Vardagsrummet

Har visst inte bloggat något idag. sånt som händer.

I morse så trodde jag nästan att jag skulle få ett damp anfall då Oscar sov i två timmar. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra så det slutade med att jag började skura toan.. hehe Snyggt blev det i alla fall. Oscar vaknade så klart när när jag börjar fixa så han fick vara med och städa han med =)
Den snygga korgen jag fick av Per fick bli förvaringslåda till handdukar på toa så nu ser det riktigt snyggt ut där inne. Det blev så luftigt och skönt då jag ställde ut hyllan utanför toa dörren, helt underbart att kunna röra på sig där inne.
Diskberget har jag åxå tagit tag i, jag har aldrig någon lust att diska på helgen vilket alltid straffar sig på måndagen. jaja disken tog slut i alla fall...

Promenad idag, tänkte gå och köpa en lära gå vagn till Oscar men de var slut så vi gick till Atterdags, där kom jag på den underbara iden att vi skulle äta raggmunk idag, det var riktigt länge sen så gissa om det var gott.. MUMS kan jag säga att det var.. Jag är bäst på att steka raggmunk.. hehe

Ikväll så har det inte blivit så mycket gjort.
Per köpte en till dvd hylla så nu är alla filmer uppe, dock så får boxarna ligga i tv bänken. Patrik kom upp med borren så nu gick det riktigt bra att borra =)

Så nu ser det ut så här =)



Nu sitter jag och kikar på extreme male beauty, det är en helt vanlig man som ska försöka få drömkroppen med hjälp av dieter och en massa träning för att se om kvinnorna blir mera attraherade av honom. Och för att se om han kan nå den höga standarden som visas överallt. Riktigt intressant. me likie =)

Så nu om ni ursäktar så är jag lite upptagen med tv =)


/Carina


I Slite blir man dum???

Idag har vi varit till Slite på marknad, till vår förvåning så var det en ganska så stor marknad. Och istället för som i Visby där marknaden mer liknar en loppis, så var det här en riktig marknad =) Vi kom dock dit en aningens sent så de flesta hade börjat plocka ihop. Men det var trevligt endå. Vi satt i parken en stund medans Oscar fick lite yoghurt till mellis.

Lite fränt tyckte vi det var å det växte kronärtskocka i rabatterna i Slite =)
Observera Oscar i högra hörnet.. =P



På vägen hem så stannade vi på MAXi för lite söndags middag =) Kött strips å bea. Med en massa sallad så lite nyttigt blev det i alla fall.

Det känns att det börjar bli höst nu, det blåser riktigt kyligt ute fast det ser skönt ut. Så snart så får Oscar börja med tunn mössa och ha skor på sig så fort vi är ute.  Idag fick Oscar ha sin jacka på sig, den har han knappt använt sen i våras.. hehe Tur att jag fick rabatt på den =) Ser du då Per att man vist måste handla upp rabatter annars kan man ju gå på minus..=P hehehe

Vi har myst i soffan till en film som för en gång skull inte var på dvd utan på tv. What happens in vegas. den ska införskaffas till samlingen för den var riktigt bra =)

Imorgon blir det förhoppningsvis promenad med Oscar

Men nu är det dags för sängen, ska dricka en massa vatten först och smörja in mig ordentligt..


Go natt på er


Detta familjeliv.se

Jag brukar vara inne på familjeliv.se och kika ganska så mycket. Ibland för att hitta något vettigt råd eller bar aför att läsa alla konstiga trådar som finns där..

Ganska så många som inte vet någonting verkar det som... Eller som inte kan tänka själva.. Exempel. Min en veckors bebis har sovit i fyra timmar nu ska jag väcka henne och amma henne eller ska jag låta henne sova??? Dom är helt förstörda för att deras älskade bebis inte vaknar precis då det är dags för mat utan att de lugnt sover vidare... Det är väl klart att man låter bebisen sova tills den vaknar själv? Eller är det jag som är knäpp?? hehe
Sunt förnuft får man väl använda?? Skulle du vilja bli väckt om du sover hur skönt som helst, sen är det någon som tycker att du ska äta??



Skrev i en tråd där det var en som ville ha peppning inför förlossningen som bara var någon vecka bort. Jag skrev då att " det kommer gå hur bar som helst vi kvinnor är födda till att föda barn" med en smajlis bakom. ( jag vet att det kan bli snitt, är bäst att tillägga så ingen blir grinig )
Då var det en person som vart riktigt upprörd, och sa att alla kan visst inte föda barn. Och att man inte ska skriva så om man inte har gått igenom ett snitt.
Men nu var det inte henne jag skrev till utan hon som ville ha
positivt stöd inför förlossningen. Och varför ska hon som fick snitt ta det så personligt och göra så att hon blir orolig helt i onödan inför förlossningen...

Jag skriver i tråden till den som skrev den inte till dom som åxå skriver i tråden. Fast det är riktigt många som tar åt sig av avd man skriver endå...



Undra om det är någon som blir grinig av detta???



Resultatet..

Detta är då resultatet av Pers rugby träning igår..
Kan tala om att han är lagom stel i hela kroppen med..



Fingret är alldeles stenhårt =(

Oscar ligger och sover , när han vaknar så ska vi åka upp på Slite marknad och kika lite. Ska gå och tvätta håret bara så jag kan visa mig ute =)



Lite orolig..

Fasen jag vart lite orolig där en stund, att Per verkligen hade brutit fingret på rugby träningen. Jäkla sätt, han åkte ner på sjukan och fick komma in på en gång. Som tur var så visade det sig att det inte var så farligt som han trott så nu är han och köper lite snask till kvällen. choklad med fyllning ville jag ha och Per skulle köpa mörk choklad till sig. Sen blir det mys i soffan med film så klart =)

Apropå film så fick vi änteligen upp hyllorna idag. Och den här gången hamnade dom rätt.. Synd bara att inte alla filmerna fick plats så till veckan så får vi köpa en till så det blir riktigt snyggt =)



Oscar fick vara med så klart, med sina små hörselskydd =)
Han tyckte det var roligt med dom så han vägrade sitta stilla =)



Men tillslut så fångade jag honom..



Klart att han ska få vara med överallt så han vet vad so händer =)
Oscar hjälpte mig att ställa upp filmerna åxå, dock med ett ganska så rörigt resultat.. =P

Nu är älsklingen hemma igen, och efter att han duschat så blir det film. Hörde något om en shoppoholic film som han hittat.. hihi
Hängde precis upp den underbara buketten med 25 rosor som jag fick av Per, de höll på att vissna till. Men nu så ska de torka sen kanske jag ska sätta de i en vas som prydnad?? Hmmm ska fundera lite.

Å nu vill jag ha min daimchoklad som Per köpte.. muuums =)

Ha en underbar helg allihopa.

/Carina



Jag är så trött...

Jag är fortfarande oerhört trött, och jag längtar så tills Oscar vill sova förmidda för då ska jag åxå sova.. Men imorgon har jag sovmorgon.. bara ett fel, de mornarna som jag ska sova.. Då kan jag inte sova.. men imorgon ska jag tvinga mig att sova =)

Nu sitter Oscar i mitt knä och små pratar lite med fötterna på skrivbordskanten, tycker han ser lite trött ut.. Eller så är jag så trött att jag inbillar mig.. hehe..

Nej nu ska jag å Oscar mysa runr i soffan..




nedrans

Alldeles nyss så nös jag så Oscar vaknade. Och nu är han piggare än piggast. Får se hur länge han blir vaken ikväll då..

Vi ska i alla fall tillbringa kvällen i soffan med en massa film.. =)

Kanske så kommer det lite kort från telefonen...

Nu kan jag lägga in bilder från telefonen =)






Idag ute i gräset, lite blåsigt var det








Jäkla hylla..

Idag fick jag en liten sovmorgon.. eller Oscar vaknade halv7och vägrade att somna om efter vällingen, så han fick busa runt mellan oss i sängen med lite leksaker medans jag halvsov. Tror att klockan var runt halv åtta som Oscar kröp intill mig och somnade =) Sen så vaknade vi 8.20 igen, och jag var fortfarande lika trött =(

Oscar har precis somnat, så jag passar på att kika på employe of the month, har haft filmen länge men det blir aldrig av att titta på den och det verkar lovande =)
Ska passa på att städa lite så klart..

Vi började att sätta upp hyllorna som jag köpte allt gick hur bra som helst tills vi skulle sätta fast den på fästena..Då visade det sig att vi satt de för nära väggen. Så det blev ingen hylla igår.. Vi får göra ett nytt försök idag.. Men lite irriterande var det och varken jag eller Per tänkte på att hyllan var längre än fästena.. jaja =)

Ska ner på Atterdags och shoppa lite senare efter att Oscar fått lunch så klart =)



Lite shopping.

Så då var vi hemma igen. Oscar somnade strax innan vi var hemma så jag fick bära in honom så han fick sova i sin säng. Lilla älsklingen har varit vaken 11-15.3o inte undra på att han var trött =) Sen gick jag ut och packade ur bilen. Köpte två hyllor som vi ska ha DVD filmer på och två bokstöd till hörnen.
Jag tyckte jag fyndade som attans för jag har för mig att hyllorna skulle kosta 300:-st och på kvittot så stod det 149:- gissa om jag vart glad =P ( såg precis nu att det vist stod 149:- på hemsidan, men glad är jag för det.)
Sen så köpte jag två till korgar till hyllan utanför toan så det matchar ordentligt.. =)
Nu då den får stå utanför så ska det se ännu snyggare ut åså slipper Oscar riva ner allt från hyllan =)
Nog för att han säkert kommer att lära sig hur man drar ut dom så småningom,
men det kanske hindrar en liten stund.. =)
Sen så blev det en sport BH som jag kan ha då jag är ute och försöker motionera.
Hoppas den är skön bara. Även en nattkräm fick föja med hem då jag inte har någon sådan..

Inte vet jag om jag såg några hemlisar i bilen.. Inte för att jag kikade så noga heller =) Jäkla Per å göra så jag blir nyfiken =)


Nu ska jag ta ett par mackor för jag är riktigt hungrig och jag tror nog att Per kommer hem lite senare då hangick till jobbet imorse. Ska skicka ett mess och fråga...

Polis helikoptern snurrade runt en bra stund runt huset runt tolv.. Undra vad de letade efter. Tyckte det var bäst att låsa ytterdörren i alla fall så ingen får för sig att gömma sig här =P

Nej nu är jag riktigt hungrig..


/Carina



Nyfiken...

Idag så ska vi ner på stan jag och Oscar, ska fixas lite saker sen så ska vi ta en promenad inne i innerstan. För idag har jag bilen.. hehe.. Ska nog bort till jysk och köpa två hyllor till våra DVD filmer. Ska höra med älsklingen först om vi verkligen ska ha dom så klart. =)
Nu har han hemlisar i baksätet åxå.. Fasen nu vart jag riktigt nyfiken.. hehe.
Hur ska jag kunna låta bli att kika där då.. vavava =P

Oscar sover förmiddag, nästan bara då jag har tid att sitta här =P
Ser ner på min handled och där har jag ett underbart armband som jag fick igår =)
Bilden ger inte armbandet någon bra vinkel, fasen då. Då får jag titta på det själv =P

Men jag fick en massa annat fint åxå =

En massa rosor, som doftar ljuvligt =)



Två matchande kristall ljusstakar, helt underbara =)
De står nu på vardagsrumsbordet



En blommande orkidé med en massa knopp så den kommer att blomma massor =) 



Det blev lite tårta och cheescake på kvällen, mindre trevligt var att Oscar vägrade somna och sen vart så övertrött att det nästan var helt omöjligt att få han att somna. Han ville så gärna vara vaken då det inte bar var mamma och pappa här antar jag. Men tillslut så somnade han, så jag åxå kunde vara lite trevlig. Per försökte få han att somna i en halvtimme sen gick jag dit i en 45 minuter... Typiskt att han ska krångla då det är besök här.. jaja jag hoppas att Oscar är på bättre humör idag..

Ska lämna in mina triss vinster och ta ut 4 nya lotter till oss, så vi kan skrapa dom ikväll, Kanske vi får en storvinst.. hehe man vet aldrig. Men det händer aldrig..
På lördag ska vi ut och äta 5 års middag =) Vi ska ut mitt på dagen så Oscar slipper vara kvällstrött mitt i maten, för det är inte så trevligt.. Undra vart vi ska gå och äta bara för vi sa att vi skulle inte gå till de ställen som vi brukar gå till utan prova ett nytt ställe. hmmm får kika lite idag..

Imorgon ska vi hem till Terese lite. Får se hur länge vi blir kvar med Oscar och så......... Ja det blev många punkter där men jag kände att det behövdes. Känner mig inte så sugen på fest just idag men kanske en cider eller två och sen hem och mysa med älsklingen??

jag har världens bästa fästman =)



Min älskling är helt underbar =)

Jag har fått 25 rosor i en underbar bukett, en orkide med underbara blommor =)
Två matchande ljusstakar som ser ut som näckrosor och ett helt underbart armband =)
Och ett solkort frånOscar.. hihi

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa =)

Lägger in kort imorgon..



Blommor har jag fått =)

Och jag som trodde att det var Per som skickat blommor =)
Men så var det mina underbara svärföräldrar och Per bröder m fam.
som skickat en jätte fin blomma. Ni är så söta.
Tack så jätte mycket =)





Och en liten chokladask fanns i krukan med. =)
De såg riktigt lyxiga ut så de ska jag å älskling prova ikväll =)

Inte ska jag laga mat idag heller, men vi kommer nog att äta hemma endå, undra vad vi ska äta för gott.. Hmmm Det visar sig nog.

Jag har föresten beställt en present till mig själv. Eller två faktiskt vi får se om det funkar får i så fall så blir jag överlycklig =)




Ett år äldre idag..

Då var den här dommedagen =P Idag når jag mitt bäst före datum så nu går det bara nerför..



Närå så illa är det faktiskt inte att fylla 25 känns inte så farligt =)
Tycker väl inte att jag har fått speciellt mycket rynkor än..
Lite surt att inte kunna fira med familjen hemma men det gjorde vi lite innan vi åkte tillbaka till ön ( jag öppnade presenterna nyss mamma å pappa tack tack =P ) Fick den underbara duken som jag visade förut ( såna ska jag med väva då jag börjar på kamratföreningen ) Snyggt kort fick jag med ett kaffekort.. jag som dricken SÅÅÅÅ mycket kaffe. hehe Snällt =P

Idag ska jag hålla mig hemma fick ett samtal om blommor =) Det får jag ju inte missa.. hihi
Tänkte faktiskt inte träna idag det tycker jag inte att jag måste, ska pyssla runt och busa med vår underbara son som ligger och sover sen förmidag. kika på han alldeles nyss och då hade han inte rört sig sen han somnade =)

Ska faktiskt ta och fylla i ansökan till skolan och börja kladda ihop ett brev om varför jag vill gå utbildningen. Per får så klart slå en kik på den sen för han är bäst på att skriva sånt =)


puss å hej

/
Carina







Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 5 år <3

Idag så har jag och Per varit tillsammans i 5 år <3


Tänk att jag skulle hitta en sån underbar människa som Per att dela mitt liv med, trots att allt var en aningens struligt innan. Sen då det vart vi två så blev allt bara bättre och bättre =)
Och nu har vi världens finaste son tillsammans.
Kan livet bli mer underbart än att få dela det med den man älskar ?? Tror inte det..


Älskar dig Per <3



Ny vagn

Detta kommer att bli Oscars blivande vagn =)
Som vi samlat ihop till på Nestle



Hoppas bara att Oscar tycker om den =)
Men han får stå ut med sin gamla vagn en stund till.
Fast den börjar bli en aninges för liten =)



Lång promenad med joggnings inslag.

Det blev en riktig lång promenad/ joggning idag. Tänkte bara ta en kort vända men det slutade på 2 timmar som jag å Oscar var ute =) Men det var hur skönt som helst, jag hittade en massa skogsvägar/stigar norta vid p18 så där joggade jag en hel massa så svetten den rann. hehe Riktigr nyttigt =) Stannade till vid en lekplats inne i radhus området så Oscar fick skrutta runt lite, Så klart så for han upp i sandlådan och härjade runt är hur länge som helst. Undra om jag åxå tyckte det var så roligt med sand då jag var liten??





Ska slänga in ett kort vart jag promenerade men just nu så vet jag inte hur jag får in korten från nya kameran =)

Vi har varit och handlat lite på MAXI och svängt förbi och skrivit ut ansökan till skolan. Oscar kröp runt som en liten tok på mattan på Pers jobb medans vi väntade, och han kune klättra upp i trappen het själv =) Dock så fick jag ta i hans tröja då han skulle gå ner annars hade han nog hamnat på näsan =) Då vi kom hem så somnade han direkt efter vällingen. Han hade varit vaken sen 15.15 och vi kom hem 19.30 Helt plötsligt så är han uppe riktigt långa stunder förr så var det tre timmar sen somnade han där han var. =) Så nu är det två sovstunder på hela dagen


Tack vännen för tipset om hårinpackning, ska ta mig ner på stan och kika in hos en frisör och införskaffa en =)

Imorgon blir jag som sagt ett år äldre, ni som kan får komma på tårta vilken tid som helst.. Nästan =P Inte före 8 och kanske inte efter 22 finns en stor risk för att vi sover då =)

En massa bus =)

Se på Oscars alla fina små tänder =)


Idag är Oscar på ett mycket bättre humör vilket gör mig sååå mycket piggare =)
Vi har busat runt en massa i sängen då jag bäddade och vi byggde en kojja som Oscar höll på att kikna i, han är ju så söt.
Han höll på att busa med en av sina björnar =)




















Jag är fortfarande riktigt nöjd med hur håret blev igår. Skönt att slippa ha uppsatt då det såg lite risigt ut, konstigt med tanke på att jag å mamma fixade så snygga slingor då vi var hemma. jaja dålig färg kanske det vet man aldrig.
Ska nog fixa ögonbrynen nu innan Oscar vaknar, det är ganska så omöjligt att fixa med sådant då han är vaken =)
Han sover en sen förmiddagslur idag vilket är riktigt bra för då sover han i tid i eftermiddag och kommer i säng i tid kväll. Hur bra som helst..

Flyttade ut hylan från badrummet igår och jag tror nästan att den får stå kvar där den är nu för det vart så skönt med lite utrymme på vår lilla mini toa =) Se om det blir ett par till korgar så det ser likadant ut hela vägen bara.. Vi får se.

Nej nu ska jag noppa lite =P




Blondin igen =)




I brist på smink så här på kvällen, eller jag har varit utan smink hela dagen kan jag väl erkänna så blev det en kamera istället för ansikte =P
Men nu är mitt hår blondt igen, jag vart hur nöjd som helst trots att jag köpte en polly palett färg på MAXI. Så den kan jag tänka mig att köpa igen =) Jag ska dock göra en olivoljs inpackning om någon dag då mitt hår är i stort behov av det och antagligen annu mera nu då jag har blekt det.. Skulle behöva tips på en riktigt bra hårinpackning.. Mina tvinns brukar alltid ha en massa råd på lager så kom igen nu brudar =)

Imorgon ska Per skriva ut ansökningsblanketten till skolan så jag kan fylla i och skicka =) Det känns fortfarande som att det är ett jobb för mig =) Massa att göra och en hel massa olika arbetsmoment det blir hur bra som helst..

Ska boka in en tid på BVC så Oscar får vägas lite han gick bara upp 300g under ca två månader så vi ska se om det gjort någon skillnad att vi lagt om hans mat lite på morgonen, känns som att det gjort mycket, men vi får se =)
Hemlagade maten som Oscar fick idag var kokt potatis vit fisk och dillsås.
Han fick 2 småpotatisar
ca 1 dl sås
och kanske 1/2 dl fisk som jag blandade ihop
Han tycker fortfarande det är lika gott =)

Imorgon ska han få prova stuvade makaroner och köttbullar =) Hoppas att han tycker det blir mumsigt =) Det är så bra att han kan äta den maten som vi äter =) Hemlagat är alltid godast..

Hittade hyllor till vår DVD samling idag =)



Jag var så trött idag så när Per kom hem var jag alldeles slut. Oscar har varit en riktig liten kink pojke idag, vad jag än har hittat på så var inget roligt. Vi hade varit ute mera om inte rökhaggorna suttit ute och förpestat hela området.... Men annars hade han super kul i sandlådan precis som alltid. =)
Jag somnade i sängen med Oscar då jag nattade honom, annars hade jag nog varit helt borta nu.. Men nu är det faktiskt dags för sängen =)



Nya Salming väskan

Älskling köpte en träningsväska till mig på Outlet =)




Tillbaka till vardagen..


Oscar har precis somnat förmiddag, och jag sitter och funderar på om det inte är dags för frukost. Tror min mage tycker det i alla fall, börjar kännas som att det är dags.. Jo nu är det frukost dags =)

Då var frukosten fixat =) Jag förstår verkligen inte hur jag kunde klara mig utan frukost förut, nu måste jag ha frukost annars blir halva dagen förstörd.. Men nu har jag fått frukost så nu hoppas jag på en underbar dag =)

Jag å Oscar ska ut på promenad idag, ska se om jag klarar av att köra lite intervaller eller om mina fotleder pajjar. Får linda in dom ordentligt så jag får lite extra stöd.. Får se ut som en hurtiga morsa som springer med barnvagn.. hehe de skulle bara veta =P

Ska även fixa håret idag, tänkte göra det nu då Oscar sov, men det blir så jobbigt om han vaknar och jag har fulla håret i färg, inte så bra för han att andas sånt skit.. Så det får jag fixa ikväll då Oscar somnat för natten och om han vaknar så kan Per gå och kika till han. Det blir hur bra som helst =)
Massa städning blir det efter denna helg.. Men det har varit en riktigt trevlig helg måste jag säga..

Fick mess från Terese och till helgen blir det lite fest hos henne =) Skönt att göra lite saker..

Nej nu ska jag ta tag i röran och äta min frukost =)



promenad

Jag och mina älsklingar har varit ute på en timmes promenad som slutade på ca 7600 steg, gissa om det var skönt att röra lite på sig efter enhel dags stillasittande?? Jag klarar verkligen inte av att vara stilla, Nått måste hända, känner det påkvällen om jag inte tagit en promenad eller något då blir jag riktigt rastlös, vilket kanske är bra =)
Imorgon åker de nya träningsbyxorna på som Per köpte till mig på outlet ska även slänga in ett kort på Salming väskan som jag fick av älsklingen =) Gissa om jag blir en aningens bortskämd ibland =)

Oscar fick mat och ett bad då vi kom hem och han verkade tycka att det var helst undebart att bli torkad runt öronen då satt han helt still och drog på munnen =) Kliar väl antar jag =)
Han somnade så fint då det var dags och vi tog var sin varm smörgås  till filmen =)

Just nu har vi kikat på halva Crank 2 men efter lite strul så håller Per på att fixar så det ska funka bra igen =) De filmerna är helt underbart röriga =)

Ska nog kika efter en DVD hylla så vi slipper ha kartonger med film i vardagsrummet..
Dags att fortsätta mysa med älsklingen..

/ Carina



Dagen efter..

Igår vart det en riktigt lugn dag till Oscar somnade å smet vi ner till grannen på lite fest som slutade med att        jag faktiskt gick med ut på krogen med Patrik. Det är hur länge sen som helst jag var på munken.. Tror att jag var gravid sist jag var där eller så var det innan det.. Hade pratat med Camilla som absolut tyckte att jag skulle följa med ut så vi fick träffas lite. Och sen så mötte vi min söta lilla dumle ( Hanna ) så hon och jag gick runt hela kvällen och kikade runt.. Gjorde lite hej häst.. hehe..
Var ganska så nyckter, men det var riktigt trevligt att kommaut endå =)
Taxi hem och kom i säng runt 3..

Patrik sa att han skulle komm upp och hoppa på mig vid 8 men än så har jag inte sett han =) Oscar å älsklingen var uppe då jag vaknade runt halv tolv =) Gissa om det var skönt. Oscar flinade som en liten tok då han såg att jag var vaken.. =) Mina fina små älsklingar.

Ska se till att Per fixar ett program till datorn så jag kan skriva i ansökan till skolan =) =) =)

Nej nu ska jag slappa lite, lite senare blir det promenad och handla lite..

/carina



Känns som att det vore söndag idag..

Jag och Oscar vaknade strax efter 7 men efter lite välling och en ny blöja så sov han till 9.39 =) gissa om jag tyckte att det var skönt.. hihi helt underbart. Upp och fixa lite gröt till Oscar och sen mysa runt på golvet, Oscar verkade dock en aningens trött fortfarande och strax efter att Patrik kom upp vid halv tolv så somnade Oscar i sängen igen. Så nu har Oscar fått lunch och pojkarna åt pizza och jag en urmumsig räksallad, så nu är Sunes elefant det nya favorit stället.. ( tur att vi inte äter ute så mycket längre.. )

Idag blir det en mycket lugn dag, just nu så sitter vi och gör ingenting, är lite smått osociala och funderar på om vi verkligen orkar göra något alls idag..
Kanske blir en sväng till outlet butiken på skarphäll, om vi nu orkar =P



Natti natt..

Nu ska jag ta en dusch och sen så blir det sängen =)
Per följde med pojkarna på krogen så för han blir det soffan inatt ( ja han får sova på soffan då han e full för han sarkar så både jag å Oscar vaknar ) Men jag kan slå vad om att han väcker mig då han kommer hem =)
Jag hoppas att Oscar är på sovmorgon humör imorgon, han somnade riktigt sent idag, men det är klart när det är en massa roligt folk plus en liten voffsing att busa med. Per nattade honom och han har sovit som en stock sen dess. tröttisen. men han är så duktig på att sova fast vi pratar och spelar lite musik, det är riktigt skönt.
Jag har i alla fall bäddat soffan till älsklingen så han sover skönt inatt.

Lite bilder från kvällen..

Maria o Oscar



Doris som vägrade vara still så det blev ett suddigt kort på sötisen =)




Maria o Oscar igen =) =)



Nej nu är det verkligen tid för en skön dusch och sen sängen =)




Ikväll så blir det grillning =)

Så då var jag lite mera peppad inför kvällen =)
Sov ca en och en halv timme, sen vart det frukost och lunch, så nu känns det riktigt bra =)

Har precis fixat naglarna, det blev fransk manikyr som jag lyckades riktigt bra med. Oscar var så duktig och höll på med sina leksaker så jag kunde fixa någorlunde ifred förutom å han kom med något han skulle visa =)

Grillningen startar runt sex halv sju.. Tänkte hinna fixa håret innan me, var länge sen jag fixade till mig ordentligt så nu är det dags att vara lite snygg.. Per skulle in på systemet och köpa malibu =) Mumsigt värre med lite drinkar..

Nej nu ska jag lägga köttet i marinad och diska så fort Oscar vaknar, annars så vaknar han och är inte alls speciellt glad. Plus att naglarna måste torka riktigt annars blir det bara skit av det..


/ Carina



irriterad och trött



Snart dags att ta en morgonlur med Oscar, så man är lite pigg ikväll...

Inte för att jag har någon lust att vara trevlig ikväll just nu,
 för den här morgonen började KAST.....



Sovdag..




Nu är det dags att sova i den nybäddade sängen

 som jag å Oscar bäddade idag med nya täcken å kuddar och lakan så klart.
Kommer bli helt underbart =) Kommer att sova som en prinsessa utan ärtor =)




Promenix

Då var promenaden till maxi avklarad =)
Det var en bit att gå men det var så jäkla skönt ute och jag som trodde att det var kallt som igår och drog på oss en massa kläder som vi verkligen inte behövde.. jaja bättre det än frysa.. =)
Såg en massa jätte fina lägenheter längs vägen och även ett ställe där de ska bygga en massa nya lägenheter, tur det för det behövs verkligen.. =)

Hittade ett par nya skor på skokanonen, det behövdes verkligen och priset var hur bra som helst =P
In på Maxi och handla det som vi egentligen skulle ha =) Nämligen en leksak till bästaste Oscar =)

Denna blev det =)
Oscar baknade en massa på den så fort jag tryckte ner en knapp så djuren for upp så nu ska han bara lära sig att han kan göra det själv =) Men han kunde trycka ner lyckorna jätte fint på en gång =)



Släppte av Per som skulle spela tennis och for hem med en mycket trött liten Oscar som nästan slockande på en gång i sängen =) Men nu så sover han så fint i sin säng.. Få se hur länge han får sova så han inte blir vaken halva natten... jaja =)

Å vad jag längtar tills imorgon det ska bli riktigt trevligt att grilla och dricka lite =) Oscar får så klart vara med då det är lite dåligt med barnvakt här på ön =) Men en massa hemma i Mora =)

Köpte även en burk blondin =) Blondiner har mera kul det är bara så =) Jag trivs bäst som det.. Behöver verkligen piffa till håret lite... Känner mig som en rugg uggla vissa dagar. och andra dagar är hur bra som helst.. hehe

Lite onödig info. men så här kan det se ut å Oscar har härjat runt på golvet =)
och då har jag redan städat lite =P



Nej dags att göra lite mat, så det är klart då Per kommer hem och är hungrig. Idag blev det inte sallad, jag tappade inspirationen till sallad då jag var på maxi, men det blir ost och skinksås m. pasta istället.

/ Carina



Tvätta

Oscar ligger och sover förmiddag nu, precis som vanligt. =)
och här sitter jag =P


Idag så ska det tvättas, håller på och bekämpar det städigt växande tvätthögen som aldrig verkar ta slut..
Idag så ska jag göra en sallad till middag, frågan är bara vilken. Någon med bra tips?? det brukar lösa sig tillslut..

Per ska spela tennis efter jobbet så han kommer inte hem fören sex halv sju så jag har en stund på mig att fundera på salladen, ska köpa lite baguetter till för det är riktigt gott.

Imorgon så ska vi grilla =) Hoppas verkligen att det blir fint väder, en sak om det är kallt då kan man kläpå sig men regnar det så blir det inte speciellt kul. Men det visar sig =) Även ett besök på systemet behövs =) Hoppas även på att de flesta kommer så det inte blir som vanligt här på ön... 

Tänk detta var länge sen =)



Lapptäcket har jag börjat med på allvar nu åxå. Men det går inte speciellt fort.. hehe.. Måste ta tag i det nu då det börjar bli lite kallare. Även om det ser riktigt varmt och skönt ut så är det verkligen inte det, känns som att det börjar bli höst =(

Nästa vecka ska det bjudas på tårta, fyller lite år då.. 25 =) Ha fått en gratis tårta från Maxi och tårspade så det är lika bra att passa på =)



Farmville

Skulle prova Farmville på facebook på skoj för det var så många som skickat om att jag ska prova. Och nu är jag fast =P i alla fall en liten stund... Flumma runt lite är alltid trevligt så här på kvällen om jag å älsklingen nu inte ska mysa framför tv.n med en film..

Men nu ska jag nog krypa ner sängen =)



Kallt ute



Mina underbara älsklingar =)

Det är riktigt kyligt idag, ser så fint ut men då vi gick ut och lekte i gräset så vart det riktigt kallt. Så vi fick gå upp och hämta tröja och strumpor till Oscar så han slapp frysa.. Så det var inte direkt trevligt..
Oscar sov hela natten trots att en tand håller på att komma fram, jag vart riktigt förvånad då jag kikade på klockan å han vaknade =) Sen fick han en flarra och sov till kvart i åtta =) Lite nya rutiner så fort han vaknar så får han en flarra sen vid åtta så får han gröt..

Mäklaren var här vid halv ett och hon skulle ringaupp imorgon om vilket pris det skulle kunna bli på lägenheten. Och på måndag ska vi till banken. Ska kanske byta bank..

Imorgon blir det promenad till Maxi och handla den nya leksaken till Oscar.. =)




Onsdag,

Alldeles strax blir det värdering av lägenheten, jag å Oscar har städat massor så nu är det snyggt. Hoppas att mäklaren tycker det med bara..

Men nu vill nog Oscar ha lite mat i magen...




En till tand.

När Per kom hem så upptäckte han en ny tandsing i Oscars mun =) Så nu är det 4 tänder uppe och två nere =) Inte undra på att han är lite mammis..

Efter den mycket lyckade lasagnen så gick vi ut på lekplatsen så Oscar fick busa runt lite..

En arms armhävning=P Närå han har ena knät i gräset =)



Massa sand att gräva i =)



Gungade lite så klart



Klättra lite =)



Idag så har jag faktiskt fått ganska så mycket gjort trotts att jag var så trött imorse.. Har plockat igenom lite av de saker som vi tryckte upp i överskåpen inför uthyrningen i sommar. Det var en massa saker till vagnen och babygymmet har även det fått flytta ner i källaren. Skönt att det blir lite mindre saker i lägenheten. Hittade en låda leksaker till Oscar som han vart lycklig av så det låg leksaker över hela golvet..
Hittade lapptäcket till vagnen som jag började på innan sommaren så jag har suttit och pysslat lite med det då jag väntade på att Oscar skulle bli trött..
Då vi var ute så flög det runt en massa sand så det var bara attt stoppa ner Oscar i badkaret då vi kom in så han slapp ha sand överallt, och efter en liten stund vart han monstertrött. Men det tog dock 1 1/2 timme för mig att få honom att somna. och han somnade i vår säng. Så jag ska försöka flytta honom till sin egen säng får se om det går...
Då han får tänder så brukar det sluta med att han sover hos oss endå...

Kan lova att det blåser ganska så friskt ute nu.. Dock inte så molnigt än... Får se om man vaknar av ett brak om det flyger in nått genom fönstret inatt=P hehe vilket jag inte tror men man vet ju aldrig...

Om det inte är halv storm ute imorgon så blir det en promenad till Maxi och köpa leksak till Oscar, hoppas även på att Terese har tid med en promenad trots deras blivande flytt =) Lyckosten ska flytta till hus på landet.. =) Så dit ska vi och hälsa på sen. Och en vacker dag så ska vi ut och rida på hennes hästar. Senast jag red var -03 med Linda i Rättvik så vi får se om jag kommer ihåg hur man gör...


städdag

ja vad ska jag skriva idag?? Jag är riktigt trött.. Oscar kunde inte sova så bra inatt men efter en flarra och sova emellan oss så somnade han tillslut. Så antingen var han hungrig eller så är det tänder på g..

Jag hittade en perfekt leksak på Maxi igår då jag va dit en snabbis ochköpte fruktgröt till oscars frukost. Så den ska införskaffas imorgon =) Få se om det kanske blir en långpromenad dit imorgon, borde ju gå att ta sig dit genom gråbo och då blir det ju inte lika långt =) Idag blir det en lite kortare promenad ska i alla fall köpa ost till lasagnen. Så då passar det utmärkt med en promenad.

Nu är det dags för lunch Oscar ska få lite kyckling och jag själv vet inte riktigt vad det blir..

Vuxna som kastar fimpar i sandlådan borde ha stryk..

Så här trött blir man då man har lekt i sandlådan och gungat =)
Det var dock inte lika trevligt med alla de fimpar som jag svor och slängde ur dem..
Och de gnäller på att kattjävlarna skiter där..
Men Oscar han tyckte det var riktigt kul, han grävde runt med händerna och kröp omkring som en liten tok. =) Men han mosade mitt sandslott.. buhu ;P



Visa tvättbrädan..
Oscar har fått för sig att han ska vara ute på balkongen och utforska den så fort han får chansen. Men då han redan fått en blomkruka över sig så känns det så där att låta han vara där ute själv. Men med lite träning så kanske han förstår att drar man i bladen så händer det en olycka, vi tränar flitigt på ajaj och nej då vi är ute =) Varav det blev ett buskort =)



Nyaste tandsingen
Fick order av mamma att lägga ut ett kort på senaste tandsingen som vi väntat på
så länge, inte lätt kan jag säga att få liten Oscar att sitta still.
Men ett bra kort blev det =)
Så nu har Oscar 5 tänder...



Busa med Patrik
Eller hämnas Oscar från igår då Patrik använde mig som kastmål???
Oscar tyckte i alla fall att det var kul =P



Imorgon så måste jag verkligen städa för på onsdag så kommer de värderar lägenheten, så då måste det vara tipptopp =) Hoppas att renoveringen gjort lite skillnad så vi kan lägga om lånen en aning... =)
Ska nog städa en aning idag med, lite svårt att städa då det är en liten kille som står och håller i mina ben hela tiden =) Mycket charmigt kan jag säga men dock en aning i vägen =)

Har även skickat iväg lite grejer som kanske gör att vi snart har en ny vagn till Oscar då den andra börjar bli en aningens för liten.. hoppas vi hinner få det i tid bara.
Jag gjorde mammas lax idag och Oscar tyckte det var riktigt mumsigt, han satt och studsade i sin stol å sa mmm mmmm mmm =) Kul att han äter hemlagad fick men vägrar äta den som finns på burk.. =) Men det förstår jag för den luktar och smakar alldeles för mycket fisk.. Jag hade inte velat äta den så varför tvinga Oscar..

På Fredag är det halvt planerat att vi ska grilla och dricka lite här på sidan av vårat hus.. Det bli rnog riktigt najs skulle jag tro...

Nej städ tajm..



Tränat.



Fasen va skönt det är att träna egentligen..
Varför hitta på så många dåliga ursäkter att inte behöva träna..
Just nu är jag pigg som en mört efter att avverkat 6,5 km på crosstrainern,
 trodde inte att jag skulle orka på slutet men det gick ju hur bra som helst =)
 Så fort Oscar somnade förmidda så drog jag på mig träningskläderna och satte igång..
Tror det slutade på ca 300 kalorier för en halvtimmes trampande. det är välhelt ok??
Jag å Oscar ska ta en promenix lite senare åxå, men den blir nog inte så lång,
det är fortfarande ganska så blåsigt ute. Men det bästa med det är att tvätten torkar fort =)

nej nu ska jag träna lite armar med mina "gigantiska" hantlar.. =)

UPD. 100 situps 100 rygglyft och ca 15 minuter med hantlar vart dagens resultat..
Kanske finns lite muskler under allt annat??




Hos Sara =)

Idag så har vi gått ner till Sara och myst i deras stoora hus =)

Oscar tyckte det var lite läskigt först med alla små men efter en liten stund så gick det över, lilla Vera hade en låda full i leksaker som alla snart var och grävde i ..

Oscar visar dom andra hur man ställer sig och går längs med möbler =)


Leah



mamma Sara och lilla Vera


Vi fick våra små att sitta stilla på en rad så vi fick en massa fina kort =)

 



Alla våra små var hur duktiga som helst att sitta tillsammans. Så underbart att få kort på alla tillsammans.
Leia snodde Oscars napp =) Verkligen en liten tjej med skin på näsan, Oscar han bara tittade han. hihi
Vi fick helt underbart goda smörgåsar där, vi ska verkligen köpa sånt där gott bröd och mumsa på..


Oscar har precis vaknat igen har var jätte jätte trött vid halv fem. Tur att det fortfarande är helg får styra upp det imorgon..

Ikväll blir det mys i soffan. Wolverine =)




Lite fnittrig denna kväll =)

Nu sitter jag här igen =) Har snart fått i mig en hel flaska vin och känner mig lite lagomt fnittrig =P
Tur att vi har en granne som har vin hemma =)
Vi ska köpa hem en hög med vinare, sätta upp vinstället jag fick av Nettan då jag fyllde 20 och göra lite fint. =)

Jag å Oscar var ute på en långpromenad mot tofta d,å Per å Patrik var å spelade tennis. Tänkte gå mot Vibble men då vinden var emot mig ( motvind )så svängde jag in efter Oscars stenen och gick förbi p18 och in på gåvägen igenom radhusområdet och in i skogen och hamnade slutligen i Gråbo, därefter så gick vi hemmåt. Så en timmes promenad och ca 8000 steg. Riktigt bra för Per å Patrik hade hämtat pizza..
Iväg till innebandyn och kika på Patriks flikka som skulle spela där. Oscar var dock inte på sitta still humör så jag fick gå runt med honom efter första halvleken. men det gick bra det med. Var en massa barn som sprang runt så han hade lite att kika på.. Väl hemma så fick Oscar gröt av Per medans jag åkte till Willys och köpte lite lunch till Oscar, eftersom han får burkar till lunch och hemlagat ( oftast ) till middag.
Efter promenaden till innebandyn så slutade stegräknaren på11,125 steg =)

Trodde att Oscar skulle sova å jag kom tillbaka men icke. Oscar pigg som en mört då han suttit still alldeles för länge, härjade runt överallt tills klockan var halv tio ( han skulle sova sju ) Men nu sover han så sött, trots att vi dricker och spelar spel, jätte duktig liten kille.. ( vi drack så klart inte mycket då han var vaken )
Elin, Patriks flicka kom upp och inventerade våran två banankartonger med film =) Trodde inte att det var så mycket film så vi är verkligen i behov av en riktigt stor hylla som vi kan slänga upp filmerna i. Ingen vits att ha dom där Oscar kommer åt för då ligger det ju film precis överallt.. =)

Imorgon kvart i elva ska vi träffa mammorna och papporna vid rödljusen och sen gå ner till Sara.. =) det blir riktigt najs

Vår lille underbara älsklingspojke =)



Börjar känna mig lite trött nu faktiskt så snart blir det sängen, min enda sovmorgon på hela veckan infinner sig på söndagar =) Men jag ska gå upp i tid endå så jag kan göra mig representabel inför imorgon =)

Over and out =)


Patrik har förresten moffat i sig nästan hela min godisskål ikväll.. Så då slapp jag göra det =P




lördags kvällen...



Har varit nere i Patriks kylskåp och roffat åt mig en flaska black tower =)
Så nu ska jag dricka lite vin =)




Innebandy idag.

Igår så började det blixtra en aning, men det måste ha varit en bra bit bort för det tog ett tag innan åskan kom.. det är faktiskt inte så ofta som det blir åska här ute fast man skulle tro det då det ligger mitt i havet..

Har diskat nu på morgonen då vi fått så jäkla mycke blomflugor.. riktigt irriterande, så nu blir det rent å fint i köket hela tiden till dom försvinner, rötmånad är ju en sån månad då det blir en massa flugor.. det går väl över.. Ocar har badat å plaskat runt, så det blev en liten kallsup men det gick snabbt över så han började plaska igen. Sen vart han så trött så trött, efter halva flarran så halvsov han och sen slocknade han på en gång. =) Sötisen.

Idag blir det långpromenad och innebandy. Sen vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer.. Men nått ska vi väl kunna hitta på tycker jag...



Vikt ångest..



Tror ni jag att ätit mycket godis nu ikväll...
Nej faktiskt inte..
Det var gott de första bitarna, sen så fick jag bara en massa viktångest.. Ush.
Nog för att vågen går neråt, men jag tycker inte att jag ser någon skillnad..
Eller att någon annan ser någon skillnad..

Nej nu ska jag dra gå och dra täcket över huvudet och vakna förhoppningsvis lite mera positiv ..




Fredagsgodis??

Då så mätt och glad efter Kycklingfilé, klyftpotatis men paprika, lök, champinjoner och bea så klart. Vart ganska så bra men jag vart inte riktigt nöjd med grönsakerna.. men men får göra på ett annat sätt nästa gång så blir det nog hur bra som helst. =) Nu ska jag mumsa i mig en massa lösgodis för nu är det helg =) hihi



Gissa om det ska bli mumsigt.. =P
Ska se om Oscar vaknar snart, han har sovit så konstigt idag. Så han får vara vaken en stund ikväll istället. =)
Per å Mattias ska leka trummis å annat tjoss.. Å jag ska dega runt å moffa GODIS.

Jag har gjort avtryck av Oscar fot och hand =)


Målade ramen blå och satte dit stärnor av pärlor i hörnen så det såg lite mysigare ut. Tyckte det vart riktigt fint. Kanske jag är lite estetisk endå??
Det är en aningens skillnad på hans fötter från 7 veckor och 9 månader =) hehe..
Jag har städat hela lägenheten idag så nu är det ganska så fint i alla fall..


Imorgon ska pappa ha öppet hus då från 15.00 så åk dit och gratta honom massor =)
Vi som tyvärr är kvar på ön... Men jag ska ringa och gratta i alla fall =)

Nu ska jag äta godis =)





Min telefon =)

Å jag är så kär i min nya telefon. =) Den är så jäkla söt.. hihi



Just nu så håller jag på och städar, men som vanligt så är et mycket roligare att göra en massa annat. Oscar har precis somnat i vår säng. Så jag får passa på att göra en massa då han sover?? Eller ska jag passa på att inte göra någonting.. hehe. Närå måste fixa en massa..
Blir nog ingen promenad idag i alla fall om inte det blir väldigt mycket bättre väder. Imorse då jag var upp ( o6.oo ) så spöregnade det och blåste satan. Det blåser fortafarande men det har i alla fall slutat regna. men det är fortfarande ganska så kallt ute.. Visar sig sen om det blir promenad eller crossen. Inte så roligt väder inte precis så man blir inspirerad till att göra en massa precis. Har i alla fall stegräknaren på mig få se hur många steg det blir då jag springer omkring och städar =)



Nej nu ska jag ta och göra lite nytta, tiden har en tendens att försvinna nu för tiden =)




Unga mödrar

Sitter och kikar på unga mödrar från Norge. Undra om det finns en liknande serie från sverige?? Eller vi svenska kanske är så perfekta att våra tonåringar inte får barn.. ??? ( ironisk ) Jag tycker det hade varit kul att se en sådan serie..
Måste även tillägga att jag tycker att unga mödrar i Norge verkar en aningen mognare än som i Danmark eller så har dom lagt upp det så...

Jag har fortfarande inte startat telefonen men jag ska nog göra det alldeles strax. få se om mitt kort funkar i den eller om jag får vänta...

Ikväll ska jag i alla fall lägga mig i tid.. en timme för sent och jag kännermig helt död på morgonen, Jag behöver verkligen mina 8 timmars sömn.. Skönhetssömn som det kallas... Vågen fortsätter stadigt neråt efter semester. Ska försöka ut och gå varje dag även på helgen då det blir en massa extra gott...

På söndag så ska vi träffa mammagruppen, det ska bli sååå kul. å vad jag längtar..


Nej nu ska jag kika lite på nya telefonen =)


Nya telefonen är här =) =) =)

Jag har precis hämtat ut min nya snygga mobil =) å vad jag längtar tills den är frädig laddad och klar. den här gången tänker jag inet börja grejja med den så jag får skit batteri som jag haft i alla telefoner på sistonde. Men en ny telefon är som en stoooor godispåse som man inte kan låta bli.. hihi

Apropå godis i helgen blir det lite lösgodis till mig å älsklingen, bäst å passa på de få dagarna det är " tillåtet" att äta en massa snask... MUUUUMS

Idag så har jag å oscar varit ute på en 10,000 stegs promenad. Glömsk som jag är så glömde jag äta innan vi gick, så jag fick köpa en banan då vi kom fram till Ica. Riktigt skönt väder att gå i solen sken och det blåste lite lagomt frisk så man slapp se ut som ett svettig liten tjockis som kom farande med barnvagn.. hehe.. Men nu satsar jag på Beach 2010.. Om jag inte skalyckas till dess så är det väl bara att inse att det inte går... eller???

Nu ska jag se om jag kan göra något kreativt i köket trots nolll inspiration.. Blir nog ugnsfalukorv å färskpotatis...

Ny design..

Så då har min älskling hjälpt mig att piffa till bloggen lite =)
Så nu ser den inte lika trist ut längre..

Per nattade Oscar idag, och ska kanske göra det imorgon med. Bra att Oscar lär sig att det inte bara är mamma som nattar honom  =) Har inte hört något från sovrummet den här kvällen heller. men inatt så vaknade han 4.3o och då fick han sova hos oss. Men sen så vaknade han 5.3o igen =( Då fick han välling och jag gick runt so en zombie medans jag väntade på att vattnet skulle bli varmt.. Sen så somnade han igen och vaknade runt 6.3o =( Suck... gissa om jag var trött. Men då fick han faktiskt grejja runt i sängen tills 7 sen så gick vi upp för frukost.. Hoppas på en något lugnare natt nu...
Men vi väntar fortfarande på den andra framtanden som även den är på väg fram. Vi kan se det vita under tandköttet, men det har ifs. varit så en stund.. =)

Sitter och väntar på att en tradera auktion ska ta slut så jag kan krypa ner i sängen och bege mig till drömmarnas land =)



Oscar 9 månader idag =)

Idag blir vår lilla kille 9 månader, vart tog de här 9 månader vägen?? En helt underbar tid =)
Han kan så mycket redan, kryper jätte fint ställer sig upp längre och längre stunder utan stöd så snart bär det nog av på egna ben =) hihi Pratar hela tiden, och säger mamma, babba, e de och jag tror nästan att han börjat säga nana å han är hungrig eller så inbillar jag mig =P 
Nu när tandsprickningen gått över en aning så är han jätte glad igen och idag har han varit helt underbart charmig. Jag har legat på golvet och vi har busat massor. tittut och titta i spegeln som ligger på golvet och han kikar i den för att se mig då jag sitter en bit bort å vad han ler då jag kikar tillbaka i den lilla spegeln. Hur fin som helst med sina små tandsingar =)

Oscar tycker att ljusstakarna är riktigt fina...







Jag har precis kommit hem igen efter en timmes regnig promenad med terese, så nu har vi bestämt att vi ska gå varje onsdag och kanske till å med ta oss ut och jogga, även om vi nu dör efter 100 meter så kämpar vi på efter bästa förmåga, då min kondis i alla fall ligger i botten. Terese säger att hon heller inte har så värst bra kondis, så det känns bra så vi kan träna upp oss tillsammans. Inte speciellt kul att ut å jogga med någon som har världens kondis, så man känner sig som världens otränade människa.... hehe





Jag har nästan bestämt mig för att börja plugga i början av nästa år om jag nu kommer in på den utbildningen jag vill. Och att Per kan vara pappaledig och att vi får lägenhet e.t.c.. hade varit perfekt så jag får en riktig utbildning och ett riktigt jobb. Ska börja forska i CSN och lägenhet sen får vi se hur det går.. Vad det är för utbildning det får ni veta om jag kommer in...




Viktiga beslut om livet...



Fasen det blev lite beslutsångest nästan nu...
Måste ta en riktigt funderare men jag har ett litet tag på mig i alla fall.
Känns riktigt rätt, känns som att det är något jag skulle vilja göra.
Hade varit riktigt kul faktiskt..
Återkommer.





Dåliga hårdagar inget att leka med.

Nu så har jag gått igenom det jag skulle denna kväll. Resulatet visar sig imorgon då vi ska bjuda på en lite auktion. Och sen så kanske vi beställer en sak som Oscar snart behöver =)

ÅÅÅÅ jag känner mig så jäkla pigg mot vad jag brukar göra så här sent. Men det var jäkligt skönt att sova de dära 2 timmarna endå =) Men jag börjar bli lite trött i alla fall så jag ska snart gå och borsta tänderna och sen blir det nog sängen.. Oscar vaknar inte senare för att jag är vaken längre.. Synd de =P Han sover så fint, inte ett snyft har jag hört nu på kvällen utan han ligger bara å snusar i sin säng. helt underbart söt.

Igår och idag så har Oscar fått vanlig naturell yoghurtblandat med banan och han tycker det är riktigt mumsigt. Jag tar ca 1-1 1/2 dl yoghurt och en halv banan som jag mosar ihop. Har köpt en massa barnyoghurt men det blir så jäkla dyrt en burk kostar ca 10:- och en om dagen det blir ganska så mycket vanlig yoghurt och bananer.. Idag så har Oscar fått smaka på kokta köttbullar ( vi fick stekta, ingen stekt mat för barn under 1 har jag läst mig till ) och potatismos till det. Mycket populärt kan jag säga. Han mumsade i sig hela tallriken och fruktpure på det =)

Jag har verkligen inte sminkat mig på hela dagen. Känner mig lite lagomt sunkig, men det får man väl vara ibland?? Imorgon ska jag nog försöka piffa till mig lite men huden måste få andas ibland =) Håret ser ut som skit det med så det var ju lika bra. Dåliga hårdagar då kan jag lika gärna låsa in mig för å blir ingenting bra...
Men jag ska nog hälla i ytterliggare en blondering i håret, för det känns som att det är min färg precis som alla säger jag är en blondin =) =) =)
Få se vilka konstiga drömmar jag får inatt för vi har precis kikat klart på the mist.. Tror inte att mitt huvud klarar av skräckisar riktigt för jag blir alldeled nipprig trots att jag vet att det bara är på film...
Kanske Per har lust att fixa lite med bloggen någon dag så den blir lite fin men det är inte speciellt bråttom, eller kanske lite =P

Jag har i alla fall äntligen sytt klart Patriks köksgardiner så nu ligger de bar aoch väntar stryken å klar...


Nu börjar det bli dags för sängen..

puss å go natt


Inte onsdag, tisdag i alla fall halva dagen.. hehe

Vadå onsdag det är ju inte onsdag idag.. hehe
messade Terese om när vi skulle ut å gå ikväll.. Och det var sen då hon svarade som jag insåg att det är ju Tisdag hela dagen.. hehe lite förvirrad får man vara ibland.. jaja lika glad är jag för det..

Blev inget gjort på dagen idag heller.. Somnade med Oscar vid halv två i 2 hela timmar... Kanske så att vi var lite trötta både jag å Oscar??? Men nu är jag riktigt pigg istället. Så nu ska det fixas.
Sen så ska jag visa en sak som jag gjorde igår =)

Lite bilder på älsklings Oscar =)

Oscar tyckte det var dags att städa lite..



Jätte häftigt med äpple





Oscar tyckte det var hur kul som helst att leka med äpplet =)
Han försökte till med bita i det.



Onsdag.

Äntligen så blev det ett pass på crosstrainern, kanske inte det längsta passet jag gjort men 20 minuter blev det i alla fall... Passade på medans Oscar sov så sött i vår säng. Oscar är föresten mycket gladare idag och jag hoppas på att det fortsätter så så vi kan gå igenom lite lådor tillsammans, för jag antar att jag inte får göra det själv.. hehe..


Ikväll ska jag å Terese ut på promenad, det är verkligen dags. Vi har knappts setts på hela sommaren. Få se vart vi går någonstanns..

Och på söndag så ska vi träffa "mammagruppen" till å med papporna ska med =) ska bli riktigt trevligt. Alla små har säkert blivit jätte stora och hittar på en massa nya saker.. hihi

Har sittit och kikat lite på olika utbildningar och jobb som jag kan tänka mig. Just det att den utbildningen jag tyckte verkade intressant ligger i Tranås... Hmmm Få se då.. Måste ta tag i detta nu känner jag..






Kycklingsallad.

Ingen promenad idag.. Oscar har varit som en liten apa hela dagen och det enda som dugit är om jag har burit runt på han eller att han har klättrat på mig. Alltså har jag inte fått så mycket gjort som det var tänkt. Men så kan det vara då det är tänder på gång.
Vi har i alla fall varit ute och gungat lite och legat ute på gräsmattan och myst runt bland alla nyckelpigor som verkligen är överalllt. Oscar såg en liten flicka, som han tyckte var jätte spännande där hon lekte runt på lekplatsen. Han övade åxå på att stå helt själv. Jag låg på täcket med benen uppdragna, så han kunde få lite stöd med händerna, sen så släppte han å stod helt själv med ett stort leende. Han var helt överlycklig att han kunde stå själv, även om det bara varade ett par sekunder. Duktiga lilla killen =)
När jag gjorde Middag så förföljde han en fluga i köket, inte ett dugg sött.. hihi

Kycklingsalladen vi åt är riktig mumsig föresten =)

2 kycklingbröst
3 tomater
1/2 gurka
Sallat
Penne ca 3dl
1 burk Fetaost i olja
1 burk kesella
peppar

Gör en vanlig sallad med grönsakerna
koka pennen
Stek kycklingbrösten i stekpannen eller i ugn
Blanda fetaost o kesella + peppar till en sås att ha brevid
Blanda salladen med den färdigkokta pennen och den tärnade kycklingen.

Hur enkelt som helst, och mumsigt =)

Nu ska jag se om vi kan få ordning på vardagsrummet som Per har förvandlat till pappersåtervinning... =P


Mot Tofta idag??

Måste erkänna att jag är ganska så trött..... Oscar vaknade 6.oo å sen så var han på uruselt humör en hel timme. Han somnade och vaknade och gallskrek sen så somna han igen sen så skrek han så vi gissar på tandsprickning. För den andra framtanden är på väg fram den åxå. Så just nu så är han inte alls så glad och väldigt mammig. Men det får väl gå =P Blir nog bättre så fort tänderna kommit fram så blir han vår lilla glada shiiit igen. Nu ligger han och spver förmiddag i vår säng, hoppas på att han sover ca 1 timme det brukar vara perfekt.
Jag äter frukost nu, crunch å äppel kanel yoghurt, så d så älskling.. =P

Kejsarkrona, underbart fin men med en mindre angenäm doft...

Tänkte att jag å Oscar skulle gå promenden mot tofta idag istället, måste röra på mig känner jag. Vart ingen promenad igår och jag känner idag att vi skulle ut och gått en sväng igår.. men men det var ju söndag..
Måste städa en massa med, Per har hämtat en massa kartonger nere i källaren som ska gås igenom å se vad som ska ner igen. Måste bara skaffa en hylla att sätta upp på väggen så Oscar inte kan riva ner alla filmer...
Tvätta måste jag åxå göra, hur mycket jag än tvättar ser det ut som att tvättkorgen ska sprängas.. suck...

Så klart så sov Oscar inte en timme men i alla fall en halv. Och han är så jäkla glad nu =)hihi så nu har vi städat sovrummet och Oscar leker med galgar =)

Stranden.

Det var riktigt mysigt vid kalkbrottet eller sandbrott kanske det var.. jaja. Mysigt var det i alla fall. En hel del moln kom då vi anlände men det var bara bra för Oscar. Vet inte riktigt om han tyckte att det var speciellt skönt i vattnet men han satt själv nästan i vattnet en liten stund innan han ville upp i knät =)

Jag å Oscar





Badaren =)



Ser lite sunkigt ut på bilden men det är riktigt mysigt



Sötis Oscar



Efter en stund så vart det riktigt fint väder så nu tror jag nästan att jag fått lite färg på mina krit vita ben.. OScar fick tillbringa tiden under parasoll =) Så det vart en mysig liten stund på stranden.

Vi har även varit och storhandlat och mumsat baka potatis å skagenröra.

Men nu ska vi mysa i soffan med varsin skål med glass =)




Soliga söndag.

Så fort vår härjande lilla kille vaknar.


Så ska vi åka ner till kalkbrottet strax innan tofta och se om Oscar kanske vill bada lite. Hoppas att det finns lite skugga så vi kan vara där en stund då Oscar inte ska vara så mycket i solen. Så när han badar får vi skugga han med ett parasoll och en t-shirt. Men det ska bli riktigt mysigt =)
Har saknat solen så mycket den här sommaren så ni måste vi passa på =)




Medeltidsmarknad, botaniska trädgården

I morse så låg vi allihopa och myser i sängen, Oscar busar runt massor i sängen. Precis som det ska vara.
Oscar hjälpte pappa att städa ur garderoben =)


Idag så har jag provat att ha olivolja i håret en hel timma, då mitt hår ser ut som en sån där rullande buske i vilda western filmerna... Och det hjälpte riktigt bra så nu tror jag faktiskt att det kan bli mjukt, så nu blir det minst en iljinpackning i veckan sen borde mitt hår vara som nytt =) Passade på att sitta på balkongen och sola en timme medans håret var inpackat.Riktigt skönt, dock en liten anings för varmt. Men vill man vara fin får man lida pin...

Vi gick från Söderport ner till medeltidsmarknaden, men först så gick vi så klart igenom botaniska trädgården =)










Lite skitig damm kanske??





Alltid lika underbart att vandra omkring här, skulle kunna stanna hela dagen =)
Brevid botaniska så låg medeltidsmarknaden



Innan vi gick hem så satte vi oss i en liten sluttning i gräset och väntade på att Oscar skulle vakna. Riktigt mysigt, Oscar fick åxå vara med då han vaknade.
Då vikom hem så låg vi ute på gräsmattan och bara njöt. Per låg i solen och jag å Oscar låg i skuggan. Fasen vad han härjade runt som en liten nakenfis i gräset och pinkade massor.. hehe

Imorgon har jag sovmorgon.. hihi





Oscar vinkar =)

Nu är det riktigt varmt... Så den promenaden som var planerad blir nog flyttad till ikväll. Ska höra med Per om han har lust åxå..
Jag å Oscar har varit ute på gräsmattan i 2 timmar. Oscar han har härjat på hela tiden. Tränade lite på att stå själv och han stod faktiskt runt 3 sekunder helt själv innan han föll i min famn =) Och nästa gång så tog han ett helt steg och sen så tappade han balansen, duktiga lilla killen..hihi







Då vi satt inne och åt eftermiddags mellis så satt jag å försökte få Oscar att vinka, och när jag sa hej hej så började han vinka precis som jag gjorde.. hihi han är ju helt underbar..

Nu ikväll så gick vi ner till glassmagasinet nere i hamnen och mumsade i oss lite glass. Oscar fick så klart smaka lite glass =) blåbärssheescake =) Gissa om det var gott.. hehe
På vägen hem så gick så vi såg ut över havet och solen som gick ner. riktigt mysigt =)


Dags att kika på lite film och mysa ner sig i soffan med älsklingen.


En till tand på väg =)



Precis innan Per skulle smita iväg till jobbet, så busade mina älsklingar.
Och jag tycker att jag ser en liten liten bit av en tandsing fram.
Det är precis som vi sa innan vi åkte så fort vi kommer hem
till Visby så kommer tänderna =)

Japp en liten del av en framtand har kikat fram =)
Inte undra på att Oscar är lite ovanligt kinkig.
Tur att mamma skickade ner bitringarna som vi glömde i frysen.
Tro om de vi fick av dem åxå går att frysa?? Hmmm




Idag promenix mot Tofta...

Fasen va jag har börjat drömma en massa skumma grejjer, kommer knappt ihåg vad jag drömmer men jag vet då jag vaknar att detta var ännu en natt med alldeles för röriga drömmar... Jag vaknade som vanligt vid 7 få Oscar satt på knä i sängen och kikade mot mig emellan ribborna i spjälsängen. Det är inte ofta han skriker då han vaknar på morron. Vilket är riktigt skönt det endå tar emot att gå upp såhär tidigt.. Ush.. Jaja tur att han är så söt =)

Å vad jag längtar efter min nya shit snygga telefon. Slippa det gamla härket somhar batteri som räcker en minut... Ska försöka låta bli den nya telefonen då den laddar så jag får ett ritkigt super batteri den här gången.. =)

Dagen ser riktigt lovande ut, klarblå himmel och Oscar verkar vara på ett strålande humör trots att jag faktiskt misstänker att framtänderna äntligen är på väg fram. men det hav jag trott länge nu, tänkte att de skulle komma då vi var hemma i Mora men det ville dom inte. men nu tycker jag att det börjar svullna upp rejält där framme.. Plus att han är en riktig liten kink pelle nu.. Vi får se. Idag blir det i alla fall en promenad ner mot Tofta. Hoppas på att hitta lite småvägar och en massa underbara trädgårdar att kika på =)


trötttttt...

Nu kom precis älsklingen med en stor kopp med honungsthe till mig <3
Sitter och kikar på du är vad du äter, och blir ännu mera peppad till att gå ner dom kilona som jag vill.. Få se hur lång tid det tar.. Inte precis så att Anna Skipper kommer och knackar på =P


 
Idag så har jag fått undan lite packning i hallen, men det var så jäkla tråkigt så jag hittade bara på en massa annat istället.. hehe.. Oscar och jag var ute en timme på gräsmattan och han kröp runt och plockade av alla vitklöver och tusenskönor han hittade =) och han pratade å sa mamma mamma hela tiden han är helt underbar vår lilla kille =) Allt han såg höll han upp och visade för mig. Så kom han tillbaka till mig i fullfat med en blomma i handen. Sen så började han klättra runt på mig å busa, jag kittlade han tills han kiknade och grannarna kikade ut genom fönstren... Nyfikna på det underabaraste skrattet =)

Blev dock inget träningspass idag, men imorgon så sja jag å Oscar ta en långpromenad mot tofta. För där har vi inte varit och gått så mycket.Det blir shit najs det så kanske det blir lite sola åxå =) Precis som idag..

Oscar tyckte om pannkakaorna sådär.. var kanske ingen hitt men vi får vänta ett tag med det så får han det om någon månad igen då kanske han tycker det är riktigt mumsigt. men imorgon så blir det köttfärsås och spagetti och det tycker han i alla fall om på burk så då borde han ju tycka om den som man gör hemma =)


Så här får Oscar mat 9 månader

Frukost-- 1,5 l gröt och vatten till
Mellis-- Ersättning då han sover första gången på förmiddan
Lunch-- En burk 2dl mat och vatten till plus fruktpuré,
Mellis-- yoghurt 2dl och macka
Middag-- en portion hemlagad mat  plus fruktpuré
Kvällsmål-- Ersättning när det är dags att sova.

Nu ska jag leka lite =)

Liten sovmorgon idag =)

Idag så sov Oscar enda tills 8 helt underbart, men då vaknade han dock ett inatt och stod upp i sängen. Men efter en liten flarra så somnade han så fint. Möttes dock av en riktigt tjock dimma som gick enda in på balkongen, men en lättade riktigt fort och nu är det strålande sol ute =)
Fixat en hel del nu på morgonen plockat ur min väska och en kartong och ska nog börja plocka ur Oscars väska strax, men funderar på att äta lite frukost, jo så får det bli =)

Efter att vågen gav ett rejält bakslag vid första vägningen efter semestern så visade den idag -1, så då kändes det mycet bättre, men det är fortfarande en bit kvar om man säger så...

Nu sitter Oscar på golvet och är riktigt grinig för att han inte får sitta i mitt knä och mörda mina stackars glasögon.. Jäkla unge och vara envis. Ibland så lyssnar han å mansäger nej och ibland inte..

Vet inte om jag skrev det men vår älskade lilla misse Tequila är hemma igen, hon kom springade då mamma var ute och ropade. Jäkla misse och vara ute på äventyr så länge..





Dags att sova =)

Ush vad jag känner mig trött =)
Tur att det är dags att sova, får se om Oscar sover hos oss då han har sovit väldit oroligt hela kvällen. Vi får se det visar sig uner natten..
Jag å älsklingen har precis tagit en sen kvällsfika. eller nattfika kanske det heter..
Sitter i vardagsrummet och hör hur gräshopporna spelar ute pågräsmattan, de är verkligen högljuda här på ön.
Men som Per sa det är ganska så mysigt =)
Min promenad idag slutade precis som igår på ca 12,000 steg känns riktigt bra att ha kommit igång igen och förhoppningsvis så blir det ett träningspass på crossen imorgon. Eller kanske en långpromenad mot tofta?? Hmmmm

Nej nu ska jag gå och lägga mig, skönt att inte avslutat kvällen med en massa godis så kanska man slipper vara sockerbakis som vi varit de senaste veckorna..



puss å go natt =)


Nu har jag snart Tele2 =)

Så då har vi varit på BVC på 9 månaders kontroll jag å Oscar. Oscar som snart faktiskt blir 9 hela månader =)
Oscar nuvarande vikt och mått är.. 74cm lång 9150g Så han är 3 cm längre och ca 300 gram tyngre än sist. Det går inte så fort med vikten då han börjar röra på sig så mycket och bvc sköterskan var imponerad över hur duktig han var på att krypa och ställa sig upp. Hon sa att det är ovanligt att de är så duktiga 9 månader. Då blir man ju lite stolt =)
Men vi ska öva på lite saker som "titta lampan" och var är pappa. Sen så ska vi ställa en mugg över en leksak å se om han tar upp leksaken ( det har vi gjort lite nu och det gick hur bra som helst ) . Men han kompenserar med sin rörlighet det är ju den han har övat mest på.. Så nu blir det "hårdkörning" närå men vi ska träna lite varje dag =)
Hon tyckte att han fick jätte bra med mat åxå, så det känns riktigt bra...

Sen så gick jag å Oscar ner till Östertorg och ringde till Johan som var på söder så vi satte oss på en bänk för lite mellis, fruktyoghurt det är mumsigt det.
Då kom det en telefonförsäljare från Tele2 och frågade om jag var nöjd med min mobiltelefon.. E NEJ... Eftersom min telefon krashade då vi var hemma med texten.. "telefonstart misslyckades kontakta din telefonopperatör" det var droppen. Jag har varit vädigt missnöjd med 3 ganska så länge så nu så byter jag till Tele 2 och en helt ny underbart fin telefon =)
Mycket billigare än tre och med mycket bättre telefon hoppas jag.. Och med 2 års garanti vilket tre inte har...............
Inte lika bra kamera som i den gamla men då vi har en splitter ny kamera endå så kommer jag endå knäppa fler kort med den. Telefonen hade ett jätte stort minne så nu ska jag pumpa den full i musik..

http://vandrarvild.files.wordpress.com/2009/03/sony-ericsson.jpg

Visst var den snygg =) Han visade en annan för mig innan men jag såg skymten av denna och då var jag fast =)
Sen så kom Johan och Robin så med ett löfte om att Johan skulle dra upp vagnen för backen sen då vi skulle gå tillbaka så styrde vi våre steg ner mot glassmagasinet och deras underbara glass =) Fast så mycket glass blev det inte Mint och jordgubbscheescake blev det gissa om jordgubbsglassen var god??? DEN VAR HELT UNDERBAR tack johan för smakprovet den är min nya favorit.. hihi
Sen så tog Johan vagnen och flåsade upp för backen och kom fram till att det är ganske så tungt med barnvagn.. hihi men det gick ju hur bra som helst. Så nu är han färdigtränad inför babysäsongen =P

Idag så började vi med att Oscar får samma middag som oss så det blev Hockifilé med potatis och dillsås.. Och han tyckte det var hur gott som helst och det är ju huvudsaken =) Imorgon så ska han få provsmaka pankaka med hallon o blåbärs puré hoppas att han gillar det åxå =)


Lite bus med Oscar =)









Nu ska jag leka lite och se om det kanske börjar någon bra film kl21 =)



Idag BVC..

Igår kväll så gick jag igenom alla underbara kläder o skor som vi fått av Anki och Johan..
Det var ju hur mycket som helst. Jag vart helt lyrisk då jag gick igenom det =)





Så nu kan Oscar växa hur mycket han vill, för nu finns det hur mycket kläder som helst =)

Idag så ska vi gå ner till BVC kl 14.00 för 9 månaders kontroll och vägning. Ska bli kul å se om han kan allt han "ska" kunna. Dock så är det en sommar vickare som vi inte träffat förut men det kommernog gå hur bra som helst endå. Tänkte vi skulle gå ner lite tidigareså han får kika runt lite i lekrummet som finns där och så slipper jag stressa ner å bli alldeles ofräsh till vi kommer fram. det är klarblå himmel, men det måste vara moln någonstanns för solen skiner inte riktigt..  Ska se om Hovlind hör av sig då han är i Visby, så får vi träffas en sväng. Tror det var i rättvik någon gång som vi sågs en snabbis, men det är riktigt länge sen..

Annars så består dagen av att diska, tvätta alla lakan från uthyrningen och packa upp alla saker som nu okuperar hallen...

Oscar har föresten börjat säga mamma =) hur underbart som helst, kommer och kryper emot mig och sägar mamma mamma =) Då blir man alldeles varm inombords.
Oscar pruttar åxå en hel del, inte med rumpen utan med munnen så spottet det yr omkring honom, vilket faktiskt är riktigt sött =)
Lilla grötmonstret.. hihi






kväll dags för film

Vardagsrumsbordet är perfekt för Oscar att banka på =)





Tänk alla som varit i Visy i sommar, så är det endast Hovlind som hör av sig o frågar om vi ska ses...
Nog för att jag vet att vi inet varit i Visby i sommar men förra sommaren var det samma sak..
Undra om alla tycker vi är trista eller nått???


Nu ska jag kika på Kate & Leopold





Lång promenix.

Idag så har jag å Oscar varit ute på en långpromenad. nästan 12,000 steg blev det =) Hur bra som helst, tänkte träna först men då jag upptäckte att vi endast hade 3 blöjor kvar hemma. Jag som var helt säker på att det fanns fler i en väska men tji fick jag.. Så vi gick ner till Pers jobb tog bilen till Maxi å Willys lämnade bilen till Per igen och sen så gick vi hem så jag slapp dra på alla saker hela vägen hem.. Blöjor är inte det mest smidiga man kan ha i vagnen... Vi har gått över helt till pampers, dom är helt underbart mjuka, och vår prins förtjänar det bästa till sin lilla rump. =)

Oscar busar runt så fort han kommer ner på golvet, han kommer nog att bli en riktig liten busunge =)





Kandelabern som jag fick i tidig födelsedagspresent av mamma å pappa =)



Lite av Oscar dop presenter =)



Kläderna som Oscar fick av farmor o farfar =)




Nu så ligger vår lille prins och sover i sin säng. Han somnade på en gång efter att flarran var slut så han var nog riktigt trött. Jag ska plocka igenom alla de kläder som vi fick av Johan o Anki, än är de för stora men jag kan endå sortera å plocka iordning så är det bara att plocka fram om då det är dags..

Och ikväll ska jag kika på Kate and Leopold på 3:an den verkade riktigt bra =)





Sova sova sova

Nu är jag så dära riktigt riktigt trött igen, kanske berror på att det äntligen är dags att lägga sig i sängen och drömma sig bort i ett par timmar.

Jag har fått lite gjort idag i alla fall tillslut, men eftersom jag bestämde mig för att inte göra så mycket idag så tycker jag att jag har varit riktigt flitig =P
Duken som mamma har gjort på "kamratföreningen" som jag fick kika på då jag var där med Oscar i vintras och jag som tyckte duken var så jäkla snygg. Och sen fick jag den i tidig födelsedagspresent.. Och hur snyggt blev det inte =) Den passar så bra på vårat matbord =) Tack mamma.
Hoppas att jag kan göra lika fina dukar sen =)


Jag har packat upp lite mera saker xå men det kan jag ta kort på imorgon. =)

Och tack svärmor för de jätte fina kläderna som du lämnade kvar =) Oscar kommer bli så fin i dom...

Nej nu ska jag faktiskt gå och borsta tänderna sen så är det bara sova som gäller. Hoppas att jag är riktigt pigg imorgon så jag kan köra ett pass på crosstrainern =)




Lite piggare ... Kanske??

Jag å Oscar tog en 2 1/2 timmes tupplur på förmiddan, gissa om det var skönt =) Trodde inte att det var sant att klockan var halv tolv då vi vaknade och att jag faktiskt kände mig riktigt pigg =) Eller ja om man jämnför med innan då jag nästan var halvdöd... Försökte få i Oscar lite lunch, vilket han inte var ett dugg intresserad av så vi gick ner och låg på gräsmattan i skuggan av träden en timme istället, så fick han lite mellis istället. Han ska få lite middag så fort han vaknar åxå..

Har försökt att få lite ordning lite härå var men jag vet inte om det gett något resultat.... Känner mig inte så engagerad till att göra en massa saker idag..
Ska "skälla" lite på Patrik så han går ner i källaren och hämtar barnstolen.. =)

Nu ska jag börja med salladen som älsklingen å jag ska äta då han kommer hem trött från en hel dag på jobbet. Per har tydligen överlevt dagen tack vare kaffe..



Sliten.

ÅÅÅÅÅÅ vad jag är trött...
Somnade runt 5 inatt och gissa vem som vaknar 7.3o och är pigg som aldrig förr???
Blä.. Men vad kan jag göra förutom att tillslut släpa mig ur sängen och göra frukost till vår morgonpigga kille.. det tog emot rejält kan jag lova... Just nu sitter jag mest och väntar på att han vill ta sin morgonlur så att jag kan sova lite till =)
Men det verkar vänta på sig.. Han har hur mycket som helst att inspektera i lägenheten och han kryper runt överallt och kikar. Han är riktigt söt =P vad annars.. hihi

Ja solen skiner i alla fall, riktigt skönt. Fast jag å Oscar planerar att göra så lite som möjligt idag förutom att packa upp en stor del av packningen. Per vart riktigt glad då han upptäckte att hans mor å far lämnat en kaffebryggare här.. Så nu slipper han tjata på mig om att vi ska skaffa en.. hihi tackar =)

Nu ska jag lägga mig på golvet å se om det är en viss liten kille som vill använda mig som klätterställning =)



I Visby.




Då var vi äntligen framme hemma i Visby.
Resan gick hur bra som helst.
Fast Oscar var riktigt less på bilstolen då vi kom fram,
och det blev inte bätttre av att det var kö ut på vägen till båten....
Oscar fick sitta i mitt knä därifrån för han var så ledsen och trött stackars lilla älsklingen.

Nej nu ska jag gå och lägga mig i vår underbara säng brevid vår underbara son och min underbaraste älskling =)



Idag åker vi..

Det är bara att konstatera.. Detta är dagen då vi åker tillbaka till Visby.. Längtar som fasen efter vår lägenhet och allt som hör till. Men varför måste Visby ligga så jäkla långt hemmifrån??? Började packa igår kväll så jag tror inte att det är så väldigt mycket kvar att packa, men jag kommer nog att hitta en hel massa som Per kommer att få lov att trycka in i bilen så sluter det med att vi ser ut som en fullpackad "zigenar" bil.. Som vanligt alltså.=)
Vi ska åka förbi Vika och säga hejdå åxå, men först så ska vi gratta "farmor" Karin på namnsdagen. Med tårta å fika tvärs över loten=) Som jag alltid sa då jag var liten och skulle gå hem till Karin.

Igår så åkte vi ut till Selja på lunch, alltid lika mysigt med deras små vildar =) Studsmattan är som vanligt mycket populär =) Per studsade runt på den ett bra tag för att komma igång efter en natt spenderad på Thomas vardagsrumsmatta... Inte den mest optimala platsen att sova på kanske??
Jag kröp in å hoppade lite på han då det såg ut som han skulle somna där inne, plus att han fick lite massage. Sen så började Per studsa runt så jag flög som en vante runt på studsmattan. å fasen va kul det var.. hihi
Ponte


Då vi kom hem så fick Oscar krypa omkring på gräsmattan på äventyr =)








Min lilla älskade misse Quila har försvunnit =( Vi har ropat och letat efter henne i flera dagar men inte ett spår.. =( Vart är du min lilla misse???

Lördag.. imorgon åker vi tillbaka till Visby



Nu ska jag alldeles strax åka och hämta Per på tomtebo
hos Thomas där han sovit inatt efter Morafestivalen..
Sen så far vi ut till Selja och myser =)

Nej dags att göra sig lite snygg så jag kan visa mig ute =P





RSS 2.0