Lördag. 8 dagar kvar till flytt

Det ser ut som en tromb har passerat våran lägenhet :S
Det enda rummet som går att röra sig fritt i är vardagsrummet, men bara för att vi staplat kartonger längs med väggen. Köksbordet syns knappt under alla saker som ska packas och hallen är belamrad med saker.

När lille man vaknat så ska vi åka ner på Öster och ta rundturen med tåget, måste passa på att göra det innan vi flyttar. Sen ska vi åka upp till lummelunda grottan och köpa örhängena som jag såg när vi var där med mamma och pappa i Maj. Hoppas bara att de finns kvar fortfarande. :)

Sen ska vi packa ännu mera och och nu har Per börjat på skrivbordet så nu blir det kaos även i vardagsrummet. Snyft :( hehe


Fin utsikt på framsidan på tott hotel.

dsc00168 (MMS)

Fin utsikt på framsidan på tott hotel.


Torsdag. 9 dagar kvar

Ush vad det var segt på jobbet idag, inte för att det var lite saker att göra. Men allt kände segt och jag hade inte alls lust att vara på jobbet. Jag vill vara hemma och packa inför flytten :)

Vart några kartonger packade efter att vi ätit middag i alla fall. Men Oscar vart trött tidigare än vanligt. Ska fortsätta packa efter att Oscar somnat så inte hela matbordet är fullt i saker imorgon bitti till frukosten.

Nu ska jag gå och se om inte Per åxå har somnat då han nattade Oscar för nu vill jag ha Kesella vanilj och hallon. MUMS




Onsdag. Trött

Just nu sitter jag i soffan och kan knappt skriva. Per väckte mig efter att Oscar och jag somnat och jag har fortfarande inte vaknat. Hade inte tänkt att hinna vakna riktigt heller. För snart ska jag krypa ner i sängen igen :)

Jobbat idag då. Ganska så lugnt idag. 9-19 Lång dag dock, men imorgon endast 9-17 så då borde jag hinna packa lite innan Oscar ska sova. och busa massor så klart.
Per hade gjort en riktig lyx middag idag som var klar strax efter att jag kom hem, så nu har jag mumsig matlåda i flera dagar :)

Idag är det endast 10 dagar kvar till flyttlasset går tillbaka till Dalarna. Mora here we come.
Fick även lånelöftet idag så vi har även lagt ett bud på ett radhus strax utanför Mora idag. Å vad jag hoppas på det huset. Hade varit underbart. Och en av de bästaste sakerna. En lite trädgård så Oscar kan springa ut när han vill och en gå in garderob till mig. HIHI
Det visar sig den närmaste veckan vad som händer.
Vi kommer nog i alla fall att studsa in på familjegården hemma på Sold i någon vecka. Oscar kommer att springa som en liten dåre på gräsmattan och inne i huset. Så underbart att han kan röra på sig så mycket hemma :)
Mormor får bunkra upp med bullar för snart kommer mini bull monstret hihi.

Oscar satt och berättade om när famo ( farmor ) och hunden som jagade katten som de såg sist då Per och Oscar var hemma. Det tyckte han var riktigt häftigt för han kan visa hur hunden och Nisse sprang om och om igen. hih

Nu ska jag krypa ner i sängen.


puss å go natt


Tisdag jobba och packa

Fick ganska så bra fart på fötterna efter ett mess från Ellie 08.20 om jobbmöte kl. 09.00 jag som egentligen började 10.00 och då precis vaknat.
Men på med lite smink ( så klart ) fixa upp håret i en knut, slängde ihop en smörgås. Sen hoppa in i bilen åka ner till Tott och var inne i personalrummet 20.55. Det första Ellie säger att där var jag fan snabb och sminkat dig har du hunnit med åxå. hehe. Inte ofta jag lämnar hemmet utan smink, om jag nu inte har en dålig dag och bara ska till ICA. Men blondinen inom mig börjar sakta men säkert komma tillbaka efter något års sömn.
Jag vill verkligen inte bli en trashig morsa. Eller så är det min viktminskning som gjort att jag börjar känna att det är kul att börja fixa till mig igen. hihi

Slutade faktiskt enligt tid idag, fast jag var ju på jobbet 1 timme tidigare än jag skulle så jag vet inte riktigt hur det räknas. :P
Jag och mina underbara killar åkte till Maxi och åt fin middag ( korv mos å räksallad på MAXI ) I brist på fantasi och slippa disk. Oscar proppade i sig en nästan hel banan efter korven med. :)

Vart lite nytt smink idag. Kände att det var dags att uppdatera.




Måndag: Ledig

Ledig dag idag, kan lova att jag behövde den :)
Jag har jobbat 78.88 timmar mellan den 16-25 juli. Money makes the world go round :)

Vi tog en sväng ner på stan för lite shopping idag, och jag förvånade mig själv med att köpa en blommig topp på VILA. Den var riktigt snygg måste jag säga.



Oscar somnade i vagnen efter att vi ätit lunch på ETAGE. Oscar somnade i vagnen strax efteråt. Men fasen vad folk det var på stan idag, och på reorna var det helt omöjligt att se något alls. Så vi åkte hem strax efter att Oscar vaknat.
Har packat ca 4 kartonger från garderoberna så nu börjar det ordna upp sig en aning.
Patrik har packat ner alla våra filmer och tagit ner DVD hyllorna.
Per han har haft kökstjänst. hehe Per ska i veckan börja packa ihop köket. SÅ nu får vi äta på papptallrikar snart tror jag. hehe Blir nog mycket sallader från Tigris så vi slipper göra så mycket mat hemma. :P
Hittade även lite kläder som jag glömt bort att jag hade. höhö

Imorgon ska jag jobba så klart. 10-17 och jag hoppas på en lugn dag. Ellen nått.
Har så mycket packande att göra..

Lite bilder på linslusen åxå :)






Ellis underbara lilla misse. Supermys :)

dsc00165 (MMS)

Ellis underbara lilla misse. Supermys :)


Lördag: jobba

Idag så har jag jobba i Ösregn. Totalt plaskblöt blev jag efter bara en liten stund ute vid bilen. Ush.
Men klara vart vi, endast 1 timmes övertid.
Blev riktigt trött på allt idag därav åkte jag hem och tyckte att det finns faktiskt de som ska jobba till 19 så om det finns saker som uppkommer så får dom som jobbar inne fixa det.
Jag känner mig fortfarande som en blöt katt, ska ta och torka håret och fräscha till mig lite. Ska till Ellie och skvallra lite ikväll. Kanske inte blir så sent men en liten stund i alla fall :)

Idag så fick jag med mig två bag in box med vin från jobbet som de lämnat kvar. hihi
Patrik kommer uppstudsande som en liten dåre och för att sno åt sig en låda. Mohaha tur att Per gömt dem. mohaha

Imorgon jobbar jag åxå så klart 7-16 eller tills allt är klart 40 ankomster och 40 Avresor så det blir en lååååång dag. Ush få se när jag kommer hem..
Men Per får allt tömma bilen på banankartonger för om det regnar så finns det risk att vissa små fröknar vill ha skjuts hem :)

Nu ska jag ta och snygga till mig lite om det ni går :P


Tisdag: Ledig :)

Varför går alltid den lediga dagen så fort?
Vart sovmorgon idag, Oscar och Per kom hem runt halv fyra inatt. Och Patrik som passat på att få skjuts hem från krogen kom även han infarande och ropade upp å jobba.. hehe kan lova att jag var en aningens yrvaken.
9.40 vaknade Oscar och det kändes ändå som vi nyss somnat.
Jaja, vi har hunnit med en hel del idag. Oscar och jag åkte ner på stan och shoppade lite. Visar en annan dag vad det vart, känner att det börjar bli dags att sova.
Även MAXI fick sig ett snabbt besök, inköp av välling och blöjor.
Hem och äta lunch, Oscar han åt direkt från tallriken därav bilden med ketchup i hela ansiktet. Ögonen lyste av bus och jag kunde verkligen inte låta bli att skratta åt hans hyss. Så han fortsatte glatt att äta :P
Trötta vart min lille man och jag efter lunchen. Så när Per å Patrik spelade tennis så passade vi på att sova middag. Vet inte om jag vart piggare av att sova men men. :P

Min nya smyckehållare från Mihi kom idag och det vart nästan fullt. hihi
Sen finns det även sådana örhängen som jag inte hänger upp så här.



Blondie is back :P
Det blev riktigt bra måste jag säga :)



Nu ska jag ta och stänga av datorn.
Jobba igen imorgon. 10-?


Natti natt.




Ketchup mannen. Hi hi

dsc00163 (MMS)

Ketchup mannen. Hi hi


Måndag: Mina älsklingar kommer hem



Nu ska jag gå och sova ett par timmar
tills mina älsklingar kommer med båten runt halv fyra inatt :)


Söndag: Jobba jobba

Ovädret som slog ut strömmen på HELA Gotland igår var riktigt kraftigt måste jag erkänna :P
Var ute bland Bungalowsen på jobbet när det börjadeåska vilket var ganska så mysigt. Men efter ett par timmar så smällde det till nästan innan vi hann se blixten så åskan var ganska så nära. hehe

Åskade hade tidigare gjort så det vart strömavbrott. Så kortläsare ute på Bungalows slutade fungera och det fanns endast 2 huvudnycklar en massa ankomster och dag som ska göras mitt i allt. Plus att en massa gäster inte kommer in i sina rum, så vi får lov att åka runt och hjälpa dem in. Ganska så mycket kaos, men det gick tillslut och vi blev klara. En aningens sena kanske.
Men vi fick ju skarva lite :P

Jag och Ellie fick skjuss hem av Chefen så vi slapp cykla hem i ösregnet. Enligt Ture vår granne kom det 52mm på de timmarna som det öste ner.
Strömavbrottet började strax efter lunch och runt 20 tiden så kom den tillbaka.
Tur att Patrik är här så jag slapp sitta het själv i en tom lägenhet :)
Vart lite kortspel, förlorade dock hela tiden. buhu. Tror nog att Patrik fuskade och riggade leken....

jobbat idag med, så klart. Första dagen om jag varit hemma själv i ett par timmar sen Per åkte. Har nästan bara sovit.

Patrik har varit snäll å skruvat fast min trampa på cykeln två dagar på rak nu mennu tror jag nästan att den sitter ett tag. men nu har jag nästan ingen luft kvar i bakdäcket. Suck. tur att vi har en cykel pump på jobbet :)

Men nu längtar jag efter mina älskade pojkar som varit hemma i Mora i flera dagar. Men Oscar har det så underbart hemma, så mycket mera att hitta på och utforska. Istället för en liten lägenhet så har han så stor yta att röra sig på. Å vad jag önskar att vi snart flyttar till ett litet hus. Med en liten trädgård så Oscar kan ha en liten sandlåda å vi en liten trädgård och uteplats att grilla å mysa på. En hammock ska vi ha och sitta och gunga i. Myyyyys :)

Nu är det dags att sova. jobb imorgon 9-19 precis som idag,


Åskmoln på gotland.

dsc00159 (MMS)

Åskmoln på gotland.


Torsdag : -5 :)

Grannen Patrik "tvingade" i mig ett glas rosé och nu känner jag mig helt slut efter en hel dag på Tott hotel. Jobba jobba jobba är väl det som väntar nu de närmaste veckorna :)

Jag å älsklingen ska mysa ner oss i soffan med lite ost å kex, måste mysa lite innan Per å Oscar åker upp till Mora för Per´s bror´s 40 års kalas som jag tyvärr missar. Men jag hoppas att det blir ett riktigt dunderkalas :)
Oscar farmor ska vara lite barnvakt på kvällen, det kommer gå super bra. Men vad ska mamsen hitta på helt själv i flera dagar utan sina älsklingar då??
Får väl passa på att pyssla om mig själv med lite långa hårinpackningar å ansiktsmasker. och en massa låååånga duschar helt själv. Oscar vill ju alltid vara med annars :)

Patrik är ganska så sugen på att supa ner mig men då jag jobbar hela helgen så nixi. Lite kanske men jag ska ju fasen ta mig till jobbet åxå.

Nu ska jag ta och packa klart Oscars väska till helgen.


Onsdag: grilla

En utslagen liten man i sängen <3

 

Ikväll har vi grillat, och Oscar och Per har busat runt som små fjantar på gräsmattan. Mera mera mera. Så det vart en massa bus ikväll. hihi Kasta bollen i polen så det skvätter överallt var även det mycket poppis. Sötis Oscar.

 

Har pratat lite med Lina idag åxå, måste komma ihåg att ringa lite oftare, men tiden flyger förbi.

 



Temperaturen i lägenheten är ganska så varm, kan man säga. Ca 30 grader konstant hela dagen trotts korsdrag. Tur att vi inte har någon sol alls in i lägenheten mitt på dagen.

 

Jag och Oscar tog en liten shoppingtur till Cubus och jag hittade ett par shorts till Oscar och ett par till mig :)

 

 

Oscar som inte kunde somna i värmen är fortfarande vaken, trots endast 1 1/2 timmes middagslur. Men men så kan det vara. Vi funderar på att skaffa ett par takfläktar så luften rör på sig lite i sovrummet..

 

 


Strandspöke :)

dsc00158 (MMS)

Strandspöke :)


Underbar doft:)

dsc00157 (MMS)

Underbar doft:)


Per firar med en cigarr efter champagnen :)

dsc00156 (MMS)

Per firar med en cigarr efter champagnen :)


Dags att fira försäljningen av lägenheten....

dsc00155 (MMS)

Dags att fira försäljningen av lägenheten. Med lite champagne :)


Fredag: första, andra, tredje. Såld till damen U

LÄGENHETEN ÄR NU SÅLD :)

Damen U som var och tittade på lägenheten för ett par veckor sedan la idag det trevliga budet 950 000:- och fick då det vinnande budet. Försäljningen som gått så trögt har denna vecka fått en rasande fart och helt plötsligt så är lägenheten v bott i de nästan 4 senaste åren såld. Men en trevlig vinst på köpet.

Så nu har vi införskaffat lite champagne och kex och ost. Mys på hög nivå ikväll kan jag lova :)
Per har även köpt ett par cigarrer som han tänkte avnjuta idag eller på måndag.

Så idag kan jag lova att vi är på gott humör och kommer att sova gott.


Onsdag: drömmar :)

Ja vad ska jag skriva idag då???


Sitter vid datorn och lyssnat på när Oscar vägrat somna med Per, men nu har det varit tyst en liten stund så ni kanske Oscar håller på att somna. Eller så sover båda mina älsklingar :) Ska kika in om en liten stund och se om Per är vaken.

Min låtsas farmor Karin blev igår opererad, så nu ska hon få vara kvar på spanskgården ett bra tag innan hon får komma hem... Om vi hade varit hemma så skulle vi kommit och hälsat på, så klart. Men nu är det lite för långt tyvärr.

Hittade en ny version på mitt fantasi boende som jag hoppas på :)
Å vad det hade varit underbart hihi.
Per skulle ringa dit och höra imorgon.

Visning på lägenheten igen imorgon. kl 10.00 ingen sovmorgon alltså..
Ny toastol kommer nästa vecka  ( en spricka i den gamla stolen, som fanns där när vi flyttade in, en av tanterna som kikade hade lite synpunkter på detta så om detta får henne att ändra sig så får det vara värt det ) och den helikopter låtande fläkten inne i badrummet ska kopplas ur och en ny lampknapp skall införskaffas.

Patrik kommer nästa vecka så jag lär baka bullar till en hel arme så han blir nöjd och glad :P


Tisdag: spontanshopping

Började dagen med att åka till frissan och bli lite snygga i håret både jag och Per.
Fasen vad folk det plötsligt är i Visby, Almedalsveckan och allt :)
Toppade endast mitt hår lit, ska försöka spara ut det igen om jag nu inte tröttnar ur igen..
Oscar fick både ballong och såpbubblor av de politiskt engagerade. Tyckte han var kul i alla fall. Oscar fick åka på sin pappas axlar och jag fick ta ballong och såpbubblor plus väska. Vagn hade inte varit kul bland allt folk som trängde sig fram. Höll på att hamna i bakgrunden då de filmade någon politiker men jag tror jag hann göra en avledningsmanöver. Ush Tv vill jag icke vara med i just nu. :P
Upp på Öster för att hitta lite nya shorts till Oscar, men icke. Inte ett par fanns det. Men jag spontan shoppade lite på Lindex REAn.   149:-



Vart lunch på Etage idag, 2 för 1 på lunch med Njuta häftets kuponger så då passade vi på att äta ute. Även frissan betalades med Njuta kuponger 50% på en dam och 50% på en herr klippning så det var bara att passa på :)
Sen hem och natta Oscar, Per åkte och köpte lite fiskesaker då han var mycket sugen på att fiska. Jag somnade med Oscar och vaknade strax innan halv tre. Oscar kom uttassande bara ett par minuter senare. Så då blev det mellis mys i soffan :)
Städade inför visningen och gick och solade strax efter, nya rör och det känns nästan som att jag brände mig lite på armarna för det hettar lite nu..
Ska ändå till apoteket imorgon, fluortabletter och en fet hudkräm måste införskaffas.

Vart lite mera spontanshopping med nu på kvällen, är så trött på att mina örhängen ligger blandade så jag inte ser vad jag har för fina smycken så denna har jag beställt från Mihi hoppas den kommer snart så jag får lite ordning :)



Solen kikade äntligen fram efter en hel dags frånvaro, kom ut i vardagsrummet efter att jag nattat Oscar och då flödade ljuset in genom vårt MYCKET skitiga vardagsrumsfönster upptäckte jag. hehe putsning imorgon kanske??
Per skickade mess nyss och två firrar följer med honom hem så imorgon ska vi äta fisk. mums. Per är en duktig man som fixar middag till sin familj. hihi

Nu ska jag strax krypa ner i vår nybäddade säng. å vad underbart det är med lakan som luktar sommar. Love it

Jag gungar med lilleman

dsc00154 (MMS)

Jag gungar med lilleman


Måndag=svettdamp :P

Klaga på att solen skiner tänker jag absolut inte göra, men värmen den tryckande värmen som blir här ute på ön i havet den är inte rolig, känns som man blir nedtryckt i knäna så fort man går ut.. Annars är det ju underbart med sommar :)
Men det hade varit skönt om det kunde åska bara lite grann, så luften vart lite lättare så man slapp vara så klibbig.

Imorgon ska vi till frisören 9.15 och 10 vi har Njuta häftet som Per köpt och i den fanns det 50% på dam och herr klipning så nu ska vi passa på att bli lite snygga. Kan inte säga att jag har någon frisyr alls då jag tröttnade på mitt långa slitna hår för några månader sen och tog saxen själv och kapade av det. hehe
Det var väl glammigt gjort :P Kanske är en liten "trashig" morsa i alla fall. Ush :(
Men jag vill inte klippa för mycket imorgon för nu längtar jag efter långt hår igen.
Och sen blir det ny färg i håret när jag når mitt första belöningsmål :)
Vi har även en till visning på lägenheten imorgon, eller ett återbesök rättare sagt. Vi har fått lite mera seriösa bud på lägenheten nu på sistone, så nu hoppas vi verkligen på att det tar fart ordentligt i budgivningen..


Nu ska jag så klart snart lägga mig i sängen, ska till frissan tidigt så sovmorgon är det bara att glömma :P
Men först så ska jag äta mera vattenmelon :) och en snabbdusch åxå får det bli. Sen är klockan för mycket precis som vanligt :P



Go natt sötisar.

Donken idag:)

dsc00150 (MMS)

Donken idag:)


Fiskmåsar är ganska så söta när de är små:)

dsc00148 (MMS)

Fiskmåsar är ganska så söta när de är små:)


Garnier coffein roll on

Nu ska jag ge miin hy en riktig boost :)

Inga trötta ögon mera,, Kanske hehe

denna roll on från Garnier ska reducera mörkt under ögonen och förhindra påsar.

Så nu kommer jag kanske se hur pigg ut som helst :P

Köpte även nattkrämen i samma serie

 

 

 


Fredag

Grillade lite kyckling med potatissallad å bea i kvällssolen. Det är så härligt väder ute, om vi hade haft en terrass hade vi bott där ute nu..

Imorgon har vi visning på lägenheten igen, så vi har hållit på och småstädat lite nu på kvällen efter grillningen. Vart så trött å mätt bara :P
Helgen gott vart lösgodis, men det hade nästan varit godare med något salt :) Bara därför. Men man kan ju inte vräka i sig hur mycket som helst.

Trodde att mobilen haka sig idag, men efter att jag tagit bort batteriet så gick det att radera från telefonminnet och det slutade haka upp sig. Tur det har ju 1 år kvar på abonnemanget. Nästa år ska jag ta en flashig mobil så jag slipper vara en "slaskig" mamma.. hehe ( kan man inte säga trashig på fyllan så blir slaskig mycket lättare att säga.. hihi )

Snart dags för sängen :)


Torsdag

Dagarna bara flyger förbi :)
På lördag har vi visning på lägenheten igen, städar stup i ett nu :P


Oscar babblar en massa nu, lite nya ord är:
tåta, bulle. tatis (potatis), kyckli (kyckling), momo, pofa (mofa), faffa, mamo (famo), guge (gunga), kuke (kudde), baba (bada)

Oscar sitter brevid mig i soffan, han totalvägrade att somna trots 1 1/2 timmes försök från Per. Så nu får Oscar bara sova en liten stund på dagen för så här sent kan han inte hålla på att vara vaken. Tur att han är glad i aif
Men nu har Per åkt och tränat och jag å Oscar ska snart gå och lägga oss, Jag ska ta en snabb dusch måste skölja av mig efter denna varma dag..

Nu vart lilleman trött så nu blir det bums i säng


RSS 2.0