Tisdag.

Idag så blev det som sagt Mora =)
Vi tog en salladslunch på kaffestugan, och då kom höggravida Marina förbi, som desutom hade värkar sen morgonen!! hehe och hon springer runt på gågatan och tar det hur lugnt som helst. Och hon började fundera på om det var dags att åka till Falun?? hehe jag säger att det nog är dags. Men de skulle äta lite först =) Hoppas det blir en bebis nu ikväll eller inatt =) Hon skulle skicka ett sms då det var klart. Lycka till gumman så kommer vi och hälsar på lite sen..
Annars så såg vi ingen som vi kände igen.. Antigen så känner vi lite folk eller så är de inte på gågågatan då det är strålande sol =)
Oscar fick lite mat då vi satt där med, men han var så trött så trött att han fick sova i vagnen efter en stund.
In på Bokia så klart, men alla brudarna var på semester så vi får kika in ett par gånger till =)
In på ONOFF å köpa en lock/plattång då jag glömde min hemma... Måste ju vara lite snygg i håret ju.. Särskillt på dopet och på 25 års kalas =)

Jag har klippt fram lite dagliljor ur ett oerhört gräsigt område i våran trädgård och mitt i bland nässlor som var stora som träd och allt gräs så hittade jag två stycken kärleksörter. Så klart så lyckades jag få brännässlor på benen så det svider ganska så rejält.. piss...
Å vad jag svettades.. Det var inte dåligt, det rann i hela ansiktet åmamma påpekade att jag var en aning "glansig" i ansiktet å sen hela kroppen.. hehe Men det var nog bara nyttigt =)
Men det blev riktigt snyggt, jag å pappa klippte även fram en massa buskar som var fulla i gräs... Så nu syns det att jag är hemma igen =)

Oscar fick prova sin lilla pool idag, så klart så tyckte han att det var riktigt roligt. Men han var så trött så trött, så det blev gröt direkt efter badet och sen så somnade han på två sekunder i vagnen =) Sötis tröttis..





Ikväll så blir det nog en liten film, vi har inte kikat på tv på hur många dagar som helst. och det är riktigt skönt... Man ska vara ute då det är sånt här underbart väder. =)

Så nu sitter jag här nu duschad å fräsch med minnya sommarklänning som jag fyndat på rean på Lindex. Fick lov att studsa in där å sen på HM då Oscar kräkten ganska så mycket på sina kläder........ å alla extra kläder låg urplockade på Sold. Men nu har han en jätte snygg skjorta som han blev så snygg i =)

sov så gott allihopa..



Mora idag

snart dags att åka in på stan å fixa lite,
skönt att vara där då det inte är så jäkla varmt =)

Sen så blir det nog att börja med rabatten =)



Måndag.

Vart inte så mycket gjort som det var tänkt idag..
Vi var över till "farmor" Karin med Oscar, så klart så måste vi gå dit med våran lilla prins så hon får se hur stor han har blivit =) Vi satt i skuggan av träden så Oscar kunde öva på att resa sig mot mina knän =) Han är hur duktig som helst pådet nu så nu väntar vi bara på att han kan dra sig upp mot allt han kommer åt =) Än är det bara mot soffan och våra ben som han reser sig emot =)

Även gräsmattan har fått sig en omgång med gräsklipparen... Så gissa om jag är ganska så röd å alldeles varm hehe Hoppas bara att det går över i lite färg så jag blir brun å fin. Fasen första sommaren som jag är helt ledig å kan vara ute i solen hela dagarna.. hihi helt underbart.. 

När jag å älsklingen var nere och tog ett svalkande kvällsdopp vid båthuset så fick Oscar åxå bada i diskbänken =)
Så skönt för vår lilla kille fick bada lite på kvällen då han var så varm =)
Nu ligger han å sover i bara blöja något annat på han å han kokar.. men han tycker nog att det är kalas å sova lite näck =) 




Jag å mamma funderar på om vi ska anmäla oss till kattutställningen i Borlänge, som är i september.. Men vi har tills mitten av Juli att bestämma oss. Men det hade varit riktigt kul att se om Affis kunde vinna lite nu då hon blivit så stor å fin =)

Just ja, Oscar har fått en till tand =) Kände att den hade kommit fram i morse =) Så nu har han 4 framtänder =)  och två till är på väg fram =)

Men imorgon så ska vi in på stan å shoppa lite, kanske det även blir lite bad på stranden imorgon.. Berror på om jag hittar någon heltäckande baddräkt, så ingen dör då de ser mig.... Suck...




Bada =)

Fasen jag har ju glömt bort att säga att vi premiär badade i Siljan
dagen då vi kom hem =)

Efter grillningen, så åkte vi ner till båthuset å badade med vovvarna
 medans Oscar sov i vagnen =)

Och jag kom i före Per hihi. den du..
Fast jag doppade mig dock inte för jag hade ju glasögonen på mig.. hihi

Men Per han plaskade runt som en riktig fisk då han kom i =)

Skönt att bada då man slipper det iskalla havet =P



Måndag.

Jag å pappa satte in ett myggfönster inne i vårat kök igår, för det var som en bastu inne i gammelstugan. å imorse så var det nästan lite kallt. hehe aldrig blir det bra =) Men då jag öppnade dörren till kammaren så vart det hur varmt som helst efter att solen lyst på..
Nu ligger Oscar å Per och sover inne på sängen, Oscar har varit uppe ett par timmar för frukost och krypit runt på golvet och åkt runt i sin permobil ( gåstolen )

Idag så ska  vi åka in på Mora och fixa en massa..
Måste plocka ur alla kläder ur väskorna med.. Kan inte ha dom i en väska i flera veckor.. Men allt får dock inte plats i den lilla mini garderoben vi har här, men i alla fall hänga upp det som blir mycket skrynkligt..

Å vi får inte glömma att gå till Karin å visa upp hur stor Oscar blivit. och så klart att berätta att vi förlovat oss =) Pappa var där å sa att vi kommit hem men att vi fick berätta om förlovningen själva =)


Det är så skönt att slippa åka omkring som galningar från det att vi kommer hem, kunna ta det lugnt och endå hinna med en massa saker precis så som det ska vara då man är på semester =)

Nu ska jag passa på att äta frukost då Oscar sover..



Härliga sommar på Sollerön..

å vad det är härligt att vara hemma, och vädret är helt underbart =)
Vi har varit ute hela dagen, måste vara ute massor när vi har suttit " instängda" i en lägenhet, nog för att vi har varit ute men det blir en helt annan känsla då man sitter ute i sin egen trädgård =)

Svärmor å svärfar kom på fika och vi satt i skuggan, då det faktiskt var en aningens varmt ute... å svärmor var så Oscar sjuk.. hihi
Men han fick ligga på ett täcke i gräset å pyssla runt en massa å plocka gräs så klart =) Mysa runt med farmor å farfar så klart å sen sova lite i vagnen. Tänk vad bra han sover i den det är helt underbart =) Kikade runt i trädgården med, måste ju ta en rundvandring, ska plocka ihop lite plantor som svärmor ska få, tänkte jag =)

Oscar fick bada ute i sitt lilla badkar då vi glömde bort att köpa en liten platspool då vi var på MAXI och handlade idag.Men det ska vi ordna imorgon. Han tyckte det var så skönt så skönt att bada innan han skulle sova å han plaskade så mormor blev alldeles blöt. Jag kunde vrida vatten ur hennes kjol då Oscar hade badat klart.. hihi plaskis





Jag å pappa passade på att rensa lite ogräs i rabatten brevid medans Oscar badade, och sen så fortsatte vi efter att han somnat i vagnen. Det blev riktigt snyggt =)
Imorgon är det planerat att det första projektet ska börja, men vi kommer nog att få lov att vänta tills på kvällen för är det så här varmt imorgon så går det ju inte att göra någonting mitt på dagen. Ligga i skuggan å dricka isvatten. Sen så ska vi in på stan i fixa en hel del saker med...

Nej nu är det verkligen dags att sova, trodde jag skulle somna sittandes tidigare idag, och jag har en hel del sömn att ta igen efter fredagsnatten.. så puss å go natt på er =)

Och tack alla som har grattat oss till vår förlovning =)



Vi har förlovat oss =)

Äntligen kan jag skriva
 att jag och min underbara älskling och jag har förlovat oss =)

Den 26/6 så hände det =) Hur underbart som helst.

talade inte om det för mor å far så jag har inte kunnat skriva..
hehe men det tog inte lång tid innan hon såg ringen på mitt finger...


Våra fina fina ringar =) 



<3    <3



Äntligen hemma, dags att sova

Då är vi äntligen hemma kom hem runt 2o.oo=)
Men gissa om vi är trötta??? ca 4 timmars sömn inatt, och sen en halvtimme eller två i bilen påvägen upp. Börjar känna mig en aningen sliten... Så nu ska jag bara lalla runt lite här sen så blir det bums i säng =)

Kikade förbi hemma hos Petra i Jakobsberg å myste med en massa fika, som Ida å Sandra åt upp.. hehe närå gumman. =) Fasen ville inte åka därifrån men annars så hade vi aldrig kommit hem =) Men vi ses ju snart igen.

Ush nu känner jag att det verkligen att det är dags att sova, huvudet liksomsvävar iväg...

puss å go natt =)



Imorgon så berättar jag en underbar nyhet =)



packat å klart ??

Då var det sista städat å nerpackat.
Få se om  man kan varva ner så passå blir att det går att somna nu då.. Får sitta å kika lite på datorn så ska det nog lösa sig. Oscar han ligger och sover i våran säng då hans spjälsäng är nerplockadinför uthyrningen. Men fan va grejer det blev som vi skulle ha med oss. Vi ska ju vara hemma en hel månad så då behövs det en hel del grejer...

Vi kommer att stanna o Jackobsberg och hälsa på Petra o Sandra. fika å prata lite sen så fortsätter färden hemmåt.Så får vi se hur lång tid det tar. Oscar vill säkert inte sitta i bilstolen lika länge i taget å sen så ska vi stanna och äta på Dragon Gate =) Men det är riktigt skönt att ta tid på sig att åka hem å slippa stressa. Hoppas bara att det inte blir för varmt i bilen. Då blir det riktigt jobbigt. men det visar sig imorgon..
Blir även grillning med mor å far på kvällen =)


Kanska dags att sova nu???



Liiite stressad...

Gissa om vi håller på och packar som dårar.
Ska städa toan det sista jag gör i alla fall så den är riktigt fräsh
sen blir det en vända med moppen innan sängen med.

HInner kanske sova en halvtimma om jag har tur.. hehe

I morgon så åker vi äntligen hem =)

Vet inte vad jag tänkte på då jag skrev igår, var nog så lyrisk över att vår lägenhet har blivit så underbart fin =)

Oscar reste sig nästan upp från sittande i soffan igår innan han skulle sova =)
han tog tag i soffkudden och sen stod han upp som ett L innan han skulle byta tag å hamnadepå rumpen igen och såg hur stolt ut som helst, lilla stora killen.. hihi Så snart så åker spjälsängen ner på det lägsta så han inte ramlar ur..
Å gissa om vi blev stolta  då han var så duktig =)

Idag är det som sagt städning som gäller, håller på med köket nu så idag blir det hämtmat.. fasen stå å laga mat då det ska vara snyggt å fint. nej den enkla vägen blir det..

nej åter till arbetet...




Dan före dan =)

Se så fint det blev då bordet kom på plats.
Helt underbart att våran lilla skruttiga lägenhet kunde bli så här fin tillslut :)



Imorgon är det storstädning som gäller hela dagen... Även en handling på MAXI står på schemat.. Allt ska vara snyggt å fint då vi åker på lördag morgon. Å vad härligt äntligen ska vi få åka hem till underbara Dalarna. Det känns som en lättnad då vi åker förbi dala skylten varje gång vi far hem =)

Jag o Oscar har varit hos fotografen idag, Oscar var helt underbart glad så det kommer bli helt underbara bilder. Ett helt underbart minne från hans uppväxt =) Jag fick vara med på en massa bilder åxå. Fotografen tyckte att det var så lätt att man glömde bort sig själv så han tyckte vi skulle ta lite bilder på oss tillsammans. Synd att Per inte var med, men det får vi ta när Oscar är större =) ( Tänkte skriva när Oscar fått ett syskon, men då tror alla att jag är gravid nu vilket jag inte är. )
Sen så gick vi till parken och myste lite innan vi gick hem, Oscar tycker det är så roligt att ligga i gräset å dra upp det =) hihi han är så underbart söt. 


Å ETT STRORT GRATTIS TILL EMELIE  som fått en liten Melvin idag med dunder å brak. Vi kommer och hälsar på då ni känner att ni vill ha besök.

Lite bilder på Oscar, sen är det dags att sova =)





Go natt på er sötisar =)



snart så =)



Snart riktigt snart så är vi klara med lägenheten =)




tröttis

Nu är det dags att sova... det ska bli riktigt najs ska jag tala om.. hehe.
Om jag har tur så blir det 8 timmars sömn så jag ser en aningen pigg å fräsh ut imorgon, då jag o Oscar ska till fotografen å ta underbara bilder på Oscar. Hoppas jag i alla fall, då vi var där sist så vart han jätte ledsen då han såg fotografen trots att han såg jätte snäll ut, å glad var han med =) Få se han tyckte att jag skulle vara med på någon bild åxå men det får vi se hur det blir. Kanske om jag har en snygg dag å inte en tjockisdag...
Men jag hoppas på fina bilder på vårab lilla prins =)

Tycker den här bilden är så underbar på mina älsklingar =)



Fasen jag vet inte om jag har skrivit det men Oscar har nu en till framtand att skylta med =) den sitter i överkäken till hans vänster. Sen är det en till på väg fram på hans högra sida sen tror jag nog att de som sitter mitt fram i överkäken kommer att titta fram inom en snar framtid.. Så gissa om han är en olycklig liten pojke emellanåt. Måste vara riktigt ömt i munnen ibland.. Våran lilla vampyr =)
Men han fick i sig en helburk mat idag utan att det kom upp, svårt det där. Gröten på morgonen går bra å likaså ersättningen men sen då det kommer till maten så har det kommit upp flera dagar i rad. Men idag så gjorde jag så att jag delade upp burken på två delar så fick han en del och sen så fick det gå en 10-15 minuter innan han fick resten. Ska se om det går bra om jag gör så imorgon åxå.
Eva på BVC trodde att det berode på tänderna då det funkat så bra förut.
Huvudsaken att Oscar är mätt å glad, så blir vi åxå glada..


Men jag tror nog att Oscar åxå längtar hem nu =)


Snart så åker vi. hihi

Onsdag idag =)

När jag kom hem igår kväll så fick jag en underbar syn =) Patrik hade fått upp all tapet. å det vart så jäkla fint.
Vi är hur nöjda som helst =)



 


Varit nere i almedalen och träffat mammorna idag =)
Vi satt vid muren och fikade med våra underbara små...
Oscar han kröp å drog som fram, runt runt på filtarna,
Sixten han passade på att äta allt gräs han kunde komma åt
 där han satt, hihi han är så söt.
Jag busade lite med Leia å hon är så lätt å söt,
hade kunnat studsat runt med henne hur länge som helst =)

Jennie o Leia


Lotta med Oscar i Sixten

Vart kvar lite längre än jag planerat, men det är så mysigt att träffas så man vill inte åka hem... Tvingade med Per för att hämta vårt nya vardagsrumsbord som jag betsällt, och jag hade verkligen fått för mig att det inte skulle hinna komma innan vi åker hem, men det gjorde det.. hihi





Det är så jäkla snyggt =) Fasen nu bor vi riktigt fint ju =) hihi.

Nu håller jag på å lagar en väldigt sen middag, fasen jag är så jäkla hungrig =( Kokt potatis, sprödbakad torsk å lite sås står på menyn idag. Riktigt najs men vi måste börja äta mera fisk...
Nu börjar det även bli en aning bråttom med att packa ihop alla de saker som ska stuvas in i bilen till hemfärden... Får nog börja packa ner garderoben då Oscar sover =)




Dopet...




Kom ihåg att säga till om ni kommer på dopet,
annars så kommer vi att tro att ni inte kommer...
Å då kanske ni blir utan smörgåstårta =P



Ni kan så klart säga till på bloggen med =)




Bvc

Så då har jag varit å köpt färg så Patrik kan måla och gardinstänger så jag kan fixa upp de då tapeten sitter där den ska. Få se om han kommer upp lika stressad som igår.. hehe

Vi ska i alla fall ner med Ulrica o Kenth på O´learys å kika på fotboll å mysa lite, ska hämta Per runt sex sen så ska vi gå ner tillsammans allihopa halv sju. Det blir riktigt najs. Får stressa på torsdag o fredag istället det blir säkert bra. Har plockat ihop lite kläder å sånt som ska med hem åxå. Det löser sig tillslut endå =)

Varir på BC idag med Oscar, resultatet blev detta =)
8810g 71cm =) han växer på så fint, men han kommer nog bli en liten spinkis, precis som jag när jag var liten =) ( dock inte nu =(   ) full fart från morgon till kväl =)

Nej dags att fixa lite =)




Snart dags för hemfärd =)

Imorgon är det BVC för vägning och mätning. Ska dit 11.3o ska bli riktigt intressant å se vad han väger nu, då det var 1 1/2 månad sen sist. Sen så ska jag fara runt och inhandla en massa saker. tex hatthylla å gardinfästen. Patrik kanske kommer och sätter upp tapeter imorgon, så sen är det bara att bära ner gamla kyl o frys och upp med lite gardiner så är det snyggt som fan här.. hihi

Idag så har jag bara städat å städat.. fasen börjar bli ganska så less på det nu.. Men kyl o frys är avfrostade och urtorkade i alla fall.. Bara att bära ner i källaren av pojkarna.

Nya kyl o frys..

En till tand har börjat kika fram i Oscars lilla mun nu, inte bara bulor längre utan små söta tänder =) Men han är fortfarande riktigt svullen i överkäken av alla tänder som vill kika fram..
Han har krypit/ålat runt på golvet idag då jag städade på balkongen och i köket. Han tycker det är hur kul som helst att följa efter mig då jag håller på och plockar. Han är en riktig liten sötis =) å vad han pratar, hela tiden är det bababdadada. Våran underbara lilla kille.

Oscar hjälper till att frosta av frysen  =)







Snart dags att äntligen sova för natten, är så jäkla trött. Oscar han vaknade halv sex inatt å var jätte ledsen men det gick att bota med en flarra =) Sen så sov han så fint till sju då det var dags att gå upp för frukost. Känner att jag inte riktigt har tid att ta en power nap på dagen nu då jag har ganska så mycket för mig. men det är bra för då går dagarna fort sen så är vi påväg hemmåt =) hihi

Få se om det blir lite tapet imorgon kanske.. Då blir det en massa kort på det färdiga resultatet =)


Go natt på er =)


mys kväll <3

Vi åkte ner till O´leary´s ikväll för att äta lite gott,
och komma ifrån våran lilla röra här. =)

Nachostallrik blev det så klart, den är helt underbart god där..
skulle kunna äta den hur många gånger som helst.. hihi

Sen så gick vi en mysig liten promenix längs med havet.
Oscar han sov i vagnen så fint, men vaknade då vi gick längs med havet,
 men nu så sover han så fint i sin säng sen vi kom hem =)









Nu är det dags för sängen..




bygga kök

Nu har vår nya kyl o frys anlänt =)
Å vad härligt att äntligen ha en fullstor kyl, frysen har väll gått an men att ha en mini kyl som man inte ens kan ställa en vanlig flaska rakt i har varit ganska så irriterande...
Så nu har jag skurat hyllor som ska in å skåpen och jag ska även torka ur kyl å frys så det blir riktigt fräscht. Sen ska de vara igång 4 timmar innan vi kan börja fylla dom med en massa saker =) Blir inte så mycket handlande denna vecka då vi faktiskt åker hem snart =) Så då kan vi ju inte ha fulla kylskåpet i mat som ska med hem =)gen 
Patrik håller på och putsar väggen där tapeten ska upp, snart är det ju klart =) så jäkla härligt.. =)


Fasen jag har ju glömt att skriva det viktigaste av allt =)
Oscar har brjat krypa framåt,, hihi han är så jäkla söt. så nu är han lite överallt. så duktig så.. =)

Idag så är jag mycket piggare än igår...
Gårdagen avslutades med soffan och en stor påse chips med tillhörande dipp.. ååå jag kan tala om att det var jäkligt gott. är säkert ett halvår sen som vi mumsade på chips å dipp.. mmm. Finns kvar tills ikväll med så det blir riktigt najs.. Vi funderar på att kanske åka ner till O´learys å mumsa på deras goda nachotallrik.. Få se hur det blir med det..

Slänger in lite bilder då vi fått kyl o frys på rätt plats =)


*** Älskar dig Per ***


Dagen efter..

Blev att fira lite midsommar igår endå =)
Jag å Per myste lite, å jag vart nog en aning småfull trots att jag inte drack så jäkla mycke. Tur va väl de för jag känner mig faktiskt lite bakis idag. Nästan så jag glömt att man blir det dagen efter.. höhö

Majstångresning på Sold


Idag så gick jag ner på ÖB och köpte nya sänglampor, eftersom de andra har blivit lite skitiga efter målningen då de fick lysa upp hallen. Men vi har tänkt att köpa lampor så jäkla länge så nu var det verkligen dags... Per fick komma och hämta mig å Oscar då jag fick sånt jäkla skoskav av de nya skorna, trots plåster.. Jag måste ha de mest skavsårs känsliga hälarna som finns, eller nått.
Vi satt i solen och mumsade på varsin glass på Oscars filt som han pysslade runt på, och bet mig i benet med sina små vampyr tänder.. hihi sötisen.

Patrik är här å fixar lite idag. måla sista väggen, och kanske börja sätta upp tapeten =)
Jag ska nog sy klart Patriks gardiner så han får det lite fint... Få se om jag kan sy ihop en kappa med i samma tyg...

Måste så klart städa lite med.. Lite roligare nu då det verkligen börjar bli klart =) yay




Glad midsommar på alla som firar midsommar idag =)

Glad midsommar på er allihopa, som sagt så tänker jag inte fira midsommar fören 11 juli i mångberg...

Så idag så fortsätter vi vårt fixande med lägenheten, så nu är alla väggar färdigputsade det blev shit najs =)

Lite bilder på hur det ser ut nu..








All puts på och nu har Patrik snart målat alla väggar.. =)


Nu ska jag ner å laga midsommarmat hos Patrik
så lite mat blir det i alla fall...



kväll...

Jag har nu tagit bort Oscars bildblogg då jag aldrig sätter in några bilder där endå. Men jag sätter ju in bilder på liten man nästan varje dag här endå =)

Nu har vi alla väggar utan en putsade å klara fast Fisken ska få komma och göra om sin vägg, som inte alls blev någe snygg, och det var han som skulle kunna putsa??? Patrik däremot gjorde det riktigt riktigt snyggt =) Så imorgon så kommer han och gör klart putsningen. och sen så kanske tapeten i köket åker upp om vi har tur...
Härligt att det äntligen blir snyggt =) Per han fick putsa lite han med efter en "putskurs" med Patrik =)

Vi funderar faktiskt på att rymma på kvällen imorgon för att komma ifrån denna röra vi får se om vi hittar något ställe som kanske passar =) Det hade varit riktigt härligt.. Men vi ska göra en massa midsommarmat i alla fall här hemma i röran...

Imorgon är det nästan bara en vecka kvar tills vi åker hem =)
Fasen jag kommer att ha så jäkla mycket att göra nästa vecka så tiden kommer att gå hur fort som helst. Det ska packas en jäkla massa å städas som fan...
ÅÅ vad härligt =)

Nästa veckan schema..

Mån:
Tis:BVC 11.3o
Ons:Föräldragrupp 1o.3o
Tors:Fotografen 1o.oo
Fre: Underbar dag, Vi har varit tillsammans 4 år o 10 månader =)
Lör: o7.o5 går båten mor fastlandet =)
Sön:


*** Längtar till den 26 Juni ***





Våran röra innan putsen =)





Och nya gardinerna



*** Längtar till den 26 Juni ***


torsdag...

Då har jag satt upp de nya gardinerna jag köpte igår, det blev jätte fint, skönt med lite färg =) Hoppas bara att Per kommer att tycka att det är fint med, annars får han stå ut. =P hehe närå =)
Ska städas en hel massa idag är det tänkt, i alla fall i vardagsrummet där inget ska fixas =)

Igår så kletade pojkarna på nått på väggarna så de kunde kleta på puts idag, de skulle komme efter 5 så jag har lite tid att pyssla runt på, sen så känner jag mig mest ivägen... Å vad jag längtar tills allt är klart =)

Tänker föresten bojkotta midsommar i år, känns som att det inte kommer bli nått riktigt endå. Jag som hade tänkt att dricka lite drinkar... Men jag tänker fira midsommar i Mångberg istället 11/7 då kommer det bli riktigt trevligt tror jag =) Vi tänkte sova kvar där, Kenth o Ulrica ska åxå vara där så det kommer bli riktigt trevligt. Med midsommarstång o dragkamp över dammen =) Även ett midnattsdopp kanförekomma. å vad härligt det ska bli att komma hem =) Så det blir malibu då istället =) smaskigt...

Först så ska vi bjuda över svärföräldrarana Åke o Gun-Britt på fika, som Per säkert inte pratat med er om =) Men vi tänkte att det är dags för er alla att träffas på riktigt =)   ( så kan vi kika på alla blommor Gun-Britt )
Sen så efter att helgen är över så ska vi ta tag i den stora rabatten =) Å det komemr bli så jäkla fint.
Städning ligger även på schemat, vi ska ställa oirdning ladan så den är fin till dopet. då vi ska fika där det finns mycket plats. Lite björkar o ballonger så kommer det bli riktigt mysigt därute =) Massor att göra helt enkelt. Men det är härligt med massor att göra, tycker jag å hjälps vi åt så kommer det gå riktigt fort =)


*** Längtar till den 26 Juni ***

Underbar dag med Eva på stan =)

Började dagen med att riva ner det sista på tapeten, så långt upp jag nådde...

Sen så ringde jag upp Eva och lille Henrik, eftersom vi skulle ta en fika nere på stan, så vi gick från mig ner till stan och det blev lunch på skafferiet vi satt i solen på bakgården och hade det hur skönt som helst. Och våra pojkar de var helt underbart snälla o glada =) Köpte ett extra spjälskydd och påfyllning med plastpåsar till blöjhinken. Och jag hittade äntligen ett par låga skor som jag kan ha i sommar på våra promenader, så jag slipper ja jympadojjor hela tiden vilket blir lite varmt... Ett par nya gardiner fick följa med hem=)
Även en annan underbar sak fick följa med mig hem idag =)
Vi gick även ner på Öster och gick runt och kikade runt lite där, blir lika förvånad varje gång jag är där på hur många fyllon det är som hänger runt där, inte undra på att det är poliser där nästan jämnt.
Sen så gick vi ner till parken där vi tog våran fika och våra pojkar fick pyssla runt på filten i gräset, Henrik han kryper på som bara den, och Oscar är det nog full fart på med åxå =)

Lite bilder från parken =)









Oscar som inte velat sova innan vi kom till parken somnade på ca 5 sekunder då han fick ligga i vagnen då det vardags att gå. å han var verkligen en liten tröttis. Men så går det då man är vaken 4 timmar =) kom hem och visade Eva vårat byggkaos, hon trodde att det skulle bli fint tillslut.. hehe det får vi hoppas


Kvällen slutade i en kastspya mitt i spjälsängen. men nu så ligger Oscar och sover så fint mitt i våran säng. Vi har duschat vilket inte var direkt poppis... Men nu ska jag plocka ihop lite efter byggpojkarna. Sen tänker jag ta en härlig dusch innan jag går och lägger mig brevid Oscar

Så imorgon blir det fan sovmorgon efter att Oscar fått frukost...


*** Längtar till den 26 Juni ***






tisdag kväll.

IBland så blir jag så sur på folk som först säger att det är ok, men sen ändrar sig bara helt plötsligt... Och att planera nått med dessa folk verkar vara helt lönlöst.. suck säger jag bara.. Irriterande...

jaja

Just nu så är byggare Patrik i full fart i köket, det blir snyggt som fan, så imorgon så kanske nya kyl o frys står på sin rätta plats igen. ( hittat jätte billiga å bra ) Skönt med en stor frys o ett stor kyl så man får plats med lite å de gamla de ska vi sälja, de är perfekt storlek att ha i sommarstugan, inte här =)
Per värderade lägenheten på nätet idag, och priset vart då 860,000:- plus 100,000:- hur najs som helst. Härligt att se att vi går plus på att fixa till det lite =)

Liten bild från dagens byggande =)


Imorgon så ska vi kanske få puts på väggarna, å det kommer bli så snyggt. Nytt å ffint. Få se
om jag kanske tar mig ner på hemtex å hittar nya gardiner då det var 50% rea där, Rea är aldrig fel.. hihi
Ska nog passa på att göra en synundersökning för glasögon nu då det är halva priset. och ett par nya glasögon hade väl kanske inte varit helt fel det heller. Har haft de här ett bra tag nu...
Fasen jag vill inte ha glasögon i över huvud taget, men mina ögon vill inte ha linser hela tiden..


Men i alla fall jag har blivit brun å fin, efter min lilla tupplur i solen idag.

Pratar med söta Anna på msn, längtar tills vi träffas i Juli =)




Natti natt allihopa =)

Hihi ser helt vindögd ut efter skuggan av telefonen =)

*** Längtar till den 26 Juni ***




Solen är tillbaka =)

Å va underbart att det äntligen är fint väder igen, solen strålar och himlen är alldeles klarblå =)

Oscar o jag har varit ute i två timmar och myst, Oscar har pillat på en massa gräs och blev helt förstenad då han såg en duva som blev ganska så närgången. hihi Men Oscar skrämde bort den då han började veva å skrika =)



Det  går fortfarande inte framåt, men en hel del bakåt =)






Oscar fick sova i vagnen, nu har jag lagt dit en extra dyna, och det blev hur bra som helst =)
Han sov i en timme i vagnen så jag passade på att ligga och sola ( läs sova ) i solen. Så jäkla skönt, måste vara ute mera då det är fint väder. Kanske ska höra med flickorna om vi ska träffas i Parken om det fortsätter vara så här fint..
Oscar håller på att få 4 nya tänder samtidigt nu =) Igår så såg jag att han hade 4 "bulor" i överkäken så nog är det tänder på gång.. Det såg riktigt ömt ut med så jag har gett han en massa nerkylda bitringar i omgångar så det känns förhoppningsvis lite bättre i alla fall =)

Har så klart rivit en massa tapet idag, men nu är det inte alls så mycket kvar så nu går det äntligen åt rätt håll. Snart så kommer det börja bli fint inte bara bli mer å mer stökigt...

Snart dags att börja packa ner alla saker som vi ska ha med oss hem till Mora med.. suck å hur mycket det kommer att sluta i det vill jag nog inte ens veta. Tur att jag har en snäll mamma som tar hand om våra små älskade missar =) Vet att de har det helt underbart i deras stora hus där de får vara ute nästan hur mycket de vill =)
ÅÅ vad jag saknar våra små pälsbollar nu.. =( buhu

Milla


*** Längtar till den 26 Juni ***




Dagmamma =)

Duger det inte så duger det inte.....




Rörigt hem...

Riva tapet å städa det är vad mina dagar verkar bestå utav just nu... åå vad jag längtar tills allt är klart så vi slipper denna röra... grannen fick sin lägenhet värderad idag, han har total renoverat den och mäklaren värderade den till 900,000 =) Så vi har antagligen höjt värdet på vår lägenhet en hel del av denna "lilla" renovering =)
Skönt för då har vi kanske en ganska så stor handpenning då vi ska köpa nått nytt hemma sen =) najsis

Nu har vi bestämt vad vi ska göra med tapet och målning med, det känns riktigt bra. Måste skynda på med tapeterna nu så vi kan måla snart =)
Skåpen ovanför kyl o frys har kommit idag med så snart kan det bli lite ordning =)

Måste klippa lite lappar till Oscars täcke som ska vara i vagnen i sommar. ett tunt å svalt täcke blir det så han slipper vara kokvarm =)


*** Längtar till den 26 Juni ***



Misslyckad kock...

Igår gjorde jag världens misslyckade kycklingpaj =( *snyft* Deppade ihop en stund sen fick jag en snilleblixt.. Kycklingpajen visade sig bli en underbar kycklinggryta =) Så kvällen blev räddad trotts allt. Lite ris till den nya grytan och lite mera creme fraiche så blev det hur bra som helst =)
Mumsade upp resten av chipsen då det var sista dagen igår och det som är kvar i skålen idag åker faktiskt ner i soporna. Inget glufsande på veckorna det får man göra på helgen..


Oscar igår

Oscar imorse

Jag o Oscar igår


Igår så kom Patrik ( grannen ) upp och frågade så fint om jag kunde sy upp hans gardiner =) hehe absolut. Så igår så blev det även systuga i vardagsrummet. suck så nu är det ännu mera grejer här... Började sy en extra mjuk dyna till vagnen åxå å jag tycker att det är lite väl hårt för Oscars lilla rump =)
Så den ska jag göra klar idag. Tog även en skurning av vagnen igår. putsade fälgarna lite.. hehe och skurade den ren å fin. En vagn ska användas och kunna bli lite skitig det är inget prydnadsföremål. Fasen det är väl bara att göra rent om det blir skitigt...


Igår så rev jag ännu mera tapet.. fasen just nu är det inte fint här.. men det ska förhoppningsvis bli bra till veckan nu =) Patrik är en aningen tressad då han har två lägenheter som ska vara klara til v.27 =) sin egen och våran =) Bra att han får lite att göra =P hihi


Lite bilder från kaoset...
          




Ush va jag inte tycker om att bo i detta kaos...

Dags att göra lite nytta =)


***Längtar till den 28 Juni ***


Sovmorgon idag.. ...

Sovmorgon idag.. =) skönt....
Åt frukost med älsklingen medans Oscar sov i vår säng, hur länge som helst fick lov att småprata lite med honom så han vaknade efter nätan två timmar.. så länge brukar han aldrig sova på dagen annars.. jaja han var en trött liten pojke=) Men sen blev han pigg å glad =)

Har shoppat lite idag, visar sen då det blir lite snyggare hemma,

Så ska jag sy en extra dyna til vagnen då jag faktiskt tycker att den är ganska så hård, jag hade inte velat sitta så hårt om man ska skumpa omkring i visbys kullersten så nu ska det bli mjukt och skönt i vagnen. =)

Idag så blir et kycklingpaj, hoppas bara att jag kommer ihåg receptet, vilket jag inte gör får hitta det på nätet =) det verkade hur mumsigt som helst=)


dags att laga mat =)




Mysig dag...

å vilken underbar dag det har varit idag =)

Jag å Oscar gick upp som vanligt vid sju och åt frukost... Torkade av golvet från allt damm så det inte är så jäkla mycket damm överallt... Sen gick vi och la oss i sängen brevis Per igen och vaknade av klockan 1o.oo hur skönt som helst med lite sovmorgon så här på helgen =)

For ner till Öster och mötte upp allihopa, sen så gick vi till Märtas och fika =) Eller åt frukost kan vi nog säga. Räkbaguette till frukost riktig lyx.. mummmma


Eva med Oscar och Henrik =)


Ethel o Niklas                           Eliza            
Ethel och Niklas Eliza
Henrik    Eliza


Sofie med Alexander och Elin med Eliza




Efter fikat gick vi till en lekpark där våra små fick leka på en filt i gräset. =) Henrik han var hur duktig som helst på att krypa och han är 6 månader =) En liten kille som har riktigt bråttom, och så jäkla söt är han med..
Melwin han låg och sov i vagnen efter en rally tur på en mycket skumpig gräsmatta =) Han somnar tydligen bäst då, jordbävning ska det vara tyckte Ethel då hon sprang runt som en tok. hehe

Henrik   Oscar


Oscar    Niklas med Henrik och Doris =)

Henrik och Oscar


Allt hade varit perfekt om det inte sprungit en massa fyllon fram och tillbaka i lekparken.. Lekparken som är nybygd och allt, ganska så dåligt planerat... Annars så var parken jätte fin och det var jätte skönt att sitta där i solen och mysa med våra små =)
Nästa gång så ska vi grilla hemma hos Ethel, Niklas och Melwin, det kommer bli riktigt mysigt det =)


Nu ska vi ligga i soffan och dega ( sova kanske) För både jag och Per är helt slut...






mysig kväll =)

Ikväll så har blev vi bjudna till Maria å Tobbe på mumsig mat =)
Lite buzz spelande blev det med å liiite vin, riktigt najs bara att jag vart så jäkla trött.. men men till nästa gång så får jag ta en power nap å planera lite mera så kommer det bli hur bra som helst =)
Per ska åka ner till Irländka puben och möte upp Tobbe å killarna. Han har lovat att inte bli för mycket fyllis då vi faktiskt ska träffa "gravidgruppen" imorgon kl.12. Vilket ska bli så jäkla kul å se hur alla små har växt =) Det är 3 månader sen vi träffades allihopa =)

Patrik han la klart golvet och städade jätte fint när vi var borta.. åå vad det har blivit fint nu =) Förhoppningsvis så lönar det senare =) så imorgon tror jag att han skulle sätta upp lite lister å grejer sen är det nog klart på golvet i alla fall... Ska upp nya tapeter åxå då jag rivit ner en ganska så stor del idag. Ganska så skönt att ha ett datum som vi måste vara klara till för v.27 ska det bo politiker här =)

Oscar har föresten blivit jätte pussig nu =) Han tar tag i håret i ett fast grepp sen så suger han mig i hela ansiktet, super slemmigt men såå mysigt =) hihi


Nu har idiot grannarna fest åxå, så då vet vi ju att vi så klart kommer att vakna av att de skriker och bråkar då de kommer hem från krogen runt 3.. fan om man inte kan festa tillsammans så ska man fan låta bli...


Nu ska jag kramas med kudden =)


*** Längtar till den 26 Juni ***




idag

Det som började med att spackla en liten vägg, fortsatte i att byta hela golvet i hallen och vi matbordet. Patrik la golv och jag rev  en massa tapet.. så nu är det ännu stökigare än innan.. *snyft*
Men et blir väl bra tills efter helgen, hoppas jag det är då det sista kommer sen är det bara att göra snyggt =)
Oscar har varit jätte duktig hela tiden, han har lekt i våran säng och sovit trots en massa oväsen, så duktig liten kille =)

Lite byggbilder från dagens kaos =)






Oscar blir föresten 7 månader idag =) Underbara lilla killen =)



Så här somnade liten älskling trots allt oljud av allt byggande =)



Fick en liten kul nyhet idag =)

Idag har jag fått en stor glad nyhet =) Å vad underbart, Sandra ringde och berättade att hon och Rikard ska få en liten bebis i december =) GRATTIS VÄNNEN Så kul att vi får någorlunda samtidigt just nu =) .. hihi
Vi pratade i två timmar på telefonen om allt möjligt =)
De kommer på dopet så då får jag se en bebismage =)
Som vanligt så är vi inte hemma samtidigt de åker upp till Mora igen precis efter att vi åkt ner till Visby igen, men som sagt det är som vanligt =)  Vi hinner ses lite i alla fall...

Oscar blev mycket gladare efter sin lilla tupplur, så då kunde jag o Oscar städa sovrummet, Oscar han ålade å höll på i vår säng medans jag packade ner lite saker tills det är dags att hyra ut =) det är inte så lång tid kvar tills dess =) Samma med att vi faktiskt snart åker hem till Mora en hel månad =) Sen vid tolv så tog jag å Oscar en timmes tupplur och vaknade av att Patrik baknade på dörren, studsar upp ur sängen och öppnar å han far in som en tok å börjar spackla på väggen =) Så nu är det litet mindre att fixa =)

Fick ganska så mycket gjort idag endå men än är det inte klart, blir säkert klart tills i helgen å då kommer Patrik å skitar ner.. hehe Måste plocka av matbordet då det står alldeles för mycket grejer på det. Har även börjat plocka ihop lite filmer som ska stuvas in i källaren.. Hoppas att Per kan få in allt bara hehe då det är en hel del som ska ner där.

Pysselmannen =)



Min lilla söta mamma har stått och bakat bullar till dopet =) Så nu blir det riktigt storfika på dopet.. hehe
Måste ta kort på mitt hår med då det vart riktigt bra, tycker jag i alla fall =)


***Längtar till den 26 Juni***




dålig natt =(

Ush vilken natt... Oscar har vaknat flera gånger och varit jätte ledsen, så idag är jag lagomt pigg och glad... Men jag tror endå att han måste tyckt att det var lite tryggare att sova hos oss.
Han har varit lite små gnällig hela morgonen, det enda som gjort honom nöjd var att sitta i mitt knä och pyssla lite med en leksak. Men det gick absolut inte att sitta i soffan brevid.. nänä =) lite mammig idag tror jag.. sötisen. Nu ligger han och sover på soffan, första luren för dagen, hoppas att han sover en stund så han blir vår glada lilla pojke igen =)

Idag är det verkligen dags för en storstädning, skulle städa igår men det hann jag icke. Men jag målade äntligen väggen som är bakom kyl o frys så ett steg på väg är vi i alla fall. Bild på det tyckte jag verkade ganska så trist så det blir en bild på när det är klart istället =)

Vi ska hyra ut vår lägenhet i sommar och igår så vart v.27 bokad å klar. Tror Per sa nått om 31 o 32 åxå men jag kommer inte ihåg vad han sa =) Har börjat packa ner lite "krimskrams" som Per uttryckte det igår.. morrrr hehe       
Patrik ska vara "vaktmästare" i sommar och se om städningen och fixa med nycklar så det kommer bli shit najs. Vi funderade på hur i skulle göra med det men nu är det löst hur bra som helst.. hihi Jag får baka en godispaj å bjuda på =)

Nu är det dags att ordna upp lite i denna röra..


***Längtar till den 26 Juni ***

 


lessen liten kille

Fy fasen vilket avslut det var på denna säsong av Greys och så klart så tar de sommar uppehållnu å då kommer jag säkert att missa första avsnittet vilket jag absolut inte får göra... Måste veta vad som händer, borde nästan vara straffbart att avsluta en säsong så här.


Oscar vaknade ca en timme efter att han somnat och var totalt otröstlig, han grät å grät. vyssade i famnen satt i soffan med han i famnen allt fungerade en liten stund.. Efter en 45 minuter så börjar han lugna ner sig så då gick vi allihopa och la oss i våran säng å småpratade och höll om vår lille lessna pojke som tillslut somnade på mage. Men han har vaknat ett par tre gånger sen dess, så inatt får han sova hos oss så han känner sig riktigt trygg. Tror nog att han fick en ordenlig mardröm och sen inte vågade somna riktigt.. Stackars liten kille...


Nu ska jag ställa oirdning för natten sen ska vi lägga oss och sova brevid vår älskade lilla kille. =)


*** Längtar till den 26 Juni ***


träffis

Så nu har Oscar äntligen somnat efter en timmes kamp mot sömnen.. =(  (16.oo)
Slutade med att han slukade 150 ml välling och sen slocknade av på en halv sekund, så han ligger precis så som han somnat =)
Jennie och Marlene

Vera =)



Idag så har jag å Oscar varit på träffis ( föräldragruppen ) Tänkta åka ner dit men Lotta skickade ett sms och frågade om vi skulle gå, och det var bra för då fick jag mig en 12,000 stegs promenad =)
Det var meningen att vi skulle sitta i almedhalen och ha picknick men då vädret inte var på våran sida så gick vi till fornsalens café istället. Där var det jätte mysigt, har inte varit där innan så det var riktigt trevligt.=) Alla små var vakna och jätte pigga. Oscar skrattade som en liten tok då Marlene lekte med Kevin och då började Kevin gråta.. han tycker tydligen att det är läskigt då andra bebisar låter.. =) Men alla andra tyckte det var jätte gulligt =)
Som vanligt så vart det en massa bebis babbel och en hel del annat babbel =)
Vi satt där från 1o.3o-13.3o så det blev en liten stund =)
Nästa gång så är det planerat att vi ska ha pick nick igen.. Hoppas på ett bättre väder =) Den 24:e ska vi ses igen =)

Och den 25:e ska jag och Oscar till fotografen och ta jätte fina bebis bilder =) Han tyckte att vi skulle ta någon bild tillsammans åxå, men det får vi se om jag har en snygg dag eller ej =P

Nu ska jag se om jag hinner städa lite innan Oscar vaknar och vi ska åka och hämta Per på jobbet, måste städa även som det ser ut som fn här kan inte bo så här blir tokig på riktigt...

Blev även inhandling av en röd långärmad tröja och en ny svart bh, och hårinpackning som verkligen behövs =)

dags att fixa lite =)

*** Längtar till den 26 Juni ***



Träffis idag =)

Om en timme är det dags att åka på
träffis på biblioteket, ska bli riktigt mysigt =)
Vi har alltid så mycket att prata om så klart
om våra små älsklingar men en hel del annat =)


Håret vart jätte bra igår, men jag lägger upp en bild
 senare idag då jag känner att tiden börjar rinna iväg =)



***Längtar till den 26 Juni ***




tävla =)


"Jag tävlar om en skötväska/resesäng Babytravel 2 in 1 på barnshoppingbloggen, i samarbete med RollAbout! Tävla här du med :)"


Tisdag

Prisa skatteåterbäringen, så här mycket pengar har jag inte haft sen september...

Snart så ska liten kille gå och sova, och efter det så ska vi fixa mitt hår =) Resultatet visas om jag är nöjd annars får jag ha huvudet inlindat imorgon då jag ska träffa föräldragruppen. men jag hoppas att det blir bra, känns att det är dags, nu får det vara nog. jag är som jag är =)

Oscar tyckte att han skulle äta själv här om dagen, och detta vart resultatet =)


Annars har det varit en ganska så seg dag. Känns inte som att jag kan göra nått nu då det ser ut som fn här. Men Patrik skulle nog komma upp och göra lite en kväll här i veckan. Så ikväll ska jag måla en vägg och spackla lite till.. Eller om det nu behövs den väggen.. äää det blir bra endå. =) Kyl o frys ska ju endå stå där så med lite färg så blir det bra endå =) Ush måste gå ner i källaren och hämta en roller åxå.. buhu vår källare är inge mysig...


Per har fått en sporre i foten ,så han har varit hos en naprapat å fått träningsförbud i ett par veckor.. Fast han får fortfarande gymma i alla fall.. =)


Nu ska det målas =)

*** Längtar till den 26 Juni ***



rusk väder

Idag får jag fortsätta med min spackling. Blev lite för lite klet så nu ska det fyllas igen ordenligt. Ska även måla ena väggen då den vart bra, skönt att göra lite i taget. Får se om färgen luktar mycke så får jag måla och sen ställa upp dörrar och fönster och gå ut en promenad med Oscar han slipper sniffa färg. Förhoppningsvis så torkar det ganska så snabbt...

Ush vad jag blir seg och trött av det här ruskvädret som är ute nu.. Vart tog sommaren vägen det som var så varmt och skönt och nu är det bara tråkigt...
Jag som hade hoppats påfint väder i alla fall tills imorgon då jag ska träffa färäldragruppen i Almeldhalen, hade tänkt att vi skulle ha en liten picknick.. Men annars får vi sitta inne i biblioteket som ligger alldeles brevid, det blir bra det med, men det är ju så skönt att sitta ute i gräset, plus att Oscar tycker det är mycket intressant med gräs.. hihi


Igår kväll så såg jag att min andra scalar hade dött, han som simmade så fint tidigare på dan och nu var han stel som en fiskpinne. Så nu känns det faktiskt lite värdelöst att ha akvariet kvar, då jag inte har tid för det heller. Så är det någon som är sugen på detta akvarium??Allt ingår..  Så säg till...









Present =)

Per har köpt en jätte söt Pussy delux topp till mig =)



Och den satt hur bra som helst, nästan så jag såg liiite smal ut =P Eller nått.
Ser ni mitt fina plåster på tummen? Jag lyckades skära mig på en spackel spade??? Har även ett plåster på andra tummen efter precis samma sak.. suck... Hur jag lyckas med att skära mig på allt det är för mig och Per ett mysterium. Tur att det alltid finns en massa plåster hemma =) 

Oscar somnade som en stock runt halv 7 då han varit vaken sen strax efter 3, så han var en riktigt trött liten pojke ikväll =) Tänkte att jag skulle fixa lite med håret ikväll men det får vänta tills imorgon det kommer bli bättre resultat då. =)

På Onsdag så ska jag å Oscar träffa föräldragruppen i Almedhalen 1o.3o
På Lördag så ska vi träffa gravidgruppen 12.oo i Österport =)
Plus att vi ska fixa mera med lägenheten i helgen...


Nu ska jag gå och klänga lite på min älskling innan han ska på innebandy =)



*** Längtar till den 26 Juni ***

Spackla idag



Dagen började med att Pers telefon började spela en massa musik 6.4o ???? hmmm
Sen så tryckte Oscar igång sin mobil och låg och pratade i sin säng. lite över 7 så gick Oscar å jag upp för frukost
som vanligt. Helt okej tid tycker jag han hade kunnat vakna fem för att sen vägra somna igen men han är ju så duktig vår lilla kille =)


Oscar somnade på soffan runt halv nio så då passade jag på att göra
30 min på crossen
100 situps
och lite hantel övningar.
Efter duschen så kändes det hur bra som helst. Så nu är jag riktigt pigg. Vikten höll i sig bra trotts all skräpmat över helgen. Inte direkt så vi hade lust att laga en massa mat mitt i röran.. Få se om det betalar sig sen kanske?? Men nu tränar jag regelbundet 2-3 gg i veckan sen blir det ett par promenader med så jag tycker det går riktigt bra detta =)
Även om det går sakta så går det i alla fall neråt och det är huvudsaken.
Förut så började jag alltid dagen men Oboy till frukost, men jag har tagit ett litet glas på tre månader =) Det tycker jag är helt okej =)
Äter mera frukt och små äter inte alls. Ibland så känner jag mig riktigt duktig =)





Fasen jag vet inte riktigt vart jag ska börja städa någonstanns... Köket är inte klart och kommer nog inte bli klart fören nästa helg då skåpluckorna kommer. Så nu står kyl å frys vid matbordet matbordet står halvvägs ute i hallen och matstolarna står i vardagsrummet.. Vits att städa??? Skulle inte tro det.. Men det blir nog bra tillslut i alla fall. Idag så ska jag spackla väggen där kyl å frys ska stå och sen måla väggen vit.
Tror jag måste köpa en mattpiska och sen låta Per gå lös på mattan ordentligt för det går inte att få den riktigt ren med dammsugaren.. Hoppas att han kanske vill det?? Får fjäska lite.. puss puss älskling =P


***  Längtar till den 26 Juni ***

Söndag byggdag 3

Jag å Oscar var uppe halv åtta i morse och Oscar mumsade i sig en stor portion gröt, han har blivit ett riktigt matmonster så nu kommer han nog växa i rekordfart.. hehe. men vi gick och la oss i sängen igen sen, och oscar grejade runt lite innan han somnade och sen så vaknade vi av klockan halv tio, hur skönt som helst.

Busunge...


Ibland så är det skönt att sova i soffan med en kudde =)



Golvläggning som gäller laminat golv i ek som Patrik har lagt dit, alla paket gick heller inte åt så det var ju bra =) En liten list fick Patrik även upp. det kommer att bli hur snyggt somhelst, bara ett problem. Golvet som är utanför köket ser nu dödligt fult ut =( Men allt tar sin tid antar jag... 
Partik maskerade sin bakfylla väldigt väl måste jag även tillägga =P

Detta vart resultatet av dagens arbete =)





Idag blir det fuskmat i form av donken. Det är i alla fall söndag=vilodagen
Efter att vi ätit och Oscar vaknat så ska vå gå och rösta, inte att glömma.
Ska även torka av golvet lite..

Hoppas att Sandra och Mike har fått sin lilla pojke nu efter en liten övertid =)


bygga kök

Byggandet i köket fortsätter även imorgon. Men då kommer vi inte att börja förens vid 10 så det blir att mysa i sängen tills då. Per å Patrik ska ner å fixa golv och grejer så det kommer bli riktigt spännande å se hur det ser ut efter imorgon.. Förhoppningsvis så blir det riktigt snyggt i alla fall =)
Jag har dammtorkat somen liten iller i alla vrår jag kan hitta för att å bort allt damm efter tigersågen framfart, inte det lättaste kan jag säga för det är fasen överallt.. Suck.. jaja blir nog bättre efter lite dammsugning å torkning av golv i en månad eller så..
Oscar han har varit så jäkla pigg och HUNGRIG som en varg han fick i sig en hel stor burk med mat idag å sen var han världens lyckligaste rundaste bebis =) hihi Han som bara brukar äta en liten burk men nu fanns det inget stopp alls i magen på honom, så det var bara att mata. En mätt bebis är en lycklig bebis.. =) Så vi får nog börja köpa stora burkar med mat och göra stora burkar mat då jag gör själv..


Nu ska vi fortsätta att kika på Pearl Harbor, och mumsa popcorn som Per fixat så nu blir det riktigt mys i soffan =)

lördag byggdag 2

Jaha åtta i morse satte Per igång med att bära ut en massa skrot å patrik hämtade släpet.. Jag å Oscar vi låg i sängen och myste vi =) Men dock inte så länge. tyckte inte att det kändes så kreativt att ligga i sängen då pojkarna släpade med alla grejer.
Sista väggen är nu nere, så nu är pojkarna ute och slänger skiten och löper grejer så vi kan börja fixa ihop det som ska ordnas. Golvet och en liten vägg för kyl o frys. Även en liten gjutning har det blivit där väggen stod förut. kommer att bli hur najs som helst det här. hihi

Så här ser det ut idag.





Fikat lite med mammas bullar å saft i solen har vi även hunnit med. Oscar han fick ligga på ett täcke i skuggan, å där fanns det en massa gräs å jord att pilla på... spännande =)
Så nu är det sovtajm för små killar.






Att riva en vägg =)

Vi som skulle börja med våran projekt imorgon men det vart att börja idag =)
Så nu har vi en vägg mindre i vår lägenhet å det vart så öppet, hur skönt som helst...

Före


Efter =)



Vid dagens slut



Dags för mat och vi gör inget själv idag utan det blir att äta kycklingrulle idag =)
Inte direkt så man blir sugen på att laga mat i ett kaos kök =P






fredag

Å det är så härligt att ha ett bestämt datum som vi kommer att åka hem på.. Bara att boka båten i tid så det finns plats kvar, men eftersom vi ska åka från Visby så borde det inte vara några problem med det. Går så mycket fler båtar nu än på sommaren =)
Nu har jag snott Pers youtube anv. så nu kommer det att kom mycket fler filmer påvår lille prins =)


Här kommer en liten film från i morse, Oscar pratar lite =)



Oscar han ligger och sover lite på soffan, han är fortfarande vaken i ca 2 timmar sen sover han i en halvtimme-timme. men på kvällen så brukar han vara vaken i tre timmar sen så sover han så gott =)

Snart så hoppas jag på att vi åker och kikar på de sakerna vi skulle titta på idag omnu Per kommer upp ur sängen någon gång... Han kompar idag så han har långhelg. Så imorgon så är det sovmorgon =) Nä just ja. det blir inte mycket sovmorgon för mig endå =( Patrik kommer 8 imorgon för att hjälpa oss bygga om lite.. jaha suck då.. kul kul

Nu ska jag dra på sofftyget igen, för nu är det ny tvättat och hur fräsht som helst. najs.. Även kuddarna vi har i soffan har fått en tur i tvättmaskinen. =)



min lilla panter å jag 5 år idag =)



Det var denna dag för 5 år sen som jag hämtade min lilla lilla panter i Rättvik hos JoW och Kerstin. Hon var blott 8 ynka veckor alldeles för liten för att flytta ifrån sin mamma. Men om hon inte hade fått följa med mig hem så hade hon nog varit i himlen, och det gick absolut inte för sig... Så ett litet litet nystan låg innanför mitt täcke och sov hela första natten på Sold.
Och nu är hon fortfarande världens underbaraste lilla misse =)

Nu åker studenterna runt på vagnar efter traktorer och spelar hur hög och underbar musik som helst. Det skallrar i fönstrena och det vibrerar i golvet..hihi åå vad jag vill ta studenten igen.. Jag hade tagit mycket mera kort under festen på kvällen om jag hade gjort det igen =)

Ska se när det blir till att sova idag, hoppas på snart är lite trött faktiskt.

Imorgon ska vi ut och kika lite saker till vårt projekt =)




denna dag

Så då har jag och Oscar fixat en hel massa idag med, syns inget även denna dag men va fan det blir ju bra endå =)
Idag så är det studenten i Visby så jag bara väntar på att musiken ska börja för då ska jag å Oscar ut kika lite. Om han nu vill vakna =)

Lyckades idag igen.. jag är så jävla klantig. ett glas stod på bordet och tror ni inte att jag lyckas välta det då jag reser mig ur soffan.. skiiiit. å va irriterad jag bli, Oscar blir ledsen för han tror att jag är arg åxå. Stackars liten kille som har en sån klantig morsa... suck. skulle haft sugkoppar under glasen, det hade passat mig utmärkt...

Ikväll blir jag nog ensam hemma. Per skulle fixa nått med jobbet, nått om å spela in i deras studio tror jag det var.. jaja får väl roa mig själv då.. Kanske se om jag kommer till nästa jäkla bana på mitt spel.. Om det nu går vilket jag skarpt börjat tvivla på...

ja annars så händer det inte så mycket mera, har fått ihop nästan hela "gravidgruppen" ska se om jag får svar från Lotta ikväll efter studenten, så blir det att träffas den 13 juni. Det ska bli riktigt trevligt att se hur stora våra små älsklingar har blivit =) Tror Oscar var 4 månader sist vi sågs å det är ju snart 3 månader sen. Förstå att vår lilla kille blir hela 7 månader om ca en vecka.. hihi


*** Längtar till den 26 juni ***

hemfärd sker den 27 juni =)

Då var det klart =)

Per har semester 29juni-31 juli så vi kommer att åka hem 27 juni. Åka hem i lugn och ro stanna och äta ochå inte bara åka som vi brukar göra =) Så det blir att ta den tidiga båten på lördagen. vi tänkte stanna och äta på dragons gate å mumsa lite kinamat. Sist vi var där så var vi en aning stressade =)

Så vi blir hemma hur länge som helst i sommar.. hur härligt som helst, gräva bort lite överskotts energi.. hihi å jag vet precis vilket projekt jag ska börja med, och mamma är straffkomenderad barnvakt och Per å pappa är straffkomenderade att hjälpa mig med stenarna.. hihi å det kommer bli helt underbart fint =)

Ska bli så skönt att vara hemma, kunna ta det lite lugnt då vi är runt och hälsar på och inte stressa. Vet att jag brukar säga så men nu har vi faktiskt en hel månad på oss att hälsa på alla underbara vänner =) och familjen så klart =)

Tränade i morse 30 minuter på crossen, Oscar tyckte det var hur kul som helst att titta och han ville nog väldigt gärna vara med å känna så Per fick dra bort han ett par gånger,  efter att Per åkt till jobbet så vart Oscar trött som tur är, så han somnade och jag kunde fortsätta träna =)

Oscar har varit en riktig liten mysis idag så vi har myst runt i vår säng och han har pratat massssor =) hihi han ärså jäkla söt. Läste i barnböckerna om vad som kan hände nu då han snart är 7 månader. spännande spännande.. =)

i helgen då smäller det =)

I helgen smäller det då ska vi fixa en grej som vi har tänkt på i över två år nu =) Det kommer bli helt underbart att äntligen få det gjort. Grannen Patrick ska hjälpa oss med det i helgen och bilder kommer så klart under helgen så ni får se hur bra det kommer att bli. Men jag kan bjuda på ett kort på hur det ser ut nu..




Plockar å donar en massa idag med har tömt lite skåp, och plockat ihop sådant som kan bli nerstoppat i källaren..
Håller på och tvättarsofföverdragen, det är dags för det, fasen kläder tvättar man hela tiden men soffan den gör man inte ren speciellt ofta så nu ska det tvättas =) Synd bara att det inte är så bra torkväder ute... jaja det blir nog bra tillslut det med..

Så nu ska jag leta lite recept så får vi se vad det blir för gott att äta idag.. Fisk tror jag på..



Oscar idag 3/6 -09

Snart så är det full fart på killen =)





pysslat

Den härdagen den gick då fort kan jag lova.. Fasen jag tycker inte att jag hunnit med allt, som jag tyckte att jag skulle hinna med...  Små plockat en hel massa idag, sånt tråkigt som knappt syns att man gjort men det känns riktigt bra då man fått det gjort =)

lite små pyssel jag haft för mig idag...

morsdags blommorna, luktar underbart =)


Satt i ett kort i ramen till Oscars fot och handavtryck



Målat hatthyllan vit.




Känner mig inte så sugen på att skriva idag så nu får det räcka...

fixar

Så nu har jag målat lite =) Resultatet får ni se då det har
torkat och jag satt fast det på sin rätta plats igen.
Plockat igenom skrivbordet idag å varit duktig då
jag satt in alla mina papper i pärmen..
ush va papper det blir som ska sparas.

Så nu ska jag ta tag i min storstädning som jag
hade tänkt att göra idag, med min nya dammsugare =)



go natt

trött... tänkte vara vaken tills Per kommer från innebandyn.
men jag vet inte som jag orkar..

Ska ta å borsta tänderna å fixa lite sen blir det sängen som gäller.
Hoppas på att det blir ett pass på crossen imorgon men det får vi se då =)


go natt på er sötisar

2 år i lägenheten i Visby

Idag så har vi bott på Signalgatan i 2 år =) Det är det längsta som vi bott tillsammans på ett och samma ställe =) Synd bara att lägenheten ligger på fel ort... Vi trivs så bra här å hoppas på att vi hittar ett lika mysigt att bo på sen med.. =)
Vi har fixat en hel del med lägenheten, det är så skönt att ha en lägenhet, som man kan göra nästan precis vad man vill med. pyssla till det lite så det blir snyggt =)

Per har kompat idag så vi har farit till willys och MAXI för inhandling av diverse ätbara saker. och även lite annat smått å gott. Blir sallad till middag idag.. mumms. Sallad kan jag inte äta för mycket av det kan jag äta varje dag =)
In på en lampaffär på skarphäll så nu har vi efter två år en lampa över matbordet.. hehe här är resultatet =) Den passar utmärkt ihop med våran ekbord då lampan även den är i ek..






Fick sovmorgon i morse men vaknade trotts detta lite efter nio och kunde inte somna om. Dock så låg både Oscar å Per å sov så gott i sängen =) Jag gick upp å tog ett 30 min pass på crossen istället, det kändes hur bra som helst. Väcka pojkarna för nu var klockan lite efter tio å då tyckte jag att detvardags för dom att kliva upp. Men Oscar var så klart redan vaken och låg å pysslade runt i våran säng =)

Nu ligger Oscar i soffan och gnager i pappas ben.. hihi




RSS 2.0