tisdag

Jag å Oscar kom ur sängen sent idag, vi låg och myste i sängen efter att Per åkt till jobbet, det var tänkt att vi skulle gå upp vi med men vi somnade både jag å Oscar =) Super mysigt faktiskt, men dagen blir helt förstörd å jag har inte alls hunnit med det som jag hade tänkt att göra. Tur att det är en ny dag imorgon =)

Grattis Linda som har fått plats på nattdagis till sina pojkar =)

Känns att våren börjar komma nu för jag är så sugen på att plantera å dona så jag kommer nog att så lite frön imorgon till balkongen någonstanns.. Vet ju inte om vi bor här i sommar men det blir antagligen en balkong endå =)
Fjäderstjärnvinda blir det helt underbart fina tycker jag
Kommer bli hur mysigt som helst =)
Har även planterat om ett par av mina växter eller djungel som jag åxå fått höra =) Men det är inte lika mycket växter längre faktiskt... Men de är lite otympligt stora. hihi

Oscar tog sig framåt idag då han låg på mage på täcket, ca 30 cm faktisk, jag kikade bort ett par minuter å då jag tittade på honom igen så var hannästan av täcket.. hihi.. snart så blir det full fart i huset =)
Vi satt på golvet med Oscar nu på kvällen och då kom Milla som Oscar fick syn på å vad han skrattade då hon myste med oss, förde svansen under hans näsa å han skrek av skratt, hur guligt som helst, han fick till å med tag på Millas svans i ett bra grepp men släppte innan Milla han märka av det speciellt mycke, så katterna kommer att bli riktigt roliga om en stund =) Tur att de kan rymma uppåt =)

 
Mina älsklingar =)

Idag vart det pannkakor på menyn, jag brukar aldrig vara sugen på det men idag så kände jag att det var helt rätt med pankisar =) gott var det åxå.. Synd att man blir så hungrig efter ett tag, jag kan bli proppmätt men sen efter någon timme så är jag hungrig igen så det fick bli en macka. För lite vatten har jag druckit åxå, känner att jag börjar få lite smått ont i skallen =( Får väl dricka en liter å sen springa på toa inatt...


Så nu ska jag flumma lite innan det är dags för sängen..

go natt på er

Måndag igen...

Måndag igen då... Vet inte riktigt vart dagarna tar vägen sen våran lilla älskling kom till oss... Tiden går så alldeles för fort, å de säger att tiden går fortare och fortare så jag vet inte hur detta kommer att gå.. =)

Jag å Oscar gick ut på en promenad i solen, det var hur skönt som helst.. passade på att stå å sola då Oscar sov =) Men det vart lite kallt efter en stund eftersom det så klart blåste.. hehe vad annars. En timmes promenad blev det så nu kan jag äta en kaka med gott samvete. =)

När Oscar väckte mig i morse så låg han som en ostkrok uppe i huvudänden på sin säng.. hehe har ingen aning om hur länge han varit vaken men han måste ha pysslat en stund för att komma dit.. hihi busungen
Så fort man lägger ner han på täcket under babygymmet och tittar bort.. tror ni inte att han ligger på mage å sprattlar för att komma någonstanns.. å sen blir han trött vilar en snabbis sen är det lika mycket fart igen =)




Tog kort på liten älskling idag, han har varit på underbart humör hela dagen skrattat å busat runt massor.
Fixat en massa har jag åxå gjort, tagit tag i tvättpåsen med ren tvätt och även "återtagit" matbordet från tvätt. så nu är det riktigt snyggt, bytte ut orkideérna mot lite sommarblommor, för nu vill jag ha vår =)


Dags för Ballar av stål =) Hur bra som helst

söndag

åå tänk om det hade kunna varit soligt å fint idag, då hade vi åkt ner till hamnen å ätit glass. ( glassbaren har bara öppet då solen skiner nu innan sommaren ) Hade varit så gott med lite glass och sen ta en underbar promenad längs havet med mina älsklingar.. jaja får hoppas på nästa helg istället. =)

Idag då jag bytte blöja på Oscar så fick han tag i sin fot =) Å höll den i ett järngrepp hihi han såg riktigt fashinerad ut =) Han är så med överallt tittar å pratar han är en riktig liten kille nu, ska bli så kul å se vad han hittar på nytt nästa gång =)

tappade ju bort min bankdosa då vi åkte hem men det harjag hittat igen =) Den låg i necessären?? hur den hamnat där har jag ingen aning om, men jag hittade den då jag städade i badrummet så jag fick in de nya korgarna som jag köpt, det blev hur bra som helst och de kostade bara 80:- st på Jysk



Äntligen så slipper allt ligga överallt... Tog bara ca ett år att köpa korgarna.. hehe

Vi kikade på the Aviator igår, jag somnade så klart men så kan det gå då man får gå upp innan man vill det varje morgon =) Måste försöka lägga mig lite tidigare men som sagt så verkar det vara så jävla svårt, finns alltid så mycket att göra på kvällen jämnt.. buhu närå..

Oscar har somnat nu bilderna är före sova och sover =) Han har själv lagt fiten över munnen =) 
    

Får hoppas på att Per vaknar snart så att jag kan gå å duscha....
Ska även se till att få ner lite grejer i källaren så det blir lite mera plats här i röran =)

film

Grattis till Susanne och Rasmus som fick en liten pojke idag =)


Idag har vi varit lata och inte gjort allt för mycket som är ansträngande, laggt ut lite grejer på tradera å myst en massa med Oscar, bytt en massa blöjor då Oscar har poopat tre gånger idag.. jaja sånt som händer det med,
Oscar ligger och sover middag i vår säng så han får lite lugn å ro, både jag å Per är så duktiga på att föra oväsen å älsklingen vill sova i fred. Han har föresten varit vaken tre timmar i sträk hela tiden idag, lite kul att han vill vara vaken mera och hitta på olika saker =)

En liten film på Oscar från idag =)


Känner verkligen att jag skulle behöva städa lite får göra det en snabbis sen tänker jag faktiskt studsa in i duschen. å ta en varm låååång härlig dusch.
Ikväll blir det antagligen en ny spännande filmupplevelse från vårt arkiv.. hehe börjar bli lite filmer nu= najs.

liten tand =)


Två veckor sen jag upptäckte tanden å nu finns den på kort.. hihi

fredag kväll

åå va det är härligt att mysa i soffan med älsklingen å se på film =) Nu kanske det inte vart en mega romatisk film men den var riktigt bra =) Men huvudsaken att vi myser tycker jag, finns inte så mycket tid till det på dagarna precis...
Vi har kommit fram till vad vi ska göra nästa helg å det kommer att bli riktigt intressant.. hehe... Ska bli riktigt trevligt, å kanske lite ost å kex, det är ju najs som fan.. hihi Få se om jag får sova på balkongen eller i källaren sen.. närå det tror jag nog inte...

Kikat lite på bilbarnstol idag igen då den vi kikade på förut vart såld till en annan tjomme... Hoppas vi på denna istället =) Då Oscar börjar bli lite stor för den stolen vi har nu...  Så här ser den ut som vi kikar på nu

Klicka för att visa Megabild! Bilbarnstol Brio Zento


Nu börjar sovklockan ringa.. Ska koka lite vatten till Ocars flarra som han får då vi går och lägger oss ( får sova längre då ) Men jag har börjat blivit sjukt morgontrött, verkligen känner att det nästan inte går att öppna ögonen, ett stort lass med grus är i vägen =) Och det första jag ser nu på morgonen är en liten Oscar som rullat över på mage å ligger å tittar på mig att jag ska vakna.. hihi
Sen han lyckades vända sig till mage så är det de enda han vill göra, å sen ligger han å paddlar med armar å ben, hur gulligt som helst det ser ut som att han simmar.. hihi men han blir så arg så arg då han knappt kommer någonstanns.. hihi
Blir nog en liten film på han ligger å paddlar imorgon.. det blir väl bra??


nu blir det lite musik i lurarna sen blir det faktiskt sängen för mig.. puss å go natt

mys

Ikväll är det tacos, massa film å mys med min älskling som gäller =)

lite bilder på mig å Oscar =)

   
 
 Idag fick jag med vara med på kort, jag å Oscar sitter i soffan å slåss mot tiden =) han är så trött så trött då vi sitter här å myser... Vart inte så tokiga bilder tycker jag.. Per är en duktig fotograf =)

Vi träffade föräldragruppen plus ett par grupper till på biblioteket i Almedalen, och fick en bok knacka på hette den, riktigt gullig. Det första Oscar gör är att kräkas på mina byxor då han står i mitt knä å skrattar så att tittade. hehe tack älsklings killen =) jaja torka torka... Han bara fortsätter skratta å prata, sen så hände det inte så mycket mera, fick en rundvandring på bibblan. sen så var det klart..
Så jag passade på att ta en promenad i solen längs havet då Oscar sov, hur härligt som helst, synd att det inte fanns någon bänk intill muren för då hade jag satt mig där  myst en stund =)

Ikväll är det criminal minds och ramsay som gäller =) ska nog mumsa en kaka eller två åxå
 

this is my day today

Dagen började med att Oscar fick en jätte spya i sängen sex imorse, så upp å fixa å dona sen så myste vi i sängen... Han har inte blivit riktigt sjuk än så länge... Sen låg vi kvar i sängen till nio då vi gick upp å dona till lite frukost.

Har hunnit med en underbart skön promenad idag, en timme blev det. Gick till gråbo och hittade en massa mysiga gångvägar ute i skogen, riktigt skönt att slippa alla bilar. Nästan så det kändes som att man var hemma och gick. =) -3 här på ön så nog har vi åxå minus men solen har legat på ordentligt så det var riktigt slaskigt på sina håll. lite hoppträning blev det alltså =)

Lite bilder från promenaden
 
Snö har vi med tyvärr, men förhoppningsvis så försvinner den snart...
När jag var ute så hittade jag underbart mysiga sm radhus, hoppas att vi hittar nått liknande då vi flyttar hem, gärna med en liten trädgård som jag kan pyssla runt i och Oscar leka....

For till coop och till min förvåning så hade de hur mycket bebisgrejer som helst både mat å leksaker, så nu har Oscar fått en ny mjuk madrass till sin säng, ska smyga in till han å bädda om så han får det riktigt mysigt. Han har sovit så oroligt ikväll, han vaknar inte men han ligger å låter så ledsen, så få rman gå in å trösta lite så blir han hur lugn som helst utan att han vaknar, undra vad han drömmer om?? kanske han tror att han är ensam...
Milla har fått världens kokko ryck här på kvällen å farit  runt som en liten toka fram å tillbaka, men nu ligger hon å sover i en av kattburarna =) som hon älskar att leka i vanligtvis.

Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa lite innan jag ska bädda om Oscars säng å sen sova =)


puss å go natt som vanligt då =)

100% Oscar =)

Tänk att vi skulle få en sån underbar liten kille som Oscar =)
Han sover jätte fint på natten och vaknar bara då han är hungrig runt fyra sex tiden, inget att gnälla om tycker jag.. Sen så somnar han om så fint igen och vaknar runt halv nio. Å då sparkas det så står i så täcket det ligger i en liten hög nere vid fotarna.. hihi åså pratas det i ett kör i säkert en timme.. hihi uuhha uuhhaa uuu uuu uuhha uuhaa medans jag äter frukost så sitter han å tuggar som att han äter smörgås med.. hehe idag fick han faktiskt smaka smörgåsrån, men jag vet inte om han tyckte det var någon hitt, då han var mera inställd på att stirra på min macka =)

Runt ett brukar Oscar få smaka på lite mat, vi har haft havregrynsgröt nu, men imorgon så ska han få smaka på potatis å morot.. få se om han tycker det är mumsigt...
Han är fortfarande vaken i ca två timmar innan det är dags för en liten power nap, men de är inte så långa längre utan det brukar bli en litet längre sovstund runt två tiden, kanske en och en halv timme eller nått två kanske ibland.. Idag ska vi ut å gå i solen då om den nu är kvar då det hoppas jag på i alla fall...

Det han tycker är roligast just nu är nog fortfarande att stå upp i soffan, då man hller i hans händer eller att ligga i babygymmet å vända på sig, eller härja runt med sakerna som finns där. å prata en hel massa så klart... Då han vänder över sig på mage så ser det ut som han simmar.. hihi armar å ben går som trummpinnar då han försöker komma någonstanns å han blir så arg då han inte lyckas. Men snart så kommer han nog på det med.. hihi

Nu vaknade liten kille igen så nu ska vi hitta på nått kul =)

att lägga sig i tid verkar vara svårt...

Undra om jag kommer i säng i tid för en gångs skull?? Känner mig fortfarande mega trött efter helgen. Å nu har Per börjar friskna till efter att han åxå blivit sjuk, vi kom fram att det var våra första bebis baciller eftersom jag var på öppna förskolan i torsdags, vi som funderat på varifrån det kom men där har vi nog svaret =) Fast jag tror nog att Per vart mera sjuk än jag... Han som alltid säger att han inte blir sjuk, men nu vet han att han inte tål bebis baciller.. hehe
Men jag skulle nog tro att Per blir hemma imorgon åxå, å det är nog ingen som vill att han kommer till jobbet då det finns en liten smittrisk =)

Har snöat som fan hela jävla dagen om man får säga så... Men runt fyra så slutade det snöa och då återstod endast den iskalla vinden, som jag tog mig ut i vid sju för att köpa frukt å nyponsoppa till älsklingen, så han fick nått i magen. Fy fan va kallt det blåste i ynka 1,8 minus. kändes som säkert -10. tur att det inte är speciellt långt till affären...
Har städat å stått i idag, å stoppat i Oscar gröt, han tycker det är så gott att han dyker efter skeden så fort han ser den.. hehe men jag tror nog inte att hans mage hade blivit så glad om den hade fått så mycket gröt så fort =) Men nog åt han en hel del =) Bitts gör han åxå.. aj som fan heter det.. funderar mycket skarpt på att börja pumpa å sluta amma då det gör ont som faen då han bits med den lilla men endå stora tandsingen..

   

Så klart lite kort på älsklingen från idag, i kampen om bilden på tanden, som inte går någe bra.. hehe men han tycker det är så kul i alla fall.. han skrattar som en liten gofis då jag försöker knäppa kort, å det enda han vill är att äta upp den stackars kameran =)


Nu ska jag faktiskt studsa in i duschen, å sen är det faktiskt sängen som gäller för mig..

Puss å go natt på er
 

snö....

Här tror man att det ska bli vår... icke.. Idag är det typ snöstorm på den blåsiga ön, snön blåser fast på fönstren så man ser inte ens ut.. Missarna som ville gå ut som vanligt imorse då jag gick upp backade i dörren då de möttes av vinden.. -2,5 blir ganska så kallt på denna ö....

Nu är det ännu mera vitt å snö i luften, men det går inte att knäppa kort genom fönstret =(


Nästan så att man bor i en snölykta.. hehe


suck...

Jaha. inte precis den bästaste natten då jag vart sjuk igen å mådde som en bakfull älg då jag vaknade med sprängade huvudvärk, gissar på vätskebrist, då jag inte fått behålla nått om vi ska säga det på ett fint sätt.
Skulle ju även på babysim idag men det vart inget då Leia blivit sjuk under natten å kräkts jätte mycket, så vi får ta det nästa badmåndag inte nästa vecka, men veckan efter det, tycker så synd om lilla Leia som hade feber å grejer. och det var riktigt skönt att få stanna hemma å mysa med Oscar på soffan, trots att han mest ålar runt som en liten orm =) Efter att jag å Oscar sovit på soffan i en å en halv timme så kändes det mycket bättre och nu känns det som att jag mår riktigt bra ( ta i trä ) Men nu är det Per som är dålig istället, så han ligger å sover i sängen. Stackars älsklingen.

Igår så såg vi Van Helsing, riktigt bra film och jag höll mig faktiskt vaken till hela filmen =) Jag som annars brukar somna vilket jag nog hade gjort om inte Per hade sagt att vi skulle simulera ett reklamavbrott så fick jag upp å röra lite på mig. =)

Van Helsing (1 disc) - DVD - Film
Men jag vart litet besviken på slutet =(
Men det var bara för att den inte slutade som jag ville =)


ja jag vet inte vad jag ska skriva mera, har ju inte orkat göra speciellt mycke...

Så jag återgår till att se unga mödrar =)

frisk igen =)

Idag mår jag hur bra som helst till skillnad mot igår, då jag låg på soffan hela dagen med konstant illamående utan att det hände nått.. hur drygt som helst. Tur att Per var hemma å tog hand om mig å Oscar annars vet jag inte vart jag hade tagit vägen. Å Per köpte underbara rosor till mig igår som litet tröst för att jag var så dålig.

Oscar vände sig från rygg till mage igår kväll då han låg i babygymmet *stolt* hihi nu händer det en massa saker på en gång. Få se vad som händer nästa vecka.. hihi
Men han blir så ledsen så då han biter sig  i fingrarna med sin vassa tand. Försökte knäppa kort på den men jag vet inte om det vart så bra så ni får ha lite fantasi =)

Han vill inte sitta still så det syns =)
Men den syns ännu bättre lite uppifrån.

Idag så ska det städas lite, tänker ta det lugnt idag så jag inte blir sjuk igen vilket jag inte vill,å snälla mamma som ringde imorse å undra hur det var =)
Ska se om jag kan äta nått annat än flytande om en liten stund för magen känns ganska så tom =)

Quila å alla de andra pälsbollarna har bestämt sig för att det är dags att fälla vinter pälsen så det är fan hår överallt så strax så blir det en genom borstning av allihopa frivilliga eller inte =) Även en kloklipp står på schemat =)

 

så nu ska jag kika in i kylskåpet =)

.

SJUKFRÅNVARO...

det går bra nu =)

åå nu ikväll så ska vi äta bakad potatis, kött å persiljesmör.. mums =) det är ju helg då måste man få äta lite gott.. hihi

Oscar vaknade vid halv fyra då passade vi på att åka å ta filmerna vi beställt...



Och även köpa blöjor på Willys vi kör på Huggies hur bra som helst.. Då vi kom hem upptäckte vi att klockan var halv sju och Oscar har varit vaken hela tiden.. och han var fortfarande pigg å glad, men jag kokade lite vatten ifall att han skulle bli monsterhungrig på två sekunder, vilket han åxå blev en kvart senare.. stackars liten älskling var så trött så trött. Han hade ju varit vaken i nästan fyra timmar då han somnade efter flarran. lilla plutten. så det vart tidigt idag men det är sånt som händer.

Vi ska mysa ner oss i soffan ikväll å bara vara. kika på en massa film så klart.

Vi längtar hem som fan nu, vill så gärna flytta hem, hyra ut våran lägenhet å bara åka...

Myllan

Idag så mötte jag flickorna från föräldragruppen för att gå till Myllans öppna förskolan som ligger typ strax utanför Gråbo. Fan va långt det var dit, vi gick å gick å det blåste kallt som fan ( saknade min mössa å vantar ) trots att solen sken. Kom fram tillslut stod å funderade på om vi skulle gå in eller ej då det såg lite kalt ut, men in gick vi å va mysigt det va =)
personalen var helt underbar å vi fick en rundvandring, dock var det för lite större barn men det gick utmärkt endå =) Vi la våra små på täcken i lekrummet då de andra satt å åt eftermiddags lunch, Oscar ville stå så klart å alla tyckte att han stod så stadigt ( lite mallig.. hihi )
Visade upp hans lilla tand, då vi höll på att prata om vad våra små älsklingar gjort på sistonde.  Sixsten dreglade som två bebisar hehe så det kanske blir tänder där åxå snart =) Leya tyckte inte alls att det var nå kul alls att ligga på täcket hon tycker att mamma är bäst tror jag =)
Träffade även Wera som ska vara med på föräldrgruppen, en liten stadig tjej =)
Blev inga bilder men på måndag så ska vi bada så då kanske det blir någon bild ( om ni nu inte dör om ni ser mig i baddräkt.. hehe )

Så nästa vecka har jag faktiskt lite för mig =)

Måndag: babysim 9.30-10.30
Tisdag : kling klang= sjunga 10.30 tror jag
Onsdag: Vila lite
Torsdag: biblioteket 13.00
Fredag: det var nått även denna dag men det har jag glömt =)
Lördag:Antagligen tvätta som vanligt på lördagar =(
Söndag:

Då jag kom hem igen så vaknade så klart Oscar precis då jag lägger ner liggdelen på sängen så det vart ingen lång lur för han trots att jag gick så han kanske somnade om, men icke.. jaja han fick sitta i matstolen i köket så han såg vad jag hade för mig. Köttgryta med bambuskott å champinjoner bla. mumsigt =)
Sen var det dags för ICA maxi.. Oscar var vaken å glad i alla fall, som vanligt =) Han är en sån glad mysig liten kille =) Hur härligt som helst =)
Så för en gångsskull så har vi handlat för en hel vecka så jag slipper springa ner på Hemköp hela tiden, kan ta en promenix istället =)

Trött är jag nu ska lägga mig i soffan å gnaga på lite papaya =)


Någon som känner igen sig..? hehe
   
Första klass     =)                9:an              =)                     Gymnasiet =)
Puss å go natt på er


this is my day


Mina nya skor kom idag =) är så grymt nöjd.. hihi
Men det känns att jag är ovan att gå i högklackat, 9,5 cm höga är mina nya älsklingar.. hihi
Fick även min baywatch baddräkt som passade utmärkt ( tycker min mage är så ful efter graviditeten, men det var det värt, får fixa det efter att vi fått de barn vi vill ha... )
Även solskydd till bilen ( nalle puh så klart vad annars. hihi ) jätte fina trodde det var en pack men det var två hur bra som helst, så slipper älsklingen få solen i ögonen då vi åker bil =)

Oscar fick mera majs å potatis pure idag å han tycker det är så gott så han trycker in hakklapp å händer plus skeden för han tycker det är så gott.. hihi.. han hade nog kunat äta hur mycket som helst, två dagar kvar på majsen sen blir det potatis å morot =)
Efter våran lilla lunch så gick vi ner på Söder ( hade en timmes promenad på schemat ) Skulle in på Hmtex å köpa en ny duk var det tänkt, men jag hittade två för 99 :- =)


Shit snygga om jag får säga det själv, den rosa ligger på vardagsrumsbordet nu. vart jätte fint.
När vi gick hem igen så såg jag snödroppar i en trädgård, så jag fick lov att vara lite fräck å ta kort på våren =)
 
Glömde lägga in bilden på en av de söta pajasarna som Per köpte till Oscar =)


Vart två timmars promenad totalt då jag även gick till ICA en snabbis för att hämta paket =) Per tror att jag är besatt av postorder shopping ( säkert mammas fel.. hehe nädå ) vadå jag handlar hellre billigt och får flera saker som jag inte behöver vara så rädd omän att köpa en svindyr sak som jag inte vet om jag vågar använda, undra om det är därför som min garderob håller på att sprängas?? hihi
då jag var på ICA passade jag på att köpa lite torkad papaya,lite nyttigare socker än i godis, alltid nått.

Ja annars vet jag inte, ska på Myllan men ett par mammor imorgon det ska bli riktigt trevligt, storhandla ligger även på schemat, sen hoppas jag att jag får lägga mig i sängen =)

Vilket jag faktiskt ska göra nu =)
ska blanda en flarra till Oscar så han sover gott inatt =)


Puss å go natt på er =)

puss å go natt

å vad Oscar skrattar nu, riktigt babyskratt så underbart. busar så fort han vill för det är helt underbart att höra han skratta =)
Om man tar tag i hans fötter å rör dom mot hans huvud, det tycker han är super kul å han skrattar tills han får hicka ( precis som sin mamma ) kanske blev lite mycket bus idag för han vart monster trött redan innan halv åtta, så det var bara att ställa iordning en flarra å Per fick ordna med pajas å lite mys. Vart lite tidigt i säng idag men är man trött så är man =)

Ska kika lite på de sakerna som vi sa att vi skulle köpa strax =) hihi det kommer att bli så jäkla bra. det är på tiden =)

     
Oscar dreglar å pratar som en galning då han ligger på mage å pysslar runt, ska se om jag kan få lite skratt på film imorgon om det blir nått bra tillfälle =)

Idag är det obligatoriska Desperate Housewifes =) Trodde det var onsdag idag å att jag missat det, men det är ju bara tisdag så det gick ju bra =) Ska kika på det å äta lite yoghurt å crunch å en mini apelsin =)

En liten tankeställare =)
lösgodis =377kcal/100g
bananchips =543kcal/100g

klart att det kanske är lite nyttigare socker i naturgodiset men fan va kalorier det är i det =)

nedrans

skit piss, fått nån jävla spam i datorn så ta inte emot någon länk från mig på msn... Per håller på å ser om han får ordning på den. å förhoppningsvis så har inget försvunnit... Fasen att jag skulle klicka på den dära länken, oteknisk som jag är...

Idag så fick jag sovmorgon =) riktigt najs, Per gick upp med Oscar så jag sov tills klockan var nästan halv elva, då var Oscars mage hungrig så då kom dom in å myste lite..
Har varit ute med Quila i solen åxå, riktigt skönt tills det började blåsa isvindar från havet... Men quila tyckte det var härligt att komma ut, hon sprang å mjamade som en liten tok.. hihi å hon var jätte mysig.
en bild på oss ikväll
lite svårt att skriva med en katt å dator i knät.. hihi
brukar inte lägga ut osminkat men ja ta mig för den jag är =)

tvättat en massa har jag även gjort, måste passa på att tvätta då Per är hemma... efter sju tvättar vart tvättkorgen tom.. suck... säkert är den full om ett par dagar igen.. buhu
och fönstret i köket har fått sig en tvätt då det såg ut som att det var konstant dimma då man tittade ut, inte speciellt najs...
Hoppas att det kommer ett paket på posten imorgon det hade varit lite trevligt =)

    


imorgon ska jag gå ner å köpa lite papper å kuvert å pyssla med =) hoppas det blir bra, annars blir jag lite sur...
Nu ska jag se om min dator funkar igen efter att Per kikat på den



liten liten =)

En liten liten tand syns å känns nu i Oscar lilla mun =) trodde det inte först så jag fick lov att känna igen å visst var det en vass liten tand där =) Så jag å Oscar gjorde en tanddans.. hihi 4 månader å tänder redan super sött men endå ajaj =)
Få se om jag kan knäppa kort på den lilla tandsingen då den syns liten mera =)
Annars så har Oscar varit lika mammig som de senaste dagarna, så jag satt å kikade på rambo som gick på tv då han satt å sov i mitt knä. Riktigt mysigt sädär på morgonen med en mysig sovande bebis i famnen. =)
Ikväll så badade Oscar å sen fick han ligga på soffan å flumma runt i pajas tills han blev lite tröttare, vi la oss i våran säng å han amma han å han slocknade på tre minuter max efter att vi lagt oss i sängen =) Men då hade han varit vaken i tre timmar. perfekt tid för att han ska somna som en liten ängel =)


Grannen knackade på ( har tagit bort ringklockan på dörren) det var hon som hade ring polisen till thai grannen så hon fick åka in. tycker det är bra att de gör nått åt dom, fasen kan de inte flytta ifrån varandra istället för att bråka??

Per har jobbat helg så det har inte blivit så mycket spännande, inte ens en ynklig promenad har det blivit. trots att det var riktigt fint vårväder idag.. måste skärpa mig med det.... Imorgon blir det crosstrainer i alla fall det är bestämt...

Nu ska vi kika på punisher 2 som Per har fixat, första är ju riktigt bra så jag hoppas på att den här är lika bra. måste ha lite mera kärleksfilmer åxå tycker jag =) Har fått för mig att rosa å mys är det som gäller just nu =)

Nu fick jag Inspiration så imorgon ska jag fixa med gardiner =)
Kanske börja på lapptäcket tyget finns ju men tiden är det sämre med. Det ska även tvättas innan det inte går att ta sig in på toaletten, vilket faktiskt är ett ganska så viktig plats om man nu inte vill pinka i en hink?? hehe..
Borstade missarna. hittade en tova under Affis armbåge så det vart lite mindre päls där efter lite frissering... fasen tovorna kommer hur fort som helst nu då hon fäller hela tiden...


Me love you P =)


Känner mig riktigt lycklig

Fasen då man sitter här hemma en lördagkväll, Oscar ligger å snusar i sin säng å sover så gott efter sin flarra.
klockan är kvart över tolv dags att krypa ner i sängen snart.
Då vi hör att det börjar banka som fan hos grannen, så klart så är det tai grannen å hennes karl som bråkar igen, Varför super de ihop om de vet att de inte kan hålla sams??? nästan varje jävla helg så är de igång de skriker på varandra å slår sönder saker å håller på i flera timmar å ofta så börjar de vid elva-tolv tiden på natten.. suck... Förra helgen var det den andra grannen som höll på varför kan det inte vara lugnt en endaste liten helg??
Hoppas att de håller sig lugna nu så jag slipper ligga vaken halva natten å titta i taket...


Det får en att tänka på att man är riktigt lycklig som har hittat en underbar person att leva med, oki vi kan bli osams vi med, vi är inte perfekta. Men vi skriker inte och vi har inte sönder saker. Vi kan dricka tillsammans utan att det blir världskrig, vi blir ofta äckligt kära då vi blir fulla ( i alla fall jag, kanske Per tycker jag blir klängig... hihi ) Vi tycker oftast likadant om inte efter ett tag då vi har fått fundera på saken. Vi behöver heller inte vara med varandra dygnet runt (men nu blir det mycket sånt med älsklings Oscar ) men då vi är hemma tillsammans så brukar vi försöka mysa till det i soffan ( brukar ofta sluta med att jag somnar, oherhört romantiskt )



Annars idag så har jag nog inte gjort så mycket, busat en massa med Oscar å han har pratat å grejjat runt en hel massa, han har varit på ordentligt mysis humör idag så jag har fått bära runt på honom en hel del. Men det var jätte mysigt det åxå. =)
varit nere å handlat med Oscar i vagnen idag, han charmade som vanligt tanterna i affären med sitt underbara smajl, glömde köpa mjöl så vi fick gå ner igen å Oscar vart så trött på vägen hem så han höll på att kinka ur, men då vi väl kom hem så vägrade han å somna. Han fick sitta i babysittern medans jag rusade på toa innan det blev en olycka. Tror ni inte att min lilla älskling hinner somna helt ensam dådå?? stackars liten som var så trött. Bäddade in han i sittern så han fick det lite skönt. Han somnade även under babygymmet lite tidigare på dan, då han vägrade somna i vår säng. konstig liten kille som somnar överallt.. hihi


Nu är det sängen som gäller, få se om jag kan sova då de håller på att bråka fortfarande.


bilder från igår...

Så här blev det efter att jag möblerat om, vart mycket rymligare
 ( jag slipper springa in i bordet hela tiden )



Det är så nära så nära att Oscar vänder på sig nu =)




Har även uppdaterat Oscars sida =)

fredags tv suger

Film vart det en sån här tråkig fredagskväll då det bara går skit på tv. blä

Ikväll vart det även "salladsbuffé" var inte riktigt sugen på tacos så då fick det bli en massa sallad istället =) Om vi inte hade haft dressing å vitlöksbaguetter med en massa smör så hade det nog blivit rikigt nyttigt =) Men hur kul är det?? hehe

Idag har jag skurat golv, vart lite inspirerad efter min ovanliga om möblering men det vart så skönt med lite utrymme så nu får det vara så här =) och ljust blev det med. får lägga in en bild imorgon.
Det var så nära så nära att Oscar vände på sig idag, han låg på sin armbåge det var det enda som var ivägen för att han skulle ligga på mage =) å han är så frustrerad han skriker som en liten tok då det inte går som han vill.. hihi blir bild på det imorgon med.
ja vad har jag annars hittat på vädrat täcken ( ganska så tråkig info kanske ) men det kommer lukta så fräsht =) kommer sova som prinsessan utan ärtor =)

dop...
Har funderat lite på hur vi ska göra inbjudningskorten till dopet. Vill inte att det ska se överambitiöst ut heller eller för religiöst, lite lagomt fint bara, inte precis så att jag å Per går i kyrkan varje söndag.. hehe Så det kommer inte bli så mycket kristet dop, vi gör det mera för att det är tradition, och ett underbart fint minne då släkt å vänner samlas ( bättre att döpas då man e liten än då man är 14 å kommit på att man vill vara med i kyrkan ) hoppas inte att ni frågar vad Oscar vill ha i dop present för jag har ingen aning om vad man ska önska sig =) Får fundera lite till...


Igår så stannade stegräknaren på 18.663 steg =) rekord men idag kommer det nog att stanna på 11.000 steg inte illa det heller men då man ser den stora siffran jag hade igår så känner man sig lite lat... Ska se om jag hinner träna imorgon innan Per åker till jobbet ( han jobbar helg ) så jag kan duscha å grejja utan att behöva lyssna om Oscar har vaknat.


Nu ska jag faktiskt gå å lägga huvudet på kudden å kanske läsa lite om jag nu är vaken så pass länge. Oscar ska få en flarra så kanske jag säger kanske han inte vaknar och är hungrig fören sex om jag har tur =)

har varit på bvc på föräldragrupp idag =)

Imorse vaknade vi halv åtta av att idioterna som lägger nytt bredband till vissa i huset smäller i trappräcket med en skarvsladd så hela huset vibrerar.. gissa om vi vart glada??? blir så jävla sur. oscar vaknar så klart han som brukar sova till halv nio annars.. jaja. mata han åså fick han åla runt i sängen bäst han ville =) han han snurra runt ett helt varv i sängen då han höll på att dona runt =) ( inte från rygg till mage utan bara runt runt i en cirkel.) Men tillslut så somna även han efter en timme tror jag =) vaknade av klockan halv nio å trodde inte det var sant att det redan var dags att gå upp ur sängen.. snyft... Orka gå ner på bvc?? nä bussen får det bli. Oscar ligger å sover tills det är dags att åka.

   

Alla va jätte gulliga på föräldragruppen. Hur kul som helst att få träffa ännu mera mammor å fika med =) Vi ska träffas på torsdag igen på myllan tror jag det hette =) Vi ska träffas vid rödljusen å ta sällskap dit så jag hittar.. har inte ritkigt lärt mig vart alla barngrejjer ligger =) Myllan är i alla fall en öppen förskola som man kan gå till då man vill... Ska bli riktigt najs...


Vägde och mätte Oscar idag åxå. så nu väger han 7030g och är 63cm =)

Då vi var klara är så hade Oscar varit vaken i nästan tre timmar så han somnade nästan så fort han fick nappen å vart lagd i vagnen.. sötisen. Passade på att gå in på banken å skaffa en ny dosa då min är totalt borta, få se om jag hittar den nu då, då jag har en ny... Tyckte jag var värd lite nytt smink åxå, vet inte när jag köpte smink senast??? Vart en mascara, läppglans å concealer. 303:- totalt....  de du Sandra.. hihi ( puss )




Älsklingen fyller år idag åxå det firar vi med texas pecan glass ( favoriten ) å paket. per vill ju inte fira något så det blir inte så mycket mer än en massa mys...
Oscar blir 4 månader idag åxå.. vart tog de månaderna vägen?? undrar jag....

hittills så har jag gått 17,238 steg idag känner mig lite trött faktiskt.. shit najs

nu ska jag glo på tv

BVC imorgon

Har plockat färdigt det mesta idag, så snart är lägenheten som den ska igen...
har plockat ur de kläder som är för små igen nu så nu är det endast stl.68 som gäller för Oscar. =)

Imorgon är det älsklingens födelsedag 27 fyller han =) Å Oscar blir 4månader. massa att fira imorgon alltså..
Ska shoppa lite tills imorgon så vi kan mysa lite =)

Tänker inte fortsätta med blomkålspurén då det var svårt att få bort alla klumpar så det bli rmajs imorgon istället =) Jag å Oscar ska även till BVC imorgon på föräldragrupp 10.30 ska bli riktigt kul att träffa lite mera mammor då jag inte känner så mpnga här på ön =) Hoppas att jag trivs i gruppen. Ska väga å mäta Oscar å se hur stor han har blivit sen sist...

Har gått ca 12.000 steg idag å imorgon är det förhoppningsvis promenad som gäller om det nu inte snöar imorgon åxå.... fasen jag som trodde att det skulle bli vår?? inte då..  Men annars så blir det en tur på cross trainern =) Funkar bra det med.


Födelsedagståg. Foto: Linda M Klemner, Klemner Studio


Dopet är nu bokat så nu ska det fixas runt det åxå skicka inbjudningar å grejja... kommer nog bli bra..
Vi har öppnat ett sparkonto till Oscar idag å satt in alla småpengar vi haft i burkar å rör så det blev en slant till älsklingen =) hur bra som helst =)

Fixat pajasar till Oscar i större storlek åxå så han ska sova gott, å shit fräsiga haklappar =)


Trött nu så jag skriver vad som hänt imorgon vart så jäkla trött så nu är det sängen som gäller

puss å go natt

nytränad =)

Kisti fyller år idag =) Barbro å Jan är på Sold å då jag ringde mamma var det livat. hehe Bara att fira tycker jag...

Idag var det sista dagen med potatispuré så imorgon är dte dags för blomkålspuré vet inte om det kommer att bli någon höjdare då jag själv inte är speciellt förtjust ( läs åter icke ) i det med Oscar ska i alla fall prova.. Potatisen vart succé idag å han mumsade på, å gapade som en liten fågelunge =) Så idag gjorde jag tydligen god mat.. hehe
Oscar har suttit i sin matstol å kikat på då jag har fixat en massa i köket, han fick en kökshandduk av mig som han kunde pyssla med vilket var mycket poppis =)

     
  

Min lilla älskling har haft så mycket fuffens för sig idag =) han har sovit max två timmat totalt på hela dagen så kvällen vart inte den mest lyckade vi haft. men det vart ett bad sen mys i sängen  precis då Per kommer med flarra så däckar vår lilla sötnos av =) å han sover som en liten stock.. hihi Ska stoppa i han en flaska nu innan vi ska sova vilket blir strax =)


Per höll på att skrämma livet ur mig i morse då han stickig som en igelkott ska pussa mig hejdå innan han skulle ner  träna sju???? på morgonen ( trodde inte att han skulle komma upp. bra älskling ) Oscar väckte mig nio vilket jag tycker är shit bra =) å nu har jag packat upp alla hans saker å ska plocka undan stl.62 här växer det så det knakar =)Jag har plockat lite överallt idag men endå så känns det som att det inte händer nått.. hmm imorgon kanske??
Skulle gå ner på Öster idag å shoppa lite med älsklingen men det snöade så vi hoppas på bättre väder imorgon istället. ska köpa lite pyjamasar.
Gjorde moussaka idag, vart hur bra som helst. men det vart hur mycket disk som helst... suck..
Tränat har jag gjort nu på kvällen. Crosstrainer, sitt-ups, rygglyft å tyngder ( mina är gigantiska 2kg hehe)
Så här sitter jag nytränad å det känns hur bra som helst. =)

Ska krypa ner i sängen strax å läsa ( som vanligt )

puss å go natt

Idag är det en stor dag för Kusin fyller 50 idag =)


go natt utan snark =)

åå va underbart =)
Per provade SilenceProduktbild: Silence snarkdämpande spray         (förp: 50 ml)Snarkis spray igår natt, å inte en snark har jag hört på hela natten, fatta va underbart =) hehe Per blir glad för han slipper armbågar å "sparkar" å jag blir glad för att jag slipper ligga å lyssna på oljudet efter att han somnat ( vilket han gör på 1 sekund, ni vet...) tänk att det hjälpte =) bara för att jag säger så så kommer det säkert att sluta hjälpa. ta i trä då... Så nu kan jag kramas med min stickiga älskling utan att vara arg =) hihi.

Idag så har jag å Oscar flummat runt en massa försökt att få upp all packning från hemresan, men är fortfarande inte riktigt klar men hallen är inte full längre i alla fall =)
Oscar har suttit i sin matstol å kikat på när jag diskat, vilket han tyckte var shit kul för han skrattade som en tok.. busunge, =) kul att någon tycker det är kul att diska i alla fall.
Nattade Oscar för en middagslur runt tre?? han somnar så fint å jag passar på att läsa ut Hästarnas dal Jean M Auel å sen lägger jag mig å tittar på vårt sovande mirakel. Hur underbar får man bli?? Älsklingen.
Somnar jag åxå så klart, å vaknar fem????? fasen va stressad jag blev ringer Per som är på väg hem å erkänner att jag somnat å att han inte behöver stressa hem.. Potar å pannbiff var det tänkt att det skulle bli. det blev det åxå om nu lite sent. Chokladmuffins fick Per åxå som plåster på den hungriga magen =) Fattar inte att jag somnade av så länge, hade ju massor att göra. jaja mera att göra imorgon =)

Lyckades hålla Oscar vaken till åtta så han var vaken i tre timar innan han somnade. mycket bra annars vaknar han så tidigt, vilket jag inte är så sugen på =) Potatispuré har han fått idag åxå, vet inte om det kommer så mycket i magen men han smaskar på i alla fall. Imorgon är det sista potatisdagen sen är det dags för blomkål, sen funderar jag på majs eller morötter.. hmmm


Jag hittade hur snygga skor som helst på Ellos, beställt å klart hihi
priset var inget att diskutera 49:- på rea från 399:- hihi ibland så har man tur.

Eftersom jag är lagomt klantig då jag är ute på är det bäst att ha en litet stadigare klack så jag slipper vricka av mig fötterna =) Per blir så upprörd då så. puss på dig älskling

Nu ska jag gå å lägga mig å amma liten älskling innan han ska sova i sin egen säng =)
Å läsa så klart =)
Imorgon är det städning å promenix ner på Öster som gäller =)


Puss å go natt

kväll igen då...

Sitter här å kladdar ner lite på vad vi ska ge Oscar för smakisar nu då han närmar sig 4 månader
( ja vi har tjuvstartat lite ) Men han är ju så hungrig vår lilla kille, amningen funkar väl så där just nu, Blir nog två tre flarror om dagen nu =( Men huvudsaken att han är mätt i magen tycker jag =) Ammar så gott det går i alla fall.
Han har fått potatispure i tre dagar nu, han verkar inte tycka att det är allt för äckligt.. hehe. Men lite skumt är det nog.


Det här kortet på oss tycker jag är så fint, pappa tog det då vi var hem i jul =)
( det är inte så suddigt knäppte på det med telen )




Det är så fint med svart/vita kort det ser så tidlöst ut =)

Per hittade en fin bilbarnstol idag som vi funderar på. Oscar börjar växa ur den som vi har nu så det är dax att fundera på en större modell. den här tyckte jag verkade bra.

bilbarnstol Acta graco cosmic (0-25 kilo)
Bäst i test " Vi föräldrar "
Går att montera bak- och framåtvänd
Vinklingsindikator för lätt montering, ratt fram på bilbarnstolen för att lätt kunna luta barnet i viloläge eller sittandes.
komplett och i fint skick,
Djur-och rökfri, självklart okrockad.
Tycker det låter hur bra som helst...


Nu ska jag lägga mig i sängen å läsa lite innan det är dags att möta john blund =)


Oscar sover som den underbara killen han är =) Han har börjat sova middag i sin egen säng nu ( det började han med hemma på Sold ) jätte skönt att han kan sova där så man slipper störa han då man håller på att pyssla runt på dagarna =)
Men jag somnar fortfarande jätte lätt då jag ammar han på natten så då sover han hos oss.. mysisen...


puss å go natt på er




irriterad

Kunde så klart inte somna igår efter att jag vaknat på soffan efter ett par timmar... suck jaja.
Precis då vi ska krypa ner i sängen så hör vi en brutta, stå å gorma utanför trapphuset brevid. Jäklars va arg hon var. Då hennes karl väl släppte in henne, så vart det ett jävla liv hon å han skrek, å de hävde ner saker ( allt man gör hörs jätte tydligt genom ventilationen i badrummet ) smällde i dörrar så det vibbrerade i väggarna...
å tror ni det gjorde det lättare att sova ?? icke..
Per somnade så klart han hade ju inte haft någon power nap som jag. Så jag la mig å läste faktaböcker om barn istället.. Hittade en hel del intressanta saker, Runt halv fyra så släckte jag lampan å då höll de fortfarande på att härja runt. men runt fyra så smällde det till sen vart det tyst å jag somnade som en stock...


Känner mig lite lagomt seg.... Känns som att man var på krogen igår.. hehe not

nu är det dags för sängen =)

Per kom hem tidigare än jag trott från pokern, så vi myste ihop oss i soffan med godis å film. Men vem tror ni somnar totalt där då?? jo jag sov i två timmar innan jag vaknade... så mysig var jag då... Nu ska jag ta å lägga mig i sängen å sova men jag får nog läsa lite först då jag är ganska så pigg...


puss å go natt

Oscar äter =)

Eftersom alla andra på gamla föräldragruppen börjat ge sina små smakisar så tänkte vi att vi åxå gör det =)
Så här får Oscar bröstmjölk å potatispure som jag gjort.


gulligull unge =)

Oscar har änteligen kommit på att det faktiskt är kul att ligga i babygymmet å pyssla runt =)
Han låg där en bra stund igår och höll på att ta tag i allt som hängde och lät =) Han fick till å med tag i en av leksakerna som lät,, hihi han vart helt still då det började låta men sen tyckte han det var hur kul som helst. men helt plötsligt blev det tyst.. Då har lilla älsklingen somnat på täcket, måste vara jobbigt detta =) Lyfte över han tills soffan sen sov han en timme..


Det är så kul att han kan börja hålla på att göra lite saker själv, han upptäcker något nytt varje dag nu känns det som.
Han var vaken jätte länge då vi var på Maxi igår, men till slut så somnade han i bilstolen efter mycket bus, han pratade å log nästan hela tiden då vi var där men tillslut så somnade han.
Passade på att tvätta bilen igår åxå så nu är den nästan lite snygg trotts allt.. hehe.
Per köpte I am legend igår, vi såg den på bio förut å sen dess så har jag nästan haft lite ångest för att se den igen. trots att jag visste att det var det enda sättet att bli av med den källarskräck som jag fick då vi såg den. ( fegis )

Idag är det en slö dag ska träna liten stund, men sen så ska jag bara plocka lite ( har ju som sagt lite svårt att sitta still hehe, men syns det på mig?? näää)

Oscar ser ut som en militär idag då Per har klätt han helt i grönt.. hmmm. Jag fick lov att tvätta imorse då de stängde av elen i tvättstugan för tidigt så att Per fick lov att boka den tidigaste tiden mellan sju å elva. Kom ur sängen runt nio å tvättade ett par tvättar då jag endå var uppe... buhu. Blir nog en power nap innan Per åker å spelar poker. Känns som att jag gjorde så mycket då jag var hemma att jag nästan blivit lite osocial, känner för att gömma mig under täcket å låtsas som ingenting. =) Men det var kul som fan.

Vår i Visby massa snö på Sold
     
   
Tavlan är på Sold innan pappa byggde ut, å pappa har Wilma som boa =)

Nu ä det träningsdax..

 

trött ska sova nu

fasen kom ur sent ur sängen idag med jag å Oscar.. jaja vad gör det?? Inget inplanerat bara fixa här hemma å inte göra någon större ansträngning =)
 
Bytte ut handtaget på garderoberna igår å så här blev det =)
FöreEfter  



Då vi åkte hem i onsdags så stannade i och åt kina buffé på Dragons gate? verkligen att rekomendera, hur mumsigt som helst så där ska vi stanna då vi åker upp igen och har mera tid på oss. =)

Måste bara visa hur det såg ut i soliga Visby igår då jag gick ner till öster


Ska till Maxi å storhandla då kylen är rejält tom efter att vi varit hemma i Mora..känns som att jag har en hel del att göra men jag har verkligen ingen lust att göra nått speciellt just nu ligga på soffan å sova det hade varit nått de. kanske det rä det som gäller? Oscar sover ju midda så varför inte??


puss å hej

Änteligen med i Mora tidningen =)


Det tog en liten stund men tillslut så kom vi med =)



MVC

Idag kom jag å Oscar upp sent från sängen tror den var runt tio =) ( tyckte vi var värda det efter Pers snark attack inatt ) Vi låg där å myste å Oscar pratade en hel del =) HIhi han är så söt då han ligger å gör en massa underbara ljud på morgonen å håller på och härjar runt, men om man råkar somna till så börjar han låta en hel del å då man kikar på han så ler han som en liten smajlis Oscar =) hihi va han är söt våran lille son =)  Försökte hinna med lite fix innan det var dags att gå ner till MVC å träffa alla små bebisar som vi har fått =) Men det vart inte så mycket fixat, men det kan ju inte bli sämre..

Gick ner till Öster på ca 30 minuter trodde det skulle ta längre tid, då jag var gravid så tog det en timme att ta sig dit i alla fall mot slutet ( men då han jag inte så långt innan Per kom med bilen hehe ) Men det var det värt 14000 steg tror jag att jag hamnar på idag, mycket bra det... Kikade in på Lindex å köpte en topp, sen gick vi mot lasarettet och Per hämtade upp oss strax utanför Maria å Tobbe.

Nere på MVC var det en hel massa små underbara bebisar... tre flickor å fem pojkar blev det i våran grupp =) De flesta hade haft bra förlossningar men det fanns undantag... Men de verkade vara nöjda endå =) de har ju världens underbaraste bebisar som belöning. Nästan alla var på bra humör men Henrik ville inte ritkigt vara med.. men jag vet att han kan vaar en glad liten sork han med för det har jag sett p åkort men han tyckte nog att jag var lite läskig för hans underläpp åkte ut. stackars liten som får lov att se en sån läskig tant som jag.. hehe
Vi åkte till Norrgatt å fikade en del av oss, å bestämmde att vi skulle ses om en månad igen så vi får se hur våra små växer... Ska skicka iväg sms då det är dags.
Eva å jag bestämmde att vi ska börja p babysim i Hemse tillsammans, kul att gå men Eva hon är hur gullig som helst. Hoppas att Henrik blir lite gladare efter en god natts sömn..

När vi kom hem så sov Oscar som en stock så jag passade på att bya ut handtagen på garderobern ai hallen. vart shit bra ( kan inte hitta kameran bland all packning så det blir kort imorgon ) och började lite smått i köket.

Fick lov att väcka Oscar då han fortfarande sov då klockan var sex.. å han var så trött så trött. Men han var vaken tills nästan nio så det jämnade väl ut sig det med..

se jag sa att jag skulle lägga mig tidigt idag å endå sitter jag är å klockan är snart tolv... puss å go natt på er

tillbaka på blåsiga ön...

jaha tillbaka på den blåsiga ön igen då.... resan gick bra trotts att Oscar tröttnade ur ganska så tidigt på att åka bil med oss, men han är så duktig endå tycker vi =) Han fick mat på båten då vi kommit till vår hytt och somnade nästan på en gång, vilket jag åxå gjorde så fort jag la mig ner. vaknade sen av att Per ruskade mitt huvud å sa att båten skulle gå iland snart.. morr inte lycklig.. sov ju så skönt.. snyft..

Vi ska gå med i Nalle Puhs babyklubb åxå hur söta saker som helst =) Då Oscar har fått en mamma som tydligen är Nalle Puh tokig så passar det ju hur bra som helst =)


Nu ska jag ta en dusch å sen är det sängen som gäller trött som fan men endå så kan man inte somna då man kommer hem efter en hel dag i bilen... 

Ny fräsh frisyr


Jag vart så jäkla nöjd med håret idag =)
Nytt å fräsht, hur skönt som helst, Maria är riktigt duktig tycker jag =)
Ovant med litet kortare hår, det tar liksom slut så fort.. hehe
Det vart en hel del hår som hamnade på golvet, och jag hade inte det mest slitna hår hon sett så det var riktigt skönt att höra =)

Bortskämd av min underbara älskling blev jag åxå, som betalade både klippning å hårprodukterna =) Puss på dej

Köpte även schampo å balsam av detta märke, det luktade hur gott som helst och det ska vara riktigt bra mot slitet hår, Köpte det hos Maria på hairdesignbyMagenta, Hoppas att det hjälper =) Tänkte att jag skulle boke en ny tid tills det är dags att fara hem igen i början av Maj är det planerat.



Mora vann idag till våran glädje 1-0 hehe=) Hur bra som helst tycker jag.
( och även för husfridens skull.. hihi )


Oscar somnade runt halv nio pch ligger å sover som en liten ängel i sängen, har är så söt då han ligger helt utslagen på sängen med armarna rakt ut =)


Ikväll blir det en tidig kväll som vanligt nu för tiden. Men imorgon så ska vi åka tillbaka till den blåsiga ön, fasen att det känns så motigt att åka tillbaka då man egentligen inte vill... jaja, sin egen säng är ju aldrig fel efter ett par veckor på en bäddsoffa =) ( som faktiskt är ganska så skön att sova på )
och träningen som jag började på innan hemfärden.
Packas ska det imorgon åxå. ush drygt, men det måste ju göras... Ska packa ner en storlek större till Oscar då han växer som ett litet ogräs å det blir lite jobbigt om alla kläder helt plötsligt är för små...


puss å go natt på er nästa gång jag skriver är jag på den blåsiga ön=( buhu

Idag kl 15 frissan

Idag klockan 15.00 ska jag till frissan å klippa mig =)
Måste då erkänna att jag inte har klippt mig hos en frisör sen januari 2004. Det är så man skäms.. =(
Ska ge Maria på Magenta ganska så fria händer så jag får en snygg frisyr. Helst då ganska så lättskött då tiden går emot mig hela tiden =) Men det ska bli så kul att exprimentera lite =)


 

Hoppas att hon inte skriker rakt ut då hon märker mitt slitna hår =( Jag tror att jag skulle gjort det i alla fall. Blir nog ett par hårprodukter åxå för att få fason på håret igen... Men det får det nog vara värt...

Så jag återkommer med resultatet =)

Vika

For in på Mora idag innan vi skulle till svärmor.Var in på ÖB å köpte färg pensel å hängen till pusslet som kommer bli hur fint som helst =) In på Bokia så klart, glömde pusselfixet på blåsiga ön så det fick jag lov att köpa igen. jaja =) Berra hittade de så det gick hur bra som helst =) Är lite småless på pusslet nu har hållt på med det så länge det är dags för det att bli klart...
For till Vika efter Mora och har varit där hela dagen, Oscar måste ju mysa med farmor å farfar så klart =) Å prata massor med dom å visa vad han kan göra. stå stå stå i knä är hur kul som helst =) Starka ben lilla älsklingen har =) Jag somnade på soffan då Per nattade Oscar för sin power nap, ganska så skönt att hinna med att sova en liten stund på dagen då jag egentligen är ganska så van att sova en stund =)
Oscar var på riktigt bra humör tills det vart sent å han vart trött som bara små killar kan bli så då åkte vi till Sold igen. men Oscar sov innan vi han ut till bilen så han var riktigt tröttis... Han ligger fortfarande å sover i sin tunna overall men ska dra på han en pyjamas,

Jag mor far å Per fixerade pusslet nu ikväll och pappa fixade hörnen på ramen som han har gjort. Så nu hoppas vi på att det sitter fast, får prova imorgon då det har stelnat ordentligt =) hoppas hoppas =)

Pappa har gjort ramen


Tycker det ser ut att bli hur bra som helst, ska måla ramen vit så att pusslet syns ordenligt. har fan pusslat på det i flera år... svårt var det faktiskt. mycket pyssel...

Nu ska jag byta kläder på älsklingen å mata lite kanske??

puss å go natt


vasaloppssöndag idag

Som vanligt då det är vasaloppet så sitter vi i lill stugan hemma å äter potatisgratäng då de åker i mål =) Lite tradition ska det vara sen brukar vi alltid åka in å kika lite på de trötta människor som helst frivilligt??? åkt nio mil på skidor??? Kan inte riktigt förstå hur man kan göra nått sånt frivilligt men alla roar sig på sitt eget vis =) Så länge man gör det frivilligt så är det bra!
Per kom då vi var inne på Mora så nu är vi ute på Sold å ska nog krypa ner i sängen å mysa lite snart. Antaligen så kommer vi att somna ganska så snabbt hehe...

Ikväll åkte vi in å såg på de slitna vasaloppsåkarna som kom in sist i mål, lite trötta var de men de kämpade på och det var en hel del av de som faktiskt såg ritkigt lyckliga ut ( men det hade jag åxå varit efter nio mil på skidor, äntligen är man i mål )

Inge kort blir det idag tyvärr men imorgon kommer det nog.
Och vi kommer att åka hem på Onsdag istället för Tisdag =)

RSS 2.0