Suderstrand

Precis när jag skulle sätta mig vid datorn igår så började jag må hemskt illa. Hur det slutade behöver jag nog inte skriva, men efter en dusch och vila i soffan så däckade jag och en sent vaken Oscar i sängen. Innan 22.00 och allt. Vaknade dock 8 i morse och var hur pigg som helst. Konstigt..

Idag har vi varit på Suderstrand på Förå och nästan blåst bort :)
Det var faktiskt skönt att det inte var klarblå himmel för då hade det varit olidligt varmt. Ny bil kanske med en fungerande AC hade inte varit fel kom vi fram till idag.
Det var underbart å stranden och vi tog nog halva stranden med oss hem. hehe Oscar var snäll och la en näve sand i mitt och allt annat var täckt av sand från stranden. Men det är sånt som händer det var super härligt ändå :)

Lite kort från stranden och Fårö















Om det är tråkigt i bilen kan Oscar alltid gnaga på sina sandiga små fossingar. Tydligen :P

I morgon ska jag o Oscar åka till trollstigen tillsammans med Jenny och hennes pojkar. Myllan har fixat :)



Bus på suderstrand, fårö

dsc00147 (MMS)

Bus på suderstrand, fårö


Årets första dopp

Efter en mycket varm ( och skön ) dag så bestämde vi oss för att ta en liten utflykt till sandtaget innan Tofta för årets första dopp :)
Inhandlade lite grillad kyckling o potatissallad, sen åkte vi mot vår destination.
Å vad det såg härligt ut när vi kom dit och vi hoppades på att Oscar skulle tycka att det var lika roligt att bada i sjön som det han tycker det är hemma i badkaret.
Han var ganska så försiktig i början men då Per gick ut för att doppa sig så ville han gärna följa. Men vi gick längs med strandkanten istället och plaskade. Oscar höll min hand i ett stadigt grepp ett tag men sen så släppte han och började plaska massor, en liten kallsup vart det men han var glad fort igen :)











Ett helt fält fyllt av underbara röda vallmos såg vi på vägen det såg helt underbart ut.
Jag tog åxå ett dopp, det var riktigt skönt, efter lite fika så åte vi hemåt och tog en dusch för att få av oss all sand som ville följa med oss hem :( Per som dammsugit å allt.

Oscar var riktigt trött efter allt badande, men ville ändå ligga och prata efter lampan släkts och boken läst. Han har lärt sig så många ord de senaste dagarna och älskar när vi frågar om han kan säga en massa olika saker. Potatis, kyckling och bulle är några av de senaste orden som han börjat säga. Mera mera säger han när vi börjar fråga vad han kan säga :)

Jag vet inte vem av oss som somnade först Oscar eller jag men jag vaknade halv tio och känner mig som en zombie. Så nu ska jag ta och krama kudden. Go natt


<3 1 år som förlovade <3

Idag har jag å min underbara älskling varit förlovade i ett helt underbart år <3



Snart så ska vi åka ner till Trädgårdsrestaurangen för en tre rätters middag. Har Per bestämt :)
Det kommer bli så härligt att sitta på trädgårdsrestaurangen nu i detta underbara väder. Det är första gången vi äter där, vi har alltid gått förbi och sagt att där ska vi äta :)


Midsommarafton

Säger bara det, det är ingen midsommar om man inte firar den i Dalarna.
I år så har vi firat midsommar hemma i Visby, en aningens annorlunda mot hemma på Sollerön kan man säga.
Men iaf. så var vi nere till visby änget där en stång skulle resas, ingen tånga utan de band fast lövriset direkt på stången och blommorna det var rosor, lupiner och något annat som jag inte såg på håll. Stången drogs upp på ca 1 minut med hjälp av rep. Men det var ganska så mysigt ändå. Dans runt stången blev det dock inte, men Oscar han stod och dansade på gräset. hihi



Oscar somnade i bilen på vägen hem runt halv tre. :)

Jag och Per passade på att göra midsommar mat så länge, Oscar vaknade strax efter fyra. Och ca fem så åt vi en mysig midsommarmiddag ute på vår "stoora" balkong. Fast det var riktigt mysigt :)
Per hade gjort en underbart god cheescake som vi åt till efterrätt. Ska ta kort på den imorgon så ni får dreggla lite :P

Sen tog vi en kvällspromenad runt vädervarnarna ovanför hamnen i Visby. Riktigt härligt.

Har suttit i soffan efter att Oscar somnade sent idag strax innan 22 omnade han och jag har nu provsmakat Marabous polka choklad, mycket mumsigt måste jag säga.

Men nu blir det sängen.


picknick

Idag så har Oscar fått nya sandaler, som han stolt spatserat runt i :)
Sen åkte vi ner i parken, hämtade lite pasta på pastavagnen och hade sen picknick alldeles bredvid tallundens lekpark. Oscar kunde knappt sitta still, det var en massa spännande fåglar som väntade på att Oscar skulle jaga dem.. hehe. Efter picknicken så fick han så klart busa en massa innan vi åkte hem.
Får även tillägga att även jag köpte ett par skor till mig själv :P

Oscar fick lite mannagrynsgröt strax efter att vi kom hem då han knappt åt någon middag.
Dock så vägrade han somna vid åtta utan höll igång till halv tio, och somnade som en liten ängel då <3

Per har ställt i ordning en mumsig cheesecake som vi ska mumsa på, det är ju i alla fall midsommar.
Vi ska även göra Jansson och köttbullar. Måste köpa lite jordgubbar åxå. mums första jordgubbarna i år hihi


Omplantering

Oscar har varit så duktig och hjälpt mig plantera om en Yucca palm idag :)

 

 


Bus i parken

Nedrans otur, jag och Oscar cyklade till Myllan imorse. Men då vi kommer dit så var det planeringsdag. Oscar vart jätte ledsen då vi skulle cykla därifrån på en gång.
Men jag lovade honom att vi skulle hem och äta lite och sen cykla ner till parken och leka där istället hela förmiddagen. Då kom han lite gladare, dock med en aningens släpande steg. Sötisen som vart så glad då han såg vart vi var.

Men då vi kom till parken så vart han genast mycket gladare :)

 

 

 

 

Per satt helt plötsligt på kullen och spionerade på oss :)

 

Först ville Oscar upp på kullen till pappa

 

Och sen springa ner igen till mamma :)

Tänkte att Oscar skulle få lite lunch när vi kom hem, men han kröp upp i vår säng på en gång. Hämtade mystrasa och napp sen somnade han på bara någon minut. Så han var riktigt trött efter allt bus i parken :)

Jag passade på att åka och handla lite och Per gick precis och tränade.

Ska se om jag kanske hinner putsa något fönster innan Oscar vaknar :)

 

 

 


Tråkigt väder

Dagens väder har varit riktigt deprimerande, grått och mulet och det har regnat till och från hela dagen fram tills nu på kvällen. Nu skiner solen och det är knappt ett moln på himlen. Typiskt.
Imorgon så ska jag och Oscar till Myllan och busa hade jag tänkt, det kommer förhoppningsvis bli riktigt trevligt :)

Nu ska jag så klart skära upp lite vattenmelon :)


sova snart

Jag är så grymt trött, somnade som en stock med Oscar nu på kvällen. Och vart så lagom irriterad då Per kom in och väckte mig. Som jag faktiskt sagt att han skulle göra :)
Då jag hörde att telefonen ringde så visste jag att det var pappa som ringde ( han ringer varje måndag ) Så då var det bara att släpa sig upp ur sängen. Låg faktiskt och funderade på om jag inte skulle somna om innan.
Hämtade lite vattenmelon och en Brownie bar från kylskåpet. Lyckades vakna till och prata lite med både pappa o mamma.
Ska nog gå och lägga mig ganska så snart. SOVA SOVA SOVA är vad jag vill göra :)


Irriterad

Vart så lagom glad imorse då jag upptäckte att Per inte kommit hem inatt. Ringde så klart och frågade vart han var och det ända jag fick ur han var att han visst låg på soffan. Det visade sig att han somnat hemma hos Larssa på soffan, som bor 30 meter från puben de var på. det som gjorde mig mest sur var att han inte hade skickat något mess om att han nog sover där. Sånt är icke godkänt. Så jag sa att han kunde komma hem då han nyktrat till istället för att komma hem och däcka.
Inte det att jag blev arg, men besviken på att han inte kunde höra av sig. För det gör han alltid annars. Vet ju aldrig om det hänt något. Men det har vi löst nu. Så nu är allt lika bra som vanligt :)

 

Satt uppe och tittade på Victorias och Daniels bröllop tills efter bröllopsvalsen igå. Fasen fick sitta upp till strax innan ett. Trodde jag skulle somna på soffan. Men det var värt väntan för de dansade sååå fint :)
Och det talet som Daniel gav Victoria, det var helst underbart, tårarna sprutade kan jag lova.


Idag har jag städat mest på förmiddagen och kl.10 kom Ulla och tittade på lägenheten igen med en väninna som smakråd. Hon verkade riktigt intresserad så nu får ni hålla alla tummarna för att så vi kan få lägenheten såld :)
Sovit en väldigt behövlig middag med Oscar som vaknade 7 imorse... Så en tupplur på ca 2 timmar behövdes verkligen. For till MAXI och inhandlade ytterligare 9 kg vattenmelon, hihi så nu har jag vattenmelon hela veckan. MUMS

 

Min fot som jag stukade förra veckan vill fortfarande inte sluta svälla upp om jag cyklar eller går för mycket. Lite små irriterande. Och ont gör det så klart till och från :(

Sitter just nu i soffan och äter vattenmelon så klart, vad annars...



Mera lego :)

Klicka för att visa Megabild! Blandat Duplo 1,2kg

vann precis 1.2 kg lego till Oscar på tradera :)

Nu ska vi åka och köpa vattenmelon och big one pizza





Lördagmys:)

dsc00146 (MMS)

Lördagmys:)


Cykeltur

Idag tog vi en premiär tur med den ny inköpta cykelsitsen till Oscar. Efter lite frustration så fick jag ihop den och satte fast den på cykeln helt själv :)
Först tog vi ett varv på innergården, sen åkte vi över Gråbo och Oscar han tyckte det var kul att åka i gupp och han kommenterade allt han såg. Fortsatte till ICA och mötte upp Per och köpte kycklingsallad till Middag. Perfekt med en liten cykeltur och sen sallad på det.
Jagade och pruttade Oscar på magen så han nästan kiknade, vår son måste ha världens underbaraste skratt. Skulle kunna kittla han hela dagarna. hihi och när man jagar han så skrattar han och springer som en liten dåre.
Idag kom Oscar på hur han fick ur godiset ur pinnen, rassel sa det sen var hela golvet fullt av små godiskulor som Oscar jagade efter fort som attans. Han trodde nog att vi skulle ta de från honom. Jag hade bara väntat på att han skulle komma på hur han skulle göra. Han fick i alla fall en burk som han kunde lägga dom i. Då hjälpte han oss att plocka ihop dem. Dock så vart han en aningens socker hög så det tog nästan 1 1/2 timme för han att somna tillsammans med Per. Men så kan det gå.

Har suttit och tittat på videos på Oscar från hans första år, å vad bebissugen jag blir och jag är inte ensam... Men ja vi vet vad vi har sagt. <3 Vi vill helst planera nästa tillökning i vår underbara familj.

Nu är det snart dags för sängen känner jag. Imorgon är det Lördagsmys. Har en halv chipspåse sen förra lördagen och funderar på en liten chokladbit dagen till ära :)


Visning

Gissa vem som somnade på soffan igår då. hehe
Jag somnade först med Oscar då han skulle sova runt tjugo i åtta och vaknade strax före halv tio. Usch jag var sååå trött. Släpade mig ur sängen skivade upp lite vattenmelon och sjönk ner i soffan och slötittade på tv.
Per kommer hem efter träning och inhandling diverse ätbart på MAXI. Efter ett par mackor på nyttigt bröd plus tomat o paprika så somnade jag på soffan tills Per tyckte att det var nog och fick mig att gå och borsta tänderna och sen bums i säng :)

Imorse vaknade Oscar tidigt, Per gick och la sig på soffan och Oscar busade med han då han sov antar jag :) Jag låg däckad i sängen tills strax efter åtta. Full fart på en gång. 10 var det visning av lägenheten och tio i var vi klara. Var precis på väg ut då mäklaren och den intresserade plingade på dörren. Även imorgon har vi visning på lägenheten kl.10 och då är det två om kommer. Så nu börjar det rulla på lite. Skönt.

Medan de var och kikade på lägenheten så åkte vi till Norrgats och åt frukost. Det var bara Oscar som hann med att äta frukost i morse jag o Per hade för mycket att göra :) Det var riktigt mysigt att äta frukost någon annanstans än hemma. Oscar var riktigt duktig trots att han fick alldeles för många myror i byxorna på slutet. hihi. Sen åkte vi till Coopen och köpte en cykelsits och hjälm till Oscar. Få se om vi kan å fast cykelsitsen efter att Oscar och Per ( Per ligger på soffan och snarkar ) har vaknat. Så kan Oscar få prova att åka lite :)
Själv ska jag hoppa in i duschen.



super spännande Greys

Sitter i soffan och ser på super spännande Greys, och mumsar vattenmelon. Men har knappt tid att äta någon vattenmelon alls, det är ju sååå spännande. Jag som trodde att det var sista avsnittet för säsongen förra veckan. Så det var tur att Terese sa att det var ett till avsnitt den här veckan annars hade jag säkert missat Greys idag.

Dagens middag blev grillad kyckling aioli potatissallad och en massa sallad, vi satt ute och myste och Oscar hade inte riktigt ro att sitta still :) Men vi tyckte att han var riktigt duktig iaf. Synd att det började blåsa lite kallt för annars hade vi kunnat sitta ute hela kvällen och myst.
Men det vart den massa mamma o Oscar bus i sängen då vi kom in istället :)

Imorgon blir det städning inför visningen kl.10 på fredag.

Lite tur ska man ha ibland:)

dsc00145 (MMS)

Lite tur ska man ha ibland:) Jag var inne på MQ igår och såg detta armband, kunde inte riktigt bestämma mig. Men jag gick dit idag för detta ville jag ha, och nu var det med på sommarrean :) Så lite tur hade jag allt. hihi 50% och allt.


Mera vattenmelon

Ush vad jag hatar den där dammsugaren som jag åt på Märtas idag. Skulle ju bara luncha lite men jag kunde inte stå emot godisbiten. Så nu har jag tagit ett pass på crostrainern, trots att jag somnade då jag nattade Oscar och var enormt trött då jag vaknade. Men konsekvenserna för moffning får jag ta.

Men det var riktigt kul att träffa Terese igen, synd bara att det så klart inte var så fint väder som jag hoppats. Var lite små kallt och kråkorna var en aningens närgångna. ush
Jag kikade runt lite inne på MQ o Vila och BikBok hittade en del fint på BikBok men inget fick följa med hem. Är inge kul att köpa kläder så jag tycker jag ser ut som en flodhäst i typ allt. Blä.

En dusch senare och nu lite vattenmelon.


Lunch/fika

Nu är det dags att fixa till sig lite och sen ta cykeln och fara ner på stan och möta upp Terese för en Lunch/fika. Det är så skönt att cykeln är hel igen så jag slipper ta bilen överallt. Gå tar så lång tid iband men med cykeln går det hur fort som helst :)
Hoppas att det inte börjar regna igen bara, då får mina pojkar hämta mig :)

Nu börjar det nästan bli liiite stressigt om jag ska hinna ner på stan tills 14.15 :P


Vattenmelon

Ännu mera vattenmelon har nu inhandlats :) 4kg denna gång, måste ju passa på när det är så billigt på maxi 4.90kg så nu kan vi mumsa i oss hur mycket melon som helst. Få se om jag kan få Oscar att äta lite åxå :)
Blev makrillsmacka och ramlösa som lite kvällsfika, och för att stilla chokladsuget så vart det en Nutrilett bar.
Oscar han hittade en urgullig bok och en liten orange kattunge som han fick så klart, vart nattsagan idag. Varje kväll å läser vi för vår lille man innan han somnar, och han älskar det. En liten mysstund efter vällingen kan aldrig bli fel.

Hoppas att det är fint väder imorgon för då ska vi vara ute större delen av dagen och efter 14 så ska jag och Terese ta en fika :) Det var jätte längesen vi sågs nu så det ska bli riktigt mysigt. Så fint väder vill vi ha så vi kan sitta ute.

På fredag och lördag kl 10.00 är det visningar på lägenheten igen.
Hoppas på napp som vanligt och inga fler skambud tack. :P

Nu ska jag ta och läsa lite svenska :)


Tyst.

Det var helt tyst i lägenheten när jag vaknade. Kändes ganska så konstigt kan jag lova. hihi
Per och Oscar är på Myllan och busar, skönt för Oscar att få busa med andra barn :)

Jag har satt igång en tvättmaskin, ätit lite frukost och ska strax hoppa ni i duschen och sen bege mig av och hämta cykeln. Vet inte riktigt om jag ska åka eller gå dit. Hade varit skönt med en lååång promenad i detta underbara väder men jag vet inte om foten klarar av en sådan promenad efter vrickningen. Dock så är foten endast lite svullen nu så jag tror faktiskt att jag ska linda den och sen ta en promenad. Man blir ju inte smal av att åka bil å äta choklad precis. hehe

Jag tror faktiskt att jag precis lyckats föra över musik till telefonen. HELT SJÄLV. Synd att det bara fanns en massa gammal musik på datorn dock. Men det är ju trevligare att ta en promenad med musik :)


1kg vattenmelon

Gissa om vattenmelonen tog slut fort??? hehe känner mig ganska så mätt kan jag lova. Men det var det helt klart värt. Omjag hade stoppat i mig 1kg godis å chips istället för melonen så hade jag garanterat mått oerhört illa just nu. köpte 1 1/5 kg vattenmelon men skalet är ju inte speciellt gott, tror jag :P
detta det löser sig ganska så snabbt med en panikartad kisspaus antingen mitt i natten eller imorgon bitti då Oscar studsar på min mage och säger mamma mamma. Då kommer jag garanterat att se gula ubåtar. :P

Go natt

Perfekt vattenmelon

Igår var det lördag :) Mumsar dagen i veckan, bakad potatis o hemmagjord peppar"biff" med persiljesmör. Och så klart Dill o gräslök chips. MUMS. Har halva påsen kvar men den ligger i skafferiet och väntar till nästa lördag.

Efter en mycket mumsig räk/kräft sallad så vart det sofan och en massa bus å mys med Oscar. Hittade en massa intressanta klipp på youtube om photoshop. Det är läskigt hur de kan förvandla om människor så man knappt kan se att det är dom.
Nu blir det soffan och 1 1/5 kg vatten melon och en Nutrilett karamell bar :)
Vattenmelonen är helt perfekt ååå vad gott det är :)

 

Hoppas att min cykel är hel tills imorgon och att vädret är underbart så jag kan ta min lilla turbo på en åktur.

Ska gå och se så inte Per har somnat när han nattade lill prinsen.

 

 


Cykeln är på lagning

Per kom ur sängen innan jag o Oscar skulle åka imorse, och han frågade om jag verkligen kunde få in cykeln i skuffen själv. Tveksamt tyckte jag men jag får väl försöka tyckte jag. Fick hjälp att få in cykeln i skuffen iaf. Tror inte att jag fixat det själv. Eller kanske men det hade nog tagit en stund :P
( Tack för hjälpen älskling )

Cykeln är inne på lagning.. Med ett snett leende undrade han om han skulle smörja den väldigt rostiga kedjan åxå.. hehe "ja det skulle nog kanske vara bra tyckte jag med ett leende". Tur att man är tjej som Per sa så man kan komma undan med sådant utan att bli idiotförklarad
:P

Myllan var riktigt tråkig idag så vi åkte hem lite tidigare.

Nu ska jag slänga mig i duschen ska ut på lite god mat å grejer idag :)



Cykel???

Ush jag var helt död imorse.. Ush
Men men ska man upp så ska man, liiite lättare att komma ur sängen jag går och lägger mig i tid någon gång. Men idag ska jag endast se klart på kniven mot strupen, sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.

Vi har varit på besök på Oscars blivande dagis Visborgsstaden i Visby. Verkar helmysigt och att de är ute så mycket om möjligt är ett mycket stort plus. Så det kändes riktigt bra.

Kvällen var inte alls lyckad för Oscar som var riktigt ledsen efter middagen, trots napp och trasa så var han riktigt olycklig. Så strax efter 19 blev det välling och saga, som dock slutade i kräk å lakansbyte. men efter det vart Oscar en super glad kille igen, precis som han brukar vara. Inte kul att må illa ju.

Imorgon ska jag å Oscar åka till cykelverkstan med min cykel, om jag nu får in den i skuffen. hehe Trampan och "pinnen" den sitter i lossnar efter bara ett par tramp och den går inte att sätta fast. Få se om de kan fixa fast den ordentligt så jag kan cykla lite överallt, slippa bilen det blir ju super skönt.
Sen ska vi nog fara förbi Myllan en sväng å Oscar får busa av sig lite :)


O'learys

Jag i nya glasögonen som älsklingen "sponsrat" mig med :)
Men lite fick han tillbaka ikväll då min skatt kom...



Kanske inte det snyggaste kortet som finns med det var glasögonen jag skulle visa. Nästan så jag ser liiite vuxen ut i dom.. hehe låt er inte luras.

Idag har hela familjen Andersson varit på Myllan och busat ett par timmar, Oscar var super trött redan då vi kom hem men han fick i sig lite lunch innan det var dags för sängen. Efter en halvtimme vaknade han så då la jag mig bredvid honom och somnade jag med. En timme senare vaknade jag och var super trött. Oscar han sov vidare och jag å älsklingen myste ner oss i soffan en stund så jag fick vakna till lite.
Sen städade vi som fasen inför visningen, ser ganska så positivt ut när vi jämförde med den andra lägenheten han hade kikat på. Men man vet ju aldrig hur de tänker..

Det vart middag på O'learys idag, ganska så skönt att äta ute för en gångs skull. Vi äter nästan aldrig ute när vi är hemma i Visby. Blir mera hemma i Mora..

Imorgon ska vi på besök på Oscars blivande Dagis eller förskola som det heter nu för tiden :P
16.30 ska vi vara där.
Rektorn försökte verkligen fråga om vi verkligen inte hade någon barnvakt alls, nej det har vi inte, barnvakten bor så långt bort.. och varken jag eller Per vill missa mötet heller.
Hon verkade ha svårt att förstå att vi inte hade barnvakt. Hennes kommentar var att "vi tar han om barnet senare nu vill vi träffa er".
Ja jag vart en aningens upprörd men höll mig ändå lugn. Alla har faktiskt inte tillgång till barnvakt och när vi är hemma i Mora känner vi oss grymt bortskämda som kan smita iväg på bio och kanske till å med ut på krogen en sväng.

Tänk vilken underbar mamma och svärmor jag har som tar hand om vår lille prins så vi får lite "ledigt".

Nu ska jag se om jag hittar tandborsten sen blir det sängen :)


Oscar, jag och Lia myser på myllan.

dsc00137 (MMS)

Oscar, jag och Lia myser på myllan.


Såpbubblor

Malin skickade detta underbara kort på mig och Oscar från vårt söndagsmys :)

Oscar blåser sina första bubblor, så underbart fint <3



<3


Sooova

Så dags för sängen igen då, har mest suttit och fördrivit den sista timmen framför datorn.. Inga hemmafruar.. Att de aldrig kan säga till att det är sista avsnittet för säsongen. Eller så missar jag alltid att de säger det.. Jaja besviken vart jag i alla fall.
Lite trött måste jag ju erkänna att jag är, och den nybäddade sängen känns riktigt lockande :)

Imorgon ska vi gå till Dagis å busa, hoppas att det är massa busiga barn där så Oscar får riktigt kul.
Städa mera inför visningen blir det åxå. Ingen speciellt händer just nu så det finns inte så mycket att skriva...

Oscar gör sandslott:)

dsc00134 (MMS)

Oscar gör sandslott:)


Melon

Ush jag är riktigt trött nu. Trots att Per schasade mig i säng strax efter tio så är jag ändå trött. Kanske det beror på de 18100 steg som jag faktiskt gått idag, stegräknare is the shit :)
Tonfiskpasta med kesella och tomat o gurka blev det till lunch idag och middag wook med kyckling. Ett par bananer och strax ett par knäckemackor med keso o skinka.
Lite nyttig tror jag nog att jag blivit :)

Oscar och jag har byggt ett mega stort torn med hans lego som fortfarande står upp så imorgon får han välta det om han vill. hihi
Det har varit super tråkigt väder idag, regnat och blåser kallt inte alls så somrigt som det var förre veckan för då var det helt underbart väder. å jag längtar efter solen.
Tro om jag ska smita ner till gymmet och sola lite imorgon.

Nu lite Galia Melon och en natur smoothie.


Underbar dag

Idag har Malin, Engla, Eva och Henrik varit här och myst en massa :)
Engla och Hnerik har verkligen blivit sååå stora sen vi träffades sist. Vi kom fram till att det var strax efter jul som vi sågs sist. Ush vad tiden går fort nu för tiden :P
Oscar var liite förbryllad först, han tyckte nog att Henrik å Engla faktiskt hade hans saker och lekte med. Så han var lite truttig i början. Eller så var det för att han var nyvaken.
Vi fikade i den väldigt varma solen och gick till rutschkanan och såg när alla utom Oscar åkte. Han tittade mest på, och verkade ganska så nöjd ändå. Engla hon pratade ju MASSOR och vilket humör. mamma mia.. hihi
Jag glömde kameran inne, men Eva och Malin tog en massa kort som jag ska "sno" sen och visa.

Oscar blåste sina första egna såpbubblor idag. såå duktig :) Engla hon ville mest äta innehållet. hihi
Henrik han har blivit en sån glad kille, inte alls som när han var liten. Då var han en allvarlig liten man, men nu helt underbart söt.
Tiden gick så fort att Malin höll på att missa att klockan var strax innan fyra. Hon som var bokad till att klippa fyra så Malin och Engla fick bråttom iväg. Henrik och Engla pussades så sött. Men Oscar han ville inte alls vara med å pussas utan gick runt i en cirkel. Tjejbaciller uäck. hihi
Oscar och Henrik busade runt som två tokar i klätterställningen, riktiga kompisar.
När vi kom in så vart Henrik helt tokig när han fick syn på Oscars stora bil som man kan sitta på. Han tjöt till och rusade fram till den och slängde sig upp på den och såg helt överlycklig ut. hihi

Oscar gav i alla fall både Eva och Henrik varsin puss innan de åkte hem idag :)


Nu ska jag lägga mig, är riktigt trött och sängen känns oerhört lockande.


Liiite Ostkrokar

Lördag idag, det firar jag med en liten påse ostkrokar. 13.000 steg idag så då tycker jag att jag förtjänar lite gott :) Tonfisksallad och ost o skinksallad har det blivit idag. Mycket fräsht och gott. Hade varit trevligt om cykeln varit hel så man kunde tagit en tur på den :) En sist till Oscar på paethållaren en liten hjälm sen blir det åka av :)

Imorgon ska jag gå och köpa fika till mamisarna å Oscars buskompisar som kommer hit till 14, det ska bli sååå mysigt att träffas. Känns som en hel evighet sen vi träffades sist.

Tror nästan att jag vart lite brun efter krämen igår så det blir nog ett till lager idag, sen är jag riktigt sommarbrun :)



Längtar till Söndag :)

Jag och Fru.Olsson har fått en massa ideér idag. Det kommer bli hur bra som helst :)

Har piggnat till massor under dagen, har fått lite sol och tagit det lugnt.

Visning igen på Torsdag av lägenheten. Tjejen som var här i Onsdags la ett riktigt skambud på 650 000. 225 000 mindre än begärt. Ett blankt nej vart det på det i alla fall, känns inte som att hon vet hur marknaden ligger just nu. Hellre så behåller vi lägenheten en stund till och hyr ut den och lägger upp den igen för försäljning till hösten då det inte ligger lika mycket lägenheter ute.

På söndag kommer 3 av de underbara mammisarna jag träffat här. Vi ska fika och busa med våra underbara ungar :) Det var riktigt länge sen vi träffades nu så det ska bli riktigt mysigt. Längtar verkligen, massa kort blir det så klart precis som vanligt.

Har smörjt in benen i Dove summer Glow nu på kvällen i hopp om att få lite färg på mina kritvita ben, de nästan lyser om dem. Inte så snyggt precis.
Har ett par solningar kvar på gymmet som jag fick när jag fyllde år, så jag ska nog "fuska" till mig ytterliggare lite färg inför sommaren.



Maybelline mascara

Jag älskar långa fylliga fransar, ett kriterium som det står att denna uppfyller.

Jag måste säga att jag är riktigt besviken. Fransarna plattar ut sig efter att jag använt ögonfransböjaren och fransarna blir tunna å tråkiga. Plus att jag tycker att borsten är för stor.

Maxfactor hade en underbar mascara förut som endast hade en kam en riktigt hård kam. Och med den fick man underbara fransar som inte plattades ut utan höll sig fina hela dagen/ kvällen.

Tyvärr så slutade dom med den :(

 

Jag rekommenderar inte den här mascaran, då den inte håller det den lovar.

Men en bra vardagsmascara är den.

Ska ta och köpa en ny istället.

 

http://www.audreydao.com/wp-content/uploads/2009/08/maybelline-volum-express-turbo-boost-mascara.jpg

 

 


Maskrosfrön

Dagen började med att Per ruskade liv i mig för att han försovit sig. Det var meningen att vi kulle skjutsa ner honom till båten som gick 07.05 men eftersom Per inte vaknade fören strax efter 06.30 så kom vi fram till att vi inte skulle hinna bli klara för att han skulle hinna dit i tid. Incheckningen stänger ca 10-15 minuter före avgång. Tror Per åkte runt 06.45så det var precis att han hann med båten. Till å med datorn vart kvar hemma. Så kan det gå.
Så jag och Oscar tog en promenad för att hämta bilen efter frukosten.

Oscar han blåste en massa maskrosor på vägen ner för backen, dock så hade han motvind så han fick nästan alla frön i munnen. hehe BLÄ BLÄ BLÄ ut med tungan som såg alldeles hårig ut. hihi Tog så klart bort dom så han kunde fortsätta blåsa frön in i  munnen och överallt annars :)

Åka låda :)





Sen så åkte vi till Myllan ett par timmar, tyckte att Oscar behövde busa av sig lite. Inför dagens städning. Lia var där med sin pappa och Lia och Oscar busade runt i kojjan i kuddrummet så han blev alldeles svettig och såg ut som ett krulltroll i håret. hihi

På eftermiddagen så städade jag heeeela tiden fram till halv fem, då var det äntligen klart. Oscar han var med överallt. Men eller mindre i vägen.  tutut var ett ekande ord.

Visningen gick iaf bra, så nu väntar vi bara på att det är någon som är sugen på att köpa...

For en vända till MAXI hade lovat Oscar en glass fr att jag varit så upptagen och den mumsade han sig med glädje.. hehe Vi mötte jenny på Maxi och vi ska åka ut till dom och inta deras stoora sandlåda som hennes tvillingpojkar Oliver och Simon fått av sin morfar :) Det blir ng väldigt poppis skulle jag tro.

Jag ska strax krypa ner i sängen bredvid lilleman. Har inte orkat skruva ihop hans säng efter visningen så den ligger kvar under våran säng.



Trött fortfarande

Jag är fortfarande riktigt trött, så idag vart det kycklingsallad med paprika. Japp jag äter numera paprika och tycker faktiskt att det är riktigt gott :)
Och nyttigt så klart :) Ska även köpa lite fetaost att ha i salladen imorgon så blir det ännu godare
..
Kommer nig bli betydligt piggare nu när jag äter sallader och lite annat istället för som den senaste veckan ;)

Imorgon åker Per med båten 07.05 så jag och Oscar ska roa oss själva ett par dagar. Men det blir nog mysigt det med.
Visning av lägenheten på Fredag samma dag som Per kommer hem.
Blir en massa städning så det är fint tills visningen.

Snart dags att sova...


RSS 2.0