Saknar min älskling =(

Känner att jag har inte så mycket att skriva..
Längtar efter Per massor =(
Längtar tills han kommer upp till dalarna...

Kikade på Grey´s anatomy, snyft. Saknar Per ännu mera..

Nu ska jag strax gå och lägga mig, blir nog ett kapitel i boken innan och sen ringa älsklingen och säga go natt.


kallt

Lika kallt idag med, nu är det 8,7 grader ute.. brrr inatt då Oscar vakande av att han hostade så var et endast 3 grader ute =(
Så idag så har pappa hjälpt mig att sätta i innerfönstren inne i köket i gammelstugan ( huset består av tre olika delar som sitter ihop lillstugan, gammelstugan och nya delen ( vet inte om vi kallar den för nått ?? ) som gör att allt sitter ihop till ett enda stort hus med ca 10 rum 2 kök och 3 toaletter + tvättstuga ( som vi ska bygga ihop sen ) =)


Nu ska jag städa lite så det är fint till lilla mamma kommer hem =)


Höstbilder på Sollerön

Passat på att var ute åxå i denna blåsiga höstdag..

Fortfarande så finns det lite blommor i rabatterna =)





"Träden kan inte både bära snö och bär" och det är massor av rönnbär i träden



Lizzie 14 årig gammal tant =) och ganska så döv =(



Tessan 8 årig bebis, världens mysigaste vovve =)



Pappas stenparti som vi ska fixa till i veckan är det tänkt



Ullasgard mitt och Pers framtida hem <3



Tagit upp resten av potatisen i snålblåsten idag, inte direkt några stora potatisar i år. Så mycket regn så det stod vatten i fårorna...



En stor låda med King Edvard förra året så hade vi tre stora lådor och potatisar som var tre gånger så stora minst.. Men så är det ibland..



Känner redan att jag kommer att få en rejäl träningsverk i hela kroppen efter 2 timmars potatis plockning på knä.. Gissa om mina knän är röda och ömma=( Blir nog rejäla blåmärken skulle jag tro.. Men jag ska nog få med mig en stor påse potatis till Visby då vi åker hem om ett par veckor.

Kanske ska jag å pappa pyssla lite med rabatten imorgon..

Till helgen så är det Rättviksmarknad som gäller och att träffa Karro =)

Nu är det snart dags för sängen jag är så jäkla trött.. Igen.. Måste börja sova då Oscar sover förmiddag så jag tar igen lite sömn...



Hos "farmor" Karin.

Idag så har jag hunnit med massor <3

Gick till Karin efter att Oscar vaknat, en massa kläder blev det för det har varit riktigt kallt idag. Så nu så har Oscar invigt sin Mora mössa =)







Det finaste man har sätter man på bordet tycket Karin och satte Oscar på köksbordet =)
Fick så mycket fina bilder på Karin och Oscar idag, helt underbart. Alla tanterna där tyckte att Oscar hade helt underbara ögon och att han var så nöjd och glad hela tiden.. Vår underbara lilla kille.


bareMinerals



Jag vart så kär i sminket som Malin använde på mig hos Maria´s Hudvårdsstudio så att et fick följa med hem.
Det var helt underbart vilket lätt smink detta var. Kändes knappt att man hade det på sig, och det höll jätte bra =)

Kommer nog inte att använda det varje dag men då man ska vara liet extra snygg så kommer jag att använde detta. Fick det ljusaste färgen till min ljusa hy.


Snart dags att gå till Karin

faaan va kallt det är, blåser nästan istappar ute, på med elementen och raggisarna för här kommer vintern i 180 km/h brrrr.

Oscar vaknade som vanligt 7 som han har börjat med *gäsp* han som sov så fint till 8 i flera veckor.. jaja inte så mycket att göra åt =)

Snart så ska vi gå till Karin och hälsa på pappa är redan där och äter klimp.... Så vi ska gå dit så fort Oscar vaknar, blir mycket kläder som ska dras på när det är så här kallt.
Vi kom på att vi tog ur innerfönstren i köket i gammelstugan så de har pappa varit ut i härbrät och hämtat in. Mamma skulle köpa lite fönstervadd och fönstertejp så det slipper dra kallt från fönstren.. Skulle passat bra med treglas fönster där och det blir det nog så småningom med.

I eftermiddag är det dags att ta upp resten av potatisen.. brrr gissa om jag ska ha mycket kläder på mig??? det blir strumpbyxor å hela skiten annars så kommer jag att frys fast =( Men det är klart på ett par timmar så det får gå. Mamma ska vara barnvakt till Oscar och vara servicepersonal med varm dricka och fika efter att vi är klara, har städat igenom köket så det ser lite snyggt ut =)


måndagens

Precis sett svenska hollywood fruar, mycket viktigt att se det på måndagarna =) Alltid lika intressant tycker jag i alla fall.

Tror nog att jag ska lägga mig i sängen strax och passa på och läsa lite i lugn och ro, inte så ofta som jag har tid att läsa men ibland så. Brukar vara så jäkla trött på kvällen men tack vare att jag somnade med Oscar i sängen då vi kom hem från Vika så känner jag mig inte alls lika halvdöd som jag gjort ett tag. Men 2 timmars eftermiddagslur gör sitt =) Men då jag vaknade så frös jag riktigt mycket, fick gå och sno stickade strumpor av mamma och bylsade på en stickat och myste runt men det tog ett par timmar innan jag vart varmt igen...

Skönhets behandlingen idag var helt underbar, hyn känns så slät och fin tror nästan att jag blivit ett år yngre.. hihi Synd bara att alla de produkter som hon använde kostade 1500:- och jag kände att det var lite för mycket =( Nog för att de skulle räcka i ca 8 månader men vi får se hur det blir i framtiden.. Om jag hade legat med ansiktsmasken en liten stund till så tror jag nog att jag hade somnat =) Så ro givande musik och lagomt ljus å det var riktigt härligt =) Hade ingen problem hy tyckte hon inga stora porer eller något, lite ytliga blodkärl vid näsan men så blir det i vårat hårda klimat ( tur att det går att sminka sig ) Hade velat haft den dagkrämen med solskydd i men den var ju så dyr=( Kanske jag får den i juklapp om jag är riktigt snäll. hihi.

å snart så kommer älsklingen upp till oss med =) På söndag så händer det, min underbara fina älskling. Har ingen älskling att kramas med då jag sover nu ju =( Om nu inte Oscar ligger i sängen och trängs men han är ju liten älskling =)


Nej dags att läsa och sen krama kudden

Imorgon så ska det tas up potatis.. yay........



Oscars videodagbok till pappa =)


Nu ska jag bli fin =)

Nu är jag i Vika, Oscar somnade på vägen hit och ligger och sover ute på altanen.

Snart ska jag på skönhetsbehandling =)


rotat =)

Nu har jag faktiskt piggnat till lite igen =)
Vi har plockat igenom skåpen, efter lite saker som ska upp på tradera istället för att ta en massa plats..

Har badat Oscar tillsammans med vovven Tessan som tyckte det var riktigt skojjigt då Oscar plaskade runt i badkaret.. hihi
Men nu så ligger han och sover å vår säng. Ska flytta över han till sin säng då jag ska sova sen. Och om jag fortfarande är pigg nog så ska jag se klart på män som hatar kvinnor, har sett en halvtimme och den är riktigt bra =)


Imorgon så ska jag åka till svärmor runt 9 tiden med Oscar så han hinner busa med farmor innan jag åker in på skönhetsbehandling 10.4o å vad jag längtar det ska bli riktigt skönt att bli lite ompysslad. Kanske jags er ut som en nyponros då jag kommer därifrån. hihi
Sen så måste jag verkligen gå och hälsa på Karin med Oscar så hon får träffa honom =) Hennes lilla solstråle =)

Nu ska jag kika runt lite..


.

Som vanligt så är jag riktigt trött. Det vart tänkt att jag skulle sova förmiddag med Oscar men då var jag så pigg att jag inte kunde somna. =)

Idag har jag inte gjort så mycket ansträngande, damsugit och tagit en promenad till coopen annars så har vi tagit det lugnt. känns nästan som att jag är lite smått bakis idag trotr att jag inte druckit alls..

Nu ska jag nog se om jag kan se stieg larsson filmen idag =)

Bjuder på en flumm bild från igår, då tröttheten började ta ut sin rätt. hehe






Kattutställning i Borlänge idag.

Hemma igen, det vart enlång dag detta men den gick fort =)

Oscar vaknade 4.58 två minuter innan klockan ringde, göra välling snabbt så Oscar fick lite mat i magen och sen börja göra sig i ordning och packa det sista ( orkade inte packa igår)
Ca 6.oo åkte vi från Sollerön och var framme på travbanan i Borlänge halv åtta. Veterinär besiktiningen gick hur bra som helst alla katter glada =) Fixa buren och leta reda på dommaren, ordna frukost till Oscar och oss själva. Oscar satt och kikade på lampan i taket och på travhästarna som tränade utanför fönstret, han satt och studsade i stolen då de sprang förbi.. hihi

Runt halv tolv så var det dags för Afrodithe att ställas fram för dommarn, det första han sa var att hon var en aningens tjock.. hehe som vi inte visste det ( vi vägde de igår och Affis vägde 5,6 kilo ) Hon kom dock 2:a i ain grupp pga. sina små öron och lilla huvud i jämnförelse till kroppen...

Sen var det Atlas tur, han vann sin grupp så han fick ett till cert. =) Han kom även vidare till nominering. Dock så förlorade han mot en mycket vacker herre..

Aylas tur efter det, även hon vann sin klass och vidare till nominering =) Hon fick komma upp till nominering 4 gånger mot fyra olika katter innan hon förlorade på slutet. Men så långt har vi aldrig kommit förut så vi var riktigt nöjda med dagens resultat =)

Våra fina rosetter från dagen

( den gula vann Ayla och en gröna vann Atlas )


Svärmor å svärfar kom mitt i alltihopa och fick se när vi var uppe för nominering, Oscar vart så glad när de kom =) Sen fick han följa med dom och handla lite för att sen åka hem till Vika så han slapp vara med oss hela dagen för han hade börjat tröttna ur på oss precis då de kom och hämtade honom =)
Tack för att Oscar fick vara hos er hela dagen =) Han somnade i sängen direkt efter en flaska välling <3
Svärmor sa att han hade varit vaken sen 15 och vi kom till Vika ca 20 så då hade han varit vaken jätte jätte länge, men så vart han riktigt trött i bilen på väg ut till sold med.

Då Oscar åkt med farmor å farfar så var det dags för oss att jobba lite i informationen, dock så hade vi missat nästan en timma då missarna var uppe för nominering men så kan det gå. Jag sorterade kläderna och fixade massor där. Det var riktigt kul att stå där faktiskt för dagen gick så fort då man slapp sitta och vänta en massa =)
Köpte även en shit snygg tröja, med Dalälvskattens logga på =)
Den var hur skön som helst och rosa =P



För att Oscar var så duktig hela dagen så köpte mormor en liten igelkott till honom som han ska få imorgon bitti =)



Han fick låna en sån på båten då vi åkte hem, men han vart så ledsen då han inte fick behålla den så nu ska han få en nu istället =)


Nu ska jag gå och borsta tänderna med vår nya eltandborste som varit på laddning en lååång stund. Känner att det verkligen är dags att borsta tänderna efter allt snacks och coca cola...


Vet inte om jag skrivit men på måndag så ska jag få en skönhetsbehandling i sen 25 års present =) Jag har aldrig varit på något sånt så det ska bli riktigt kul =) Jag längtar verkligen till måndag kl. 10.40. Oscar ska få vara hos farmor så klart och mysa massor.

Jag är så jäkla trött jag vill bara sova..


Dax att sova, tidig morgon imorgon...

å jag är helt slut.. Nu kommer tröttheten från resan igår..

Snart så ska jag ta mig en usch och sen packa iordning lite tills imorgon. Sen sova =) =) =)

Lillemna sover i vår säng nu då han inte sovit tillräckligt idag och då blir han så orolig påkvälen då han ska sova på natten, förhoppningsvis så går det smidigt att lägga han i sin egen säng sen.

Lite bilder på vår prins idag =)








Reklamen var riktigt intressant idag



Den mumsiga smörgåstårtan som mamma gjorde. mmmm =)


Nej dax att duscha så jag får sova någon gång...


Saknar dig massor älskling jag och Oscar längtar efter dig. puss puss


Imorgon åker vi till Borlänge =)

Oscar har sovit så bra hela natten =) Han vaknade 6 i morse och då fick han en flarra väling sen så sov vi tillsammans i sängen tills 8. Helt perfekt. Vi gick upp och åt frukost tillsammans med mofar =) Som satt och läste tidningen så klart.. hehe.
Sen så åkte vi ut till Vika, farmor kom och mötte oss och kramade Oscar massor då jag lyfte ur han ur bilen. I början så var Oscar lite misstänksam på vad som hände men efter lite bus så vart han sitt vanliga glada jag och charmade farmor o farfar =) Fick mumsig lunch pasta carbonara som svärfar gjorde.
Sen innan ett så åkte vi in till Maxi för att handla med mamma. Sen då vi kom till kassan så det gick inte att betala ( pinsamt ) Så mamma fick betala... Det visade sig att jag inte fått min mammapeng utan att den betalas ut den 28e september. Gissa om jag vart sur... Fasen det brukar alltid betalas ut innan den 27 om det ligger på en helg men tydligen inte denna gång... åå vad irriterande..


Nu är det dags för smörgåstårta.. mums.. Mamma har gjort den helt själv åå vad min mage längtar efter en nu.. Jag är så hungrig.....

Imorgon bitti typ strax innan 6 så åker vi mot borlänge och kattutställningen på travbanan. Så hela dagen imorgon så är vi i Borlänge med våra kissekatter och Oscar. Eller Oscar är med oss på förmiddagen sen så kommer farmor å farfar och hämtar honom till sig. Det blir nog roligare för honom än att sitta med oss hela dagen där..

Nu ska det ätas..


Hemma på Sollerön.

Nu när jag kommit hem till Sollerön och överaskat mamma å pappa med att ta med Oscar, ( de trodde att han skulle vara hemma med Per ) Och att jag stannar i nästan 3 veckor =)
Gissa om de vart glada då jag visade Oscar och sa att jag blir kvar mera än en helg.. hihi

Så nu vet ni att jag har kommit fram och att jag är i Mora inte bara över helgen utan flera veckor. =)

Stannade och hälsade på Sandra i deras nya lägenhet och pratade massor. Oscar fick busa runt lite så han slapp bli så rastlös hela vägen hem. Tog lite kort men de lägger jag in då jag får igång min dator =)

Jag är riktigt trött efter en hel dag i bilen, så imorgon skriver jag mera..


07.05 går båten till fastlandet.

Sitter i soffan med älsklingens huvud i mitt knä, vi kikar på de sista avsniten av Greys anatomy innan den nya säsongen börjar om precis en vecka.
Så när det är slut så är det dags att sova, för imorgon går båten 07.05 så jag lär vara är runt tjugo i sju...

Nej jag orkar inte se klart, ska ta och försöka slita mig från tvn och borsta tänderna och krypa under täcket..


Mora here I come =)


Glömde skriva att jag vägde och mätte Oscar själv hemma i förmiddags. Han väger 10 kg och är 76 cm lång =)



Acta graco mosaic complett..

Nu har vagnen kommit som vi samlat ihop till via nestles samla och välj. =)

Vi samlade till en Acta graco mosaic complet. Jag trodde att det skulle vara en ganska så liten vagn och framför allt ranglig. Men det var den absolut inte.





Vagnen är jätte stadig och lätt, super bra styrning på den och Oscar älskade den =)
Bromsarna var hur bra som helst å jag väl kom på hur jag låste upp dom så jag kunde ta mig någonstans
igen.. hehe Oscar satt riktigt bra i den, i den förra vagnen var det så hårt under rumpan att jag fick sy en extra sittdyna, men den här vagnen var hur mjuk som helst. Så nu har jag faktiskt ställt ner den gamla vagnen i källaren.

Så var den riktigt snygg åxå =)



Imorgon åker jag =)

Blåser lite idag.. Hoppas inte att det gör det imorgon då jag ska åka båt för då blir jag nog en aningens sjösjuk..
Oscar tycker det är riktigt roligt att rota i skåpen =)



Vår lilla trollunge <3



Nu ligger Oscar och sover förmiddag, jag ska städa och packa ihop det sista så jag slipper stressa ( vilket jag antagligen kommer att göra endå...) Blir så mycket att packa även om det bara är några dagar.. Kommer säkert inte att använda hälften men då får det bli så =)

Tror att vinden börjar lugna sig men jag tänker endå ställa in mig på en gungande båttur till Nynäshamn imorgon bitti..



sovdags



Sova sova sova =)

Det är vad jag ska göra nu <3




blablabla.. =)

Nu har jag äntligen fått tid till att skriva tackorten från dopet =)
Måste säga även lägga till ett stort tack, till min underbara mamma som fixade massor hela dagen.

På torsdag bär det av till Mora, kommer att ta morgon båten från Visby och sen åka snålskjuss med Sandra och Rikard som åxå ska åka upp, skönt att slippa åka tåg hela vägen själv. Plus att jag hinner träffa Sandra och magen lite =) Ska bli kul å se hur stor den blivit sen sist, kanske hinner träffa Petra en stund åxå de bor så nära varandra, =) Funderar på vad jag ska hitta på för något att ge till Sandra å Rikards lilla när den kommer..hmm. Har lite tid på mig än att komma på något, men jag har en liten tanke på vad jag hade velat att det blir =) Hoppas att tiden räcker till.

Men imorgon ska jag ställa i ordning det sista. Plocka fram så allt finns redo..
Vi ska även på O´Learys och äta lite gott imorgon tillsammans med Mattias, Tobbe o Maria det blir trevligt det. Blir nog bara äta för mig sen hem och lägga Oscar duscha och sen gå och sova.
Måste hinna sy upp två byxor imorgon med som jag ska ha med mig..

Än har Oscar inte vaknat en enda gång av att han hostar, jätte skönt om han slipper det. Men han är fortfarande lite hes.

Tvättat en hel massa idag, jag vet fortfarande inte var all tvätt kommer ifrån men där är den och försöker ta över allt som kommer nära..hehe




Våt promenad.

Doris som bestämt sig för att hon skulle gå ut fick som hon ville, men å hon kom ut så vart hon inte alls lika ivrig å hon upptäckte att det regnade. Men det vart en promenad endå. Fasen ta sig ner för trappen med Oscar hund och filt till vagnen sen vända i dörren. Glöm det.. Så det vart en snabb tvångspromenad för Doris.

Gissa om hon vart en lycklig vovve då vi kom upp till lägenheten igen.. hihi. Fick torka av henne först då hon var en aningens blöt, sen så sprang hon omkring i lägenheten som en liten dåre, helt överlycklig. Nu ligger hon och myser på sin filt..

Oscar verkar mycket bättre idag, inte alls lika hostig som de senaste dagarna och inte alls lika snorig. Natten gick bättre än vad vi trodde. Det var när vi skulle gå och lägga oss som han började hosta massor, men då gick jag å Oscar  och tog en het dusch. Oscar somnade på mig där inne då hostan försvann, stackars lilla killen var helt slut. Fick en alveon och lite välling, sen så sov han hea natten. Vaknade strax innan 7 av att han hoppade på mig =) Per som sov på soffan bara för att han skulle kunna jobba utan att vara zombie idag. =)

Har fixat en hel massa idag och packat lite.



Saker jag vill shoppa =)

Escada Magnetism, doftar underbart men min är slut =(

Magnetism, EdP 50ml



Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte gjort nått intressant idag.
Tog en liten promenad efter att vi varit och handlat Oscar och jag.
Bakat lite rågbröd, det vart ganska så bra. Gick att äta i alla fall.. =)

Moffat en massa godis idag bara för att hålla mig vaken, kanske inte det bästa alternativet men ibland så blir det så..
Vart lite piggare runt tre tiden men nu så känner jag mig som en påse nötter igen. Inte blir det bättre heller för att jag är så jäkla dålig på att dricka vatten, dricker nätan inget på hela dagen sen på kvällen så är jag jätte törstig och häller i mig en hel kanna, Vilket resulterar i att jag får springa på dass så fort jag vaknar..


om inte detta halsband hade varit så dyrt, så hade jag beställt ett med Oscars namn till mig=)

www.amandaegilson.com




Även denna hade jag velat haft, men den är ock även den en aningens dyr.
Den här med två avtryck kostar 3295:- plus 97 i frakt =(

www.lifestone.se



Men man kan alltid fundera på vad man skulle köpa om man vart rik =)


Sliten...

Sliten.. Ingen bra natt alls detta.
Vaknar runt halv ett två av att Oscar ligger och hostar jätte mycket, tar upp honom och tröstar men han fortsätter att hosta, gå upp ur sängen och går fram och tillbaka och nynnar lite medans Osca fortsätter hosta i min famn. Då det lugnar sig en aning så får han välling så han ska kunna sova lite bättre. Efter det så kräks han upp en massa slem, sen blir hostan mycket bättre så vi går och lägger oss i sängen. Dock så hostar Oscar till lite å och då så jag ligger och lyssnar på honom en stund innan jag kan somna.

Vaknar igen strax innan halv 7 av att Oscar har börjar hosta igen. Känns som att jag har ett lass grus i ögonen, jag är så trött. Per föreslår att en dusch kan hjälpa lite ( jag kan verkligen inte tänka för jag är så trött ) upp ger Oscar lite mera välling, Plockar ur badkaret ur duschen med Oscar i famnen så vi ska kunna duscha lite, då börjar Oscar hosta så han spyr över hela sig själv och mig. =( Najs... Tur att vi skulle duscha endå då..

Strax efter att Per åkt till jobbet så la vi oss och sov lite mer än en timme, så nu känns det en aningens bättre. Oscar är nu inne på sin andra tupplur idag.
Känner att jag orkar verkligen inte göra ngot vettigt idag, ska pyssla runt lite, Men det är alldeles tjockt i huvudet..

Inge kul alls då Oscar är förkyld, tycker så synd om honom..



Lapptäcket är klart.

Ja vad har jag gjort idag då??
Låg och blundade i säng och blundade till halv elva, kunde inte somna efter att pojkarna gått upp. Men det var skönt att bara ligga där uner täcket och lyssna =)
Vi gick en liten promenad bort till ÖB och köpte söndagsgodis. Oscar somnade på vägen mot ICA och fortsatte sova hela vägen hem, plus en stund i sängen efter att jag burit upp honom. Lilla trötta älsklingen. Han somnade i min famn tidigare idag å vi satt och myste, hur härligt som helst <3
Annars har vi mest suttit i soffan och latat oss, men det är ju söndag då behöver man inte göra så mycket =)

Oscar tog två steg i soffan utan stöd idag =) =) De gick fort men det var två steg utan att han höll i sig *stolt*

Men jag har faktiskt sytt klart lapptäcket till Oscars vagn ikväll =)





En massa Nalle puh så klart...

Nu ska vi kika på lite söndagsfilm Fighting hoppas på att den är bra sen så blir det sängen =)


Lördagsfilmen

File:Kingdomofthecrystalskull.jpg



Det var tänkt att vi skulle se Fight. Men då denna gick på tv så fick jag lov att ge den en chans till. Jag tycker fortfarande inte att den är en direkt Indiana Jones film utan mer en Arkiv X film.. Men den är bra endå =) NU när man vet vad man ska vänta sig.


Nu ska jag sova =)

Stackars lille mannen vaknade hela tiden och hostade och var snorig, Per gv han lite vatten sen så kräktes han i sin säng =( Stackarn, han var knappt vaken då jag tog upp honom så Per kunde ta ur sängkläderna och överdraget till madrassen.
Han fick sova i min famn i soffan i ca två timmar
, och då han hostade så syntes det verkligen att det gjorde ont i hans hals. Vår lilla älskade liten, tycker så synd om honom då han blir sjuk. Men nu så sover han mitt i vår säng i en mjuka filten som vi har i soffan. Jag ska snart göra han sällskap då jag verkligen inte orkar vara vaken mycket längre.

Blir nog inget Klapp o Klang i veckan vill inte att Oscar ska vara sjuk då jag är borta ( även om jag vet att Per tar handom honom så bra så =) ) Känns så dumt att åka då bara. Men han äter bra och har ingen feber så det är alltid något.

Jag har sytt en hel del på lapptäcket till vagnen tidigare ikväll, så nu har jag bar abastycket kvar sen är det färdigt =) Tycker att det blir riktigt snyggt så jag har nog inte glömt bort hur man gör..

Ush nu ligger Oscar och hostar i vår säng och jag känner verkligen hur det skallrar i halsen på honom trots att jag är i vardagsrummet. Men han vaknar inte, säkert jätte trött stackarn. Hoppas att han är bättre imorgon annars får vi nog hälsa på doktorn för att se vad de tycker..

Nej nu ska jag sova.



slö lördag

Då Per aldrig kom ur sängen, så åkte jag och Oscar ner på öster en sväng och kikade runt lite. Skönt att slippa vara i lägenheten hela dagen i detta fina väder =) Hittade precis det jag skulle ha, så nu ska det fixas.

Annars så ja vad har jag gjort?? Ingenting =) Glot på tv och busat med Oscar.
Har inte sytt ett dugg fast det var nära ett tag. Se om det kanske blir lite gjort efter att Oscar somnat, han borde bli trött ganska så snart. Så då blir det lite pyssel innan lördagsfilmen.

Funderar på vad jag skulle behöva ta med mig hem, så mycket borde jag inte behöva men man vet ju aldrig...

Känner att det är dags för lite nytt smink, men varje gång som jag hittar en mascara som jag tycker är bra så slutar de tillverka den =( Men jag får göra ett nytt försök, ska även köpa en ny eyeliner. Och kanske ett ljusare puder?? Hm få se vad det blir...


Sy eller inte sy??

Oscar och Per ligger och sover i sängen. Jag funderar på om jag ska göra något vettigt som att så lite på Oscars lapptäcke som behövs nu när det börjar bli lite kallare.

Per väkte mig inte så mycket inatt då han kom hem, annars ska han berätta vad han gjort hela kvällen och prata fast det enda jag vill är att sova =) Får se om han är sugen på att prata lite senare då Oscar vaknar och väcker honom =) Tror nog att han hade trevligt i alla fall, har ett svagt minne av det.

Händer nog inte så mycket spännande idag, en promenad kanske är det vettigaste som händer. Men vad gör det då det är helg =)



Death race

 

 

File:Death race poster.jpg

Detta vart då kvällens fredagsfilm denna vecka, skulle sett den då vi var hemma i Mora men då somnade jag..
Riktigt bra film med en massa fart, bad boys och muskler =P Och snygga brudar så klart =)
Och så klart med ett lyckligt slut..
Finns så många filmer nu utan ett riktigt slut vilket irriterar mig en aning...




( Bilder är från wikipedia )

duschat nu blir det film.

Tagit en lång härlig dusch ( en lång dusch för mig nu för tiden ligger i snitt på 20 minuter =P )
Rakat benen, så nu ska jag smörja in mig ( jag har oerhört torr hud på hösten o vintern ), mysa in mig i min nya underbara cardigan och se påfilm; death race med lite kakor och chips.. Härligt =)

Min myskväll innehöll=)

Grönsaker är ett måste även om det är helg, någon måtta får det vara med onyttigheter =P
Dricka blev gurkvatten =)



Onyttigheterna bestod av chokladkakor och pringles.. mmm






fixat lite

Körde älsklingen till jobbet imorse då han ska på kräftskiva ikväll, så slipper bilen stå är borta hela helgen. Åkte till Willys och skulle inhandla de dära billiga storpacken med pampers blöjor som var på reklamen. Som dock endast innehöll 10 blöjor mera än de vi brukar köpa kom jag fram till. och att de då kostar 139:- och de som vi brukar köpa kostar 109:- Alltså blev det inga blöjor så jag köpte lite fruktis och gröt till Oscar och frukt till oss, vart lite sugen på citrus igår så det belv lite mandariner och bananer.
Träffade Lisa som ska få en liten sista oktober, det är riktigt nära nu och de som försökt så länge.
Åkte hemmåt och stannade så klart fr att hämte mitt paket.. som äntligen kommit..


Hem och äta en sen frukost med lill älsklingen Oscar, som vart jätte trött efter gröten så nu ligger han och sover förmiddag. Men bore vakna när som helst då han snart sovit en timme.


Nu är Oscar vaken <3


Nya kläder <3

Hämtat mitt paket på ICA..

Och allt precis allt passade hur bra som helst, hur ofta händer det. Nästan aldrig =)

Ny topp och nya byxor. Ofta brukar byxorna sitta hur dåligt som helst men de här satt hur bra som helst. Plus att de var i ett sånt material som katthår inte fastnar i.. Ännu bättre, de var så klart för långa men det fixar jag på en minut. Får ha lite systuga, Per har fortfarande inte fått sina byxor upp lagda..



Den stickade cardingan var helt underbar, jätte mjuk och varm, den kommer bli perfekt att ha då det blir kallare, nästan så jag längtar dit.. =P
Tre längre linnen då det inte riktigt är magvisar tiden längre, men gammal som jag blivit så tycker jag att det är snyggare med lite längre linnen, men alla får klä sig som dom vill så klart =)



Oscar fick två par vantar så han slipper frysa om händerna




Ap trött...

Ännu en dag närmar sig sitt slut, sitter och slö tittar på Criminal minds och nätet om vart annat. Kan inte riktigt koncentrera mig då jag fortfarande är oerhört trött.
Jag å Oscar sov i ca en timme innan tolv men vaknade då Maria ringde och sa att hon och Doris var på väg. Då de kom så passade jag på att gå en liten promenad så Doris fick röra på sig och kanske inte kissa innanför dörren så fort vi kom hem.. Vilket hon endå gjorde. Undra hur liten blåsa hon har =P
Oscar och Doris busade runt en massa på eftermiddagen och var ute på balkongen på äventyr. De pysslar runt en hel massa de där små =)
En till promenad runt 15 till 15.40 sen så sov liten Doris så skönt tills Maria kom och hämtade henne 16.3o helt utan olyckor. Duktig Doris. =) Vart nog lite trött efter promenaden. Men lite motion måste små vovvar ha =)

Har suttit och kikar runt på en massa väskor och skor nu. Måste införskaffa ett par snyggare boots eller liknande, inte direkt snyggt att gå runt i gymaskor hela tiden. Dock ett stort plus på alla promenader.
Hittade en massa bra skötväskor, men de skulle varit där för ett år sen då vi behövde dom nu har vi ju en..
Undra föresten då den nya vagnen kommer, det var ju ett tag sen som de skulle skicka den.. Får skicka ett mail imorgon och fråga =)

Imorgon ska jag skjutsa Per till jobbet då han ska en väldigt sen kräftskiva med jobbet på kvällen. Så då ska jag passa på att shoppa lite medans jag har bilen.. mohahha närå det blir roliga saker som blöjor å sånt annat skoj som ska handlas. ICA ska få sig ett besök för ikväll då jag startade gamla telefonen så fick jag ett mess om att ett paket kommit.. yay mera kläder som kan spränga min mini garderob =P

NU är det dags att sova, ska smyga in så inte Oscar vaknar idag med för nu måste jag verkligen sova. Är så trött så trött.

Lite bilder från igår och idag =)





Busmannen =)





Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig i vår underbart sköna säng..




sova sova sova

Ännu en natt med lite sömn, då jag skulle gå och lägga mig så vaknade Oscar och var vaken till 23.3o. Sen vaknade han igen 1.3o då fick han sova mellan oss och sen vaknade han igen 5.30 välling sen somna upp igen 7.2o. Så fort Oscar visar att han är trött så blir det sängen för oss. Jag är riktigt trött.
Att det ska bli så här då han brukar sova så bra, men jag antar att han är inne i en sådan period.

Kattutställning i Borlänge snart.

En av de mest underbara domarna på kattutställningarna =)
Även Raymond är en stor favorit =)




Förlossningsakuten.

Sitter och kikar på förlossningsakuten, alltid lika intressant =) Jag har bara positiva minnen ( nästan, förutom den brännande smärtan, men den gick över så fort ) från Oscars förlossning, då vi gick från förlossningsrummet till vårt andra rum så sa jag att jag ville ha fler barn..hehe lite kocko kanske men vadå =) Jag tyckte själv att jag fick en bra förlossningsupplevelse, jag som hade ställt in mig på en mega bebis då alla sa att min mage var så stor och att bebisen nog var ganska så stor. Sen kommer det ut en liten plutt som inte ens väger 3 kilo. Måste varit allt vatten. hehe.
Tur att jag tittat på förlossningsakuten som en förberedelse på vad som kan gå fel. Men vi sa att vi gör det som blir bäst för bebisen. Så jag hade ställt in mig på både vaginal förlossning och kejsarsnitt.
Tänk om ekonomin och boendets storlek inte hade varit något problem då hade det nog blivit bebis snart igen. Men det får allt vänta lite, först ska vi se om jag kommer in å min utvalda utbildning som är på 2 år, sen ska jag jobba minst i 6 månader så jag får en vettig föräldrapenning. Sen ska vi bo en aningens större. En tvåa räcker inte så långt. Och det börjar redan kännas en aningens trångt här..
En unerbar tanke hade varit hus =) Å vad underbart det hade varit med en liten trädgård där Oscar kan leka och jag pyssla runt. *drömmer*


Om en vecka åker jag hem till Sold...

Ush när jag vaknade i morse så kände jag att det sved lite i min hals, men efter en liten stund så gick det över. Hoppas på att det kanske inte blir mer så jag slipper bli sjuk. Men bättre att vara sjuk denna helg än nästa för å har jag verkligen inte tid att vara sjuk.. ( ta i trä)

Idag så blir det fisk till middag, ska prova ett nytt recept och hoppas på att det blir gott. Försöker äte fisk två gånger i veckan så det är dags att prova lite nya recept så vi inte tröttnar.

Om nästan precis en vecka så far jag hemmåt över helgen, det ska bli riktigt skönt även om det bara är över helgen =) Då blir det mycket. kommer hem på torsdags natten. på fredagen ska det vägas ocg borstas katter och klippa alla klorna. pudra piffa packa. Uppt tidigt som fan på lördagen , för vi ska vara på kattutställningen o7.oo, själva utställningen börjar runt o.9oo =)


Lilla Millis <3



Är lite småsugen på att gå och sola ikväll. Jag har solariekort och allt =)

Nu ska jag ta tag i köket och städa undan en massa, Oscars leksaker ligger överallt nu då Doris inte är här och försöker äta upp dom..




Sovdags..

Dags att sova strax, förhoppningsvis så kommer det ett paket på posten imorgon =) =) Hoppas hoppas
Så Oscar får lite mera vantar nu då det börjar bli lite kyligt, känner då vi är ute lite längre att han blir kall om händerna. Tur att vi har ett par tunnare tummvantar från Anki å Johan =) Men de är så små så det är lätt att de kommer bort så det är bäst att ha några fler =)

Nej nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. I en nybäddad säng. å vad jag kommer att sova gott i natt =)


Kom ihåg att åka på kattutställningenpå Borlänge travbana den 26 september, för då är jag å mamma där =) Öppet för besökare mellan 10-16.

Solrosbröd

Det ser så mjöligt ut på bilden men det är det inte =)
Det vart så jäkla gott, jag åt det nybakat med smör och tomat, hade kunnat äta hur mycket som helst. Det är så mycket godare med hembakat bröd, särskilt med en massa frön i det är min nya favorit. Nyttigt åxå, det får jag inte glömma.

Funderar på om jag ska ta mig en kopp honungste bara för att det är gott.

Var ute och gick en liten promenad med Doris då hon vart en aningens rastlös och sprang mig i hälarna hela tiden. Och efter den så sov hon så gott å hon knappt vaknade då Tobbe kom och hämtade henne. Tur att hon inte behöver gå så långt för att bli trött.


Jag tror att Oscar sa tut idag =) På hans telefon så finns det en bild på en traktor och trycker man påden så tutar den, efter att han tryckt på den så tyckte jag att han sa tut tut.. hihi eller så inbillar jag mig, men det gör inget =)


Oscar var helt tokig då jag bytte lakan i sängen, han slängde sig och skrattade som en tok under de rena lakanen då jag bäddade, och vad gör det att det tar lite längre tid då han är påett sådant underbart humör. =)

Ikväll så är det Hells Kitchen det får man inte glömma =)




Patrick Swayze..

En sorglig nyhet kom imorse, Patrick Swayze dog inatt. En av e bästa skådespelare enligt mig.
Jag vet inte hur många gånger som jag har sett Dirty dancing.
Och jag tycker alltid att den är lika bra =)







Hemma hos Erik så tittade vi nästan alltid på High heals, en helt underbar film =)






Klapp o klang

Jag och Oscar har spenderat förmiddagen på Klapp och Klang.
Trodde att Oscar skulle bli trött så vi skulle gå hem innan det var slut. ( han vaknade 6.30 )
Men han hade jätte kul, han kröp omkring och hittade en massa leksaker och kikade på de andra barnen. Snodde leksaker från dom och snodde tillbaka sin saker som de tog =)
Den här gången så gjorde han mycket mera än första gången. men jag antar att det är en vanesak att träffa en massa andra barn. Han måste tycka att det är jätte kul att inte bara vara hemma =)
Men nu så sover han, efter lite välling så slocknade han riktigt fort.
Och jag tror nog att jag ska ta och lägga mig på soffan och vila en stund för jag känner mig en aningens sliten. Doris hon sover med så jag får passa på =)


Måndags kväll.

Svenska hollywoodfruar var riktigt intressant. Ankans liv hade jag faktiskt inte velat ha, även om hon hade mycket pengar så tyckte jag att hon verkade så ensam på något vis. Maria hon var riktigt skön, lite flummig precis som jag och se så träffade hon sin man innan han var stenrik. Agnes winter var lite smått ointressant, men det kanske ändrar på sig.

Idag så har jag inte fått så mycket gjort, blir alltid så då Per är hemma förstår inte riktigt varför.. hmm
Men jag har dammsugit, plockat av skrivbordet, hittat en massa kläder, diskat och gått en promenad så lite har jag hunnit med i alla fall. Middagen gjorde Per gulash soppa med pasta. Perfekt då han är förk
yld.

Imorgon så ska vi på Klapp och Klang, själva denna gång då Leah är sjuk, men det blir nog trevligt endå skulle jag tro. Kanske jag ska passa på att ta en promenad direkt efter det så Oscar kan sova då. Sen runt lunch så kommer Doris the dog. Måste plocka iordning bland kläderna som jag hittade i skåpet åxå =)

Som vanligt på måndagar så är det Extreme man beauty.
Riktigt intressant program om en reporter som försöker få drömkroppen, med hjälp av olika metoder..


Så snart det är slut så är det dags för sängen, klapp och klang 9.30 imorgon innan dess så ska det ätas frukost. tvättas hår och sminkas, plus att även Oscar ska ha frukost massa kärlek och kanske även kläder på sig =P Se om jag hinner ringa BVC för en tid för vägning och mätning. Även plocka undan alla leksaker så inte Doris äter upp dom. Men hon har fått lite rep att leka med för ett grisöra räcker inte så långt =)

( bilden är från channel4.com )



Svenska hollywoodfruar.

Denna tv serie börjar om bara några minuter, ska se om det är värt att kika på.

Men det verkar ju lovande.

Jag älskar dokumentärer, och detta kan väl klassas lite som en,

men dock ganska så overklig sådan =)

Tänk att få leva ett sådant lyxliv, undra om man skulle vara lycklig??

Bli irriterad över att glasen inte är riktigt diskade,

att att ha ett perfekt hem i minsta detalj. Men det visar sig snart

 

( bilden är från aom99.wordpress.com )

Promenad.

Jag å Oscar har precis kommit hem från en liten promenad till ÖB där vi införskaffade lite fler våtservetter och suktade efter allt godis ( men vi köpte inget ) och en burk frukt o musli då det var dags för Oscars mellis. Oscar somnade nästan så fort vi kom hem, och ligger nu i sängen och sover =)

Per som är hemma och snorar idag håller på och funderar på om han ska göra en minstrone soppa. Passar perfekt då det är riktigt höstväder ute. Molnigt och blåsigt, regnade precis innan vi gick promenad. Och jag får inte glömma de iskalla vindarna som kommit tillbaka till ön. Så det vart mössa för Oscar idag och filt på benen.

Nu är det mindre än två veckor tills det är dags att åka hem till Mora en sväng på kattutställning. Det blir hur bra som helst =)


Vanish


Jag bara måste dela med mig av detta undermedel.
Jag har alltid tyckt ett reklamen är skit löjlig, inte en chans att det skulle funka.
Men efter att vi fått rödvin på våran vita soffa så kände jag att jag var bered att pröva det mesta.
Så jag införskaffade en spray flaska med Vanish. Och det funkade.
Det tog även bort en månadsgammal intorkad kaffefläck på Pers skjorta.
och även Oscars tomat fläckar =) Hur bra som helst.

Nu kanske även jag kan köpa vita kläder.. hehe



He´s just not that into you

 

Denna film kikade vi på igår kväll.

En helt underbar kärleksfilm med många lyckliga slut,

precis som det ska vara.

Dock så var den en aningens rörigt,

men vad gör det då man fäller en tår eller två =)

 


 


Oscar only..



Oscar har börjat prata så mycket de senaste dagarna =) Det är helt underbart att se hur han vill börja berätta om vad som händer och vad han gör =)
Han sträcker upp hela armen och säger ttti-ttth = titta
Så fort man säger nej så skakar han på huvudet och säger nä nä nä ( lite svårt att försöka se allvarlig ut då han är oerhört söt då han gör detta )
Om Per inte tittat på honom då han siter vid datorn så säger han baba-baba och ler som en tok då Per tittar på honom.
Om han inte får behålla en sak som han tycker är jätte spännande så spänner han hela ansiktet i en stor grimash och låter oerhört missnöjd.
Mamma mamma säger han hela tiden, mest då jag lagar mat och han hänger i mina byxor för att han vill göra något annat =)
Om vi gömmer oss under täcket så kommer han och lyfter på täcket och när han ser oss så blir han oerhört stolt =)
Han kryper som en galning, och går själv med gå vagnen =)
Och en hel massa annat har han åxå för sig.

Det är vad som händer i Oscars värld just nu.

Söndagspyssel.

Oscar har fått syn på en liten harkrank som flyger upp och ner på väggen han är helt förtrollad =)

Fick sova till 11 idag =) Hur skönt som helst. Måste passa på att sova länge då man får. hihi
Idag ska vi gör så lite som möjligt, det är ju söndag.

Per har tagit upp en väska med kläder, ska se om det är nått...
Lite systuga har Per sagt att jag ska ha idag med, de nya byxorna han köpte är lite för långa så de ska jag lägga upp. Kanske sy lite mera på lapptäcket åxå..
Baka skulle jag åxå göra, ush mycket att göra för en söndag.
Ska börja med att gå igenom kläderna. =)

Oscar får lyssna lite på Beatles i pappas knä =)






Löshår...

Jag har en sån lång önskelista på saker jag vill ha, så jag vet inte ens vart jag ska börja. Per tycker antagligen att jag är besatt, fattar inte vad han menar med det.. hehe
Hade varit kul med en ny väska, lite löshår hade inte suttis fel. Dock inte så mycket så det ser ut som att jag har mer hår än huvud, vilket verkar vara ett återkommande problem hos vissa. Sedan så tupperar de upp håret så det ser ut som de inte borstat håret på en vecka och tycker att de är skit snygga. Jag tycker inte att det är speciellt snyggt. Särskillt inte då det börjar närma sig stägning på krogen och man ser spännena där löshåret sitter fast. Och den en gång så snygga frissan ser inte alls så snygg ut längre. Stötte på detta i sommras på en av tjejerna jag gick i skola med som jag alltid tyckte var så jäkla snygg och perfekt. Men där på små timmararna i mitt nyktra tillstånd så vart hon inte alls lika perfekt. Och jag var helt plötsligt ganska så nöjd med min egen frissa =P likt ut som möjligt. Sen var det ekonomiska. Just nu så kan jag bara drömma om dett snyggt hår.
Det ska heller inte vara för långt så det syns att det absolut inte är mitt egna hår, det ska se så naturligt ut som möjligt.

Eller kanske clip on set hade varit något för mig?
Bara att sätta dit då man vill ha långt hår, ett plus då Oscar gillar att dra mig i håret.. suck..



( bilden är från rapunzelofsweden.se )

Nu vart det en massa annat än vad det var tänkt men det gör inte så mycket =P

Har lite planer på gång får se om vi kan komma på någon bra lösning på det hela, det hade varit riktigt najs faktiskt. =P


Men nu tror jag faktiskt att det är dags att sova lite, Imorgon har jag sovmorgon=) Så imorgon bitti får Per och Oscar roa sig själva, vilket de brukar vara riktigt duktiga på =)



Stickat =P

Vintermys.



Denna ska jag mysa i då det blir kallare =)

Beställd från ellos. 199:-

Royal pains

Jag å älsklingen har precis kikat klart på två avsnitt av Royal pains. Så nu har vi en ny tv-serie att följa på lördagar på 3:an kl.21. Den var riktigt bra så kika på den om ni nu är hemma en lördags kväll precis som vi. =) Blir lite så då vi är småbarnsföräldrar och bor långt ifrån alla tänkbara barnvakter..

 

 

( Bilden är från tv.com )

 



Lördags sunk =P

Jag är pigg igen =) Somnade med Oscar på soffan runt nio, vi kröp under täcket och myste ihop oss och sov en timme. Det är så mysigt att sova brevid en mysis Oscar.
Sen så somnade jag å Oscar igen i sängen runt tolv och sov i en och en halv timme till. Så nu är jag riktigt pigg..

Vi har varit ute och busat på eftermiddan, Oscar kröp omkring som en liten myra i sandlådan, med ett stort leende i ansiktet hea tiden. Vi gungade i gungorna och på de trä gungorna som ser ut som djur. Klättrade upp i klätterställningen och åkte rushkanan ner. =)

Orakad lite små sluskig älskling =P


Mysa med pappa =)







Ibland är man snygg =P






Gick och handlade lite inför kvällens mums. Vi kom även fram till att vi var de enda som såg lite små sluskiga ut denna lördags eftermiddag, men mysbyxor och munktröja. Men de skiter väl vi i och sunkar vidare denna helg =P Vi ska endå vara hemma och ligga på soffan, behöver man vara snygg då??

Per håller på och gör lite mumsig mat, kycklingbröst med mumsig krydda, kokt potatis och svart vinbärsgele. Det kommer bli riktigt gott.. Jag är riktigt hungrig.

Ikväll blir det så klart någon ny film och mysi soffan. 

Oscar sitter på golvet och kikar på bumbi björnarna. Det var riktigt länge sen.. hihi


Dags för mat =)


Trött igen då..

då var jag så där trött igen... Grannarna hade fest igår och stod och gorma utanför fönstret och sprang i trappen så det gick inte att somna fören halv två då Per gick ut å sa åt dom att hålla käften. Då vart det lite bättre i alla fall så vi somna. Oscar sov hos oss inatt. Dock så vaknade han ett par gånger men det gick att få honom att somna igen. Men 7.21 då tyckte han attd et var dags att gå upp. gissa om jag var pigg på att gå upp då??

Nu tro jag Oscar börjar bli lite trött så får se om han vill sova lite på soffan med mig =)


Piggnat till lite

Efter en skön förmiddagslur med Oscar på ca 1 timme så känns allt mycket bättre =)

Doris kom strax innan vi skulle äta lunch, fick lov att göar egen mat då Oscar vägrade äta den burk som jag värmt. Tyckte ifs. inte heller att den smakade direkt gott, så det blev spagetti med ost o skinksås. och det mumsade han i sig så bra =) Ska koka lite mera spagetti nu och sen frysa in i portioner.
vi har varit ute en timme och busat så nu sover både Oscar och Doris =) Man blir trött fort då man är liten. Jag ska passa på att diska medans de små sover, sen då Oscar vaknar så blir det mellis.


Ikväll är det tänkt att vi ska äta bakad potatis, kött och persiljesmör. Det är hur gott som helst. Kanske lite ost å kex med *blink* *blink*. Vi får se =)

Nej dags att ta tag i disken =(


Doris

 

 


trötta

Ush vilken natt. Oscar vart snorigare under natten, så det slutade med att han fick sova hos oss i sängen då han vaknade hela tiden och var så ledsen för att det var så svårt att andas. stackars lilla älsklingen. Han fick som vi en kudde så näsan inte vart full i snor. Men jag vet inte hur många gånger han vaknade och jag fick vagga honom till sömns i min famn.
Känner mig lite sliten just nu men då Oscar sover förmiddag så tänker jag åxå sova =) Då är vi pigga och kanske vakna då Doris kommer runt lunch =)

Oscar har även lite feber 38,1 för ca 15 minuter sen, men han är nästan lika pigg som vanligt och håller på och pysslar runt i soffan bakom mig =)
Nyss så stod han på huvudet och tittade på mig mellan sina ben. Hur gulligt som helst. =)



Fixar dag idag. =)

Idag så har jag varit riktigt flitig, möblerat om i skafferiet så nu står alla bakgrejer i ett eget skåp så allt annat får plats i det vanliga skåpet.
Garderoberna i hallen har fått sig en genomg
ång, plockat ihop alla kuddar och täcken till det lilla skåpet så nu vart det hur mycket plats som helst =)
Hittade en låda med kläder, som jag inte hade en aning om vart den var.. Hehe.

Oscar hjälpte mig så klart =)





Han busade runt i sin lilla "koja" han har varit helt tokig hela dagen, så jag tror nog att Henrik lärde Oscar en hel del hyss igår. =)
Hittade även Oscars Mora mössa som han fick av Thomas och Björn förra vintern, och nu passar den hur bra som helst =)



Hallen vart dock inte direkt snygg efter fixandet men nu syns det knappt, att jag fyllt hela hallen med grejer =P

Middagen idag blev lax och potatismos ( som varit i ugnen tills den fick fin färg ) och vitlökssmör. Oscar fick cocous kyckling, han brukar alltid vilja ha små bitar av lite knäckebröd som vi brukar äta och idag så fick han en avlång smal bit att hålla i om han nu skulle få för sig att äta själv.. hehe
Per å jag pratar på och hör ett krackand ljud som om Oscar biter i knäckebrödet, å ja visst vår lilla kille äter för första gången själv.. hihi han har aldrig stoppat något i munnen på det viset förut. Gissa om vi blev lite stolta =) Han tuggade i sig nästan hea biten och det gick hur bra som helst. =)

Dock så har Oscar blivit lite snorig nu på eftermiddan, men vi har träffat så mycket barn i veckan så det är nog inte så konstigt. Per fick lägga ett av Oscars tjockare täcken under madrassen så Oscar ligger lite högre och då blir det lite lättare för han att andas. Men han är lika pigg som vanligt så det är bra =)

Imorgon eftermiddag så kommer Doris hit och myser med oss =)



Nu ska jag baka

Idag känner jag mig mycket piggare. Tur de =)
Har precis lagt Oscar för förmiddags luren. Han vaknade runt halv åtta och jag tror att han varit mer eller mindre vaken sen dess så han var lite trött.


I brist på annat intressant att skriva, så tänkte jag slänga in lite kort på de kläder som jag beställe från ellos. Eftersom jag inte tycker att det är så viktigt med märkes kläder. Huvudsaken är att de är snygga.. Kul att ha några märkes plagg  kanske, men vadå det är väl roligare att ha mera kläder, än bara några få dyra? Plus att jag är oerhört duktig på att smutsa ner mina kläder så det är ingen vits =P




Beställde lite till, men då uppladdningen inte funka så tar jag och bakar lite scones istället =)


Underbar dag

Jag har haft en helt underbar dag tillsammans med Eva och Henrik idag <3

Oscar och Henrik



Först så var vi hemma ett tag och Oscar och Henrik fick busa en massa. Henrik vart stört förtjust i gå vagnen =) Och han for runt som en plogbil, allt som var ivägen körde han över eller flyttade på. En riktigt bestämd liten man.. hihi. Oscar som är inne i en blyg period han höll i mig en hel del då Henrik for fram. Liten feg man =P Men det gick bättre och bättre.
Sen så gick vi ner på stan för lunch, vi var så jäkla hungriga då vi kom fram, men då pojkarna var hungriga så fick de så klart lite att äta på först.

Henrik myset runt i vagnen på vägen ner till stan



Vi lunchade på skafferiet, tänkte gå på Claras först men de hade stängt för säsongen.
Men på skafferiet är det så mysigt så det gjorde ingenting =)
Kom en ur mysig misse och hälsade på oss där vi satt, Oscar höll på att klättra ur stolen då han såg missen. och han skrattade som en tok då han snuddade vid svansen =) Så söt =) henrik tog det mer med ro då han har en misse hemma.

Fontänen ute vid skafferiet.


Busrumpan Oscar =)



Sen så gick vi till babyproffset och skulle kika lite, det blev billigare än det brukar bli =P idag så var det endast hörnskydd till vardagsrumsbordet som fick följa med hem.
En sväng in på ÖB blev det med, köpte lite mera billig barnmat, fruk o musli som Oscar verkligen tyckte om.
Både Oscar och Henrik somnade samtidigt och vaknade då vi skulle gå hem från ÖB.
Så vi gick direkt hem istället för att stanna i parken då våra pojkar visade att det faktiskt var dags för mat.

Sen så busade de runt medans vi fikade =)

Henrik o Eva



Henrik var helt tokig =)



Busungar =)



Nu ska jag kika på Idol för det enda jag ser av det är uttagningarna där alla konstiga människor ska visa att de "kan" sjunga.. hihi


Sen ska jag fan sova, och är jag trött imorgon så ska jag sova middag med Oscar för nu går detta inte längre..




Snart så kan jag söka skola =)

Oscar somnade tidig förmiddag idag =) Han var så trött så trött. Så nu sover han hur fint som helst i sängen. Annars brukar han vara vaken till 11.oo men det gör inget =)

Idag så ska vi fika med Eva och Henrik. Blir en tur ner till innerstan för fika ( blir  nog sallad ) och ett besök i parken tror jag det blir med. kanske vi ska köpa lite fika dit.. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag göra mig lite snygg så jag kan visa mig ute utan att någon kör i diket =P
beställde lite vatnar till Oscar igår och lite stickat och längre linnen till mig, inge mera visa magen för mig det kan jag lova.. Fick i navelpiercingen i förr går med det såg bara löjligt ut. Så den tog jag ur på en gång. Bara att inse fakta. Får se hur det blir då alla planerna är färdiga om det går att fixa till det..

Ringa till kommunen så jag kan få ut mitt betyg och sen skicka in ansökan till skola =)
Så då var det fixat betyget kommer på posten om ett par dagar =) yay

tvättdag

Nu har jag fixat riktigt mycke idag. fått undan alla kartonger som stod i hallen och tog en massa plats. Tvättat en massa kuddar och täcken som tog en massa onödig plats. Ska försöka trycka upp de i skåpet sen.. Vi har massor med garderober men ingen plats alls. Antingen så har vi för mycket kläder å grejer eller så är garderoberna för små =P Å vad jag längtar efter min gå in garderob som Per har sagt att jag ska fånågon gång =) Då kan jag äntligen få fram alla kläder som nu ligger i lådor. Och en hel del i källaren =( Så är det en hel del som inte sitter som de ska än heller, måste jag ju erkänna...
Ikväll då Oscar har somnat så ska jag ta ett pass på crossen, för idag har det inte blivit någon promenad. Per ska träna rugby ikväll i alla fall. Så då får jag vänta tills OSacr somnat =) men det går bra det med.

Idag så börjar en ny säsong av Hells Kitchen, självklart så ska jag kika på det =)
Snart är det dags att ta upp den sista tvätten, sen är det fördigtvättat för idag.

och nu kom älsklingen hem =)

Klapp o Klang

Oscar vaknade 3.30 inatt och var hur ledsen som helst. Men det slutade med en flarra sen så sov han tills 7.30. jag som tyckte att han skulle sova lite längre idag så han skulle orka med klapp o klang.
Men det gick hur bra som helst endå =) I början så satt vi i en ring och sjöng lite sånger och sa barnens namn. Oscar han satt med sitt lilla instrument ägg och bara tittade på alla,Han tyckte det var så kul och när det var dags för fika så var han lite överallt och kikade =)

Nu måste jag fortsätta fixa =)



Klapp o Klang imorgon =)

Idag ska jag i alla fall gå och lägga mig riktigt tidigt =)
För imorgon ska vi på Klapp och Klang med Jennie och Leah. 9.20 ska vi träffas vid rödljusen sen så bär det av på 2 timmars bus.
Hoppas att Oscar tycker det blir roligt. Men det tror jag nog =)
tror nästan att han kommit in i en liten blyg period, för så fort det kommer någon som han inte känner igen så blir han jätte ledsen, som en kille som kom och sålde jultidningar idag han tyckte Oscar var så söt så han tog lite i Oscars hand å då blev Oscar jätte ledsen och kröp upp i mitt knä.. sötisen.

Saknar min lilla panter =(



Oscar fick äta banan idag, dirket från bananen, först så förstod han inte riktigt men sen så fick han kläm på det. En lagom bit fick han, men då han skulle ta sin andra tugga så fick han en så stor bit att hans små kinder stod rakt ut.. hihi han var så jäkla söt då han mumsade i sig banan biten =)

På onsdag så ska jag å Oscar träffa Eva och Henrik. Vi ska fika och vara ute och mysa med våra små som förhoppningsvis är på sitt bästa humör  =) och att vädret är underbart fint med så klart. Men annars så får vi fika här hemma..

Vart inte sova tidigt idag, såg att Extreme male beauty fortsätter 22.10 på 3:an och det måste jag bara se.. Det är riktigt itressant, jag som älskar dokumentärer =)

ska surfa runt lite tills den börjar.


Snart dags för Kattutställning i Borlänge..

Nu har Oscar sovit i ca 20 minuter, jag började gå igenom mina smycken. Och det tyckte han var super instressant så han har inte ens visat att han var trött. Men då flarran kom fram så började han att gnugga ögonen på en gång.sen tog det inte lång stund innan han somnade. =)

Det är riktigt höstväder idag, det blåser ( så klart ) iskallt det är gråmulet och jag är inte ett dugg sugen på att gå ut, men det ska vi endå så fort oscar vaknar igen och vi har ätit lunch.

Nu längtar jag tills jag åker hem en snabbis =) Det blir bara jag men jag hoppas att det duger det med.... Per och Oscar stannar kvar i Visby. Så det blir tåg och grejer för mig hela fredagen antar jag och sen samma visa på söndagen. då Per börjar jobba på måndagen igen.
Jag och mamma ska på kattutställning i Borlängde den 26 September på travbanan.

Vi kommer att ha med oss Ayla som är Internationell champion.



Atlas som är Premier.



och Prinsessan Afrodithe
Lägg på ca 2 kilo =P


Affis har inte vunnit än,men nu är hon stereliserad och har blivit mycket fluffig och även en aningens tjcok =P Så nu hoppas vi på att även Affis får vinna en liten rosett =)

Nu ska jag som vanligt städa medans Oscar sover..


Oscar och spegeln

 

 

 

 


Trött efter helgen.

Snart dags att sova =)
Jag var så trött imorse efter att Oscar fått morgon välling att jag nästan somnade på en gång (Oscar med ) och när jag vaknade nästa gång så har Oscar somnat mellan mina ben. Och jag har inte märkt någonting, då är jag riktigt trött, Brukar vakna till då Oscar vaknar annars. Så idag blir det en tidig kväll. Ska kika klart på kärleken checkar in bara. Underbart med lite kärleksfilm på söndagskvällen =)

Har äntligen gjort en massa hemlagad mat till Oscar. Det blev fisk med dillsås och potatis 6 port, kyckling, potatis och morot 4 port. Ska även göra lite mera i veckan så det finns en massa att välja mellan =) Han fick smaka så klart och han ville ha mer, så det blev nog riktigt bra. Kanske lite köttfärsås och pasta?? Ska fundera lite på vad det kan bli.

Håller på och laddar upp ännu en film på vår underbara son.

Imorgon är det verkligen dags för en power promenad, jag som sa att jag skulle gå varje dag hela helgen.Inte en promenad har det blivit.. Fan va helgerna ställer till det. Men inte kan jag skylla ifrån mig heller.

Nu är det dags att sova <3


Laga mat.

Nu kan jag äntligen lägga över bilder från telefonen =) Det funkgerade hur bra som helst då jag hittade den kabel som jag fick med telefonen. Använde Pers docka innan och det funkade inte alls så bra...

Spelade in en unerbart söt film på Oscar igår, ska se om det går att få in videos i datorn så ska ni få se =)
Men ett kort knäppte jag åxå.

Puss på spegeln =) Synd att det blev suddigt =(



Oscar har precis vaknat så om en stund så ska han få lunch, sen åker vi till Maxi och handlar. ja vi är där jämnt. hehe Jag ska ta och laga en massa mat till Oscar sen då vi kommer hem. =)

Igår så plockade jag fram en massa byxor i stl.80 så de slipper vara för korta. Och en hel del av de andra kläderna som inte såg så jätte stort ut. Så nu har Oscar en helt nu garderob =)
Men en ny byrå i sovrummet hade verkligen behövts för alla kläder får inte plats.. Får se vad vi hittar som inte är snordyrt..

Massa som jag hade velat skriva men det går ju inte..
Får se hur det blir annars är det ingen vits att skriva...

Har i alla fall uppdaterat med lite bilder i äldre inlägg..

Ska gå och värma lite mat till Oscar och fixa til mig lite så vi kan åka och handla sen.


Fettmätning =(

Tror att mina älsklingar har somnat på sängen =)
Oscar sover som vanligt vid den här tiden, men jag tror nog att Per har somnat han med.. =) Så de får sova en stund. Per ska på rugby träning, hoppas att det går bra med hans stackars finger bara.. Han skulle tejpa det ordentligt.

Idag så gjorde jag en fettmätning på gymmet. Om jag hade lite småångest innan, så kan jag lova att jag har det nu =( Ush ush ush.. En liten tröst var att jag hade alldeles för lite vätska i kroppen och att det kan göra att resultatet blir lite missvisande. Det var vad hon sa i alla fall..  Ska dricka massor nu och träna på och sen gå dit om en månad och testa igen. Nog för att jag visste att jag drack för lite men då det visar sig at jag har ca 15% för lite vätska i kroppen så är det nog dags att dricka en aningens mer...
Sen så åkte vi ner till innerstan, det är som vanligt Per som shoppar mest då vi är där =P Sen kan jag inte påstå att jag var direkt shopping sugen efter det resultat jag fick..
Men en tröja och ett par chinos fick i alla fall följa med Per hem..
Jag kikade faktiskt efter kläder jag med. Men jag tyckte inte att det var något som passade mig alls.. Jag kan inte säga att jag är irekt modemedveten, jag köper det jag tycker är snyggt. och jag tänker absolut inte byta ut hela min garderob så fort modet ändrar sig.



Den underbara orkide som jag fick av Per då jag fyllde år <3





Watchmen..

Nu har vi äntligen sett klart på en av de segaste filmerna på länge. Watchmen hette den. 2timmar och 29 minuter senare och vi har halvslumrat igenom den eller så har vi inte förstått ett dugg. Ingen film jag rekomenderar.

Så nu ska jag borsta tänderna tvätta ansiktet och smörja in mig och sen ska jag däcka i sängen.

Imorgon har jag sovmorgon. Till 10 tror älsklingen skulle till gymmet då..

go natt på er.

Nu är det dags för film.

Tack för alla söta kommentarer om våran lilla prins <3

Idag har som sagt Doris varit här och busat med oss hela dagen, hon vart väldigt trött på slutet. Inte så konstigt kanske med tanke på att hon knappt sovit på hela dagen. Tyckte att hon kunde ligga på filten och sova då jag städade men hon följde efter mig överallt. Och städa det var ett måste för jag tyckte det var lite små sunkigt..

Middag idag vart hemgjord pizza, det var riktigt länge sen som vi gjorde det. mumms =) Kändes inte som att korv stroganoff var en riktigt passande fredagsmat så det får vi spara tills måndag..

Imorgon är det öpper hus på träningscentret, ska nog se om jag kan prova ett step up pass. och sen en ångestladdad fettmätning =( Vet inte ens om jag vill veta, men det kan vara bra för då kan jag bli ännu mera motiverad till att träna och mina promenader.. Ångest eller inte lika bra att få det överstökat..

Nu ska jag tvätta håret, har haft en inpacking på topparna i flera timmar nu ( olivolja ) så nu borde mitt hår vara riktigt mjukt och skönt =)

Sen ska jag och älsklingen se på en film och mysa ihop oss, jag med mina ostkrokar och Per med sina jordnötsringar.



Oscar går med gå vagn =)

 

 

 

 


video

 

Oscar pysslar lite =)

 

 


nu är hösten här...

Idag så tror jag verkligen att hösten är här på allvar, Löven har börjat gulna och det börjar blåsa isiga vindar =( Så nu har jag tagit fram en tjockare tröja/jacka till Oscar som han får ha på sig då vi går ut. Per köpte den och så klart så vart det då lite döskallar =P Med en jätte mysig stor huva som han kan mysa in sina små öron i =)Ska nog leta reda på en mössa med tror jag. Skor får han åxå ha på sig så han inte fryser om sina små fotar. Tur att han kan ha en filt över benen i alla fall =) Så nu måste jag sy klart hans lapptäcke til vagnen.

Jag å Doris passade på att gå ut på en liten promenad medans Oscar sov, vi hade kunnat vara ute mycket längre för Oscar han sover fortfarande =) Men Doris hon däckade på filten så fort vi kom in så jag tror nog att hon var lite trött..

Jag har faktiskt varit lite flitig på morgonen med, damsugit och torkat golven. Ska även ta tag i spisen med en massa stålull plus diskmedel så den blir riktigt ren. Om nu inte Oscar hinner vakna först. För då blir det lunch innan sen får vi se vad Oscar är på för humör =)


nu vaknade Oscar..


Fika med Hanna

Å jag som skulle lägga in bilder och videos från telefonen åså funkar det inte som vanligt då Per inte är hemma. Sen så tror han inte p mig sen då han kommer hem. Men nu stod det att USB kabeln var okänd igen. Men så fort Per kommer hem så funkar det säkert igen.. Suck..

Oscar och Doris i duschen =)



Söta Hanna kom hit och fikade idag =) Slängde ihop en sockerkakssmet me russin så vi fick lite muffins att fika med. Riktigt gott med nybakade muffins till fikat =) Hanna vart riktigt kär i lilla Doris. Doris är riktigt fulsöt =)
Söta Hanna



Vi gick ut en sväng och då kom Patrik och busade med Oscar och Doris. Oscar satt på Patriks axlar med ett järngrepp om hans hår medans Doris jagade Patriks fötter så Oscar studsade. Å vad haf tyckte det var roligt. han nästan tjöt av skratt.. hihi å han är så underbar vår lilla kille då han är så där glad. =)



Patrik, Oscar och Doris busar =)



Idag så flyttar dock Patrik, känns inte speciellt kul känner både jag å Per. Alltid lika kul då han kom upp studsande =) Men han får komma och hälsa på så fort han är på ön. Typiskt att han ska flytta.. Vem ska nu röva bort Per på tennis så att Per alltid förlorar.. hihi

Imorgon kommer Doris hit igen, då blir det en massa bus igen. Jag försökte vara lite diplomatisk mellan dom idag att de måste vara snälla mot varandra och att de inte fick klättra på varandra. Men inte vet jag om de lyssnade på mig.. hihi

Fasen jag som tänkte gå och lägga mig så ser jag att Scary Movie 4 börjar
kom ihåg att den första filmen som jag gick på dejt på var Scary movie 1 =) och det var ett tag sen...



Torsdag.

Idag så vart jag hund vakt =)
Doris dagmattes hund var sjuk så då fick jag rycka in lite. I början var det ett litet kaos.. Oscar kunde knappt äta frukost då Doris fick lov att kika in varje vrå. =) Men efter lite mutning så fick Oscar i sig frukosten och fick komma ner på golvet till en mycket exalterad Doris som härjade runt som den lilla fis hon är. hihi
Men efter en stund så började de pyssla med egna saker. Doris största uppdrag var att kolla igenom Oscars alla leksaker så det har jag plockat bort =)
Varit ute på en liten promenad på grönområdet bakom husen, och nu sover alla de små, Oscar i sin säng och Doris på filten på golvet. Så nu har jag lite lugn å ro. tro om jag ska diska?? Nä...



Lite vatten ska jag hämta för jag dricker alldeles för lite, misstänker att det gör mig tröttare än vad jag är...


Se om Hanna har lust att komma hit och fika, då jag inte vet hur långt lilla Doris orkar gå. Måste hitta min telefon först bara som jag som vanligt lagt på något bra ställe..



Ammande män-inte okej..

Nu har jag varit inna på familjeliv igen =P


Debatten om män ska amma är i full gång.

Jag tycker att tanken är riktigt motbjudande att män ska amma..
Det finns väl inget däggdjur där hanarna ammar sin avkomma???

Känns väldigt onaturligt, en väldigt främmande tanke. Säkert någon som på pin jävelskap har kommit på att nu måste vi göra samhället mera jämställt.
"JA nu vet jag ska vi se om du åxå kan börja amma älskling??"
Karlen sitter då där i soffan säkert åxå feminist och tycker. å vilken bra ide det måste vi testa på en gång. Vart har du bröstpumpen *ryser*
Andra tanken för denna stackars man är att, gör jag inte som hon säger så blir det ett jäkla liv. Och jag får sen sova på soffan resten av livet. Jag får nog göra som tanten säger =P

NEJ NEJ NEJ säger både jag å Per. Män kan väl ge sina barn lika mycket närhet och kärlek utan att de ammar... Varför måste samhället vara så jävla jämnställt att allt blir oerhört konstigt och onaturligt??
Det känns bara fel fel fel..





Tokig liten man =)

Blev lite sovmorgon imorse då Oscar däckade mitt i sängen =) Så då passade jag så klart på att sova lite längre. Vi vaknade då Per åkte till jobbet runt halv nio. gissa om det var skönt..
Men imorgon ska Oscar även börja med lite macka vid frukosten. Får se om Oscar kanske kan lära sig att en smörgåsbit kan man faktiskt stoppa i munnen själv =P

Idag så har vi varit ute på en 2 timmars promenad med Jennie och Leah. Skönt med sällskap på promenaderna =)

Leah gungar


Gissa om Oscar blev lite smutsig =P
Tur att det finns våtservetter..



Vi gick mot Gråbo och sen en vända till ÖB, Hittade en gåstol till Oscar =) Men han tyckte att det var lite läskigt, så jag gick bakom honom så han kände att han inte skulle ramla.

Till middag så blev det fiskgratäng, Oscar fick då samma mat som oss. Han musmade i sig hur mycket som helst men det vart en hel del i håret, så det fick bli ett bad efteråt =)
Han såg ut som ett litet penntroll då han blev torr =P
Ett riktigt sött penntroll










Helt tokig i bus med pappa =) Det är så underbart att se dom tillsammans <3

Nu sitter jag och kikar på risk förlossningar, förut innan vi fick oscar så tyckte jag att det var lite jobbigt att se på när de små bebisarna har det så svårt. Men nu får jag riktigt ont i magen, och en massa tårar i ögonen. Tänk om det skulle blir så för oss, man får verkligen en annan syn på allt efter att man får egna barn.

Som jag och Jennie sa idag att vad gjore man egentligen innan man fick barn?? Nu kan vi inte ens tänka oss ett liv utan dom =)


Nu är det dags för en aningens sent kvällsfika..



Lite kort från de senaste dagarna =)

Tänkte först sätta in lite kort från de senaste dagarna då jag inte fått in några kort =)

Oscar hittade något väldigt roligt vid skötbordet...



I sängen



Ibland ser han lite väl busig ut.. Undra vart detta kommer att sluta =P



Lite fundersam





.

Just nu så känner jag mig så otroligt nere.....

Men men det är väl så det blir ibland.

Sitter och kikar på dokumentären om hon som fick åttlingar, riktigt intressant och det får mig verkligen att inse att 14 barn ska jag verkligen inte ha =) Ett par till kanske men inte så många.
Och att få åtta sammtidigt, då hade jag sett ut som en heffa klump och hon efter 4 veckor ser det knappt ut som att hon nyss haft en mage som var 160cm runt om... Ibland är livet orättvist.
Ska gå och lägga mig så fort dokumentären är slut strax innan 22 så kanske jag är lite pigg imorgon då Oscar vaknar. Ha varit så otroligt trött ett par mornar men efter en timme så har jag piggnat till. Men det är så jobbigt att ta sig upp ur sängen då man är så där trött.

Imorgon hoppas jag på att vi får sällskap på promenaden, Jennie och Leah kanske följer med om Leahs feber försvinner under natten.
Ska även köpa en hjälm till Oscar för nu har det blivit lite väl mycket blåmärken på Oscar stackars huvud. Han vill så gärna göra så mycket mera än han kan och ibland så blir det en bula och ett blåmärke. Idag så tappade han balansen och slog i kinden i ett har ett avlångt blåmärke på kinden stackarn. Men han måste ju lära sig åxå, Även hörn till varagsrums bordet ska köpas så det inte blir lika vassa hörn på bordet. Och en barnhasp ska sättas upp på städskåpet då hanlärt sigg att öppna det, vilket inte är så bra...

Tänkte att jag skulle ta ett pass på crosstrainern ikväll men efter vår promenad så vart jag så jäkla trött så det blev soffan istället.
Under graviditeten så tappade jag knappt något hår alls, men då jag började amma så fick jag alltid hela borsten full i hår och det låg hår överallt. Jag kunde verkligen se hur mitt hårfäste bara blev högre och högre. Gissa om jag fick ångest =P
Men nu ser jag ljuset på tunneln. Nu kan jag informera er om att nu har jag 4 cm hår där det försvann =) Hur skönt som helst =)

go natt på er.


städdag

Äntligen sover lille mannen. Tror nog att han vill vara vaken längre stunder nu får se hur det blir =) Han är då glad och det är huvudsaken.
Han tror att han är en liten stuntman nu, han ställer sig upp i sängen eller soffan helt utan stöd, och när han känner att han börjar tappa balansen så slänger han sig år sidan och rullar ihop sig till en liten boll med ett litet pip. Sen så upp igen med världens sötaste leende =) hihi det är så sött.

Idag så har jag städat lite överallt, tänkte hinna med en hel del innan Oscar vaknar, då är det antagligen lunch som gäller på stört. Men det beror på hur länge han har tänkt att sova.
det var så skönt, att få upp hyllorna, så lådorna på golvet kom bort, vardagsrummet ser så mycket större ut nu tycker jag =)

Promenad i skogen har jag bestämt att det blir idag, längtar så tills det är dags =) Oscar ska få busa runt i sanden åxå, för det tycker han är så kul.

Tänkte lägga in lite kort åxå från idag och igår men nu funkar inte usb kabeln från telefonen så älsklingen får hjälpa mig men det då han kommer hem i eftermiddag =)


Nu ska det städas


/ Carina


RSS 2.0