigt =)
Blev en mumsig förrätt med friterade kräftstjärtar och en god åså vars namn jag glömt... Varmrätt blev spett hela tre stycken så mätt det blev jag =) Hur gott som helst. En liten cider blev det åxå har verkligen saknat mina päronscidrar det gillar jag skarpt..
Endast två gånger kom vi på att vi pratade om Oscar och det tycker jag var riktigt duktigt gjort för att vara första gången =) Vi hade en massa annat att prata om så tiden gick hur fort som helst.
Efterrätt beställde vi men efter en kort stund så kikar jag på klockan och då var den fem i halv nio och halv nio började bion så det vara bara att avbeställa efterrätten och skynda ner lite smått mot bion. Vi kom precis lagom så vi slapp all reklam =) 

Riktigt romantisk film.. hehe 
Men lite romantik var det faktiskt och den var hur bra som helst tycker jag i alla fall =)
 X-Men Origins: Wolverine
Så nu är vi hemma igen fulla av ny energi =)
Vi ska nog kanske kika på en film i sängen igår blev det ingen då jag hann somna innan Per kom å la sig.. Romantiska jag =)

Jag å pappa gjorde klart rabatten i regnet idag, regnade kanske inte så mycket med lite fuktigt blev det. Oscar låg och sov i vagnen ute där vi var med regnskyddet över vagnen, å vad han sover gott ute synd att han inte kan göra det jämnt..
Rabatten blev klar, och syrenerna blev förnyade efter en liten ansning. tyckte det blev bra som fasen =)
Lite bilder på rabatten så klart, nu fattas endast ett par perenner så kommer det bli shit fint tills i sommar.



Tyckte det blev riktigt bra =)




Dags att sova =) Eller se på film var det =)


kinamat å bio =)





Nu ska jag studsa in i duschen å snygga till mig lite =)
För idag så ska vi gå på Kina å äta mumsig mat
å sen så är det faktiskt bio som gäller, första gången vi har barnvakt idag hihi




att gräva =)

Idag så for vi in till Mora från Sold efter att Oscar vaknat. Han vaknade först vid sju å var hungrig men medans han fick gröt så sjönk han ihop mer ¨åg ut som att han skulle somna i matstolen, lilla älsklingen.. Så det blev inte mycket gröt till frukost för lille Oscar. Han fick ligga brevid Per å sova efter lite välling sen sov han ända till tio =) Tröttisen som aldrig får komma i säng i tid nu då vi är hemma =)
Men idag så somnade han strax efter sju och har precis fått sig en nattflarra.

Vi har varit på Bokia å kikat in idag, alltid lika trevligt =)
In på Mio har vi varit åxå kikat lite på vardagsrumsbord och lampa till Maria å Tobbe men det fanns ingen lampa men vi hittade ett bord som vi funderar på i alla fall....
In på Maxi å köpa tandkräm, mycket viktigt =) Å in på dollar store och köpa det ynka lilla enda handtag som fattades i köket så nu kommer det upp en bild på det med =) så småningom.

Jag har grävs som en mullvad efter att jag kom hem igen å det kommer bli så jäklans snyggt =)
Lite bilder så klart =)
Innan ser mest ut som gräsmatta men det är faktiskt en rabatt..  


Hittade berget som sticker upp i rabatten, å Linda jag får lov att reklamera grepen pappa köpte =)
för den har jag redan böjt.. hehe



En snygg ganska så hög kant blir det runt hela rabatten i svarta tegelpannor =)



Kommer bli riktigt snyggt då det blir klart ( hoppas jag )
Hittade lite växter som envist hållt sig kvar, men kejsarkronornas lökar var inte alls så fina så de flest var tyvärr ruttna... Imorgon så ska det dit en stor hög med gödsel, jord och högst upp så ska det vara bark har jag tänkt mig. Köpa en ny silverarv att ha på berget eftersom den gamla var helt omöjlig att få ur gräset. Mossfloxen verkade ha mått alldeles utmärkt, så den kommer nog att växa som ett riktigt ogräs nu men ny fin jord =) Får ta kort imorgon igen då vi är klara.
Oscar han låg å sov i vagnen då vi höll på att gräva, han sover som en prins i alla frisk luft han får nu..

Tror att jag sover som en prinsessa jag med av all frisk luft för trött är jag nu =) eller så är det allt grävande som gör det.. =) men det är så underbart tycker jag..

Imorgon så är det dags för första dagen med barnvakt, undra hur det kommer att kännas jag??? konstigt men endå skönt =) Fast vi har tjyv tränat lite idag då Oscar har varit med sin mormor nästan hela dagen, myste runt med han å natta å han sover hur gott som helst.
Som mamma sa att vi ska prata så lite som möjligt om Oscar imorgon å prata om en massa andra saker istället.. I alla fall så blir det Kina och bio =) Mysigt som fasen..


Så dags för sängen kanske somna till en film det börjar bli standard

puss å hej




Före och efter bild

Nu kommer det en efter bild på rabatten, den är inte klar men det är en början i alla fall =) Lite fel årstid att gräva runt i rabatten om vi tänker på alla lökar som vi satt som inte blir så sugna på att blomma om man bråkar med dem nu..

Före


Efter



Jag och pappa har rensat bort en massa ogräs och
lagt dit en kärra gödsel för att sen toppa med lite köpejord.




idag =)

Myste runt hemma på Sold och gjorde inte allt för mycket vettigt idag =) damsög lite å dona men inget jobbigt.. Kom inte ur sängen fören 10.50 fasen då jag ligger kvar i sängen så länge så känns som att dagen blir helt förstörd jag blir så jäkla seg =( jaja skönt i alla fall att sova igen lite =) Per matade i Oscar gröt i morse sen så somnade både han å Oscar i sängen ( per sov nere vid fotändan ) hihi pappa trodde vi hade kolat av hela högen.. men vi kom upp efter att Oscar väckt oss med sitt underbara prat. Det är så underbart att vakna av att höra lilla killen ligga å prata för att vi ska vakna å mysa med honom =)
Var tänkt att jag skulle gräva lite i landen idag men då vädret inte var på min sida så vart det ingen sånt, får se om det blir lite gräva imorgon, har fått lite inspiration nu å ska se vad päronen säger om den ideén som jag fått till "njuren"..

Vi har varit hemma hos Anki och Johan idag å myst med deras underbara pojkar =)

Oscar Anki och Anton =)




Ponte, Anki, Oscar och Anton =)



Fasen det känns alltid som att tiden går så fort då vi hälsar på,
men det är nog för att det är så jäkla trevligt jämnt =) Och jag kanske har gjort Anki till en Desperate housewivwes tittare =) hehe men det är ju så bra så det tycker jag att hon ska kika på =)
Det är så kul att deras ppojkar och Oscar är ganska så jämn gammla tänk va de kommer att hitta på för sattyg då de blir äldre.. hihi
Oscar somnade på soffan och jag trodde att han hade somnat för natten, men icke upp å flina å busa lite till men tillslut så var det dags att åka hem och nu ligger han i sin säng å sover inne hos oss =)
Vi fick en massa mera saker åxå.. å det är helt underbart vet inte hur vi ska kunna tacka Anki och Johan för alla fina saker som vi fått. Men nått ska vi kunna hitta på tycker jag.
Jag å Per pratade om att vi skulle köpa en babywatch tills i sommar å ha i vagnen eller där Oscar sover så att vi hör då han vaknar om vi är ute och håller på och gissa vad vi fick idag.. =) just de en babyvakt, hur bra som helst. Är inte orolig då han sover själv men det är skönt att ha i sommar då vi kommer att vara ute mycket å inte alltid är nära då han sover så det här blir hur bra som helst. =) Provar den lite nu på kvällen då vi sitter inne på kontoret å det är svårt att höra om han vaknar å skriker, ( stort hus ju hehe ) skulle aldrig klara av att ha en babyvakt varje gång han sover för så fort det låter i högtalaren så blir man på helspänn.
Ush inget för mig =) men som sagt shit bra till sommaren. =)

Ett jätte fint kort på Oscar och älsklingen =)



Så nu är det dags för sängen =)



lager 157=(

Idag så for vi ut till Vika ganska så tidigt så att farmor å farfar fick ta igen lite tid från igår då jag å Oscar blev hemma. Så nu har dom myst massor =)
Farmor myste runt med Oscar så han somnade av 45 minuter på täcket som låg på golvet =) såå söt. hih jobbigt att vara vaken om hela magen är full i mat...
Och han har ätit som en hel häst idag, mums sa det så tog all mat slut, så nu kommer han att växa som ett litet ogräs =)
Åkte den långa vägen hem till Malin som åxå bor i Vika, typ max 2 kilometer =) åå jag blir så avundsjuk, jag vill åxå bo i hus å mysa runt. hur mysigt som helst.. och hennes fönsterbleck var helt underbart breda, tänk vad växter det får plats på dem.. *fantiserar*
Å Viktor har blivit en sån stor pojke nu, jag hade aldrig känt igen han om jag inte visste att det var Malins lilla kille hemma hos dom =) Tänk att han är två år om bara några dagar. Jag som tycket det var nyss som jag satt och lusläste på nätet om Malin hade fått sin lilla kille =)
Lite blyg i början var Viktor men efter ett tag så satt han mellan mig å Per på soffan å myste runt =)
Oscar han ansade Malins blommor lite för det tycket han behövdes,, hehe men sen så vart det nog lite tråkigt för Oscar började tjura ihop å ville inte alls vara med så då blev det att fara vidare.

Vi hade planerat in ett besök på lager 175 men det hade vi nästan kunnat hoppa över, det enda jag hittade i den stora affären var en kjol/tubtop och en bolero så det var lite värdelöst, sist vi var där så hittade jag massor av saker som jag ville ha =( jaja. å Per han hittade ingenting.

Kom hem sent gjorde vi åxå så det vara bara att stoppa i Oscar en skål med gröt då vi trodde han var jätte trött då vi kom hem men icke. Han var glatt uppe till halv tio??? Han flummade runt med mormor å morfar så han glömde säkert bort att han var trött den lilla knäppisen =)

  

Så nu ska vi kika klart på filmen som vi somnade till igår... Kanske vi hinner se klart på den idag då?? Men jag kommer nog att somna som vanligt jag...


Från marknaden

Mormor å morfar hittade tre underbart finaste tröjor till Oscar  =)


 

och Per köpte en snyggis tröja =)   
( till Oscar även den )
 

Oscar kommer ha det så skönt i sina nya snygga tröjor. perfekt till i sommar =)

Nu ska jag seriöst gå och lägga mig i sängen och se på en gammal goding från mammas filmarkiv =) Road House blev det =) tur att Patrick Swayze var riktigt hott då till skillnad från nu...

hemma på Sold

Idag så har jag å pappa grävt land medans mamma varit barnvakt =)
det är så härligt att få skita ner sig lite. hehe
Snyggt blev det åxå vi är inte helt klara med rabatten men en liten bit vart klar i alla fall, det ska dit nya kanter och det ska rensas på toppen, men det kommer bli så snyggt =)
före och efter kort nedan ( efterkortet funkade inte så jag får ta ett nytt imorgon istället )'
men så här såg det i alla fall ut då vi började



Tequila var med och hjälpte till så klart =)


Vi har även fått glödstekt sill å potatis med läfsa mumma =) Hemma hos mamma behöver man inte gå hungrig =P tur de.
Jag å Oscar stannade hemma då Per åkte ut till Vika ikväll då det blev så sent, klockan var sex då skulle åka ut å Oscar skulle bada å få välling för klockan sju var det sängdax så vi åker ut dit tills imorgon istället och mysa med en pigg å glad kille hos farmor å farfar. å fika blir det då mmm. jag var hur trött som helst men nu har jag nog fått en liten sockerchok för nu känner jag mig ganska så pigg igen men så fort vi lägger oss och kikar på film ikväll så kommer jag nog att somna som en stock =)

Imorgon så ska vi gå på stan å "valla" Thomas =P in på Bokia så klart och sen så kanske det blir sågmyra men då får vi ta stan en annan dag det visar sig =)

På torsdag så ska vi får barnvakt för första gången sen Oscar kom till oss =) Mamma ska passa älsklingen så att vi får gå på bio och äta lite Kinamat. Mysa riktigt ordentligt. Ska bli riktigt härligt men vi kommer nog sakna lill killen men det komme rbli lite skönt åxå att få vara lite ensama =)

Så nu är det strax dags för sängen =) yay tidig säng blir det idag


marknad i Rättvik

Igår var vi som sagt hos svärmor å svärfar på eftermiddan, å myste runt en massa hann till å med till gammelfarmor blir det nog... Oscar hade lite svårt att somna på kvällen men till slut så somnade både jag å Oscar, men jag kom upp efter ett tag men var så jäkla trött efter resan å allt sen så vart det hur sent som helst tur att det var Pers morgon annars hade jag nog bli vit lite små sur... Men det behövdes ju inte.
Var vaken då Oscar å PÅer gick upp men jag låg kvar i sängen å myste i morse, ganska så skönt faktiskt. Mormor å Oscar gjorde köttbullar å härjade runt =) mysisarna
For till Rättvik gjorde vi med, varmt å hur härligt som helst, fick inköpa en solhatt ganska så fort då solen låg på riktigt bra och Oscar inte ville ligga i vagnen för det var tydligen riktigt trist, men efter ett tag så blev det vagnen igen, men han var så söt i sin lilla ljusblåa hatt, får knäppa ett kort på den imorgon =)
Men jag vet inte vad det var för jag tycket att marknaden kändes så tråkig i år det var inte fören vi kom från knektplatsen som jag tycket att det vart roligt att gå och titta, konstigt det här. men men träffade på Linda en snabbis men de skulle vidare å dricka =) Å Oscars mage var hungrig p ålite mat så vi fick gå och fixa med det... Hittade i alla fall en väska tillslut får sätta in kort på den åxå. jag tyckte i alla fall att den var snygg =)
lite marknadsgodis å munkar blev det så klart ingen marknad utan det =)
efter det så nalkades det grilla på Sold med vin å grejer å det vart ganska så bra fart kan jag lova, hehe...

Min nya väska =)



Nu så är det sängen som gäller. trött är jag ju...

imorgon så ska det grävas. Mamma ska vara passan Oscar å jag å pappa ska gräva Per han ska hugga ved han =)

natta

åå vad härligt det är att vara hemma på =)
Och vilket väder, strålande sol å hur underbart som helst =)
Igår så var vi ner till agnmyren å skulle kika på grodorna men de hade redan gjort sitt så vi såg inte en enda groda.. jaja det var mysigt endå, tog lite fina bilder som jag lägger upp sen =)
For till svärmor å svärfar efter att Oscar vaknat å fått mat, han var en riktig tröttis..

Agnmyren


Agnmyren

Oscar med sin Farmor =)



Oscar med gammelfarmor och Farmor



Per kramas med Tessan som är överlycklig då vi är hemma


RSS 2.0